Ο Στουρνάρας και το… περίεργο “θερμοκήπιο” από το οποίο προέρχεται

Ποιος ασκεί την οικονομική πολιτική σε μια κοινοτική χώρα; Πάντως όχι ο επικεφαλής της κεντρικής της τράπεζας. Κι όμως από τότε που ανέλαβε την Τράπεζα της Ελλάδος ο Γιάννης Στουρνάρας τη μετέτρεψε σε …σκιώδη κυβέρνηση.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις, όταν δεν έχουν αμιγώς πολιτική στόχευση- όπως τις παραμονές των εκλογών του 2015, όταν επέσειε εμμέσως τον κίνδυνο φυγής καταθέσεων, αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τον ..καταλογισμό επιβαρύνσεων που κόστισαν στη χωρα οι χειρισμοί της εκλεγμένης κυβέρνησης. Και μέχρι τη σημερινή ευαίσθητη περίοδο που της υποδεικνύει μέθοδο εξόδου από τα Μνημόνια.

Από οιονεί σύμβουλος της κυβέρνησης μεταβάλλεται σε πολιτικό αντίπαλό της, απονέμοντας στον εαυτό του ρόλο πολιτικού παράγοντα με την κατάθεση μιας ιδιότυπης πολιτικής πλατφόρμας, αντί για τεχνοκρατικά κείμενα. Κανένας προκάτοχός τους δε λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο.

Π.χ. ο επιτυχημένος Γιώργος Προβόπουλος -από τον οποίο ο Αντ. Σαμαράς σε συνεργασία με τον Στουρνάρα πήρε τη διοίκηση της ΤτΕ για να τη δώσει στον … Στουρνάρα, – λειτουργούσε ως ευπατρίδης, δίνοντας μάχες σωτηρίας του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας ή υποβοηθώντας διαδοχικές κυβερνήσεις με τον τρόπο του – και πάντως χωρίς να τους κηρύσσει τον πόλεμο.

Ο σημερινός διοικητής συνεχίζει μια κακή πρακτική που ο ίδιος εγκαινίασε. Μόλις λίγες ημέρες από τότε που το ΑΠ σημείωνε ότι στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι «η έξοδος από τα Μνημόνια είναι διασφαλισμένη, εκτός αν κάνει καμία ζημιά ο Στουρνάρας», η ζημιά εμφανίσθηκε. Με την ιδέα που συμπεριέλαβε στην Ενδιάμεση Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική .

Για την ακρίβεια συστήνει την ένταξη της χώρας σε «προληπτικό πρόγραμμα στήριξης» με το συλλογισμό ότι θα «δράσει υποστηρικτικά για την ελληνική οικονομία μειώνοντας το κόστος δανεισμού μετά τον Αύγουστο του 2018 και θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των διεθνών επενδυτών στις μεσομακροπρόθεσμες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας».

Με απλά λόγια κάνει μια πολιτική πρόταση κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης, μετατρέποντας προσωπικές του θεωρίες σε θέσεις της ΤτΕ. Πρακτικά αμφισβητεί την «καθαρή έξοδο» που αναγγέλλει η κυβέρνηση μόλις λίγες μέρες από τότε που το έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ορισμένοι άλλοι από την αντιπολίτευση.

Είναι πρωτοφανές σε ευρωπαϊκή χώρα να αποσταθεροποιείται η ακολουθούμενη πολιτική από την πολιτική αντιπαράθεση που προκαλεί ο κεντρικός τραπεζίτης με την κυβέρνηση, υπονομεύοντας βασικές επιλογές της. Ουσιαστικά αμφισβητεί στον Αλέξη Τσίπρα τον νομομοποιημένο χαρακτήρα της πολιτικής και των επιλογών του .

Αντιπαρατίθεται μαζί του με βάση δικά του ιδεολογήματα και αμφίβολης αξίας προσεγγίσεις που εμφανίζονται με τεχνοκρατικό ένδυμα,αλλα είναι ευθέως πολιτικές. Δεν είναι δουλειά του να αξιολογεί την «καθαρότητα» της εξόδου από το Μνημόνιο.

Με την καινούργια παρέμβαση του ο Στουρνάρας δείχνει να επιδιώκει την αποδυνάμωση της κυβέρνησης και των σχεδιασμών της. Ακριβώς το ίδιο του αποδόθηκε όταν διατύπωσε επιφυλάξεις λίγο πριν την τελευταία έξοδο της χώρας στις αγορές. Αν τον είχαν πάρει υπόψη ή έξοδος θα αποτύγχανε.

Το παράδοξο είναι κανείς αρμόδιος στην Ευρώπη, στους θεσμούς και στους λοιπούς διεθνείς οργανισμούς δεν έχει κάνει ούτε καν υπαινιγμοί γι’ αυτά που θεωρεί «αναγκαία» ο Στουρνάρας. Μοιάζει με την προσπάθεια να οδηγηθεί η κυβέρνηση σε λάθος επιλογές με πολιτικό κόστος σε εκλογική περίοδο. Ή να δυσχεράνει την υλοποίηση του σχεδιασμού της.

Περίεργες επιλογές από έναν έτσι κι αλλιώς περίεργο παράγοντα του δημοσίου βίου που από το θερμοκήπιο ενός συγκεκριμένου πολιτικού, συνδέθηκε με τις επιλογές εισόδου στην Ευρωζώνη, το τραπεζικό σύστημα και την πολιτική, αλλά και με χρηματιστηριακούς παράγοντες, προτού μετακινηθεί από υπουργός μιας κυβέρνησης στην κορυφή του τραπεζικού συστήματος με απόφαση της.

Οι τριβές του με τον αντιπρόεδρο του κυβερνητικού σχήματος όταν ήταν υπουργός αλλά με άλλα στελέχη και με τραπεζικούς παράγοντες όταν έγινε διοικητής-που συνεχίζεται για πολλούς ακόμη και μετά τη «νίκη»του – αλλά και η διαρκής εμπόλεμη κατάσταση με την κυβέρνηση της Αριστεράς και κάποια ΜΜΕ -εν αντιθέσει με τη αγαστή σχέση του με άλλα- έχουν αναδείξει κατά καιρούς το θέμα της απομάκρυνσής του .

Δεν προχώρησε ως τώρα για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ επαρκώς η κυβέρνηση. Αντίθετα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας του άνοιξε την πόρτα του όταν έσπευσε όχι για ενημέρωση και υπηρεσιακή συνεργασία, αλλά για να διαμαρτυρηθεί, επειδή οι ελεγκτικές αρχές άρχισαν έλεγχο στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του.

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος

Πηγή: anoixtoparathyro.gr

loading...

42 thoughts on “Ο Στουρνάρας και το… περίεργο “θερμοκήπιο” από το οποίο προέρχεται

  1. τοτε το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι να αφησουμε τον τσιπρα να κανει την δουλεια του….να ξερετε οτι εχει αντιπολιτευση και την δικαιοσυνη…σκεφτητε καλα πριν πατε στην καλπη

  2. μασονικα παιχνιδια αδελφων για να απασχολειται το ποπολο

  3. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ….
    ΜΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΡΕ ΓΜΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΛΟΙ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…!!!!

    ΚΙ’ΟΜΩΣ…..ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ,ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ??

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ…

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ «ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Η ΤτΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΛΑ…!!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΥΤΟΨΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΒΑΛΤΕ ΜΕ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ…

    ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ..??

    Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΑΧΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΤΩΠΙΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    …….ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΕΞΩΔΙΚΟΥ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ…. «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$….

    1= ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ υπο την ιδιοτητα του ως Υπουργου Οικονομικων

    2=ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ υπο την ιδιοτητα ως Διοικητη της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    3=ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ υπο την ιδιοτητα ως Αν. Γεν. Διευθυντη του Οργανισμου Διαχειρισης Δημοσιου Χρεους (ΟΔΔΗΧ)

    4=ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ υπο την ιδιοτητα της 23ης Διευθυνσης του Γενικου Λογιστηριου του Κρατους

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ….!!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=27219

  4. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ Ξ/ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ.

  5. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ Ξ/ΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΦΥΣΕΩΣ.ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.

  6. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810492369023147&id=100001872039574
    Κοιταξτε ξεφτιλα που ριχνει μια ελληνιδα στον νεοπαγανιστη ψωριαρη με τα ηχητικα!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Βγες και πηγαινε απολογησου ρε θρασυμι του λεει φατσα μπατσα που κρυβεσαι σαν τους αρουραιους

  7. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  8. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ @@ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΦΒ

    Δημητρης Καζαμιας
    12 ώρες ·

    Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΥΤΑ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΙΑ ΤΡΥΠΑ.
    ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ………………………………………………………………….
    ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ…………………………………………………
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ,ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩ,ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΕΧΩ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ.

  9. ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΕ 6.36,
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ "Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ "ΦΕΥΓΕΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΟΣΟ "ΨΗΛΑ" ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΓΙΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΧΑΣΑΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ …ΧΑΣΑΜΕ. Η' ΦΤΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η' ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ "ΠΕΙΣΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ…ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΩΛΟ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. στην εγκληματικη συμμορια μενουν τα αθεα και ανθελληνικα καθαρματα οπως εσυ μασονε και κατι αντιχριστοι που βριζουν τον χριστο και την παναγια!οι σωστοι και παραπλανημενοι απο τον νεοπαγανιστη γυφτο χαθηκαν!τυχαιο που σας εστειλε στο διαολο η εισαγγελια με 4 κακουργηματα σιχαμενε νεοπαγανιστη σταγακη??
    …………………………………………………………………………
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  11. Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ………………………………………………………………………..
    ῞………………………………………………………………….
    ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ.
    …………………………………………………………………………
    ξεντεριασματα σπιουνοι ηχογραφησειςκλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρε σταγακη ουτε η κοζα νοστρα δεν εκανε τετοια πραγματα!!!!!!!!!!!!!!
    και μετα ρωτας ρε μαοσονοσκυλο γιατι σας εριξε το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ηεισαγγελια??????????????/ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του!!!!!!!!!!!!!

  12. ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ
    ΘΑ ΣΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤ' ΑΓΓΟΥΡΙΑ..

    Δημητρης Καζαμιας
    18 ώρες ·
    ΚΟΝΤΕ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΕΞΩΔΙΚΟ? ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.νομιζεις αγοραζομαι ρε ξεφτιλα?

  13. Δημητρης Καζαμιας
    59 λεπτά ·

    ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟ
    'μου λεει'.Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.
    .του λεω.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…..ακομα στο ακουστικο του ειναι το αγγελοκρουσμενο..
    ……………………………………………………………………….
    …………………………………………………
    Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ…………………………………………………………………..
    βγαλτε ακρη με τους νεαντερταλ του γυφτου ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ουτε στο αλκατραζ δεν δεχονται τετοια πιθηκοειδη διποδα!!!!!!!!!!!

  14. Δημητρης Καζαμιας
    59 λεπτά ·

    ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟ
    'μου λεει'.Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.
    .του λεω.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…..ακομα στο ακουστικο του ειναι το αγγελοκρουσμενο..
    ……………………………………………………………………….
    …………………………………………………
    Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ…………………………………………………………………..
    βγαλτε ακρη με τους νεαντερταλ του γυφτου ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ουτε στο αλκατραζ δεν δεχονται τετοια πιθηκοειδη διποδα!!!!!!!!!!!

  15. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  16. …ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ…ΜΕΡΑΚΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΑΜΩΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΑΜΩΣΤΟΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΣΩ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ". ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ @@@@@@@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ.
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ "ΠΟΝΑΤΕ" ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ "ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ…ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΑΝ… "ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ "ΘΕΣΜΟΙ" ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ "ΜΠΟΡΟΥΝ" ΝΑ ΒΡΟΥΝ "ΕΠΑΡΚΗ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ 550.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ", ΤΟΥΣ Τ Ρ Α Π Ε Ζ Ι Τ Ε Σ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ "ΠΕΣΑΤΕ" ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ? ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ" ΛΥΣΑΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΑΚΟΜΑ?
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ "ΣΧΟΛΙΑ" ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ", ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΩΡΑ", ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΕΩΣ ΚΑΙ 60% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΜΕ ΕΞΤΡΑ "BONOUS", TΣΑΜΠΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ "SANTA DIABOLO" ΓΙΑ…ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  17. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  18. Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ………………………………………………………………………..
    ῞………………………………………………………………….
    ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ.
    …………………………………………………………………………
    ξεντεριασματα σπιουνοι ηχογραφησειςκλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρε σταγακη ουτε η κοζα νοστρα δεν εκανε τετοια πραγματα!!!!!!!!!!!!!!
    και μετα ρωτας ρε μαοσονοσκυλο γιατι σας εριξε το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ηεισαγγελια??????????????/ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του

  19. Giannis Paterakis
    ………………………………………………………………………

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ,"ΤΕΛΟΣ"…………………………………………………………………………………………………………………………………….
    ο ''στραταρχης'' αναπηρος σεσημασμενος γυφτος απειλει οσους δεν υπακουν στις διαταγες του με τους χαπακωμενους μπαλαντινες οτι θα τους στειλει να τους ξεαντεριασει κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μια εγκληματικη γυφτοσυμμορια φονιαδων πρεζεμπορων και ναρκωμανων καθαρματων!!!!!!!!!!!!!

  20. καταλαβες γυφτοεφταξια σταγακη γιατι ειμαστε κατα της εγκληματικης συμμοριας των αθεων αντιχριστων νεοπαγανιστων εβραιοπουλημενων καθαρματων σαν και σενα???????

  21. Δημητρης Καζαμιας
    59 λεπτά ·

    ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟ
    'μου λεει'.Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.
    .του λεω.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…..ακομα στο ακουστικο του ειναι το αγγελοκρουσμενο..
    ……………………………………………………………………….
    …………………………………………………
    Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ…………………………………………………………………..
    βγαλτε ακρη με τους νεαντερταλ του γυφτου ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ουτε στο αλκατραζ δεν δεχονται τετοια πιθηκοειδη διποδα!!!!!!!!!!!

  22. με τετοιους πιθηκους νεαντερταλ θα κανουμε παρεα νεοπαγανιστικο πτωμα στην εγκληματικη συμμορια????????????

  23. Τι δουλεια εχεις εσυ με αυτη την ιερη χωρα του Χριστου κ της Παναγιας ρε αθεο εβραικο αποβρασμα???Εσεις οι 1.000 αθεοι εβραιομασωνοι που βριζετε χυδαια μεχρι εμμετου τα ιερα κ τα οσια των Ελληνων,το Χριστο κ την Παναγια,δεν εχετε καμια θεση σ αυτη την ιερη χωρα!!!εβραιοπουλημενα τομαρια!

  24. ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ
    ΘΑ ΣΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤ' ΑΓΓΟΥΡΙΑ..

    Δημητρης Καζαμιας
    18 ώρες ·
    ΚΟΝΤΕ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΕΞΩΔΙΚΟ? ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.νομιζεις αγοραζομαι ρε ξεφτιλα?

  25. ΑΠΟ ΟΤΙ ΨΕΜΑ

    ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΤΟΛΜΗΣΕ

    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕ3ΙΞΕΙΣ…

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ??

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ…!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ…

  26. ΑΠΟ ΟΤΙ ΨΕΜΑ

    ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΤΟΛΜΗΣΕ

    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕ3ΙΞΕΙΣ…

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ??

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ…!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ…

  27. ΑΠΟ ΟΤΙ ΨΕΜΑ

    ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΤΟΛΜΗΣΕ

    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕ3ΙΞΕΙΣ…

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ??

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ…!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ…

  28. ΑΠΟ ΟΤΙ ΨΕΜΑ

    ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΤΟΛΜΗΣΕ

    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕ3ΙΞΕΙΣ…

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ??

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ…!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ…

  29. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ….

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ..??

    ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ,Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…!!!!

  30. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ….

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ..??

    ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ,Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…!!!!

  31. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ….

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ..??

    ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ,Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…!!!!

  32. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΣΑΛΕΜΕΝΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;
    ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;
    ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ;
    ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΛΙΘΙΟΣ.

  33. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810492369023147&id=100001872039574
    Κοιταξτε ξεφτιλα που ριχνει μια ελληνιδα στον νεοπαγανιστη ψωριαρη με τα ηχητικα!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Βγες και πηγαινε απολογησου ρε θρασυμι του λεει φατσα μπατσα που κρυβεσαι σαν τους αρουραιους

  34. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810492369023147&id=100001872039574
    Κοιταξτε ξεφτιλα που ριχνει μια ελληνιδα στον νεοπαγανιστη ψωριαρη με τα ηχητικα!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Βγες και πηγαινε απολογησου ρε θρασυμι του λεει φατσα μπατσα που κρυβεσαι σαν τους αρουραιους

  35. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810492369023147&id=100001872039574
    Κοιταξτε ξεφτιλα που ριχνει μια ελληνιδα στον νεοπαγανιστη ψωριαρη με τα ηχητικα!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Βγες και πηγαινε απολογησου ρε θρασυμι του λεει φατσα μπατσα που κρυβεσαι σαν τους αρουραιους

  36. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810492369023147&id=100001872039574
    Κοιταξτε ξεφτιλα που ριχνει μια ελληνιδα στον νεοπαγανιστη ψωριαρη με τα ηχητικα!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Βγες και πηγαινε απολογησου ρε θρασυμι του λεει φατσα μπατσα που κρυβεσαι σαν τους αρουραιους

  37. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810492369023147&id=100001872039574
    Κοιταξτε ξεφτιλα που ριχνει μια ελληνιδα στον νεοπαγανιστη ψωριαρη με τα ηχητικα!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Βγες και πηγαινε απολογησου ρε θρασυμι του λεει φατσα μπατσα που κρυβεσαι σαν τους αρουραιους

  38. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  39. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  40. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  41. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  42. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων

Comments are closed.