Μηταράκης: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου νεοφιλελέ λουλού

«Ό,τι έγινε από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι το 2015 φταίει η ΝΔ. Για ό,τι συνέβη από το 2015 και μετά ξέρετε ποιος φταίει για τον ΣΥΡΙΖΑ; Η… ΝΔ» είπε ο Νότης Μηταράκης

Με αφορμή την απομόνωση των πολιτών που ζουν στα Ψαρά, που σχεδόν εγκαταλείπονται στη μοίρα τους με την ακτοπλοϊκή σύνδεση να γίνεται μια φορά την εβδομάδα, ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης συζήτησε για το θέμα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

«Στη μνημονιακή Ελλάδα δεν επιτρέπεται καν να δοθεί νέα άδεια σε επενδυτή που θέλει να παράσχει τραπεζικές υπηρεσίες» είπε επισημαίνοντας ότι η ακριτική Ελλάδα οδηγείται σε εγκατάλειψη όταν οι πολίτες στα απομακρυσμένα μέρη δεν έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ειδική μέριμνα για τους κατοίκους των μικρών νησιών.

«Εσείς δεν είστε ένας νεοφιλελεύθερος που ανήκει σε ένα κόμμα που ήρθε να τα απορρυθμίσει όλα;» έκανε το ερώτημα ο Κωνστντίνος Μπογδάνος.

«Ανήκω σε ένα κόμμα που είναι κατ’ εξοχήν λαϊκό,πιστεύει στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και δεν θεωρώ τον εαυτό μου νεοφιλελέ… λουλού» απάντησε ο Νότης Μηταραάκης.

«Η κυβέρνηση δεν πιστεύει στη νησιωτικότητα», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και επιχειρηματολόγησε ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση Τσίπρα κατάργησε τον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη γι’ αυτό στην αντιπολίτευση.

«Ό,τι έγινε από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι το 2015 φταίει η ΝΔ. Για ό,τι συνέβη από το 2015 και μετά ξέρετε ποιος φταίει για τον ΣΥΡΙΖΑ; Η… ΝΔ» είπε ο Νότης Μηταράκης.


loading...

3 thoughts on “Μηταράκης: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου νεοφιλελέ λουλού

  1. Συμφωνούμε απολύτως. Μια παλιοφιλελέ κατουρλού είσαι και τίποτα παραπάνω !

  2. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  3. Πιό μαλάκας πεθαίνεις, πρόσεχε !η μαλακία στο δικό σου στάδιο είναι θανατηφόρα!

Comments are closed.