ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται, πρωθυπουργό και λοιπούς παρατρεχάμενους, χρειάζεται 5-6 εισαγγελείς με αρχίδια.-
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;
Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί ηλεκτρονικά παρακαλώ. Δηλαδή ο αρπάχτουλας θα πίνει το εσπρεσάκι του την ώρα που θα αρπάζει την εναπομείνουσα περιουσία των ΝΕΟΡΑΓΙΆΔΩΝ. Διαβάζω στο ιντερνέτι και οι περισσότεροι είναι οι πραγματικοί νεοέλληνες, ραγιάδες, κατσαπλιάδες, ρουφιάνοι και ανίκανοι του στυλ «πεινάω εγώ να πεινάσει και ο δίπλα. Είμαι άνεργος εγώ να χάσει τη δουλειά του και ο δίπλα. Πριν απο 20-25 χρόνια, με ΟΛΑ τα τότε κόμματα που υπήρχαν, εάν κάποιος έχανε τη δουλειά του, οι άλλοι φώναζαν να μην την χάσει. Γέμιζαν οι δρόμοι με κόσμο που φώναζε για δουλειά. Σήμερα οι ἀχρηστοι, ανίκανοι, τεμπέληδες φωνάζουν να την χάσουν κι άλλοι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. Θυμίζει πλοίο που βουλιάζει και ο ένας πατεί πάνω στον άλλο για να σωθεί, μέχρι που το πλοίο βουλιάζει. Κάποιοι οδήγησαν την Ελλάδα σκόπιμα στην εξαθλίωση. Εάν παίρνεις 1900 ευρόπουλα μισθό λες μπορώ να πάρω ένα σπίτι σιγά σιγά. Εάν απο τα 1900 σε πάνε στα 500 τότε σε βουλιάζουν.
Το σπίτι είναι η βάση του Έλληνα. Είχαμε απο το 1930 το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη ιδιόκτητων κατοικιών. Και δεν ήταν φούσκα όπως σε άλλα κράτη. Όταν ο Νταισεμπλουμ είπε πριν 3 χρόνια «εδώ είστε Βαλκάνια, σας φτάνουν 400 ευρώ το μήνα» οι ηλίθιοι νεοραγιάδες γελούσαν. Σήμερα χάθηκε το γέλιο και μεσουρανεί το γελοίο. Όταν πριν 2 χρόνια, γράφαμε ότι γερμανικά επενδυτικά funds ελέγχουν στις τράπεζες τα δάνεια για σπίτια το περάσατε στα ψιλά. Οι τράπεζες δεν δίνουν χρήμα τσάμπα, αλλά κάνουν και κατασχέσεις. Όπως είπε και ο πρόεδρος της Eurobank είναι αναγκαίο. Τα λεφτά όμως πάνε στις τράπεζες που ήταν και είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Τα χαρτόσημα πάνε στο κράτος.
Στις τράπεζες που πήραν 198 δις ευρώ απο το ΔΝΤ και την ΕΕ. είναι περισσότερα απο τα μισά που χρωστάμε στα μνημόνια. Με εγγυητή το κράτος δηλαδή ΕΜΑΣ, βλακάκο, για να στηρίξουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες, αγρότες, νέους που ήθελαν να κάνουν μια δουλειά. Είδατε τα λεφτά στην αγορά; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Όχι μόνο δεν μπήκαν στην αγορά, αλλά αυτές οι επιχειρήσεις, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις, έστειλαν τα αποθεματικά και ΟΛΑ τα λεφτά που πήραν απο το ΔΝΤ στο Λουξεμβούργο. Για να μην πληρώνουν φόρο στην Ελλάδα. Η Eurobank μάλιστα, έκανε συμφωνία για μηδενική φορολογία. Και τα λεφτά πήγαν εκεί. Τα λεφτά που πήραν και χρεωστάει η Ελλάδα. Δηλαδή ΕΜΕΙΣ βλακάκο κι έμεινε απο ρευστό η χώρα, που την έβγαλαν στο σφυρί.
Σκότωσαν την αγορά και τώρα κάνουν και κατασχέσεις. Και ποια εταιρεία έχει πάρει τη διαχείριση των κόκκινων δάνειων ΟΛΩΝ των τραπεζών με απευθείας ανάθεση χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ; Μα φυσικά η εταιρεία του ξάδελφου του Τσακαλώτου.
Του ίδιου που με άλλη εταιρία του πήρε προχθές απο τη ΔΕΗ την εργολαβία για όσους χρεωστάνε. Και εσείς άχρηστοι κι ανίκανοι μαλάκες, λέτε μπράβο. Μπράβο γιατί αυτοί που σέρνονται σε «μυστικές εταιρίες» και έρπουν σε «λαγούμια» θα θησαυρίσουν πάνω στη πλάτη του νεοραγιά. Γελάνε και οι ρέγγες μαζί σου αιώνιε μαλάκα!!!

Είναι η Ευρώπη, Τσίπρα
Το ότι απευθύνθηκε στον Τσίπρα η παραφρασμένη ρήση «είναι η εφαρμογή, ανόητε» το ένιωσε και το τελευταίο μπρόκολο στην υφήλιο. Το έδειχνε η χαιρεκακία στο στυγνό πρόσωπο του φασίστα Σόιμπλε αλλά και η γλώσσα του σώματος του κατά τα άλλα αξιοπρεπούς πρωθυπουργεύοντος διορισμένου υπαλλήλου του ιδίου φασίστα στην αποκαλούμενη ακόμη Ελλάδα. Κάτι έπρεπε να απαντήσει και το κουρδιστό λούτρινο της αριστεράς, έτσι αφού αερολόγησε μέσα στον εξευτελισμό του ζήτησε περισσότερη Ευρώπη. Θα μπορούσε βέβαια στα πλαίσια της διπλωματίας να απαντήσει ως ελεύθερος άνθρωπος πολύ απλά παραφράζοντας κι αυτός την παράφραση του ναζιστή: «Είναι η Ευρώπη, ανόητε».
Ως ελεύθερος και σκεπτόμενος θα μπορούσε να του θυμίσει την ανοιχτή πληγή του πλανήτη που ονομάζεται Ευρώπη. Μια πληγή που αιώνες τώρα δεν αφήνει σε ησυχία τον οποιονδήποτε λαό από την Ασία μέχρι την Αφρική και την Νότια Αμερική μόνο και μόνο για το κέρδος. Από όπου και να την πιάσεις την «πολιτισμένη» Ευρώπη βρωμάει σαπίλα και αίμα. Πουλώντας «πολιτισμό» και Θεό, σκότωσε λεηλάτησε διέλυσε και σκλάβωσε λαούς και ηπείρους.
Αν ήθελε και για να μην μπλέξει με την αιματοβαμμένη ιστορία της Ευρώπης θα μπορούσε να προσθέσει στην παράφραση το «Είναι η Ευρώπη και ειδικά η Γερμανία, ηλίθιε». Να του κάνει μια ανασκόπηση με λίγα λόγια για την πορεία και τα θέλω αυτής της χώρας από τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα. Να του θυμίσει πόσο αίμα και πόνος στον βωμό της κυριαρχίας ενός λαού που κάθε λίγο και λιγάκι σκοτώνει, σφάζει, λεηλατεί. διότι θέλει τον πλούτο για πάρτη του. Όλον τον πλούτο, όλων των λαών. Αυτή ήταν είναι και θα είναι η πολιτική της Γερμανίας έστω κι αν σήμερα ο ναζίστας Σόιμπλε αντί για την σβάστικα φοράει γραβάτα. Αντ’ αυτού ζήτησε περισσότερη Ευρώπη.
Δεν χόρτασαν θάνατο οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα, δεν χόρτασαν δυστυχία, θέλουν κι άλλα συνεπικουρούμενοι από στρατιές Ευρωπαϊστών ελληνόφωνων ανδρείκελων. Αν ήταν θέμα πολιτικής ή ιδεολογίας θα μπορούσες να τους αντιπαλέψεις. Όμως δεν είναι τίποτε από αυτά. είναι απλά θέμα δουλοπρέπειας και ραγιαδισμού. Είναι θέμα κουκουλοφορίας. Τόσο απλά όπως έδιναν τους αγωνιστές την περίοδο της Ναζιστικής κατοχής, έτσι σήμερα συντάσσονται με τα Ευρωπαϊκά κόμματα (ναι, υπάρχουν) στην Ελλάδα και προσκυνάνε τους πάντες για το τομάρι τους.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να καυχηθεί πως τα τελευταία διακόσια χρόνια υπήρξε ανεξάρτητο κράτος, όμως όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν και τα προσχήματα που κρατούσαν τόσον οι εξουσιαστές όσο και οι εντόπιοι εντολοδόχοι. Οι λόγοι ήταν πολλοί, από την χρησιμοποίηση του στρατού της (λέγε με ΑΝΤΑΝΤ) μέχρι και την εκμετάλλευση της γεωστρατηγικής θέσης. Από την στιγμή που εξέλειπαν οι λόγοι αυτοί τα προσχήματα δεν έχουν θέση στο αλισβερίσι κατακτητών και υπόδουλων. Είναι ο έβδομος χρόνος που ο κάθε «πολιτισμένος» Ευρωπαίος βγαίνει και λοιδορεί ένα λαό που μπορεί να ζήσει και να μεγαλουργήσει όπως κάθε λαός άλλωστε, αν δεν έχει στο κεφάλι του κεχαγιά ή θεσμούς όπως τους αποκαλεί ο Τσίπρας.
Σημερα λοιπόν εκποιούν και το τελευταίο καταφύγιο του ελεύθερου ανθρώπου, το σπίτι του. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ ΗΛΙΘΙΕ.-
Ηω Αναγνώστουhttp://terrapapers.com/?p=36367

loading...

1 thought on “ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  1. ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ????????????

    ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ, ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .!!
    ΘΑΤΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ??
    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ .!!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    πότε θα σταματησουμε να τους κοιταμε και να κανουμε κατι επιτελους??

    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ???
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.!

    ANTIΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΑΛΉΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ??

    πότε θα το καταλαβουμε ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ??
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΖΗΤΑΝΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
    ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΝΗΑ ΜΑΤΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ????

    ανωνυνος ελλην

Comments are closed.