Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να βρεθεί τρίτος στις Ευρωεκλογές

Σύμφωνα με τον συντονιστή στρατηγικής και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας η απειλή για το ΣΥΡΙΖΑ είναι το Κίνημα Αλλαγής καθώς «είναι φυσικό μια πρωτοβουλία όπως αυτή να λειτουργεί συσπειρωτικά»

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη θέση των Ευρωεκλογών αν δεν κάνει πρόωρες εκλογές εξέφρασε ο συντονιστής στρατηγικής και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με τον ίδιο η απειλή για το ΣΥΡΙΖΑ είναι το Κίνημα Αλλαγής καθώς «είναι φυσικό μια πρωτοβουλία όπως αυτή να λειτουργεί συσπειρωτικά. «Έχουν περάσει οι εποχές που ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ είχε πέραση, βλέπω το 2018 μια μεγαλη ανατροπή» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει τη χειρότερη εικόνα κυβέρνησης μετά τη μεταπολίτευση, είναι βαθύτατα απομωνομένη από την πλειονότητα των νέων και τους μισούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ» παρατήρησε ο κ. Θεοδωρικάκος επικαλούμενος τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Όπως είπε «ένας λόγος που έχει κατάρρευσει η αξιοπιστία της πολιτκής είναι η τριετία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οταν ο ελληνικός λάος έζησε ένα όνειρο πραγμάτων που μετατράπηκε σε εφιάλτη».

Όσον αφορά τέλος το συνέδριο της ΝΔ αφενός είπε ότι «θα κάνουμε ετήσια συνέδρια και ως κυβέρνηση» και αφετέρου εξήγησε ότι «επιδιώκουμε να υπάρχει συμμετοχή των πολιτών για να ακούσουμε την κριτική τους».


loading...