Αυτό είναι το κόλπο για να ταξιδέψετε στην πρώτη θέση χωρίς να την πληρώσετε…

Πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην πρώτη θέση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με αεροπλάνο, αλλά δεν το αντέχει η τσέπη τους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο “Independent”, υπάρχει ένας τρόπος να εξασφαλίσει κάποιος εισιτήριο για την πρώτη θέση, ενώ είχε κλείσει για την οικονομική, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει κάτι επιπλέον.

Ο Rick Brown, ο συγγραφέας του βιβλίου “Kiss My Baggage Fees! How To Be A Savvy Travel Hacker”, αναφέρει ότι σε περίπτωση που το κάθισμα της θέσης είναι σπασμένο ο επιβάτης μπορεί να ζητήσει να μεταφερθεί σε άλλη. Σύμφωνα με τον συγγραφέα συνήθως στην οικονομική θέση υπάρχει πληρότητα όποτε ο επιβάτης θα μεταφερθεί στην πρώτη θέση.

loading...

1 thought on “Αυτό είναι το κόλπο για να ταξιδέψετε στην πρώτη θέση χωρίς να την πληρώσετε…

  1. ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΝΑΝΙΣΘΗΚΕ ΑΝΑΠΗΔΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΔΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10ρια ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΑΣΦΑΛΕΣ'' ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΗ Η ΘΕΣΗ!!!!

Comments are closed.