Πώς οι Γερμανοί επιχειρούν να «ξεχάσουν» το κατοχικό δάνειο: «Ήταν για το καλό του ελληνικού λαού»!

Οι Γερμανοί πολύ συχνά επιχειρούν να αποδομήσουν το ζήτημα του κατοχικού δανείου διότι γνωρίζουν ότι αυτό μπορεί να καταστεί άμεσα απαιτητό και το ποσό είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφορές σε άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Die Welt, στις 18.11.2017, με το τίτλο: “Η Ελλάδα δεν έδωσε στο Τρίτο Ράιχ αναγκαστικό δάνειο”.

Με το άρθρο αυτό ο συντάκτης της Die Welt (Sven Fellix Kellerhoff) αναφέρεται σε μελέτη του Jurgen Κilian Γερμανού ιστορικού, μέλους της Επιτροπής Ιστορικών του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών, η οποία συστάθηκε για τη δημοσιονομική μελέτη της περίοδο 1933-45.

Το αποτέλεσμα της μελέτης αυτής εκδόθηκε πρόσφατα, με τον εύγλωττο τίτλο «Πόλεμος με έξοδα των άλλων. Το υπουργείο Οικονομικών του Ράιχ και η οικονομική κινητοποίηση της Ευρώπης για τον πόλεμο του Χίτλερ» (Krieg auf Kosten anderer. Das Reichsministerium und die wirtschaftliche Mobilisierung Europas fur Hitlers Krieg. – Verlag de Gruyter-Oldenbourg, Berlin).

Η αλυσίδα των εγχώριων αυτών αναφορών ξεκίνησε χρονικά, από ένα άρθρο έλληνα δημοσιογράφου, με το οποίο εισάγεται το άρθρο της Die Welt στην ελληνική δημόσια συζήτηση http://p.dw.com/p/2nm73

Για όσους παρακολουθούν τη σχετική αρθρογραφία, η παρουσία «επιστημονικοφανών» άρθρων που επιχειρούν να υποβαθμίσουν το ασύλληπτο μέγεθος της καταστροφής που επέφερε η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα είναι συνήθης, στα γερμανικά -ηλεκτρονικά και έντυπα- ΜΜΕ. Παράλληλα από το 2015 αυξάνουν οι αναφορές που επικεντρώνονται στην αποδόμηση των ελληνικών απαιτήσεων στο σύνολό τους, ακόμα και για το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, αυτό δηλαδή που αρκετοί προτείνουν ως εύκολη διεκδίκηση.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, με φράσεις του τύπου: Το υποτιθέμενο δάνειο δεν υπήρξε ποτέ. Αντιθέτως στόχος των Γερμανών υπαλλήλων (σ.σ. του υπ. Οικονομικών του Ράιχ) ήταν να μην αφήσουν την ελληνική οικονομία να καταρρεύσει. Βεβαίως σε καμία περίπτωση με ευγενή κίνητρα: Μόνο μια λειτουργική κρατική οικονομία μπορούσε να παράσχει τα μέσα που απαιτούνταν για να καλυφθεί το κόστος της κατοχής, γίνονται προσπάθειες η κατοχή να λάβει τα χαρακτηριστικά μίας κυνικής σίγουρα, πλην όμως πραγματικής, προσπάθειας να καταστεί η ελληνική οικονομία «λειτουργική».

Θα περίμενε κανείς από έλληνες δημοσιογράφους να διερευνήσουν και να αναφέρουν, ότι από την ίδια εφημερίδα, τον Οκτώβρη του 2015, είχε πρωτοξεκινήσει η προσπάθεια αποδόμησης του αναγκαστικού κατοχικού δανείου, και μάλιστα από τον ίδιο δημοσιογράφο (Sven Felix Kellerhoff).

Οι ελληνικοί τίτλοι αντίθετα αναπαράγουν τον Γερμανικό τίτλο με ή χωρίς επιφυλάξεις μεν, αλλά δυστυχώς χωρίς την οφειλόμενη επιστημονική διασταύρωση, ούτε την απαιτούμενη κριτική προσέγγιση που απαιτούνται για ένα θέμα μεγάλης εθνικής σημασίας.

Στην πραγματικότητα το άρθρο της Die Welt, θέλει να φθάσει στο συμπέρασμα ότι η λεηλασία του Γ’ Ράιχ αφορούσε μόνον στη χρηματοδότηση του πολέμου και δεν μετετράπη σε οικονομικές μεταβιβάσεις προς χάριν της ευμάρειας του εμπόλεμου γερμανικού λαού.

Στην ουσία, κάνοντας παραποιημένη χρήση των συμπερασμάτων στα οποία κατέληξε η επιστημονική ομάδα του ίδιου του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών (και ο συμμετέχων σε αυτήν Jurgen Kilian), γίνεται προσπάθεια να καταρριφθούν τα συμπεράσματα, άλλου Γερμανού ιστορικού, του Aly Gotz, ο οποίος στο βιβλίο του «Το Λαϊκό κράτος του Χίτλερ» (“Hitlers Volksstaat. Raub, Rassenkrieg und nationaler Sozialismus” στα αγγλικά Hitler’s Beneficiaries: Plunder, Racial War, and the Nazi Welfare State, New York: Henry Holt and Company, 2005), καταδεικνύει πως η συναίνεση ή η παθητικότητα του Γερμανών έναντι του ναζιστικού καθεστώτος, ήταν αποτέλεσμα μιας μεθοδικής προσπάθειας των Ναζί να διατηρηθεί αναλλοίωτο, παρά τον πόλεμο ένα υψηλό βιωτικό επίπεδο για το σύνολο του λαού, πράγμα που βέβαια αύξανε τα βάρη ή και την λεηλασία των κατακτημένων, για να αντιμετωπισθούν οι ιλιγγιώδεις απαιτήσεις χρηματοδότησης της πολεμικής προσπάθειας της Ναζιστικής Γερμανίας.

Με βάση την μελέτη του Jurgen Κilian, ένα βάρος 126 δισεκατομμυρίων Reichsmark έπεσε στις πλάτες των κατακτηθέντων κρατών (της Ελλάδος συμπεριλαμβανομένης). Αυτό αντιστοιχεί σε σημερινή αξία άνω των δύο τρισεκατομμυρίων ευρώ (για όλα τα κατακτηθέντα κράτη), ίσο δηλαδή προς το σημερινό χρέος της Ομοσπονδιακής Γερμανίας σε όλα τα κρατικά επίπεδα, την ομοσπονδία, τα ομόσπονδα κρατίδια και τους δήμους, το οποίο χρέος συσσωρεύθηκε από το 1962.

Πάντως ο Jurgen Κilian, σε συνέντευξή του του 2015, αναγνωρίζει πλήρως την πραγματικότητα του Αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου και μάλιστα στο ύψος των 670 εκατομμυρίων Reichsmark του 1944, ενώ συνήθως στον γερμανικό τύπο το ύψος του δανείου προσδιορίζεται στο χαμηλότερο επίπεδο των 476 εκατομμυρίων Reichsmark.

Αυτό που δεν συναντάμε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης είναι η οποιαδήποτε προσπάθεια να ερωτηθεί η Τράπεζα της Ελλάδος, υπεύθυνη για τις χορηγήσεις προς τις δυνάμεις κατοχής, σε ποιο ύψος υπολογίζει το αρχικό και το τρέχον ύψος της γερμανικής οφειλής. Με τον τρόπο αυτό, όσον αφορά στο θέμα του κατοχικού δανείου, ο οφειλέτης ? εν προκειμένω η Γερμανία- υπολογίζει μόνος του την οφειλή του και κατόπιν? τη διαγράφει (!)

Πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι στη δημοσίευση της ελληνικής έκδοσης της Deutsche Welle, το θέμα του Κατοχικού Δανείου εμπλέκεται με την υπόθεση των κόκκινων δανείων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων, κάνοντας αναφορές σε σχετικό άρθρο της Handelsblatt.

Η Γερμανία προσπαθεί να υποβαθμίσει το οικονομικό μέρος ιστορικών, ηθικών και νομικών υποχρεώσεων που δεν αναγνωρίζει, δηλαδή την υποχρέωση να υπογραφεί συνθήκη ειρήνης και κατόπιν να τεθεί το θέμα των επανορθώσεων/αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.

*Εκ μέρους του ΑΙΕΣ (Aρχείο Ιωάννη Σταμούλη)

Χριστίνα Σταμούλη- Μάρκος Χαρίτος δημοσιεύθηκε στο ΑΠΕ

loading...

18 thoughts on “Πώς οι Γερμανοί επιχειρούν να «ξεχάσουν» το κατοχικό δάνειο: «Ήταν για το καλό του ελληνικού λαού»!

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  2. ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ…

    ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΡ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ…

    ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 300 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΥΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ,ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ,ΚΛΟΠΗ ΑΜΥΘΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ??

    ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 3,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ (τρισεκατομμυρια σημερινα) ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Η ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 30 ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ$ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ (Ελληνακο ξυπναααα!!!)ΔΙΣ$…

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ "ΕΘΝΟΣ",ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…"Κ Α Μ ΙΑ" ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ 200 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ…

  3. Θα κανετε αγωγες μασονε?????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    στην εισαγγελια του αρειου παγο
    υ θα κανετε αγωγη?????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    …………………………
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  4. ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ..

    ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…

    ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΣ ΤΩΡΑ "ΚΥΡΙΟΙ"…

  5. ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ??

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….

    ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΝΑ ΔΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΡΑ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ..

  6. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΔΩ..!!!..

    ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΟΠΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΩ,ΘΕΛΕΙΣ ΜΩΡΕ??

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ…!!!

    http://www.ksipnistere.com/2017/12/6_76.html?showComment=1513676120608#c5770373440004654614

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΡ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ…

    Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ,Η ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΤΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ…

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…!!!!

  7. ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΙΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΝ Κ:ΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥ
    ΚΩΛΟΓΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΠΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑΧΑΧΑΧΑ

  8. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  9. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ,ΓΙΆΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΕΣ,ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΤΕΥΛΩΝΕΙ…

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ,Ο ΣΩΡΡΑΣ??

    ΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΘΛΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ….

    ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΑ" ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ 17/5 ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΦΑΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…

    …..ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 30-04-2017

    https://www.youtube.com/watch?v=vMjhPJEmA00

  10. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ??

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  11. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  12. ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Η ορκωμοσία οπαδών του Σώρρα μέσα στη θάλασσα -Από τα καφενεία και τους ναούς στην παραλία [βίντεο]

    Πηγή: Η ορκωμοσία οπαδών του Σώρρα μέσα στη θάλασσα -Από τα καφενεία και τους ναούς στην παραλία [βίντεο] | iefimerida.gr

    http://www.iefimerida.gr/news/329169/i-orkomosia-opadon-toy-sorra-mesa-sti-thalassa-apo-ta-kafeneia-kai-toys-naoys-stin

  13. Θα κανετε αγωγες μασονε?????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    στην εισαγγελια του αρειου παγο
    υ θα κανετε αγωγη?????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    …………………………
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  15. ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑ ΚΟΜΜΑ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΕΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ….
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ…

    ΕΔΩ ΔΕΣ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ "ΑΥΤΑ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝ…

    ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ…!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΒΡΑΙΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ Η ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..!!!

    ΜΕΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ..???

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ,ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΟΛΟ??

    ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ..??

  16. ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΑΒΡΑΑΜ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΩ??

    ΠΕΣ ΜΟΥ??

  17. ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΡΤΟ

Comments are closed.