Ετσι το... έσκαγε ο Κλίντον για να δει τις ερωμένες του

Νέα στοιχεία που «καίνε» τον Μπιλ Κλίντον αποκαλύπτει η Daily Mail, περιγράφοντας πώς το έσκαγε από τον Λευκό Οίκο για να...
συναντήσει τις ερωμένες του.

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο «Secrets of the Secret Service: The History and Uncertain Future of the U.S. Secret Service», ο Κλίντον ήταν ο μόνος πρόεδρος που έφευγε τόσο συχνά τα βράδια μυστικά από τον Λευκό Οίκο.

H Mail δημοσιεύει ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το βιβλίο του πρώην αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ Γκάρι Μπιρν. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ «συνελήφθη» από τους πράκτορες της ασφάλειάς του ενώ επιχειρούσε να το σκάσει από το Λευκό Οίκο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του δικηγόρου του. Ο Κλίντον φορούσε μια «κατασκοπευτικού τύπου» καπαρντίνα και προκάλεσε πραγματικό σοκ στον πράκτορα που όπως ήταν καθήκον του, έλεγξε εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του δικηγόρου πριν αυτό βγει από τον φυλασσόμενο χώρο.

«Καλύτερα να έρθετε λίγο να με βοηθήσετε:
Μόλις "συνέλαβα" τον Μπρους Λίντσεϊ να προσπαθεί να το σκάσει με τον Πρόεδρο να φορά ένα αδιάβροχο πάνω στο κεφάλι του», είπε ο πράκτορας.

Πάντως οι μυστικοί πράκτορες της φρουράς του τον είχαν πολλές φορές συνοδεύσει σε μέρη όπου συναντούσε γνωστές αλλά και άγνωστες ερωμένες του, επισκέψεις που είχαν και... κωδικό: OTR, από τα λατινικά αρχικά των λέξεων 'Off The Record', που σημαίνει «Ανεπισήμως».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, μάλιστα, δεν το έσκαγε για λίγες ώρες και μετά επέστρεφε, αλλά υπήρχαν και φορές που έφευγε ταξίδι, πράγμα που σήμαινε πως ένα ολόκληρο επιτελείο από αστυνομικούς θα έπρεπε να τον συνοδέψει. Ο ίδιος δεν δίσταζε πολλές φορές να αλλάζει το πρόγραμμα τελευταία στιγμή, ζητώντας να τον συνοδέψουν λιγότερα άτομα της ασφάλειας για να μην κεντρίσει την προσοχή.


Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]