Επίθεση από ΝΔ κατά κυβέρνησης για τον «αποκεφαλισμό» των Αστυνομικών που ερευνούσαν για εξτρεμιστές στη Θράκη

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση της μετάθεσης των δύο αξιωματικών της ΕΛΑΣ, κατ΄ απαίτηση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, που ερευνούσαν για έρευνα περί «τουρκικής μειονότητας» από καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, εξαπέλυσε η ΝΔ μέσω του αναπληρωτή νομάρχη Δημόσιας τάξης και Προστασίας του Πολίτη και υποωήφιου βουευτή Β΄Αθηνών Χρήστου Κονταρίδη.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Χ.Κονταρίδη αναφέρεται:

«Εκδιώκονται με απαίτηση του υπουργού Παιδείας, δύο Έλληνες Αστυνομικοί που πολύ σωστά διερεύνησαν ποιοι είναι αυτοί οι “καθηγητές” στο Πανεπιστήμιο Θράκης που αποκαλούν τους Έλληνες μουσουλμάνους ως τουρκική μειονότητα.

Αυτά συμβαίνουν όταν στην κυβέρνηση έχουν θέσεις άνθρωποι που θεωρούν τις λέξεις Πατρίδα και Έθνος ως ντροπή, όπως ο υπουργός των Αστυνομικών παρατηρεί, ενώ κάποτε είχε ορκιστεί πίστη στη Πατρίδα. Θεωρώ πως δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού».

Μάλιστα σε σχετικό tweet αναφέρεται:

“Τιμωρήθηκαν δύο Έλληνες Αστυνομικοί γιατί διερεύνησαν ποιοι καθηγητές Πανεπιστημίου ενισχύουν τον όρο “τουρκική μειονότητα” και όχι μουσουλμανική, αντί να τιμηθούν από το Ελληνικό κράτος. ΕΘΝΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ”.

Παράλληλα υπάρχει και αναδημοσίευση του άρθρου του pronews.gr με τίτλο «Εθνικό όνειδος:Με απαίτηση του Κ.Γαβρόγλου μετατέθηκαν οι Αστυνομικοί που ερευνούσαν για εξτρεμιστές της μειονότητας».

loading...

1 thought on “Επίθεση από ΝΔ κατά κυβέρνησης για τον «αποκεφαλισμό» των Αστυνομικών που ερευνούσαν για εξτρεμιστές στη Θράκη

  1. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ τ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    https://www.youtube.com/watch?v=GsoNPXt4j4o

Comments are closed.