Κ. Μητσοτάκης: Βλέπουμε μόνο συνοδοιπόρους και όχι ταξικούς εχθρούς

Μήνυμα με νίκης και ενότητας έστειλε από το βήμα του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία με την οποία άνοιξαν οι εργασίες της διήμερης κομματικής εκδήλωσης.

«Βλέπουμε μόνο συνοδοιπόρους και όχι ταξικούς εχθρούς»υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγοντας τις εργασίες του 11ου συνεδρίου της ΝΔ.

«Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα, με την ανικανότητα, με τη φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και έθεσε ως στόχο του συνεδρίου της ΝΔ «να αποδείξουμε και στους πιο καχύποπτους ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα».

«Έχουμε στόχο να ενώσουμε το λαό» επισήμανε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή που όπως είπε έφερε τη ΝΔ στην εξουσία έπειτα από 11 χρόνια, στον Αντώνη Σαμαρά που όπως είπε μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κράτησαν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και στον Αντώνη Σαμαρά.

«O Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αγωνιστής της παράταξης, κράτησε τη ΝΔ στα δύσκολα, είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Όλοι μαζί στέλνουμε μήνυμα ενότητας μαχητικότητας. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα και τους τρεις», τόνισε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε άνοιγμα στη Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη οι οποίοι δίνουν το παρών στην έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ.

«Αγαπητή Φώφη Γενηματά που σε λίγο θα βρεθείς μαζί μας» ήταν η ακριβής διατύπωση του προέδρου της ΝΔ ο οποίος συνέχισε: «Η εθνική ανάγκη της αντιμετώπισης της κρίσης μας έφερε δίπλα-δίπλα συμμάχους».

«Γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να δρομολογήσει την έξοδο από την κρίση. Βάλαμε την πατρίδα πάνω από τα κόμματα ως υπεύθυνοι, ως πατριώτες πολιτικοί» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συμβάλλει στην νέα πολιτική πραγματικότητα.

Απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι πολύ συχνά οι διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του Ποταμιού είναι «δυσδιάκριτες».

«Το ρολόι των εκλογών χτυπάει αντίστροφα για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος» έκλεισε την εισαγωγική ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης.

«Τα ψέματα, η ανικανότητα και η αλαζονεία της χειρότερης κυβέρνησης που έχει βιώσει η χώρα, δηλητηρίασαν το δημόσιο βίο και δίχασαν τους πολίτες. Έχουμε χρέος να ενώσουμε το λαό, να μιλήσουμε σε όλους τους Έλληνες. Με θάρρος και αποφασιστικότητα μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι για τις καρέκλες, είνα για τους πολίτες. Αυτό θα έκανε και ο ιδρυτής μας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στην ανέχεια. Αξίζουμε το καλύτερο και θα διεκδικήσουμε το μέλλον με μπροστάρη τη Νέα Δημοκρατία, η αλλαγή έρχεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και σ’ αυτό συμφωνούν η Φώφη και ο Σταύρος. Ο κ.Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Του δόθηκλε δύο φορές η ευκαιρία να κυβερνήσει και απέτυχερ οικτρά», πρόσθεσε.

«Ο αγώνας όμως -και ξέρω ότι μιλάω σε δοκιμασμένα και μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη- ο αγώνας για τις εκλογές δεν θα είναι εύκολας. Απέναντί μας έχουμε ένα καθεστώς, αλλα ακόμη αντέχουμε και τη χειρότερη λάσπη της κυβέρνησής του», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Αλλά η μεγάλη πρόκληση είναι άλλη: να πείσουμε τους πολίτες ότι έχουμε αλλάξει και να μας εμπιστευθούν ότι θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Το συνέδριο αυτό είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Στέλνει μήνυμα ελπίδας, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα με συνεκτικό σχέδιο και κατάλληλους ανθρώπους», ανέφερε.

loading...

3 thoughts on “Κ. Μητσοτάκης: Βλέπουμε μόνο συνοδοιπόρους και όχι ταξικούς εχθρούς

  1. Μιζοτάκης στην Φώτο : Όλοι μαζί στέλνουμε μήνυμα ενότητας μαχητικότητας. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα και τους τρεις.(Καραμανλή,Σαμαρά,Μειμαράκη )

    Την μαχητικότητα … την αγωνιστικότητα … την αδιαφορία … την δυσανασχέτηση και των τριών αποτυπώνει ξεκάθαρα η φωτογραφία.

    Kάποιοι σοβαροί που υπάρχουν στην Νου-γόνο-Δούλα (δυστυχώς ελάχιστοι) βλέπουν την γελοιότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιλέγουν την σιωπή και κρατάνε απόσταση!

    Όσοι “ιδεολόγοι” τ’ αρπάζουν σιωπούν…

    Όσοι περιμένουν στην ουρά να τα μιζοαρπάξουν χειροκροτούν !!!

    Tι περισσότερο θέλουν να δουν οι άμοιροι Νέο – Δούλοι – παλαμοκρούστες, για να αντιληφθούν, ότι από τη σημερινή της ηγεσία, δεν περιμένουν τίποτα, δεν ελπίζουν τίποτα…

  2. Κουίζ για όλους τους κλακαδόρους που χειροκροτούσαν το γουρλό για να πάρουν θάρρος(ο ένας με τον άλλον)…
    Η ερώτηση είναι "τι σκεφτόταν ο δαμαλούκος στην διάρκεια της παπαροομιλίας;"
    1. Να πάω για κλέφτικο ή για κοκορέτσι μετά τον τρόμπα;
    2. Παπαριές…παπαριές….παπαριές…!
    3. Να δω θα επαναλάβει κι΄αυτός την παπαριά μου για "επανίδρυση του κράτους";

    Ο ευρών κλακαδόρος που περιμένει υπομονετικά να έρθει στην εξουσία για την κουτάλα, κερδίζει φωτο (με ή χωρίς γουρλωμένα μάτια) του προκομμένου αρχηγού του, που ποτέ δεν βγάζει "κιχ" για τα 260 μύρια που χρωστάει η νδ…

  3. Φάτσες "υπομονής" (για το γκουβέρνο φυσικά και μόνον), φάτσες "κουράγιο και τους φάγαμε" (δηλαδή σε λίγο θα "κυβερνάμε" και ποιος μας πιάνει), φάτσες "μαζί σου αρχηγέ αφού είναι για καλό σκοπό (κουτάλα), φάτσες "εν αναμονή" (για την …κουτάλα φυσικά), φάτσες " να ετοιμαζόμαστε για (υπουργικό) κουστούμι", φάτσες που "θέλουν να ξεχάσουν τις αμαρτίες" (όπως τα 260 εκατομμύρια που χρωστάνε), φάτσες, φάτσες, φάτσες…

Comments are closed.