Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Έδωσαν πρωινό ραντεβού το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελάφου με τα παιδιά των Κατηχητικών της Ελάφου και της Εξοχής και με προσκάλεσαν να τους συνοδέψω. Δέχθηκα με χαρά γιατί τέτοιες ημέρες είναι που πρέπει να νοιαζόμαστε αυτούς που εργάζονται, όταν οι υπόλοιποι κάθονται στη θαλπωρή του σπιτιού τους. Και βέβαια δε γίνεται να ξεχάσουμε ασθενείς και ανθρώπους σε αδυναμία, γνωστούς και ξένους.

Όλη η αποστολή ψάλαμε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με τα παιδιά όλων των ηλικιών με τρίγωνα, μαζί με τους ήχους της φλογέρας του ακούραστου υπηρέτη της παραδοσιακής μουσικής Ευάγγελου Τσιγγαρόπουλου. Τη δράση συνόδευε και συντόνιζε ο πατέρας Ιωάννης Σαββίδης του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάφου, τραβώντας βίντεο ενώ οι μεγάλοι πρόσφεραν κεράσματα σε γιατρούς και νοσηλευτές και τα παιδιά χειροποίητα δώρα στους νεαρούς νοσηλευόμενους της παιδιατρικής.

Μας συνόδεψαν στην επίσκεψή μας σ τις κλινικές και στα επείγονται και γίναμε εγκάρδια δεκτοί από το προσωπικό, ανταλλάσσοντας Χριστουγεννιάτικες ευχές .

Την ψυχιατρική πτέρυγα επισκέφθηκαν μόνο οι ενήλικες ψάλλοντας με τους νοσηλευόμενους που δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, ούτε κι εμείς τη δική μας. Ο κος Τσιγγαρόπουλος ικανοποίησε μάλιστα μια ιδιαίτερη επιθυμία ασθενούς που επέμενε για κάποια παλιά κάλαντα.

Αποχωρήσαμε ευχόμενοι μεταξύ μας καλές γιορτές και να είμαστε γεροί να το επαναλάβουμε του χρόνου!Ευγενία Κορτσάρη
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]