Μάζης: Ιδού Γιατί Ο Ερντογάν Έρχεται Στην Ελλάδα

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιωάννης Μάζης σχολίασε τις τελευταίες κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Ο Ερντογάν δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει τις συγκυρίες σωστά και κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Ο Τραμπ είναι πιστός στις προεκλογικές του δηλώσεις. Αν διαβάσουμε την εξαγγελία Τραμπ προσεκτικά, θα καταλάβουμε ότι δημιουργεί μια δυναμική, η οποία τείνει να ανταμείψει το Ισραήλ για την ανάμιξη του στη Συρία» δήλωσε ο κ. Μάζης.

«Όσον αφορά την επίσκεψη Ερντογάν, ο Ερντογάν επιλέγει να αυτοπροσκληθεί στην Ελλάδα για να δείξει ότι είναι αναγνωρισμένος από τον έταιρο σύμμαχο του στην νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ και ότι δεν έχει απομονωθεί πλήρως. Αυτή είναι η κίνηση. Εμείς τι αναμένουμε; Λειτουργούμε σε δύο επίπεδα κατά την εκτίμηση μου. Το πρώτο είναι διερευνητικά για λογαριασμό των ΗΠΑ για να δούμε τις προθέσεις του Ερντογάν στα διάφορα μέτωπα που έχει ανοίξει. Το δεύτερο είναι ότι ο Ερντογάν και η ελληνική πλευρά θα συζητήσουν για το μεταναστευτικό. Το μεταναστευτικό αφορά τους Ευρωπαίους άμεσα» συμπλήρωσε.

loading...

2 thoughts on “Μάζης: Ιδού Γιατί Ο Ερντογάν Έρχεται Στην Ελλάδα

  1. ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ !

    ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ….

    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΛΗΤΟ-ΗΓΕΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΓΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ", ΔΗΘΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ??

    ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…

    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ.

    ΗΔΗ, Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ: " ΓΚΡΙΖΑ ΦΥΛΗ " ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΛΕΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟ 1770.

    ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΙΝΔΗ κ.λ.π ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΠΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ' ΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ !

    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΡΟΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ….

    ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΡΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΤΣΙ ?

    ΑΛΛΑ ΣΕ' ΕΜΑΣ, ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ….ΦΟΒΕΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ …..ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑ ?

    ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΟΥΣΤ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΑΝ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ" ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ.

Comments are closed.