Ντ. Μπακογιάννη: Για τα μνημόνια φταίμε όλοι

Σε ένα… ξέσπασμα ειλικρίνειας, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη, στον
ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», δήλωσε αυτό που ξέρουμε όλοι αλλά κανείς δεν παραδέχεται. «Για τα μνημόνια φταίμε όλοι, αυτή είναι η πραγματικότητα», ήταν τα λόγια της.

«Όλοι φταίμε και νομίζω πως θα είναι πολύ βλακώδες να ισχυριστεί κάποιος ότι συμμετείχε σε μία κυβέρνηση, η οποία δεν έχει καμία ευθύνη. Όλοι έχουμε ευθύνες για το ότι καταλήξαμε εκεί. Από το ’81 και μετά λειτούργησε η λογική ότι μπορούμε να δανειζόμαστε ελεύθερα και πάνω από τις δυνάμεις μας και την παραγωγικότητά μας και από εκεί και πέρα μας πήρε η κάτω βόλτα» είπε, παρατηρώντας πως «δυστυχώς, όταν μιλούσαν κάποιοι άνθρωποι, όπως, παραδείγματος χάριν, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κι έλεγε “για όνομα του Θεού, δεν μπορούμε να δανειζόμαστε, σκοτώνουμε την επόμενη γενιά”, να ήλθε η επόμενη γενιά και πληρώνει το μάρμαρο», πρόσθεσε η κα Μπακογιάννη.

«Δυστυχώς αυτές οι φωνές δεν ακούστηκαν τότε, ονομάστηκαν ανάλγητες και όσοι από εμάς καμιά φορά προσπαθούσαμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου, τον κρούαμε σε ώτα μη ακουόντων, άρα φταίμε όλοι, αυτή είναι η πραγματικότητα», εξήγησε η τομεάρχης της ΝΔ όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως «έξω από τα μνημόνια, σημαίνει έξω από τα λεφτά των πιστωτών, ότι δεν θα μας δώσουν, δηλαδή, οι πιστωτές, αυτοί που μας δανείζανε μέχρι τώρα, άλλα λεφτά» και διερωτήθηκε: «Όταν έχω υπογράψει ότι θα μειώσω τις συντάξεις, θα μειώσω το αφορολόγητο και ότι θα έχω πλεονάσματα μέχρι το 2060 για ποια έξοδο από τα μνημόνια λέμε;». «Είμαι κατεξοχήν μέσα στα μνημόνια στις υποχρεώσεις και δεν είμαι μέσα στα μνημόνια στα λεφτά που θα παίρνω, αυτή είναι η διαφορά» εκτίμησε.

Αναφερόμενη στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ επισήμανε ότι «η μείωση της φορολογίας δεν συνεπάγεται λιγότερα έσοδα, αντίθετα συνεπάγεται περισσότερα» και εξήγησε: «Όταν η φορολογία στην εστίαση ήταν 14%, είχαμε παραπάνω έσοδα από την εστίαση από ό,τι έχουμε σήμερα που είναι 24%. Γιατί; Διότι όταν ένα στα τέσσερα σουβλάκια, τα οποία σερβίρεις, πάει αυτομάτως στον ΦΠΑ και όλοι οι υπόλοιποι φόροι παίρνουν άλλα δύο και σου μένει 1 σουβλάκι, ένα καλαμάκι στα τέσσερα για να ζεις την οικογένειά σου και την επιχείρησή σου, φοροδιαφεύγεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα». «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε», συνέχισε, «είναι να αυξήσουμε την πίτα των εσόδων των ελληνικών οικογενειών και θα το κάνουμε με μείωση των κρατικών δαπανών».

«Πεντακόσια εκατομμύρια κοστίζουν μόνο οι νέες γραμματείες -ειδικές, γενικές κ.λπ.- που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και είχε το θράσος ο κ. Τσίπρας να μας πει ότι είναι για τρεις μήνες. Λέει ψέματα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπάρχουν. Είναι ειδικοί γραμματείς, φαρισαίοι όπως τους λέγαμε παλιά, οι οποίοι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν, το ελληνικό κράτος λειτουργούσε μια χαρά χωρίς ο ένας να χρειάζεται να γίνουν τρεις», ανέφερε ως παράδειγμα δυνατότητας μείωσης των κρατικών δαπανών.

Κληθείσα να τοποθετηθεί στο θέμα της τροπολογίας, που προβλέπει αυτεπάγγελτη δίωξη για παρεμπόδιση πλειστηριασμών, η κ. Μπακογιάννη παρατήρησε:

«Αυτό το οποίο βιώνουμε είναι κάτι πρωτοφανές, ο ΣΥΡΙΖΑ από τη γραμμή “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” κατέληξε στη γραμμή “όποιος διαφωνεί συλλαμβάνεται” […] Η κυβέρνηση δεν έφερε κανενός είδους ρύθμιση, μας είπε ο πρωθυπουργός χαμογελώντας ότι έκανε συμφωνία με τους τραπεζίτες κι από εκεί και πέρα το άφησε στην τύχη του. Όσοι έχουν ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη, ναι, υπάρχει προστασία, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν έχουν ενταχθεί. Κι εδώ έχουμε δύο ειδών πλειστηριασμούς, τους πλειστηριασμούς των τραπεζών και τους πλειστηριασμούς του Δημοσίου, για τους οποίους δεν μιλάμε. Πλειστηριασμοί του δημοσίου γίνονται ακόμη και για οφειλές 3.000 ευρώ, των 500 ευρώ, διότι το δημόσιο, είτε είναι δήμοι, είτε εφορία, προχωρά και βάζει την υπογραφή του ο έφορος και τελειώνει η υπόθεση και κατάσχεται το σπίτι».

Σχολιάζοντας, τέλος, την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου, που αφορά το πλαίσιο λειτουργίας της Uber, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε: «Είναι μία πολύ σωστή απόφαση. Δεν είναι η Uber μια απλή εφαρμογή, είναι μία εταιρεία και είναι μία εταιρεία, η οποία θα πρέπει και να φορολογείται και να λειτουργεί με τα κριτήρια των εταιρειών. Και άρα νομίζω πως είναι μία σωστή και επιβεβλημένη απόφαση αυτή την οποία πήρε το ευρωπαϊκό δικαστήριο».

loading...

14 thoughts on “Ντ. Μπακογιάννη: Για τα μνημόνια φταίμε όλοι

  1. ΑΚΟΥ ΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΤΟΡΑ :

    ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( ΠΑΠΠΟΥ) ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ Α Ν Α Ρ Ρ Υ Θ Μ Ι Σ Η Χ ΡΕ Ω Ν, ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ Δ Ι Α Γ Ε Γ Ρ Α Μ Μ Ε Ν Α ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ ΈΤΟΣ 1 9 6 4 ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ 155% !!!

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ' ΕΣΥ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΧΡΕΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΤΟΡΑ??

    ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΤΕ, ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΦΑΣΑΡΙΕΣ, ΔΙΚΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ: " ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ".

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ, ΛΙΑΝ ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΗΓΑΝ ΤΑ " ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ " ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟ 155%??

    ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009, ΕΠΙ ΗΓΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥΛΥ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΤΟΡΑ…..

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟ- ΒΡΩΜΙΑΡΑ !

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΚΑΙ " ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ" ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ,
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ !

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ …..

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΚΙΟΣΑ – ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΤΟΡΑ, ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ .

    ΣΚΑΣΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΚΝΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΝΤΟΡΑΚΙΑ" ΣΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΦΤΙΓΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΖΑΡΩΜΕΝΗ – ΕΜΕΤΙΚΗ ΣΚΑΤΟ-ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ , ΜΠΛΙΑΧ !

    ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΜΑΚΑΡΙ-, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΕΣ !

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΤΟΡΑ ?

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΞΑΤΕ ΟΥΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΩΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ

  3. ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΗΡΑΚΛEIΔΕΣ ΤΗΣ ΔΩΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ (ΝΤΟΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ)ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ,ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ,ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΟ-ΔΩΡΑ-ΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ OΜΩΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΣΥΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠHΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΟ-ΔΩΡΑ.
    Στους χρυσομιζαρισμένους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 επί Ντοροκρατίας , ο δήμος ΑΘΗΝΑΙΩΝ είχε λάβει δάνειο 180 εκατ. ευρώ για «ολυμπιακές δαπάνες» τα οποία κατασπατάλησαν τα διορισμένα Ντοροκοπρόσκυλα

    ΑΥΤΟΙ που τα δανείστηκαν
    ΑΥΤΟΙ που τα σκόρπισαν.
    ΑΥΤΟΙ που τα έφαγαν.
    ΑΥΤΟΙ πρέπει να τα ξεπληρώσουν…

    Μα, τόσο κρετίνους περνάει η Ντόρα τους Έλληνες;

    Ο λαός πρέπει επιτέλους να “ξυπνήσει”.

    Πρέπει, έστω και την τελευταία ώρα, να κάνει την υπέρβασή του και να στείλει στο διάολο τους εγκληματίες που τον πρόδωσαν …

    Τους εγκληματίες, που, αφού τον οδήγησαν στη χρεοκοπία, στο τέλος τον παρέδωσαν στους ξένους δανειστές.

    Δεν πρέπει να επιτρέψει στα κόμματα αυτά, τα οποία τον πρόδωσαν χωρίς κανένα έλεος, να ξαναμπούν στην Βουλή …

    Τα ατομα που διέφθειρε ο Χριστοφοράκος και τώρα τα εκβιάζει η κυρία Μέρκελ με τις λίστες της Siemens …

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ.

  4. Μην προσπαθήσετε να την αντιμετωπίσετε την Ντορό-φαυλό-κρατία μόνοι σας.

    Η αντιμετώπισή της χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και Εθνική στράτευση για να απαλλαγούμε από την γάγγραινα του Μητσοτακισμού…

  5. Οικογενειακο"Βιτσιο"οι offshore!Και ξαδερφοs του Κυριακου Μητσοτακη σε offshore στην…Αρουμπα με συμβασειs με το ΥΠΕΘΑ το 2001-04!
    Ο Γεωργιοs Μητσοτακηs εξαδερφοs του αρχηγου τηs Νεαs Δημοκρατιαs εμπλεκεται σε offshore κατασκευηs αντιεκρηκτικων υλικων στην Αρουμπα με τον ιδιο να εμφανιζεται ωs διευθυνων στμβουλοs τηs!
    fonaklas.blogspot.gr/2017/12/off-shore-2001-04.html

  6. Είστε όλοι σας Σπουδαίοι στη σημερινή σας κριτική, Μπράβο σας και Χρόνια Πολλά σε όλους,

  7. ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

    ΘΑΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑΧΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ, ΤΗΝ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ;
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ, ΦΤΩΧΟΣ, ΓΙΟΣ ΙΕΡΕΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    ΒΟΛΕΨΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΑΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ…..ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΝΤΑΪ, ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΑ.
    ΒΟΛΕΨΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ.
    ΦΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

  8. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΧΡΗΣΤΕ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ 9.09
    Φ.Ν.

  9. ΧΑ-ΧΑ !!

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΥΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΧΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ … ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.

    ΚΙ' ΕΣΥ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ?

    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ?

    ΨΑΞΕ ΤΗΝ " ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ " ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ.

    ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ " ΒΟΛΕΜΑ " ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Σ' ΕΣΕΝΑ…….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  10. Ο Λ Ο Ι……..ΣΩΣΤΑ…….ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ……..ΑΛΩΣΤΕ Η…..Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η……..ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ………ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ………ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ.

  11. Εαν αυτο δεν ειναι εθνικη μειοδοσια,τοτε τι ακριβωs ειναι εθνικη μειοδοσια;
    fonaklas.blogspot.gr/2017/12/blog-post_464.html
    Γεια σου ρε Ντοριτα με την…ανω-κατω Μακεδονια σου!
    Την βρωμικη δουλεια για τον Κυριακο ανελαβε να κανει η"απλη βουλευτηs"Ντορα Μπακογιαννη!
    Πριν απο λιγο δηλωσε οτι αυτη και το κομμα τηs δεχεται να ονομαστουν τα Σκοπια Μακεδονιαμε γεωγραφικο προσδιορισμο!…
    ixnos.blogspot.gr/2017/12/25.html
    -Ερευνα για την αδελφη του Κυριακου Αλεξανδρα Μητσοτακη ξεκινησαν οι γαλλικεs αρχεs!
    koutipandoras.gr/artide/erevna-gia-tin-aderfi-toy-kyriakoy-alexandra-mitsotaki-xekinisan-oi-gall
    Στο ΔΣ τηs Endeavor Greece τηs Μαρεβαs ο εφοπλιστηs με το καραβι του που πιαστηκε με κοκαινη στο Περου!Ε ρε γλεντια!
    papatzides.blogspot.gr/2017/09/endeavor-greece.html
    -Χοροs εκατομμυριων γυρω απο την οφσορ Μητσοτακη που αποκαλυψαν τα Paradise Papers!
    Η Καταζητουμενη συνεταιροs!
    Λιγουs μηνεs πριν την εμφανιση τηs VELVET SUCCES S.A χρηματα στην εταιρεια τηs Μαρεβαs Μητσοτακη επενδυει συμφωνα με το δημοσιευμα μια γυναικα η οποια καταζητειται με διεθνεs ελβετικο ενταλμα και ελεγχεται απο τιs ελληνικεs αρχεs για απατεs,διακινηση μαυρου χρηματοs και υπαιξαιρεση 100 εκατομμυριων ευρω!
    Ο λογοs για την Γεωργια Ευσεβιου συζυγο του προεδρου του μπασκετικου Αρη,Νικου Λασκαρη!
    fonaklas.blogspot.gr/2017/12/paradise-papers_17.html
    Κουιζ:πρωην κατσαρολοκουβαλητηs των ντολμαδακιων τηs Μαρικαs ελεγε η΄΄Μαυρη φαλαινα΄΄;;;;;…..

  12. Μωρή παλιόψωλα τσατσογρια που αν δεν είσουν κόρη του Μητσοτάκη ούτε για βίζιτες δεν θα έκανες με αυτή τη φάτσα που έχεις ξεχνάς ότι εσύ και τα άλλα λαμογια μπλε πράσινα κόκκινα καταστρέψατε μια χώρα με τις απατεωνιές σας και τι θες τώρα να σε συγχωρέσουμε να πας να γαμηθεις καριόλα

  13. https://youtu.be/QdR6OnGs8IQ

    Κράξιμο και μπινελίκια χοντρά στην Ντόρα Μπακογιάννη.

    Η Ντόρα ήταν ανέκαθεν ξενόδουλη, ξενοκίνητη και υποστηρίκτρια με κάθε κόστος του σλόγκαν …
    « Τοις ξένων χρήμασι πειθόμενη και των υποτακτικών εκμεταλλευόμενη …»

Comments are closed.