Χωρίς πτυχίο ο Καζάκης του ΕΠΑΜ;

 Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα; Κολομβία η χώρα.
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο blogger και αρχηγός του ΕΠΑΜ Καζάκης που είχε κάνει ο Τράγκας με τον Χατζηνικολάου “σημαία”, όπως και άλλοι “πεφωτισμένοι” διανοητές σε άλλα ΜΜΕ, εμφανιζόταν και δήλωνε οικονομολόγος, ειρωνευόταν άλλους ότι δεν ήταν “Καθηγητές” ενώ δεν είχε ούτε καν πτυχίο!

Το θέμα το έφερε στην επικαιρότητα, αφού προκλήθηκε σε μια εκπομπή, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος (βλέπετε εδώ).

Το φαινόμενο της προβολής “περίεργων” οντοτήτων στα ΜΜΕ της κατοχής και της παραπλάνησης έχει γίνει κανόνας στη χώρα.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Τον Σώρρα με την υπερτεχνολογία, τη Τράπεζα της Ανατολής, το νανογιλέκο, τη διαστημική συσκευή παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος απο αγνό παρθένο νερό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο με το χασίσι, που νομιμοποίησε λίγους μήνες μετά ο Τσίπρας;

Ο άλλος o Ντρούπη είχε υψηλό IQ και με αυτό το προσόν διαφήμιζε ζεόλιθο PhD και έκανε “καριέρα”. Και όχι μόνο αυτό, έβαζε κάτι ζώα και τον έτρωγαν μπροστά στον κόσμο στη τηλεόραση. Η χώρα αυτή έχει ξεφύγει. Κυβερνούν οι αμόρφωτοι.

Λέει λοιπόν, ο Βασίλης Καπερνάρος που παλαιά ανήκε στους ΑΝΕΛ, στον Καζάκη

… Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι- και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ»
«Επάγγελμα:Οικονομολόγος»
«πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».
Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει).Σε ρωτώ ευθέως:

1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;
2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;
3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;
4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;

Περιμένω απάντηση στα παραπάνω. Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου.
Βασίλειος Καπερνάρος-Δικηγόρος

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. “Fake characters”, “Fake Ideas”, “Fake posts”.

Τελευταία η κυβέρνηση και κυρίως ένα web site – παρωδία της ενημέρωσης, που στηρίζει τους ΑΝΕΛ (υπάρχουν και ένα-δύο “μασονοπατριωτικά” sites που προσφέρουν τις άγιες “πατριωτικές” τους πλάτες στις μεγάλες δήθεν “επιτυχίες” και “επιλογές” Καμμένου στην άμυνα, ενώ η χώρα ξεπουλάει όπλα αβέρτα και χωρίς λόγο) έχουν μια τάση να ανακοινώνουν σκάνδαλα, σαν η ΕΥΠ και ο κοριός της να δουλεύει ολημερίς και μόνο για τον Καμμένο και τους φίλους του στο site.

Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ζεί το μεγαλείο του!

“Βλέπω” πίσω απο αυτή τη κατάσταση και μάλιστα επι πολύ χρόνο, μια κυβερνητική ομάδα να ψάχνει συνέχεια ακόμη και βιογραφικά, να βγάζει ανώνυμους κοπρίτες να μιλούν για ΑΠΕ και λιγνίτη (χωρίς να ξέρουν γρι απο μπαταρίες υψηλής ισχύος και solar cells), να μιλούν για οικονομικά θέματα με χαρτοπόλεμο και ραβασάκια, να βρίσκουν φωτογραφίες πολιτικών της αντιπολίτευσης με απατεώνες και εμπόρους όπλων, που είχαν τραβηχτεί πρίν απο πολλά χρόνια σε απρόοπτο χρόνο, να ανακαλύπτουν κάθε τόσο παληές φωτογραφίες πολιτικών να “εναγκαλίζονται” δήθεν απατεώνες απο απόσταση δύο μέτρων και γενικά να βγάζουν κάθε τί που μπορεί να θίγει πρόσωπα και καταστάσεις κατά τρόπο εκβιαστικό και αντιδημοκρατικό.
Αυτά τα φαινόμενα και το είδος των δεδομένων που βγαίνουν στη φόρα δείχνουν σίγουρα εμπλοκή Ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Τέτοιες πληροφορίες αρχείων δεν έρχονται απο το πουθενά.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Ποιός προστατεύει και συμπαράγει τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που κάποια ιστολόγια στην Ελλάδα εκτοξεύουν κάθε τόσο στρέφοντας αλλού το ενδιαφέρον του κόσμου, χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη ή να υπάρχουν ελεγμένα αποδεικτικά στοιχεία; Που εφαρμόζεται ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα; Πουθενά.

Η κυβέρνηση έχει ευνοήσει αυτή τη κατάσταση και δεν ξέρω με ποιές μυστικές υπηρεσίες και ποιούς ρουφιάνους δημοσιογράφους μαζί (πιθανόν και με μισθό της ΕΥΠ). Η κυβέρνηση προστατεύει το έγκλημα! Δεν πάμε καλά έτσι όμως. Θα δούμε και άλλους Λεμπιδάκηδες να χάνονται για μήνες ή χρόνια σε κανένα κουβά.

ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Oι συκοφαντίες στο διαδίκτυο φαίνεται να ξεκινάνε τελικά απo συγκεκριμένη ομάδα αμόρφωτων και κομπλεξικών ατόμων χαμηλού IQ, πληρωμένων κοντυλοφόρων και μασονοτσολιάδων, που στήνουν ακόμη και μηχανές με κατάλληλους κλακαδόρους, η οποία χτυπάει όποιον δεν πάει με το “κύμα”.

Είναι πολλά τα λεφτά και ο Αλέξης τα υπογράφει όλα. Mόνο οι κομματάρχηδες πρέπει να ακούγονται στα ΜΜΕ και οι φελοί της Στοάς και αυτό γιατί έχουμε χούντα!

Ξέρω ποιά sites και ποιοί δημοσιογράφοι παίζουν το παιγνίδι και υποψιάζομαι ποιοί κινούν τα νήματα αλλά και ποιές “κυρίες” κάνουν τις “παρθένες”. Τα χειρότερα έρχονται για όλους τους.

Πηγή

loading...

19 thoughts on “Χωρίς πτυχίο ο Καζάκης του ΕΠΑΜ;

  1. ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΝΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΑΧΑΙΡΟΜΑΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ….

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ…

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ Η ΧΑΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΛΑΚΕΣ??

  2. ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΡΑΚΙ ΑΓΟΡΩΝ Η ΓΝΩΣΤΗ GOLDMAN SACHS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ,ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ….

    ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΛΟΓΑΚΙΑ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΣ ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΟ» ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ…

    ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ,ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..

    ΚΑΖΑΚΗΣ-ΕΠΑΜ-ΜΑΣΟΝΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=CcUEvIqblI8&feature=share

    Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΩΛΙΑΣΕ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ…

  3. ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ …ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΑΘΩΟΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
    ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

    Επειδή η αναίρεση υπέρ του νόμου επιτρέπεται χωρίς περιορισμούς προθεσμίας και κατά παρέκκλιση από τους γενικούς κανόνες, δεν επηρεάζει το κύρος της απόφασης κατά της οποίας στρέφεται. Αν δηλαδή ο Άρειος Πάγος δεχθεί ότι έσφαλε η προσβαλλόμενη απόφαση και είναι αναιρετέα, η απόφασή του αυτή δεν έχει έννομες συνέπειες για τους διαδίκους. Η εσφαλμένη απόφαση εξακολουθεί να δεσμεύει τους διαδίκους (να αποτελεί δεδικασμένο για αυτούς). Η υπόθεση, σε αντίθεση με την κανονική αναίρεση, δεν αναπέμπεται στα δικαστήρια της ουσίας για να ξαναδικαστεί. Η απόφαση του Αρείου Πάγου ξεκαθαρίζει το ζήτημα για το μέλλον, σε περίπτωση που ανακύψουν παρόμοιες υποθέσεις στα δικαστήρια. Πρόκειται δηλαδή μόνο για "οιονεί πανηγυρική διακήρυξη" ότι η αναιρετέα απόφαση ήταν λανθασμένη[1] χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

    Η υπόθεση

    Ο Α. Σώρρας και ο συνεργάτης του αντιμετώπιζαν το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων από κοινού. Η συγκεκριμένη δικογραφία έφτασε ξανά στο ακροατήριο μετά την αναίρεση του Αρείου Πάγου στην απόφαση που είχε εκδώσει το Μονομελές Πρωτοδικείο το 2013. Με την απόφαση του Πρωτοδικείου οι δυο κατηγορούμενοι κρίνονταν αθώοι και το δικαστήριο δέχονταν ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι ενδεχομένως διαχειριστής του μυθικού ποσού των 600 δισ. ευρώ.

    Κατά λάθος

    Η συγκεκριμένη, ωστόσο, υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε κατά λάθος στο ακροατήριο καθώς δεν επρόκειτο να δικαστεί ξανά.

    Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δικαστικές πηγές η υπόθεση κακώς εισήχθη προς ενδίκαση αφού η αναίρεση από τον Άρειο Πάγο έγινε μόνο για να αφαιρεθεί από τη νομολογία το σκεπτικό που αφορούσε το αν ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής του επίμαχου ποσού. Επιπλέον, επειδή το αδίκημα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και παρήλθε η προθεσμία της έφεσης υπέρ του νόμου δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή στο ποινικό σκέλος της υπόθεσης.

    Κατά τη σημερινή συζήτηση της υπόθεσης ο συνήγορος του Αρτεμη Σώρρα υπέβαλε μια σειρά από ενστάσεις οι οποίες απορρίφθηκαν.

    Μάλιστα με αφορμή τις ενστάσεις οι τόνοι ανέβηκαν στο δικαστήριο με το συνηγόρο υπεράσπισης του Α. Σώρρα να υποβάλει μήνυση σε βάρος μέλους της έδρας για συκοφαντική δυσφήμιση. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την πολύωρη διακοπή της διαδικασίας.

    Ο συνηγορος του Αρτέμη Σώρρα υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είναι κατάχρηση εξουσίας να διωχθεί ένας αθώος για δεύτερη φορά, ενώ ως προς την αναίρεση του Αρείου Πάγου υποστήριξε ότι αποτελεί κατάργηση της έννοιας δικαίου καθώς η τότε πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου θα έπρεπε να έχει αυτοεξαιρεθεί από την ολομέλεια που δίκασε την υπόθεση επειδή στη συνέχεια ανέλαβε θέση στο πρωθυπουργικό γραφείο.

    Μετά την πολύωρη διακοπή ανέβηκε στην έδρα άλλος εισαγγελέας, ο οποιος πρότεινε να κηρυχθεί απαράδεκτη η διαδικασία:

    Τελικά ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε πως κηρύσσεται απαράδεκτη η συζήτηση ενώ η δικογραφία παραπέμπεται στην εισαγγελία για τα νόμιμα.

  4. Καζακης ο Έλληνας καθηγητής που κατατρόπωσε τον απατεώνα Ψωρρα ψεύτοτρισεκατομμυριουχο του βόθρου και τα βόθρο ψωρογιδα του τύπου Σταγάκη δήθεν Πατερακη τα σκατα του ξυπνήστε ρε που μπλοκάρουν τους σχολιαστές για να μην γράφουν αλήθειες για την συμμορία των απατεώνων που έμειναν τρεις κ ο κούκος

  5. Αυτοί οι δύο, λέει, θα σώσουν την Ελλάδα!

  6. ο γυφτοχιμπατζης ψωρρας σιγουρα!!!!
    Εχει για οικονομολογους τον σωζο και τον κωλεται ρε! Ασε ο καζαμιας του εφυγε!!!!χαχαχαχαχαχαχα

  7. μπορει να μην εχει πτυχιο αλλα επιβεβαιωθηκαν ολα οσα έλεγε

  8. ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΑΛΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ…

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΗΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ…

    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ,ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑ!!!!

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ…😀😀😀

  9. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΑ ΟΜΩΣ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

  10. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….

    ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΟΜΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ…!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

  11. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ( http://alfeiospotamos.gr/?p=22804 ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΤΟΤΕ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!
    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

    ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

    Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!

    ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ

  12. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΜΠΑΤΗΡΟΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ? ΤΟΥΤΑΓΕΛΕΙΨΕΣ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΩΡΗ ΤΡΟΜΠΑ???????

    ΠΟΥΝΑΙ ΜΩΡΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΠΟΥΣ???????????????
    Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Ξ4ΕΣΚΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΣΤΗ ΣΤΟ ΓΑΜΙΣΗ??? ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕΣ?? ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΥΔΙΛΛΑ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

  13. Ο Καζάκης και το ΕΠΑΜ είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας μας. Αν διαλυθεί αμέσως αυτό το μασονικό και ναζιστικό μόρφωμα τότε και μόνο τότε θα ανασάνει η Ελλάδα μας. Έχει απόλυτο δίκιο ο αδέκαστος κύριος Καπερνάρος. Κανονικά έπρεπε ΉΔΗ να εκτελεστεί ο Καζάκης και ο κύριος Καπερνάρος να ανακηρυχθεί Άγιος της Εκκλησίας μας.

  14. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕ ΕΛΑ….ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΡΩΤΑΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΝ ?,,,,ΑΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΝΦΙΡΜΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?…(μετα 5 λεπτα) ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΡΟΛΤΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΩΝΙΑ…ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!….ΟΧΙΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 7 ΙΑΝΟΥΡΑΙΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Β,ΚΟΡΕΑΣ…..ΑΧΧΧ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟΟΟ!! ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΑΓΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΘΩΟΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΜΕΝΗΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΠΙΡΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΗΣ ΑΦΡΑΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΝ'ΑΡΑΣ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥς ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΧΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΟΥ'' ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ!!!….ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΓΩ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ!!!!…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΩΠΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΚΙ'ΈΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΥΜΙΑ….ΑΝΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ….salom….salom..

  15. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ ΗΤΑΝ. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΧΗΡΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΑΣΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ 150αρια ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΝ'ΑΡΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟΙ Τ0ΥΣ ΨΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΣΑΝΕ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΝΑΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΥΜ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣΜ ΣΥΧΩΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΑΙΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΠΟΟΙΟ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΝΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΣΑΠΕΛΑ? ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ!!

  16. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΤΙΜΗΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΕΒΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ
    ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ) ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΠΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!! ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΆΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!! ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΜΕΤΑ? ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

  17. ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΕΙ ΓΥΦΤΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

  18. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΤΑΛΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…

    ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….

    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΣΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ??

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΛΕΝΕ??

  19. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    """ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…."""

    ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ..

Comments are closed.