Σαμαράς: Δεν μας έριξαν οι ξένοι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η ΧΑ και ο Κουβέλης

«Ήρθε ο Βούτσης και μας είπε ότι μας έριξαν οι ξένοι. Δεν τα θυμάται καλά. Από μέσα, από την Ελλάδα μας έριξαν. Οι απέξω μπορεί να βοήθησαν.
Οι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χ.Α. και ο Κουβέλης μας έριξε» είπε πριν από λίγο από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Βούτση ο οποίος απευθυνόμενος στη ΝΔ σχολίασε: «δεν έχετε το θάρρος να παραδεχθείτε ότι οι θεσμοί σήμερα για δικούς τους λόγους, για αδυναμίες και προτεραιότητες δικές τους, για αδιέξοδα δικά τους -πείτε τα όπως θέλετε- σε μια διεθνή και ευρωπαϊκή κατάσταση που αλλάζει άρδην και άκρως αντιφατικά, υποστηρίζουν τον οδικό χάρτη που εδράζεται στην πολιτική και γεωστρατηγική σταθερότητα της χώρας, στις οικονομικές επιτεύξεις και την υλοποίηση όλων των αναγκαίων βημάτων, ώστε να υπάρξει βιώσιμη έξοδος που θα προοιωνίζεται και την έξοδο από κρίση» ο κ. Σαμαράς επισήμανε: «Τι μας λέει ο πρόεδρος της Βουλής; Ότι έπαιξαν το παιχνίδι των ξένων, Ότι ήταν γερμανοτσολιάδες ή ήταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι;».

loading...

9 thoughts on “Σαμαράς: Δεν μας έριξαν οι ξένοι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η ΧΑ και ο Κουβέλης

  1. ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΞΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΕΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΕΤΣΙ? ΟΥΥΥΣΤ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΟΥΥΤ ΚΟΠΡΙΤΑΡΑ..

  2. νια καλα ξυστα τ'αρχιδια σου τωρα Αντωνακη παρε το καπελακι σου και φευγα για τα Ροτσιλντεικα

  3. Βάλε και την ΕΡΤ ελλεεινέ.
    Εσύ προκάλεσες την πτώση σου σπαστικέ.

  4. ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ:Ἐπίκαιρο χειρόγραφο τοῦ θρυλικοῦ Στρατηγοῦ τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπανάστασης Ἰωάννη Μακρυγιάννη (1797-1864):Καί ἐπῆγα πάλιν εἰς τούς φίλους μου τούς Ἁγίους. Ἄναψα τά καντήλια καί ἐλιβάνισα λιβάνιν καλόν ἁγιορείτικον. Καί σκουπίζοντας τά δάκρυά μου τούς εἶπα, δέν βλέπετε ποῦ θέλουν νά κάμουν τήν Ἑλλάδα παλιοψάθα; Βοηθεῖστε, διότι μᾶς παίρνουν, αὐτοί οἱ μισοέλληνες καί ἄθρησκοι, ὅ,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν ἔχομεν.
    Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουλίου 1928, ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν ξεκάθαρος: Είμεθα αποφασισμένοι να εξοπλίσωμεν το κράτος και τας αρχάς του διά τας αναγκαίας νομοθεσίας, όπως καταστή δυνατή η αποτελεσματική κοινωνική άμυνα κατά των απροκάλυπτων ανατρεπικών ενεργειών των εχθρών του κοινωνικού καθεστώτος». ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟΝ– Ιδιώνυμο στη Νομική Επιστήμη ονομάζουμε το έγκλημα εκείνο για το οποίο προβλέπονται ιδιαίτερες ποινές σε σχέση με τα εγκλήματα της γενικής κατηγορίας .ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
    Ο Αρχηγός του ΚΚΕ, Νίκος Ζαχαριάδης, πίστευε πως οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδος δεν έχουν καμμία σχέση με τους Έλληνες και θα έπρεπε να λέγονται Ρωμηοί! «Αξιοσημείωτη είναι η απόχρωση του άρθρου της 25.3.1932 στον «Ριζοσπάστη», με την υπογραφή «Κ.» «το εικοσιένα είνε ένας σταθμός στη νεοελληνική ιστορία ή πιο σωστά στη ρωμαίικη ιστορία, γιατί οι αρχαίοι Ελληνες με τους σημερινούς ρωμηούς δεν έχουν κανέναν απολύτως φυλετικό δεσμό»,
    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.. ΓΙΑΥΤΟ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ -οἱ μισοέλληνες καί ἄθρησκοι- του Ἰωάννη Μακρυγιάννη

  5. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

  6. και ποια αλητεια να ερθει μετα?

  7. *ΑΔΩΝΙΣ:Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!
    *ΑΔΩΝΙΣ:ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ!
    *ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ 17-06-2011;
    *ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ!
    *ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ 3 (ΣΤΟΛΙΣΜΑ)2011
    *ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
    *ΑΔΩΝΙΣ:ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
    Σπυρακη τσι βγαινιωs……

  8. και να έρθει η ελεεινή και ξεπουλημένη νεοφιλελεύθερη δεξιά

  9. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ, ΠΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΩΣ, ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ "ΟΙ ΤΡΕΙΣ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ, ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ (ΞΑΝΑ)ΝΤΥΣΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ!

    ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΦΟΡΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΗ ΓΟΒΑ…

Comments are closed.