Γεννηματά για επίσκεψη Ερντογάν: Οι εθνικές θέσεις υπέστησαν δεινό πλήγμα

Λοβέρδος: Φτάσαμε στο σημείο ο Τούρκος Πρόεδρος να λέει πως «έχουμε» τέσσερις βουλευτές στο Ελληνικού Κοινοβουλίου και να μην δίνει τον λόγο στον Έλληνα Υφυπουργό

Μιλώντας σε συγκέντρωση οικονομολόγων η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, αναφέρθηκε πριν από λίγο στην επίσκεψη του Τούρκου πρόεδρου στην Ελλάδα και επεσήμανε ότι οι οι εθνικές θέσεις υπέστησαν εθνικό πλήγμα. Υποστήριξε μάλιστα ότι το νέο φιάσκο οφείλεται στους κυβερνητικούς ερασιτεχνισμούς.

Συγκεκριμένα η Φώφη Γεννηματά διερωτήθηκε αν μετά την επίσκεψη Ερντογάν βελτιώθηκαν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις;

«Είναι απλό το ερώτημα και δυστυχώς η απάντηση καθαρή, όχι» σημείωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε. «Η επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν δεν οδήγησε σε κανένα θετικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Το αντίθετο.
Τα ελληνικά συμφέροντα και οι εθνικές θέσεις υπέστησαν δεινό πλήγμα».

Η Φώφη Γενηματά σημείωσε επίσης: «Οι απροκάλυπτα αναθεωρητικές τοποθετήσεις Ερντογάν, η αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης, η ανάδειξη ανύπαρκτων μειονοτικών θεμάτων όχι μόνο δεν συνέβαλαν στη βελτίωση   των ελληνοτουρκικών σχέσεων – όπως θα θέλαμε και για την οποία  η Παράταξή μας εργάζεται –  αλλά το αντίθετο, τις οδήγησαν  πολλά βήματα πίσω».

Και πρόσθεσε: «Η ανύπαρκτη  προετοιμασία της επίσκεψης  [και το κακό της timing] από πλευράς κυβέρνησης έβλαψε καίρια τα ελληνικά συμφέροντα.
Για μια ακόμη φορά μετά το μεγαλειώδες φιάσκο της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ έχουμε ένα νέο φιάσκο που προκαλείται από τους κυβερνητικούς ερασιτεχνισμούς, που δυστυχώς όμως έχει βαθύτατα ζημιογόνες συνέπειες για τα πάγια και διαχρονικά συμφέροντα της χώρας μας».

Λοβέρδος: Χάος στην προετοιμασία, χάος και κατά την πραγματοποίησή της

Η κυβέρνηση θερίζει θύελλες επειδή έσπειρε ανέμους υποστήριξε και ο Ανδρέας Λοβέρδος σε δήλωση του για την επίσκεψη Ερντογάν

«Φτάσαμε στο σημείο ο Τούρκος Πρόεδρος να αναφέρεται σε τέσσερις Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και μάλιστα με την φράση «Έχουμε τέσσερις Βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» και επιπλέον να αποφασίζει αυθαίρετα αλλά και ανενόχλητα να στερήσει τον λόγο από Έλληνα Υφυπουργό.Κανέναν Βουλευτή δεν έχει ο Ερντογάν στο Ελληνικό Κοινοβουλιο, αυτή είναι η πραγματικότητα» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:
Σε ό,τι αφορά την Ελληνική Κυβέρνηση είναι φυσικό και επόμενο να θερίζει θύελλες αφού έσπειρε ανέμους. Το δυστύχημα είναι οτι οι θύελλες αυτές πλήττουν όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.
Είναι πια ξεκάθαρο: Όσο κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η Ελλάδα θα υφίσταται βλάβες τόσο στα εσωτερικά όσο και στα εξωτερικά της θέματα».

loading...

2 thoughts on “Γεννηματά για επίσκεψη Ερντογάν: Οι εθνικές θέσεις υπέστησαν δεινό πλήγμα

  1. ΕΝΩ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ?

    ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ , ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ?

    ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙΣ….

    ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΛΑΔΩΣΕ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ …

    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ , ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ…..ΥΠΕΡ-ΝΟΜΑΡΧΗΣ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ .

    ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Σαν να βλεπουμε τη φατσα του γεροΣταγακη με τον ψωριαρη το γυφτο!

Comments are closed.