Αιχμές δικαστών κατά κυβέρνησης για την βόμβα στο Εφετείο – Κάποιοι καλλιέργησαν πολεμικό κλίμα…

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος σε ανακοίνωση της επισημαίνει οτι η βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών αποτελεί «επίθεση κατά της Δημοκρατίας». Καταδικάζει και η Ένωση Εισαγγελέων.

Δικαστές και εισαγγελείς μάλιστα καλούν όσους τον τελευταίο καιρό καλλιεργησαν κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη να αναλογιστούν τις ευθύνες τους!

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
«Η σημερινή βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών αποτελεί επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους. Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί προσηλωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον δεν πτοούνται από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες. Η κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί όρους και προϋποθέσεις ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τους πολίτες που προσέρχονται στα δικαστήρια της χώρας».

Η Ένωση Εισαγγελέων
Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στο Εφετείο της Αθήνας και η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και καλεί τη Κυβέρνηση να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Με αφορμή την έκρηξη, ύστερα από τοποθέτηση βόμβας  στο Εφετείο Αθηνών, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος επισημαίνει τα ακόλουθα:

Κάθε προσπάθεια, εκφοβισμού των δικαστικών λειτουργών, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα γιατί στοχεύει την ίδια την Δημοκρατία, βασικός πυλώνας της οποίας είναι η Δικαιοσύνη.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος καλεί την Κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα  να καταδικάσουν την τρομοκρατική αυτή ενεργεία και να διαβεβαιώσουν ότι έχουν την πρόθεση και ότι θα λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο για να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της Δικαιοσύνης».

loading...

4 thoughts on “Αιχμές δικαστών κατά κυβέρνησης για την βόμβα στο Εφετείο – Κάποιοι καλλιέργησαν πολεμικό κλίμα…

  1. το αριστερο χαμετυπειο χτυπησε το εφετειο

  2. I MULOSPORI DIKASTIKI EVREOMASONI PU ZUN APO TUS ELLINES FOROLOGUMENUS, IPAN KATI GIA DIMOKRATIA!!! DEN XERO NA IPARHI KE DEFTERI DIMOKRATIA??? ALITES BASTARDI EVREOMASONI DIKASTIKI EAN IPIRHE DIMOKRATIA DEN THA ISASTAN STIS THESIS AFTES UTE KE THA ITAN I ELLADA APIKIOKRATUMENI APO MOGOLUS EVREOMASONUS SATANISTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KE INE XEFTILISTIKO EK MERUS SAS NA MILATE GIA DIMOKRATIA!!!!! APODIKNIETE POS EHETE AGNIA TO TI SIMENI DIMOKRATIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KE OTI DEN ISTE ELLINES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AL ISTE MOGOLOEVREOMASONI MULOSPORI TU SATANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810492369023147&id=100001872039574
    Κοιταξτε ξεφτιλα που ριχνει μια ελληνιδα στον νεοπαγανιστη ψωριαρη με τα ηχητικα!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Βγες και πηγαινε απολογησου ρε θρασυμι του λεει φατσα μπατσα που κρυβεσαι σαν τους αρουραιους

Comments are closed.