ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Προέδρου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης, ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ

Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες . Το 2018 θα είναι μια νικηφόρα χρονιά για τους Έλληνες εθνικιστές. Θα συνεχίσουμε με περισσότερους αγώνες, με ατσαλένια πίστη και δύναμη στον ιερό σκοπό μας.

Δε μας λυγίζει τίποτα! Ευχόμαστε ολόψυχα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα μια λαμπρή, αγωνιστική, νικηφόρα χρονιά γεμάτη υγεία για όλους.

Ζήτω η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση

πηγη

loading...

3 thoughts on “ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Προέδρου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης, ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ

  1. ΡΗΓΑ ΤΟ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΛΙΩΝ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΣΙΝΟΙ ΡΑΣΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΜΠΑΡΔΙΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ε? ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΡΕ ΡΗΓΑ? ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ! ΧΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  2. Οι προσπάθειες κάποιων δυνάμεων για διάσπαση του πατριωτικού χώρου, ώστε οι Πατριώτες να μη μπορέσουν να κυβερνήσουν ποτέ την Ελλάδα, ευοδώνονται.

  3. Το "κομμα" του Ρηγα ειναι ο…Ρηγας…τρεις φιλοι του…ενα λαπτοπ…ενα δωματιο 3×3 ενα γραφειο σχολικης αιθουσας μια πολυθρονα και 2 πλαστικες καρεκλες αγορασμενες απο το παζαρι…

Comments are closed.