Αναρωτιεμαι αν κάποια άλλη κυβέρνηση θα μπορούσε να έχει πάρει τόσο σκληρά αντιλαικά μέτρα και να μην έχει γίνει εμφύλιος πόλεμος .

Αναρωτιέμαι πως μπορεί η κυβέρνηση και κρατάει ακόμα διψήφιο ποσοστό στην πρόθεση ψήφου , μετά από τόόόσα ψέματα που μας αράδιασε τα τελευταία χρόνια . Το γνωρίζαμε ,αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα το ζήσουμε .Ξέραμε ότι
οι αριστερές κυβερνήσεις παίρνουν σκληρά αντιλαϊκά μέτρα και δεν συναντούν αντίσταση . Γιατί ; γιατί υποκρίνονται ότι είναι ο ίδιος ο λαός !
“Είναι πρωτοφανές παγκόσμιο φαινόμενο να πουλιέται μια δημόσια επιχείρηση με 7,5 εκατομμύρια αποκλειστικούς πελάτες, με καθαρά κέρδη 1,5 δισ. ευρώ το χρόνο και με περιουσία πάνω από 15 δισ. ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα κοιτάσματα λιγνίτη, με αντάλλαγμα το 1/10 της αξίας της. Με την υπογραφή και την ψήφο σας δωρίζετε τα λιγνιτικά αποθέματα της χώρας. Νομίζει κανείς ότι θα μείνει έξω από τη φυλακή, όταν η Δικαιοσύνη αποφανθεί ότι κάποιος αποφάσισε να ξεπουληθεί ο ενεργειακός πλούτος της χώρας;”. Τάδε έφη Καμμένος από του βήματος της βουλής την 9ην Ιουλίου 2014. Τώρα ποιός θα μείνει εκτός φυλακής ρε παχύδερμο λαμόγιο;.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Αναρωτιεμαι αν κάποια άλλη κυβέρνηση θα μπορούσε να έχει πάρει τόσο σκληρά αντιλαικά μέτρα και να μην έχει γίνει εμφύλιος πόλεμος .

  1. Πάει η άλλη 70 χρόνων και ψηφίζει οικολόγους πράσινους. Οικολόγρια.

Comments are closed.