Η Ελλάδα δεν έχει πρόσφυγες, αλλά μόνο λαθρομετανάστες που αλλοιώνουν το Έθνος μας θρησκευτικώς και πληθυσμιακώς.

Σε μια δημοσίευση που διάβασα  σε ένα μπλογκ, με τίτλο   “Στο στρατοδικείο οι στρατιωτικοί που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν μετανάστες- Πλήθος κόσμου στο πλευρό τους: Ελλάς Ελλάς ή ταν επί τας” αναφέρονται τα εξής :

“Στο στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν σήμερα οι στρατιωτικοί που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον  υπαξιωματικό και τον  αξιωματικό από μέλη του ΕΠΑΜ και πολίτες μπροστά στην είσοδο του Στρατοδικείου στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο στρατιωτικοί, ένας υπαξιωματικός και ένας αξιωματικός  αρνήθηκαν να υπηρετήσουν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων ΑΛΕΞΥΛ στο Δερβένι.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του εθνικισμού για τις κυρώσεις που δέχθηκαν δύο στρατιωτικοί.

Γιατί αρνήθηκαν να υπηρετήσουν

«Αρνήθηκα να υπηρετήσω στο κέντρο φιλοξενίας για λόγους πολιτικής ανυπακοής στο πολιτικό καθεστώς, γιατί αυτά είναι στρατόπεδα εγκλωβισμού των προσφύγων στην Ελλάδα και σχέδιο από την ΕΕ για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού», δήλωσε στη Voria.gr ο υπαξιωματικός Ευάγγελος Φώτης και πρόσθεσε: Πέρασα πειθαρχικό και κινδυνεύω με απόταξη αλλά δεν μου δίνουν την απόφαση “.

Αυτά που ήθελα να επισημάνω είναι τα ακόλουθα :

Χίλια εύγε στους δύο στρατιωτικούς για τη γεναιότητά τους !

Χίλια εύγε, διότι έμειναν πιστοί στο καθήκον τους υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος !

Θα προσθέσω επίσης,  τα ακόλουθα :

Στην πλειοψηφία τους οι “πρόσφυγες” δεν είναι πρόσφυγες (πείτε μου αν γνωρίζετε έστω και ένα πρόσφυγα που η πρώτη χώρα εισόδου του και η πρώτη χώρα που ζητά άσυλο είναι η Ελλάδα), αλλά λαθρομετανάστες που εισέβαλαν παρανόμως στη χώρα μας, παραβιάζοντας τα εθνικά σύνορα.

Οι πραγματικοί πρόσφυγες που εισέρχονται στην Ελλάδα, βάσει του Διεθνούς Δικαίου — αν υπάρχουν – είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Οι υπόλοιποι είναι μουσουλμάνοι λαθροαλλοδαποί που εισβάλουν βιαίως, προκειμένου να αλλοιωθεί η Ελλάδα θρησκευτικώς και πληθυσμιακώς. Αυτό ονομάζεται εσκεμμένη αντικατάσταση των Ελληνορθόδοξων με μουσουλμάνους λαθροεισβολείς (http://www.triklopodia.gr/λαθρομεταναστευτική-λαίλαπα-και-ορθ/).

Η τιμωρία τους βάσει του νόμου θα έπρεπε να είναι η κατάσχεση της περιουσίας τους, η φυλάκιση ή τα καταναγκαστικά έργα ή η άμεση απέλαση.

Έλληνες μετανοήστε, ξυπνήστε, για να σώσουμε το ελληνορθόδοξο Έθνος μας από τη καταστροφή !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

loading...

34 thoughts on “Η Ελλάδα δεν έχει πρόσφυγες, αλλά μόνο λαθρομετανάστες που αλλοιώνουν το Έθνος μας θρησκευτικώς και πληθυσμιακώς.

  1. Μέρος μόνο από τα ποσά που διαθέτει για τους πρόσφυγες η Ε.Ε.,
    απορροφώνται.
    Είναι κι αυτό απόδειξη της ανικότητας της κυβέρνησης.

    Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κατοικίες ελεύθερες σε πόλεις και χωριά, που μπορούν να μισθωθούν με τα χρήματα που χορηγούν Ε.Ε. και ΟΗΕ. Τα μισθώματα των κατοικιών προκαταβάλλονται.

    Έτσι θα αξιοποιηθούν και θα ζωντανέψει και η ύπαιθρος.
    Η εγκατάσταση στην χώρα μας και η ενσωμάτωση περισσότερων μεταναστών μπορεί να αποτελέσει αντίβαρο στο τεράστιο πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

    Προς το παρόν στην Ελλάδα οι μετανάστες υπολογίζονται σε 1.200.000 (μουσουλμάνοι σε ποσοστό 80%).

    Επειδή οι μουσουλμάνοι γεννάνε συνήθως 4-5 παιδιά,
    η συμβολή τους αναμένεται να είναι μεγαλύτερη τόσο στην αύξηση του πληθυσμού και στην αντιμετώπιση της γήρανσης, όσο και στην εθνική οικονομία.

    Τα οφέλη λοιπόν από τους μετανάστες μπορεί να είναι πολλαπλά.
    Ας τους καλωσορίσουμε στην νέα τους πατρίδα.

  2. Ντριιιν….Ντριιιν?….Ναιεμπρος?….Σακη μηπως σε ξυπνησα ο Βαγγελης ειμαι….Α γειασου Βαγγελη οχι οχι μην ανησυχεις ξυπνιος ειμαι βεβαια οταν επρεπε να ημουν ξυπνιος εγω κοιμομουνα ε να τι τραβαω τωρα…Ναι βρε Σακη ετσι ειναι και σου τα ελεγα εγω μην βρε παιδι μου οχι στο γραφειο τα προς Τερψιν και ηδονην κολπα μας εξω αλου εσυ εκει ε την συνεχεια την ξερουμε ολοι μας….Ναι βαγγελη στερνο μου ματι να σ'ειχα πρωτα αλλα να ο ενθουσιασμος με εφαγε. Μηπως εμαθες τιποτα για το ετσι που ειχαμε χθες κυκλοφορησε τιποτα τι ''φασισανε''? …Φασισανε? δεν τοι καταλαβα Σακη τι ειναι αυτο?…Λεω τι Απο-φασισανε για την υποθεση μου ακουστηκε τιποτα?….Να σου πω την αληθεια κατι ακουσα να λεει ο 52αρης οτι αμα ανατειλλει ο ηλιος απο την Δυση τοτε θα ερθει αυτος στο Γραφειο αλλα δεν καταλαβα τι ηθελε να πει…Ασε χεσε Βαγγελη ειναι μπερδεμενη η κατασταση ειναι που λενε Γ@μω της γης τον αξονα! Εαν εχεις κανενα καλο παρε τηλεφωνο να παμε γιατι ειμαι πολυ πεσμενος ενταξει?….Ναι Σακη κατι εχω θα Το κονφιρμαρουμε και θα παμε το βραδακι για τον φερμαρουμε!!! Και τωρα στα KLIDL αγοραζντας ενα παιχνιδακι για την ενισχυση των προσφυγων και των Μεταναστων παιρνετε δωρο τον PIT – PIT Πορδουλη στην τιμη του ενος!! KLIDL συμπαραστεκομαστε ενεργα στους κακομοιρους προσφυγες και μεταναστες…

  3. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ 150αρια ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ!! ΖΗΤΩ Ο ΟΙΚΟΝΟΝΟΛΟΓΟΣ ΕΓΚΡΙΤΟ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ !!ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ 150αρια ΤΟΥΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ!! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΠΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΡΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ!!! ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΠΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERPOL ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ !!

  4. ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΑΥΤΗ Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 150ρια,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΖΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΝ ΗΘΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ Ο ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΤΑΛΑΝΤΑ…ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥΣΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…

  5. ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΕΥΡΩ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ150ρια ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ….

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

  6. ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ ΠΤΩΜΑ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  7. 9.28

    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…!!!!

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΥΓΕΝΙΚΕ ΚΥΡΙΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…

    ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ….

    ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΞΙΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΤΕ…

  8. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΝΑΙ ΕΛΑ….ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ….ΤΙΙ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ?…..ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΤΡΟΥΥΝ ΝΤΡΟΥΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ?….ΑΑΑ ΜΕ ΕΣΑΚΑΣΕΣ ΠΕΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ?…ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΦΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΡΟΜΑ ΟΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΛΟΤΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ 150αρια ΚΑΙ ΤΑ 10αρικα ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΤΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΙΣΟΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΑ ΣΕ Gyftcoin ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΥΑΣ ΤΟΥΣ!!
    ….Α ΕΤΣΙ Ε? ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΙ ΕΙΠΕ?…ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΟΙΣΑΣΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ! ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 150αρι ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ? ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ?….ΤΙΙ? ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ?…ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΣΤΕΙΛΕ 150ευρω ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ 2000 ΕΥΡΩ ΣΕ Giftcoin ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ……ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ''ΚΟΝΤΑ'' ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΔΕΜΕΝΟ ΠΙΣΘΑΓΓΩΝΑ ΜΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ……ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΞΕΡΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?….ΠΟΙΟ? ΠΟΙΟΟ?….ΝΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΜΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ….ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ…salom….salom…..ΡΕΕΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΡΟΜΑ…

  9. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ,ΓΙ'ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΟΜΩΣ..

    ΠΗΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ…
    ΜΑ ΔΕΝ Σ'ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ,ΦΥΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ..

    Ο ΣΟΡΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΡΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ??
    ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ,ΟΥΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ..

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΜΑΙ ΤΑΠΙ..

    ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ,ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΔΙΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΥΡΟΥΛΙΕΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ..

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΙΛ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΦΥΤΕΨΑ ΚΟΝΤΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ,ΕΙΔΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΟΜΩΣ..!!!

  10. γιατι οι εβραιοι εχουν κανει τοσες μηνυσεις στον πλευρη που τους βριζει ενω στον αναπηρο γυφτο και στον ψευτοπατερακη καμμια??????????????????????????????????
    γ ι α τ ι ??????????????
    για αναρωτηθειτε

  11. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ
    ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΩ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

    Γιάννης Καλογερόπουλος εντολη του αρχηγου της Ελληνων συνελευσις: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ …. Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !!!

  12. γιατι η δηε αφηνει ακομα και μετα τα 4 κακουργηματα να ποσταρει το νεκροδιλο χτικιο ο ψευτοπατερακης τις αρχιδιες του αρχαιοκαπηλου ρομα??????????

  13. ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΗ Η ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ
    ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ..

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    13 ώρες ·

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΥ :
    ΕΙΔΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ, ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ, ΞΟΡΚΙΣΜΟ, ΞΕΣΥΝΤΟΝΙΣΜΑ, κλπ

  14. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ=ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Markos Stagakis
    πραγματικο ονομα σταγουκογλου(το εκανε σταγακης για να φαινεται κρητικος)!οι παπουδες του τουρκομογγολοι που ηρθαν στην κρητη το 1600 .χαφιες της ασφαλειας αθεος οπαδος της ανεξαρτησιας της κρητης!χαφιες και υπαλληλακος εβραιομασονων και αλλων ανθελληνικων κεντρων!!!!!!!
    γι'αυτο ποσταρει συνεχεια δηθεν αντιεβραικα ποστ διοτι ξερει οτι δεν του κανουν τιποτα

  16. ΣΩΣΤΟΣ !!!
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ
    ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
    ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΙΔΗ

    Markos Stagakis
    29 Νοεμβρίου στις 1:53 μ.μ. ·

    ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ'ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ??

  17. αυτος ο τουρκικος μουλος ο ανθελληνας αθεος υβριστης του χριστου και των ελληνων χριστιανων μας απειλει με φυλακισεις φωτιες θανα τους κλπ γιατι δεν πιστευουμε τον αλλο τουρκομογγολο ψωρρα!!
    ακου νεκροφιλο χτικιο σταγακι:
    το λιγοτερο που θα παθεις τουρκικε μουλε ειναι να ξυπνησουν οι χανιωτες ενα πρωι και να σε δουν με το κονταρι της σημαιας του φρουριου καρφωμενο στο κωλο σου εβραικο μουλοσπερμα που νομιζεις οτι μπορεις να βριζεις ελληνες εσυ ενας απογονος τουρκομογγολων που ηρθαν στην κρητη το 1600!
    μη σου πω τι θα γινει στο κορυδαλλο απο αυτους που καρφωνες στην αφαλεια σαν χρυσαυγητες ετσι νεκροφιλο πτωμα????????????

  18. Stagakis ψευτοπατερακη:
    εσενα και τους εμμισθους ανθελληνες μυημενους σας ξερουμε!
    για να δουμε στο κορυδαλλο ανθελληνικα σκουπιδια θα εχετε "πλατες απο πολυ ψηλα" η θα σας βγαλουν οι 4 σε κασα????????
    μουνοπανο τουρκοσπορο αρχιδι σκατογερε που τολμας να βριζεις τους ελληνες εσυ ενας νεκροφιλος μουλος μαζι με το αλλο γυφτικο αρχιδι τον μογγολογυφτα!!!!!
    θυμησου τι σου ειπα για το κονταρι του φρουριου τουρκοπουτανας θρεμα

  19. Ηρακλής Καπετανάκης ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΡΩΜΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ κ. ΜΑΡΚΟ; Giannis Paterakis29 Οκτωβρίου 2017 – 1:09 π.μ.

    ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΤΟΥΝ,Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ…

    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΑΣΕ ΤΑ ΜΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ,ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΕΒΡΑΙΟ 11.30 ΕΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ…

    ΦΕΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΒΡΑΙΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ 150ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙΝΑΙΔΕ,ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ,ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ…

    ΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 150ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ…

    ΜΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ…

    ΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 150ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ…
    https://www.facebook.com/markos.stagakis

  20. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΗ.
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΓΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΛΙ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ

  21. Markos Stagakis
    πραγματικο ονομα σταγουκογλου(το εκανε σταγακης για να φαινεται κρητικος)!οι παπουδες του τουρκομογγολοι που ηρθαν στην κρητη το 1600 .χαφιες της ασφαλειας αθεος οπαδος της ανεξαρτησιας της κρητης!χαφιες και υπαλληλακος εβραιομασονων και αλλων ανθελληνικων κεντρων!!!!!!!
    γι'αυτο ποσταρει συνεχεια δηθεν αντιεβραικα ποστ διοτι ξερει οτι δεν του κανουν τιποτα

  22. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΗ.
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΓΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΛΙ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ

  23. Stagaki ψευτοπατερακη παλιο νεκροφιλο χτικιο σε μαθαμε!πας να κρυψεις το οναματακι σου απογονε τουρκοπουτανας τσατσας??????????
    βαζεις αλλα σχολια???????
    πουστογερε ανθελληνα γαμω το σπιτι σου αρχιδι και την εγκληματικη συμμορια των εβραιων αντιχριστων και του τουρκομογγολου αρχαιοκαπηλου κοντοπουτανου μοναρχιδου ψωρρα

  24. Markos stagakis
    εσενα και τους εμμισθους ανθελληνες μυημενους σας ξερουμε!
    για να δουμε στο κορυδαλλο ανθελληνικα σκουπιδια θα εχετε "πλατες απο πολυ ψηλα" η θα σας βγαλουν οι 4 σε κασα????????
    μουνοπανο τουρκοσπορο αρχιδι σκατογερε που τολμας να βριζεις τους ελληνες εσυ ενας νεκροφιλος μουλος μαζι με το αλλο γυφτικο αρχιδι τον μογγολογυφτα!!!!!
    θυμησου τι σου ειπα για το κονταρι του φρουριου τουρκοπουτανας θρεμα

  25. ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΟΜΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

  26. το μουνι της μανας του της τουρκοπουτανας ειναι το αρχιδι.
    παλιοχαφιε των εβραιων τουρκοσπορε μουλε σταγακη ψευτοπατερακη

  27. ΚΑΡΦΩΜΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΥ

  28. ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ LIKES ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ

    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 10 Νοεμβρίου στις 8:36 μ.μ. · Τροποποιήθηκε
    Διαχείριση
    Evangelos Konstantakakos
    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση ·
    3
    · 10 Νοεμβρίου στις 8:33 μ.μ.
    Διαχείριση
    Evangelos Konstantakakos
    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 10 Νοεμβρίου στις 8:44 μ.μ.
    Διαχείριση
    Panagiotis Apostolopoulos
    Panagiotis Apostolopoulos Το ήξερα ότι έπεσα μέσα για τον Εβραίο που είναι από πίσω
    ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ ΆΡΧΟΝΤΑ ΕΊΣΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΛΈΜΕ

  29. ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΟΥΛΟΙ

  30. ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΟ! ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΑ

  31. ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟΥ. ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΚΡΑΑ ΚΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΒ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ….

  32. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΞΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ???????
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ ΖΟΜΠΙ?????

  33. Αλήθειες γράφεις φίλε 7,47.
    Οι ΄Ελληνες, από αρχαιοτάτων χρόνων είχαν οικουμενική αντίληψη.
    Στην απέραντη αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου έζησαν αρμονικά, πρόκοψαν και αφομοιώθηκαν πολλοί λαοί
    και εθνότητες.
    Τον φυλετισμό υποκινεί μέρος του ιερατείου, που φοβάται μη χάσει το μονοπώλειο
    και τα προνόμια του.
    Οι ελευθέρα στεπτόμενοι, συνειδητοί άνθρωποι, δεν έχουν τίποτε
    να φοβηθούν.

    Θα στεναχωρηθούν, θα θυμώσουν, οι φρουί ζελέδες "Ελληνες".
    Μόνο οι ανοικτές κοινωνίες προόδευσαν, διακρίθηκαν.
    Στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Μ. Γερμανία, ζουν και ευημερούν δεκάδες
    λαοί με διαφορετικό πολιτισμό, θρησκείες, ήθη και έθιμα.

    Η Γη μας είναι μία μεγάλη γειτονιά.
    Οι φοβικοί σιγά – σιγά θα περιθωριοποιηθούν, απομονωθούν.

Comments are closed.