ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση να πουλάει νανογιλέκα και κάλτσες αδυνατίσματος, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Μητσοτάκη Άδωνις Γεωργιάδης, θα εμφανιστεί στο συνέδριο της μεταλλαγμένης ΝΔ με το αγαπημένο του γιλέκο και από βήματος θα κάνει μία καταπληκτικοτεράστια προσφορά μαζί με τον φίλο του Ζερβουδάκη:

«όποιος τηλεφωνήσει στα γραφεία της μεταλλαγμένης ΝΔ και γίνει μέλος, μέχρι το πέρας του συνεδρίου, θα πάρει ένα νανογιλέκο για την παραλία (με σφυρίχτρα) και μία ταμπλέτα με όλες τις γκάφες σε βίντεο, του Κυριάκου Μητσοτάκη:
ο τροχονόμος, ο εξωγήινος, η offshore, τα βλήματα, επίσκεψη Ερντογάν κ.α.»

«Ο Κεντροδεξιός»

loading...

5 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  1. Έλ-λαδέμπορος είναι ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ , τι να πουλάει βιβλία, τι να πουλάει ιδεολογία, τι να πουλάει την Μπουμπούκα , την ιδία σημασία έχει, αρκεί να πέφτει το χρήμα και να έχει την κάμερα επάνω του…

    Διαταραγμένη προσωπικότητα όπως ΟΛΟΙ οι “Eλληναραδες” και “αρχαιολάτρες” που μέσα τους συγκρούονται ο παγανισμός και η πολυθεΐα ,με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη ,την όποια κατά βάση μισούν ,αλλα για λόγους λαϊκισμού αναγκάζονται να προβάλουν

    O αλαλάζων αυτός κλόουν του ψυχωτικού αμοραλισμού και της φασιστικής κακοήθειας δίνει το στίγμα της σύγχρονης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κουλτούρας και του δημόσιου ΛΟΓΟΥ.

    Είναι να απορεί κανείς μέχρι που μπορεί να φτάσει η πολίτικη ξευτίλα στον τόπο αυτό.

  2. Όταν ξεκινάς από την ακροδεξιά, εκλέγεσαι με τον Καρατζαφέρη, αγκυροβολείς στον Σαμαρά και στη συνέχεια επιλέγεις τη θέση του Σφουγκοκωλάριου του Κυριάκου Μητσοτάκη, έ τότε έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όταν μάλιστα έχεις ήδη επιχειρήσει αναποτελεσματικά να προσκυνήσεις το περιβάλλον Καραμανλή. Προφανώς δεν πρόκειται απλώς για «πολιτική ευλυγισία».

    Είναι τέτοια η παθογενής λογοδιάρροιά του, τέτοια η ανάγκη του να βγαίνει στα κανάλια, που απλώς βάζεις μια κάμερα απέναντί του και τον αφήνεις να μιλάει.

    Από εκεί και πέρα όσο αντέξουν οι τηλεθεατές… και οι Νεο-Δούλοι παλαμοκρουστες…

    Αυτό το έμεσμα που έβριζε την Ν.Δ το διόρισε το Δρακουλόπαιδο αντιπρόεδρο της Νου-γόνο-Δούλας.

  3. ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ .ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣΗΜΟ ΚΩΛΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!! ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ,ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ,ΑΣΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΣΕ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΜΟΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΔΩΝΗ. ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ,ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ Η ΛΑΣΠΗ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ?(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΡΥΠΑΡΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ)

  4. Και ο Γεωργιαδηs Πισω Απο Την Καρατομηση τηs Ντοραs-ΒΙΝΤΕΟ
    Δεν αντεχει ο τηλεκηρυκαs αφου δεν πουλαει βιβλια ταμπλετεs και νανογιλεκα επιδιδεται σε αυτο που εμαθε στο ΛΑ.Ο.Σ.να γλυφει εκει που εφτυνε!
    kentrodexios.wordpress.com/2017/12/10/
    ΣΟΚ προκαλεσε η δηλωση του Αδωνι:<< Καλα εκανε η Μαρια Σπυρακη και ελεγε ψεμματα στον ελληνικο λαο!>>(ΒΙΝΤΕΟ)
    fonaklas.blogspot.gr/2017/12/blog-post_972.html
    Ο Γεωργιαδηs Διαφημιζει Ζερβουδακη (Για τη Β΄Αθηνων)-Τωρα καταλαβεs Γιατι"εφαγαν"την Παπακωστα;
    Ο Τηλεκηρυκαs Γεωργιαδηs αναμεταδιδει(και)σημερα με παθοs στο twitter τον καταπληκτικοτρομερο Ζερβουδακη!
    Τι ακριβωs δεν καταλαβαινειs;
    Zer εισαι το νεο μαs ειδωλο!Ψηφο στον Μr Zer μαs ηρθε φρεσκοs-φρεσκοs απο τον Καρατζαφερη!
    kentrodexios.wordpress.com/2017/10/27/
    Μπουμπουκο…Γλυψε-γλυψε ολο και κατι θα βγει!
    ixnos.blogspot.gr/2017/09/blog-post_18.html
    Ξευτιλα:Το κομμα του Εθναρχη εγινε κομμα τηλεπωλησεων των τυχοδιωκτων του ΛΑΟΣ!
    Ο Αδωνιs Γεωργιαδηs μετα απο ενα πραγματικα επιτυχημενο σπατουλαριστο γλειψιμο σε Σοιμπλε και Μερκελ υπο το αγρυπνο βλεμμα γνωστου εμπορου οπλων(τυχαιο;)ειναι ετοιμοs να μεταλαμπαδευσει τιs γνωσειs του στην πολιτικη,την ιστορια,τιs τηλεπωλησειs και φυσικα στο συρσιμο επι εδαφουs μετα σιελου η ανευ,για μια καρεκλα!
    Με πρωτοποριακο μοτο<< εξασφαλισε και εσυ τωρα το μελλον σου >>οι καταπληκτικοτρομεροι τηλεπαραφρονεs Αδωνιs Γεωργιαδηs και θεοδοσηs Ζερβουδακηs λαμπερα στελεχη τηs μεγαληs σχοληs κωλοτουμπαs Καρατζαφερη,πραγματοποιουν σεμιναρια πωλησεων!
    kentrodexios.wordpress.com/2017/09/07/
    Πλασαρει και σωβρακα τωρα ο ΑΔΩΝΙΣ?Αs ελπιζουμε μην τον δουμε να πουλαει στο τελοs και δονητεs….Παλαιοτερα πουλαγε μαθηματα αριθμολογιαs και ημερολογια στο Ντυναν!
    Σημερα ο Αντιπροεδροs ολων των προεδρων,απο τον Καρατζαφερη ωs τον Μητσοτακη,πουλαει μαθηματα ρητορικηs και κινητα τηλεφωνα μαζι με ενα ευτραφη κυριο που ουρλιαζει περισσοτερο απο τον ιδιο και που για λογουs ανταγωνισμου μαλλον δεν τον εχει παρει η ΝΔ για δευτερο Αντιπροεδρο!
    fonaklas.blogspot.gr/2017/07/blog-post_816.html
    Μaster Quiz:Βαψωμαλιαs κοντοs βαψωφρυδηs με εξωγαμα?????Χρωσταει στον…Βαψωμαλλια ευτραφη καταδικασμενο κουμπαρο του 48.000 ευρω???

Comments are closed.