Λακωνικά περί προδοτών, λαθρομεταναστών, μουφτήδων, Σκοπίων και Τουρκίας !

Σε άρθρο με τίτλο “Παναγιώταρος: O Σύριζα ετοιμάζεται να ξεπουλήσει την Μακεδονία και να προδώσει την Θράκη” αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα :

“Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση για τον τρόπο που νομοθετεί και τις ρουσφετελογικές τροπολογίες της τελευταίας στιγμής. Σχετικά με το περιεχόμενο των τροπολογιών τόνισε πως ο Σύριζα συνεχίσει να ικανοποιεί τις ανάγκες των λαθρομεταναστών με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων και παράλληλα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των καναλαρχών για να παρουσιάζουν καλή εικόνα για την αποτυχημένη κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά.
Ακολούθως σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην Θράκη κατά την επίσκεψη Ερντογάν και τις απαιτήσεις του σουλτάνου. «Επαναλαμβάνουμε και θα σας το λέμε συνεχώς ότι σε καμία μουσουλμανική χώρα του κόσμου οι μουφτήδες δεν εκλέγονται, αλλά διορίζονται από το κράτος. Η Τουρκία, που σας κουνάει το δάκτυλο, στην πατρίδα της διορίζει τους μουφτήδες. Για να ξέρουμε τι λέμε και τι θα έπρεπε να απαντήσετε στον κ. Ερντογάν και στον κ. Γαβρόγλου, ο οποίος υιοθέτησε πλήρως την ατζέντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Μακεδονικό τονίζοντας πως για την ελευθερία της Μακεδονίας πολεμούσαν για πάρα πολλά χρόνια όλοι οι Έλληνες πολίτες, όταν ήταν ακόμη υπό οθωμανική κατοχή. Πολεμούσαν στους Βαλκανικούς Πολέμους, πολεμούσαν τους Βούλγαρους, πολεμούσαν τους πάντες για να μπορέσει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής επικράτειας, όπως θα έπρεπε να είναι. Οτιδήποτε άλλο είναι προδοσία !”
Με λίγες λέξεις, τα είπε όλα ο Παναγιώταρος !
Εύχομαι όλα αυτά που είπε ο εν λόγω βουλευτής, να πάψουν να είναι “έπεα πτερόεντα” και να γίνουν επιτέλους πράξη από κάποια πατριωτική Κυβέρνηση που θα προωθήσει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

loading...

64 thoughts on “Λακωνικά περί προδοτών, λαθρομεταναστών, μουφτήδων, Σκοπίων και Τουρκίας !

  1. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΙ-ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ- ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΗΔΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ -ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΤΣΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑ. ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

  2. Ναι Σακη ετσι ειναι οπως τα περιγραφεις. Σαν αλλος Ντελικανης πραγματικα εθεσε τα θεματα πολυν σωστα οπως ειναι και οχι να κανουμε οτι τα βλεπουμε απο την Μπανιστοτρυπα και να αδιαφορουμε. Τωρα βεβαια αμα σε σβερκωσει με τις χερουκλες του και σε κανει μπαλα στις φαπες ο Παναγιωταρος γιατι εσυ ο ιδιος εδω μεσα εσκιζες τα κωλοβαρδουλα σου να βριζεις την Χαρυση Αυγη και κατέπεκταση και τον παναγιωταρο και ολους στην χρυση αυγη θα εχει αδικο αν σε περιλαβει και σε δωσει αδεια 18 μυνων απο το μπανιστηρι και τοτε να σε δω τι θα κανεις. Απο την μια ο ποδαρας ο 52αρης σε εξετοξευσε απο την αλλη αν σε περιλαβει ο Παναγιωταρος αλλος Βουβαλοταρανδος να σε δω απο που θα τρεξεις να φυγεις. Δεν θα μεινει Μπανιστρο ουτε τεντα και θα πεταει ο διακεκαυμενος σου κλανιας Μερεντα..

  3. Η αλήθεια πονάει. Γι' αυτό σου πονούν τα κωλοβάρδουλα !

  4. Σκεψου τωρα ο Ντελικανης ειχε μωρη χαμουρα φαρμακοτριφτη 52 νουμερο παπουτσι σου ερξε τον σουτο και εξακοντιστηκεσ απο τον 4ο στο πεζοδρομο σε 3.2 milsec's ο παναγιωταρος που εχει 58 και οκτω (8) οκαδες αρχιδια παλιομαλακα μπανιστηρτζη εφαψια κωλητηρτζη αμα σε πιασει στα κλωτσιδια ξερεις ποσα ραμματα θα θελει η σουφρα σου παλιομαλακα? καηκες μαλακα πουθενα δεν θα σκαλωσεις εισαι μαλακας και θα καταληξεις να κλανεις αρχιδια σε κανενα σταυροδρομι για να παιρνεις κανενα χαρτζηλικι καταλαβες μαλακα? Υπο πληρη ελεγχο σε εχουμε μαλακα και να κλασεις το ξερουμε πριν ακομα ανοιξει η οπη τησ κωλοτρυπιδας σου για να εξακοντισεις τα δυσοσμα αερια …..αντε γαμησου λοιπον!

  5. Άντε γαμήσου ρουφιάνε του Σύριζα.

  6. Θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα σας κόψει και τα πάνω και τα κάτω κεφάλια, προδότες, νενέκοι, μισέλληνες !

  7. Φωτογραφε πω πω χαλια μας εκοψες και τα δυο Κεφαλια !!!

  8. Αραγε Αναρωτικη Αδεια μακρας διαρκειας απο ατυχημα ξυλοκοπημα τελος παντων επανω στο ''ματακι'' δυναται να χορηγηθει η πρεπει ο παθων μετα απο ορισμενες μερες να συνεχισει με αδεια ανευ αποδοχων? Κατσε θα ρωτησω τον Ντελικανη θα μας πει αυτος..

  9. Σιχαμερά, άθλια υποκείμενα, μισελληνικά συριζαϊκά τζουτζέκια, θα σας χώσω στη φυλακή. Αυτά που γράφεις είναι απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας, ρουφιάνε συκοφάντη.

  10. Ενω οταν προτρεπουμε τον λαο να αποκοψει και τις ανω κεφαλες αλλα και τις κατω ειναι θεαρεστον εργο ε? ειναιοπως λεμε ανω βολτα και κατω βολτα!! Πωω ρεε που τις θυμηθηκα αυτες παλι! Η ακεφαλος τσουτσουνα χα χα χααααα Τζουτσουκαα θελω να σε μπανιστρω τζουτζουκα φααπ φουυπ ωχχ!!

  11. Θαα τα παρωωωω ωω
    τα κεφαλια πανω κατωω ωω
    περιστερες θαχω δυοο οοο
    να εξυπηρετωω ωω
    κι'οταν ερθει εκεινη η ωραα
    θα πεταξω μεχρι τον προαστιακο οο..

  12. Άργησα να σε καταλάβω Φώντα. Όμως, κατάλαβα ότι δεν είσαι αυτό που δείχνεις, δηλαδή ένας αθώος ελαιοχρωματιστής. Αντιθέτως, είσαι ένας μισέλληνας ρουφιάνος του Υπουργείου Υγείας, ένας θρασύδειλος και ελεεινός συκοφάντης που κωλογλύφεις το νενέκοι Ντελικανή.

  13. Λίγα τα συριζαϊκά σας ψωμάκια. Το 2018 θα έχετε εξαφανιστεί πολιτικώς. Ότι προλάβετε να φάτε ακόμη. Μισή γουρουνίτσα σας απομένει ακόμη (από τη μέση και κάτω), αμερικανομπολσεβικικά ρεμάλια, νενέκοι του κερατά.

  14. Ετσι ειναι ετσι αλλα εσυ τι σκατα θα κανεις προφεσορα τη μπανιστικης τεχνης και της εφαπτικης τεχνογνωσιας? αντε με τους αναρχοαπλυτουσς ενταξει εκανες την γκελα ειχες και στομα μεγαλο φααπ εεσε ο κλωτσος ο 52αρησ απογειωθηκες… με τους γαλαζοβρακηδες κλασμεντεν ψωφοδεξιους τα ιδια και με μαυτους σκατα εφαγες τωρα εδω και καιρο στο πυρ το εξωτερο και η χρυση αυγη!! ποσα εχεις πει και γιαυτους ε? και τωρα? τι σου απομεινε τωρα? ο βασιλης ο λεβεντης? η μια ποσθη ''πλε''? εε κιέσυ δεν κανεις καλα κουμαντα συμπανιστη μου ολοι μα ολοι σου φταιξανε? κανεις δεν ηταν καλος για σενα? κανεισ?
    Δεν σε ανεχτηκε κανεις ηηηιιιςςς τοση απονια για μια μπανιστηρια κι'εφυγες Νωριςς ιιιςςς και εκλωτσοβοληθεις Νωριιιςςςς …εε ντολμαδακι γιαλαντζη της κυρα φροσως 8.59 το μισο κιλο…εξαερωσηηη….

  15. Εφαπτική τεχνογνωσία ! Καλό !

  16. Γλυκια την βλεπω την νυχτα σημερα εχω και ενα σιγουρακι για ματακι δεν παμε να κανουμε ενα εορταστικο περιστεριασμα να τα δωσουμε ολα μεχρι να πεσουμε κατω τεζα με τις περδες ορθωμενες σαν στιλετα στα χερια αυτα τα χεριαααα ειναι μαχαιριααα!!!Κουρκοι Πατα γωνιας 5.65 Reales το κιλο Κουρκοι Πατα στροφης 3.26 Yουαν η κυβικη παλαμη με δωρο τα κωλαντερα και ενα σετ ξυλακια σαγκαης

  17. Γουρουνιτσα το καλλυτερο γιορτινο γευμα ειδικα αμα ειναι απο την μεση και κατω εχει και περικλανιδια εχει και αιδιοφυλα πρωτο πραγμα ξεροψημενα απο την δραμα

  18. Θυμιενααα και μην ξεχασεις τα ψωμακια να ειναι Συριζααααα!

  19. Γιατι με ειπες ελαιοχρωματιστη?

  20. Γιατί μόνο πινελώνεις ! Δε γαμάς κανονικά !

  21. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΙ-ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ- ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΗΔΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ -ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΤΣΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑ. ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

  22. Μ'αρεσει το πινελο και το ψηλο καπελο ο Μαχαραγιας
    χτυπαω την καμπανα βγαινει η πουτανα ο Μαχαραγιας
    πηγαινω στο μπουρδελο βγαζω το καπελο ο Μαχαραγιας
    πετιεται ο Ντελικανης που δεν τον κουναει κανεις ο Μαχαραγιας
    σηκωνει την Ποδαρα ριχνει την Κλωτσαρα ο Μαχαραγιας
    σπαζει την κλανιερα stazi η μπανιερα ο Μαχαραγιας ….

    Αδελφια μου μπανιστες πουλιαααα
    κι'εγω πως θα κανω ματι με σπασμενο κλανιααα
    Αδελφια μου ααληητες πουλιαααααα φααπ φουππ αααχχχ ωωχ!! Γιαα σαμ Παασαμ !!!

  23. Εγω βλεπω τα χρονια περνουν και εμεις? εμεις ουτε σε ενα ενα σεμιναριο κοπρολαγνιας ουροποσιας τιποτα δεν πηγαμε τιποτα δεν παρακολουησαμε αγνωστη τεχνολογι και τεχνογνωσια μεινανε στο πατροπαραδοτο μπανιστρο σε σχεση με τους αλλους ειδικα ευρωπαιους συναδελφουσ μας ουτε ενα βημα δεν καναμε στην Παγκοσμιοποιηση εδω μειναμε Ελλαδα…για να δουμε την νεα χρονια θα βρεξει τιποτα νεα μουνια γιατι πλανταξαμε στον ιδιο και στον ιδιο πουστ ντουνια!! Μην με ξαναπεις ελαιοχρωματιστη και με ζηταει ο ντελικανης να του βαψω το σπιτι αα…Περιστερα περιστερα την εχεισ κανει Γουδοχερα….

  24. Δεν σου αρέσει να σε λένε ελαιοχρωματιστή, θα σε λέω τότε μουνοπινελωτή.

  25. Κι'ολη μερα τακα τακα
    με την μαλαπερδα εκανες
    ατακα το μινι το πινελωνεις
    καυλομπεης χρυσοβελωνης ….τσικ τσικ τσικ τιπτα τιποτα με εριξε σε βερτιγκο δεν μπορω να σκεφτω τιποτα 1 – 0 κερδιζεις παω να συσκευθω ….με την πινελατζα μου αφηστε μονο μου εγω παρεα θα κανω με τον πονο μου εχω Αργεια στην καρδια εχωω σπασμενο τον κλανιααα ααα ααα…Κατω Ομερ Βρυωνη το μ'νι πινελωνει…

  26. Μουνοπινελωτης ε? σιγα να μην με πεις και Πεταλωτη! θα σε φτιαξω εγω κατι θα σκεφτω! ραμπουταν φιλιππινων 20 παλομαρες το παουντ (0.10 cent αμερκανικα ομως οπως λεμε Κανικες?..)

  27. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ :Στην Ελλάδα υλοποιείται λοιπόν ένα διπλό σχέδιο αφανισμού του πληθυσμού της , αφενός από την οικονομική κρίση και αφετέρου με το «φύτεμα» χιλιάδων μουσουλμάνων προσφύγων οι οποίοι δεν γίνονται δεκτοί στην Ευρώπη.

    Θέλουν να μας καταντήσουν «αποθήκη ψυχών» και μια οικονομική ζώνη στην οποία θα μεταφέρουν τα ρυπογόνα εργοστάσια τους οι ψευτο-Ευρωπαίοι…αλλά δεν θα προλάβουν …διότι τα» γεγονότα» έχουν ήδη ξεκινήσει και η κόντρα Ρωσίας-ΗΠΑ θα γενικευτεί σχετικά σύντομα σε μια τρομερή παγκόσμια σύγκρουση.

  28. Οχι τωρα πες μου εσυ εισαι αρχαιοτερος εμου με ξεχωριστη πειρα αφου στον ανθο της μπνιστρικης σου καριερας εισαι ηδη παθων πολεμου με πτωση (ελευερη) αργια κλπ κλπ αλλα πες μου ματακι με περιστερισμα σε τσαντορ ξερεις μπουργκα και βαλε εκανες? ε? τιποτα! και εγω τα ιδια…κατι πρεπει να γινει δεν ξερω πρεπει να γινει αντικατασταση της Τεντας του μπανιστηριου με μια της ερημου ξερεις δεν τα βγαζει η μουσουλμανα ευκολα αν δεν εχει κοκοφοινικα ερημο μαλαπερδα αλευρωμενη με αμμο ε τι θα κανουμε εμεις θα μεινουμε με τα καυλστρα στο χερι απαθεις? ΟΟΟχιιι πρεπει να δρασωμεν να την Περιστεριασωμεν!!!

    ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΝΟΤΡΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!!!! ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ 32.75 ΕΥΡΩ ΕΞΤΡΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΙ ΟΛΟΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ….ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!! ΚΙ'ΈΣΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙΣ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!! ΑΝΤΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ….

  29. ΣΥΡΙΖΑ : Έντονος προβληματισμός και κινητικότητα επικρατεί στο Υπουργείο Υγείας σχετικά με την σύλληψη δύο γυναικολόγων για φακελάκια.
    Ο προβληματισμός, όμως, δεν ήταν για το γεγονός ότι οι συλλήψεις αφορούσαν τα διασυνδεόμενα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα», αλλά το πώς θα υποβαθμιστεί το θέμα στα ΜΜΕ, αφού αμφότερες οι δύο συλλήψεις αφορούσαν συριζαίους. Μάλιστα, η σύζυγος του ενός έχει θέση στον Σύριζα και μάλιστα στην Βουλή από το 2015.
    Δεν χρειάζεται, βεβαίως, να πούμε πως για την κομματική ταυτότητα των δύο αυτών «ιατρών» ουδέν ακούστηκε από τα ΜΜΕ. Ούτε από τα ΜΜΕ που είναι προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατία, γιατί τέτοιου είδους παραβατικότητα είναι συνηθισμένη στην «αξιωματική αντιπολίτευση». Αν, βεβαίως, οι γιατροί αυτοί ήταν χρυσαυγίτες θα είχε βουίξει ο τόπος.
    Θα τους επισκεφτεί αυτούς τους γιατρούς, άραγε, ο «Ρουβίκωνας» ή αυτοί δεν πειράζουν επειδή είναι «δικοί τους»;

  30. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
    Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι φασίστας, ρατσιστής, ναζιστής. Όποιος δεν συντάσσετε με τις «προοδευτικές» ιδέες που είναι βούτυρο στο ψωμί της Νέας Τάξης, της πιο στυγνής σύγχρονης δικτατορίας που δεν θέλει ανθρώπους αλλά αντικείμενα πολτοποίησης, είναι φασίστας, ρατσιστής, χιτλερικός ναζιστής και πρέπει να «εκτελείται».

    Το «παιχνίδι» αυτό με την καθοριστική στήριξη των καθεστωτικών ΜΜΕ δουλεύει μια χαρά εδώ και μερικές δεκαετίες, κυρίως μετά την εποχή της χούντας που ήταν ένα πολύ καλό εργαλείο για την επιχείρηση μαύρης ετικετοποίησης όσων αντιτίθενται στο προδοτικό σύστημα που κατέστρεψε την Ελλάδα.

    Να γιατί λέμε πως το ακροδεξιό κόμμα ήταν ένα πολύ καλό εργαλείο του συστήματος αφού χρησίμεψε σαν το χρυσό σημείο μαύρης αναφοράς και μαύρου χαρακτηρισμού όσων αντιτίθενται στο σύστημα, όσων προσπαθούν να αρθρώσουν λόγο πατριωτικό, κολλώντας τους αυτόματα τον χαρακτηρισμό ότι είναι φασίστες, μαύροι ναζιστές, χουντικοί και όλα τα «ωραία». Σε αυτό συνέβαλλαν και οι γνωστές ακρότητες που έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης από το σύστημα.

    Κάθε προσπάθεια σήμερα για την υπεράσπιση της ελληνορθόδοξης ταυτότητας γίνεται αντικείμενο σκληρής επίθεσης σαν αναχρονιστική, σκοταδιστική, φασιστική, δικτατορική, χουντική και όλα τα συναφή με ένα πολύ έξυπνο τρόπο καταδικάζοντας την εν τη γένεση της στην δημόσια συνείδηση.

    Τις τελευταίες δεκαετίες ο αριστερός διεθνισμός «παντρεύτηκε» μετά βαΐων και κλάδων την Παγκοσμιοποίηση και έγινε το καλύτερο όργανο επιβολής της. Ο προοδευτισμός έγινε το όχημα εφαρμογής της πολτοποίησης των λαών, της αποδοχής άνευ όρων της νόθευσης κάθε καθαρής συνείδησης και της καταβαράθρωσης κάθε αγνής πρόθεσης για να διασωθεί η πραγματική ελευθερία του ανθρώπου και η πραγματική του ταυτότητα.

    Σε αυτό συνέλαβαν και οι διάφοροι ελλαδοπατέρες και ελλαδέμποροι, οι διάφοροι έμποροι της ορθοδοξίας και οι διάφοροι πατριδοκάπηλοι που πουλούσαν πατρίδα και θρησκεία για να γεμίζουν τις τσέπες τους προσφέροντας το «χρυσό» παράδειγμα στο σύστημα καταδίκης κάθε αγνού πατριώτη.

    Όλο αυτό το έντεχνο κύκλωμα είναι αυτό που κατέληξε αυτή την χώρα να είναι σήμερα μια αποικία χωρίς μέλλον και χωρίς διέξοδο. Το «εργοστάσιο» των καταδικαστικών ετικετών δούλεψε καλά όλα αυτά τα χρόνια και καταδίκασε κάθε αντίδραση στην κατοχή της πατρίδας «φορώντας» έκτος των άλλων και τον χαρακτηρισμό του λαϊκισμού, το άλλο πονηρό εφεύρημα του συστήματος.

    Αλλά φτάνει ως εδώ. Οι φασίστες το αντιφασισμού, οι προοδευτικοί της μαύρης αντίδρασης και ο δημοκρατικοί του στυγνού ολοκληρωτισμού, που δεν επιτρέπουν ούτε μια δημόσια διαμαρτυρία οργανώνοντας κατά το παράδειγμα των τραμπούκων του παρελθόντος αντισυγκεντρώσεις, κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε μεγάλο ποσοστό είναι όργανα του συστήματος.

    Το μαύρο αυτό παιχνίδι σε βάρος της ιδίας μας της ύπαρξης πρέπει να τελειώνει γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

    Η επανάσταση του 1821 δεν έγινε για να γίνει η Ελλάδα το «φωτεινό», (βλέπε σκοτεινό) παράδειγμα της σκοταδιστικής Παγκοσμιοποίησης.

  31. Ποιος μπορει να καταλαβει τον παλμο της περδας καθως ο εργατης μοχθει και ο μπανιστης βγαζει τα εσωφυχα του απανω στην δουλεια οταν επερχεται ο ευδαιμονισμος της παλμο-πιξε λοξε μπεν χυν βγεν αυτα ειναι για διακεκριμενους χαρακτηρες ανθρωπακια της σειρας δεν δυνανται να ειπειησελθουν σε τετοια καναλια αντιληψης και ηδονης κατα την καθεστυκια ταξη ομολογουμενως εξαιφνης περδομενος δια της αντιληψης ουκ μονον των κλαθεστωτικων δια αδιαιρετου υπογου και αναστροφου πισωγυρισματος της εντονου χρωματοςσουφρας η οποια δια της ισομερους πιεσεως και των αοκνων προσπαθειων του εργατη διδει αμεριστον χαραν εις τον μπανιστην οστις εξελισομενος εις τον ενδιαμεσον καλυπτων νοερωσ τον χωρο της ποσθης ο οποιος ειναι τοσο μικρος και γλυκος θα ηδυναμην να ειπω μολις αρχισει να εισχωρει εις τα μητροκουταλα του εν εξτασει αιδοιου προκαλωμτας ευδαιμονια μετα των αναλογων αναταραξεων και σπασμων των μαυριδερων ορχεων πλιτς πλιτς κρουοντας τα ροδοκοκινα αιδιοφυλα τα οποια με τις συσπασεις λαμβανουν διαφορους μορφας μια εκ των οποιων ειναι ιδια θα μπορουσαμε να ειοωε με αυτη του μεντορα του οστις τελει εν διαρκη κατασταση μεθης καθως και καταχρησιν κουμουνιστο-φραπουτσινου με ταυτοχρονη εκκριση ν ουρων ενεκα χαλασμενου προσταη και ταυτοχρονο εξαγωγην δυσοσμων αεριων απο τον πρωκτον του!

    Παραλαβαμεν εθνος ελευθερον και το καταντησανε ολοι οι ψωφοειδεις πολιτικαντηδες εις ενα μιαν μικραν ατραπον η οποια δεν εχει τιποτα να θυμισει τη λαμπρην οδον της παλληκαριας του Ελληνικου Εθνους αλλα ομοιαζει περισσοτερον με το φωτεινο μονοπατι Ναραμπουτο των κουμμουνιστων απλυτων ναρκεμπορων της λατινικης αμερικης μιαν ατραπον πληρους περιτωμαυτων κομμουνιστικων και βρωμισμενων απο τα στιφη των λαθροκαυλων ισλαμοφασιστικων κοπρανων τα οποια νυχθημερον κατακλυζουν την χωραν μας αοκνως με την ενθαρυσνσιν των σκυβαλων τα οποια ο αφρων λαος εξελεξεν επανω στην αγνοια του ευφορουμενοσ απο πελωριαν καυλαν και επανω σε αυτο ευχομαι να κατεβουν οι συνταξεις και οι μισθοι εις το ποσον των 117 ευρω τον μηνα και να αρχισουν ολοι αυτοι να πρηζονται και να ψωφουν εις την μεσην του δρομου μεχρι να τους μαζεψουν με το καρο τησ δηλαρχιας (τον αραμπα κοινως λεγομενον) καθως δεν θα υπαρχει βενζινη ουτε καν αλογα για να ελθει η μηχανοκινητη νεκροφορα!…Βιολογικα αγγουρακια ''Νειλου'' Θερμοκηπιου 2,48 λιρες αιγυπτου το κιλο! μουδωσες χαλασμενα πουστη μαναβη την προηγουμενη εβδομαδα.. Ωωω μανα μου γλυκεια ΩΩΩ θα ερθω στις ενια… βρουυμ βρουμ!!

  32. Δυνατό : Ναραμπουτο των κουμμουνιστων απλυτων ναρκεμπορων της λατινικης αμερικης μιαν ατραπον πληρους περιτωμαυτων κομμουνιστικων και βρωμισμενων απο τα στιφη των λαθροκαυλων ισλαμοφασιστικων κοπρανων τα οποια νυχθημερον κατακλυζουν την χωραν μας αοκνως με την ενθαρυσνσιν των σκυβαλων τα οποια ο αφρων λαος εξελεξεν επανω στην αγνοια του ευφορουμενοσ απο πελωριαν καυλαν και επανω σε αυτο ευχομαι να κατεβουν οι συνταξεις και οι μισθοι εις το ποσον των 117 ευρω τον μηνα …

  33. Με τραγικό τρόπο επιβεβαιώθηκε τα όσα είχε πει προσφάτως η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή σχετικά με το περιβόητο «κοινωνικό μέρισμα» του Σύριζα.
    Όπως είχαμε αναφέρει, λοιπόν, μπορεί το «πρωτογενές πλεόνασμα» να χρηματοδοτείται από τους Έλληνες, όμως το «κοινωνικό μέρισμα» πάει αποκλειστικά σε αλλοδαπούς και ρομά, γεγονός που αποδεικνύει ως σοφότατη την κίνηση της Χρυσής Αυγής να καταψηφίσει το συγκεκριμένο, ρατσιστικό εις βάρος των Ελλήνων, μέτρο.

    Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία προκύπτει πως:
    – 9.700 που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα είναι από Ινδία, Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο και Φιλιππίνες, άλλοι 400 από την Κίνα που εργάζονται στην Ελλάδα.
    – 97.000 από τους δικαιούχους είναι από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία.
    – 1.500 δικαιούχοι από χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία.

    Οι Έλληνες πλήρωσαν με υπέρμετρη φορολόγηση, προκειμένου πάνω από εκατό χιλιάδες αλλοδαποί και «ευπαθείς» να λάβουν «μέρισμα». Αυτό επιπρόσθετα από τις πλείστες επιβαρύνσεις που βιώνουν οι Έλληνες χάριν «αλληλεγγύης», δηλαδή προκειμένου να πληρώνεται η λαθρομεταναστευτική πολιτική των ανοιχτών συνόρων και τα επιδόματα σε κάθε άλλο πέρα από τους Έλληνες.
    Η «Ελλαδική Δημοκρατία» πλέον έχει ένα καταστεί ένα κράτος βαθύτατα ανθελληνικό, ρατσιστικό εναντίον των Ελλήνων, που κάνει και πάλι επίκαιρη την ρήση του Δραγούμη «Κάτω το Κράτος, Ζήτω το Έθνος», αλλά και ποίημα του Σουρή που έλεγε «Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς. Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;»

  34. Την περδα την περδα στ'αρματα στάρματα εμπρος στον αγωνα μια λερα απλυτη μας οδηγει!
    Να τον δεις πως ειναι η μουρη του αξουριστος τι διαολο ολο το χορταρι καπνισε τα ρουθουνια του πετανε ατμους εχει και μια μποχα ουτε διπλα του δεν μπορεις να περαςεις
    βασιλοπιτα (προεδρευομενη) 8,28 ευρω η στρογγυλη. η κουλουρη 6.50 ευρω ειναι πιο μικρη νησος αυτη….βουπα βουπα βουπα βουπα….

  35. Το αναδημοσιεύω λόγω της ωραιότητάς του : Την περδα την περδα στ'αρματα στάρματα εμπρος στον αγωνα μια λερα απλυτη μας οδηγει!
    Να τον δεις πως ειναι η μουρη του αξουριστος τι διαολο ολο το χορταρι καπνισε τα ρουθουνια του πετανε ατμους εχει και μια μποχα ουτε διπλα του δεν μπορεις να περαςεις
    βασιλοπιτα (προεδρευομενη) 8,28 ευρω η στρογγυλη. η κουλουρη 6.50 ευρω ειναι πιο μικρη νησος αυτη….βουπα βουπα βουπα βουπα….
    Μανταλάκια στις μύτες, έρχεται ο ποδάρας !

  36. Ειχα μια συνομιλια με τον γ.γραμματεα στο σωματειο μας (Δ.Π.Ε? και υπηρξε μια διχογνωμια εγω υποστηριζα αυτο ευτος επεμενε στο δικο του μα πως ειναι δυνατον του ελεγε εγω τελικα γυριζει και μου λεει αα εσυ δεν τρωγεσαι το γινατι βγαζει Ματι!!!
    Τι ειναι αυτα που λες συναδελφε μπανιστη του απαντησα αλαφιασμενοσ? ειναι πραματα αυτα? αμα βγει το Ματι τι θα κανουμε μετα? Ωωω μου ειπε ειδες? δεν το σκεφτηκα καν!! απαραδεκτη εκφραση εντελως!! Ακου βγαζει Ματι!! και εμεις τι θα κανιυμε μετα χωρις Ματι? μου λες? Τελικα θα το φερει στην συγκεντρωση που εχουμε αυριο στις 1800 θα εισαι εκει εχεις πολλες απουσιες και θα εκδωσουμε ψηφισμα περι καταργησεως της χρησης αυτης την παροιμιας πεστην οπως θελεις πεστην απο τον κυκλο μας!!! Ακου να βγεοι το Ματι!!!! Κυκλωπειο μπανιστηρι θα κανουμε μετα?

  37. Εν δυο εν δυο φουστανελα τσαρουχι φουντα φεσι
    στου χλεμπονα ποδαρα την πλωρη κανεις να μη πεσει

  38. Πόσθες μπλε με ροζ ανταύγειες !

  39. Πλε Πλε οχι μπλε…πριν 10 λεπτα ειχα βγαλει το καναρινακι λιγο εξω στο μπαλκονι να παρει λιγο αερα κι'αυτο ευτυχως που κατι ηρθα να παρω απο το σαλονι και βλεπω ενα γερακι ητανε δεν ξερω ενα ωραιο πουλι μεγαλο με ενα κυρτο ραμφος και κατι νυχαρες προσπαθουσε να το πιασει μεσα απο το κλουβι ο φουκαρας ειχε καθησει στον πατο του κλουβιου και ειχε ξαπλωσει αναποδα (τυπικη σταση καλυψης μπανιστητρτζη σε περιπτωση εμπλοκησ) θα τοχανα το πουλακι παραλιγο σωθηκε. τι να κανω τωρα με τον ιερακα? αυτος θα ξαναρει αλλα και να τον τουφεκισω κριμα ειναι αγριο πλασμα της φυσης…εχω συνηθισει να με τρωει η φυση φυσηηη στυση !! φερανε εισαγωγη καραμελες σε σχημα περδας και ιαπωνικου αιδοιυ μαθητριας …δεν ειναι καθετα αυτα ειναι στην μπαντα οριζοντια τραβηγμενο σαν τα ματιτους…στην μπαντα στην μπαντα με τον ποδαρα αρχηγο θα κλανουμε τα ραχιδια του λοσαντα…

  40. Καλη χρονια
    352 και σημερα μεινανε!

  41. Γιατι? 18/17 18/18 ενας. τι εχει και φ.π.α.? 18/17 εως 31.12.17 μενουν 13 μερες.
    18/17 μεχρι 18/18 =365? μειον 13 μεχρι 31/12/18 μενουν 352 + 13 απο το 17 =365 ετσι δεν ειναι? ενας….Εενααςς μωρεεε ενας ενας αητος καθοοτυανε ναι μωρε καθοτανεε στο ματιι ζαα λιζοοτανε ναι μωρε περιστεριαζοοτανεεε Ωωωπαα…νερακι θα περασει …αραγε θα ειναι εκει?

  42. Ακόμη δεν έχω λάβει το έγγραφο του ΠΣ για να αρχίσει να μετρά ο χρόνος. Επιστροφή το 19. Μέχρι τότε δεν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ.

  43. Αμηηνν!!! με το καλο να νεκροσαβανωσουμε τον ποδαρααα!! και ολο το απλυτο μπορδελοεπιτελειο… μα τι μου λες το 19?…εε δε γ@μιομαστε λεω εγω? τι μπουρδελο νομος ειναι αυτος η κανει οτι θελει καθε εκβολη μητρας συριζαικης?

  44. Παρακαλω δωστεμου καμια 20 ευρω ματακι…αποδειξη θελετε? ..μαλίστα θελω ωραια ωραια οριστε 20 ευρω συν 69% φ.μ.α! τι? τι ειναι το φ.μ.α? φορος μπανιστικης αξιας…αα οχι οχι δεν θελω αποδειξη θα το παρω ετσι σκετο ακου φ.μ.α 69% αα πα πα παααα πανακριβα..

  45. Συριζοβγαλμα οπως λεμε μ@υνοβγαλμα…. εδω ο φαρμακοχερησ 11 εφαγε και κοντευουν να τον αφησουν ελευθερο εσενα τι φαρμακοματη σε χαρακτηρισανε? ακους εκει..

  46. Πατριώτη ετοιμάσου για παγκόσμιο πόλεμο το 18. Γυάλισε τα όπλα σου !

  47. Γεια σου Σακη κυττα? την περδα μου εγυαλισα και εγινε σαν λαλαγκιτα! Σ'αγαπω κυττα!!!.. Βρε και ενα κοματακι Ελλαδος (το πιο πιθανο να το προσυμφωνησει ο απλυτος λουστρος με το μπουρδελοσυνοθυλυμα που εχει διπλα του) ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ αρκει προσεξε τωρα προσεξε λες και παιρνουμε το καλλυτερο ματι προσεξε αρκει …αρκει να εγκαθιδρυσουν μπολσεβικισμο αλλα οταν λεμε μπολσεβικισμο χοντρο μπλοσεβικισμο ΣΑΠΙΛΑ ΒΡΩΜΙΑ εκει να δεις τι θα κανουνε στους Ελληνες οπως εκανε και ο Σιφυλιαρης Λενιν που εκανε ακομα συμμαχια με τους τουρκους στον πολεμο και τους βοηθαγε κιολας για να μας γαμησει… δεν θα αφησουν Ελληνα ζωντανο τα μπολσεβικικα σκυλια δεν τον ξεχνουν το βιτσι και τον γραμμο που τους θαψαμε στην Αμμο…θελουν να μεινου μονοι τους με τους Αφγανους λαθροικαλους ισλαμολφασιστες λαθροεισβολεις για να πλακωνονται στα τσιμπουκια….αντε τωρα να δω τον ποδαρα να παιρνει τσμπουκι σε ενα μπαγλαντεσιανοι 1.5 μετρο λαθροεισβολεα …γραψε μου σε παρακαλω μια χαρτοσακουλα lexotanil …destra destra destra ..perda perda perda…

  48. Σωστός ! Πολύ ωραία τα λες ! Αυτή είναι η αλήθεια !

  49. Εβουτηξε ο ντελικανης απε στο Μακρονησι
    καμια συναγριδα του μαθες για να χτυπησει
    μα εκανε λαθος στην σκοποβηλη κι'αντι για συναγριδα
    χτυπησε με δυναμη πολυ την αριστερη του αρχιδα

  50. Στη Μακρόνησο θα πάω διακοπές !

  51. Α ωραια εχει εκει τον γνωστο κουμμουνο-σκορπιο του Αιγαιου. Θα κανεις ματι και θα δημοσιευσεις και τις παρατηρησεις σου στο επιστημονικο περιοδικο ο Μπανιστης!

  52. Μιαμιση σακουλα μιαμιση δραχμη τρεις σακουλες ποσο? Εξαρτατε αν εχουν πατατες 4 λεπτα αμα εχουν ασπρη σκονη 12 χρονια! Και περιμενουν ετσι να σωσουν την οικονομια και το περιβαλλον? Κουνια που σας παλινδρομουσε…

  53. Αχααα χααα ωραιο ωραιο…τι ειναι ωραιο δηλαδη? Να το βιντεο που βλεπω το Παλαμαρι του βαρλκαρη Ντουκιαρισμενο στα Λαλαρακια τησ Αιγινας..

  54. Το παλαμάρι του βαρκάρη ! Φοβερή ταινία !

  55. Περδα μου αυνανισμενη οσο παει και ευβαθυνω
    στου ποδαρα τη σουφριτσα οσο παει και θα χυνω…ωωω ωωωω τσακ δηλαδη του λοιπο'ν να καταλαβ'ς ωωω ωω μανα μου γλυκειααα ωωωω ωωω θα σου ριξω την κλωτσιααααα…ουυ ουυαν ουυν ουυν ξουουυυτττ ξοοουυυυυτ κραουν

  56. Πέρδα μου αυνανισμένη όσο παει και εμβαθύνω
    στου ποδάρα τη σουφρίτσα όσο παει και θα χύνω !

  57. Λες μετα απο 10 ξερω εγω 18 μηνες να του εχουμε επανω στο κεφαλι μας παλι ολους αυτους?….οχι ρε πουστη μου!!! αν γινει αυτο πρεπει να βγαλουμε τα καυλια μας και να αυτο-μαχαιρωθουμε μονοι μας!!! Ωωω περδα μου αυνανισμενη τι σου ελαχε και εισαι καυλωμεη!!!! Πεερρδαα Περρρδαα ντουμ ντιγια ντιγια ντουμ ντιγια ντουγια…ασε και με επιασε να τραγουδησω τον Υμνο τησ Λεγεωνας τω ξενων που ειχα την τιμη να υοηρετησω επι 12 συνεχη Χρονια!!!!….μεγαλο διαστημα….Ατελειωτα….φασολακια βιοωτιας 1,25 η χουφτα….(δραχμες ε?)….

  58. Εσύ κάποτε τους έγλειφες και τώρα τους αποδοκιμάζεις ;

  59. Νομιζω οτι το 5XL ΘΑ σου ειναι ενταξει. τωρα θελεις να εχει το Logo πισω στην πλατη η εμπρος? Τον μαιανδρο παντως τον εχουν και τα δυο μοντλα ας τα πουμε ετσι. Διαλεγεις και αποΦΑΣΙΖΕΙς!!! Το θεμα ειναι τι θα πει ο ΑΡΧΗΓΟΣ !! του ''Ματιου'' παντως σου ειπα δεν ειναι….ΚΑΝΟΝΙΣΕ Μην σε κανονι-Sii…ουυυιιιττ αμαν αμαν!!!

Comments are closed.