Κ. Ζαχαριάδης: Μετά την ανάπτυξη της οικονομίας θα μειωθεί και η φορολογία

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στα πλάνα της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της οικονομίας, η οποία θα δώσει τον απαραίτητο δημοσιονομικό χώρο για τον εξορθολογισμό της φορολογίας.

«Ο στόχος αυτής της κυβέρνησης δεν είναι να αισθανθεί δικαιωμένη στα επιμέρους αλλά στην γενική εικόνα, στη συνισταμένη. Επιδιώκουμε με τη λήξη της θητείας το 2019 τα πολλά μικρά επιμέρους να έχουν συνδεθεί σε ένα μεγάλο «καλύτερο» για την κοινωνία, την οικονομία, τη χώρα. Είναι σημαντική ανάσα και το κοινωνικό μέρισμα και η έκτακτη βοήθεια στους νέους, που κάποιοι βιάστηκαν να τη χαρακτηρίσουν λαϊκισμό και φιλοδώρημα. Βεβαίως δεν λύνουν το πρόβλημα, βεβαίως η λύση είναι στην ανάπτυξη, τη δημιουργία καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας» δήλωσε στην kontra news ο κ. Ζαχαριάδης, συμπληρώνοντας πως «η ανάπτυξη της οικονομίας θα δώσει μεγαλύτερο δημοσιονομικό χώρο και για τον εξορθολογισμό της φορολογίας και για ποιοτικότερο και στοχευμένο κοινωνικό κράτος και κράτος πρόνοιας, που η ρημαγμένη χώρα μας το έχει ανάγκη».

Ο κ. Ζαχαριάδης υπογραμμίζει πως η οικονομία όχι απλά αποδίδει σε μακροοικονομικό επίπεδο αλλά περνάει με άνεση τον πήχη. «Η λήξη των μνημονίων σηματοδοτεί την λήξη της σκληρής και πολλές φορές στραγγαλιστικής επιτροπείας και την μετάβασή μας σε καθεστώς εποπτείας σε ανάλογα πρότυπα, υπολογιζόμενης της οικονομικής μας κατάστασης, με τις χώρες που ήταν σε μνημόνια και βγήκαν ή ήταν κοντά στη μνημονιακή γραμμή. Με την πάροδο του χρόνου και τη βελτίωση της οικονομίας και η εποπτεία θα χαλαρώσει περαιτέρω. Ήδη έχουμε το γενικό περίγραμμα ρύθμισης του χρέους. Μέχρι και το τέλος του προγράμματος θα γίνει ότι χρειάζεται για να αναδιαρθρωθεί το προφίλ του χρέους και να μοιάζει με τα χρέη των άλλων ευρωπαϊκών χωρών που έχουν υψηλό αλλά διαχειρίσιμο χρέος» συμπλήρωσε.

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως «οι θέσεις ΝΔ και ΔΗΣΥ δεν είναι ίδιες, αλλά είναι δυστυχώς συγκλίνουσες», ενώ στην ερώτηση αν το 2018 θα είναι εκλογική χρονιά ο κ. Ζαχαριάδης απάντησε πως «αν παίζεται στοίχημα σας προτείνω να ποντάρετε στο 2019».

loading...

10 thoughts on “Κ. Ζαχαριάδης: Μετά την ανάπτυξη της οικονομίας θα μειωθεί και η φορολογία

  1. ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ?

    ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ? ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ??

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ 7%, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑ – ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ?

    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟ- ΜΕΡΚΕΛ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΟ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΟ- ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΟ- ΣΟΡΡΟΣ ΣΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?

    ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΡΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ !!

    ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΛΑΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙ- ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΙΝΕΪΚΟ- ΤΣΑΝΤ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ !!

    ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΤΙ ΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ " ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ " ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ?

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΙ' ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ " ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΩ" ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΚΙ' ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :

    -ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ! ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !

    ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ !!

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ?? ΤΙ ΚΡΙΜΑ ……

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ΣΚΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΟΥΡΑΔΟΤΣΑΠΕΛΟΚΟΠΕΛΙΑ ….ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΡΑΑ ΚΡΑΑ ΚΡΑΑ….

  3. Τι σοφό αυτό το παιδί αυτός ο ζαχαριάδης…!

  4. Ουσιαστικά μας λέει ότι η φορολογία δεν θα μειωθεί ποτέ.

  5. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ?

  6. Γαμω τον ΣΥΡΙΖΑ σας παλιοπουτανες

  7. Πως θα αναπτυχθει μια οικονομια,που την στεγνωνουν ολο και περοσσοτερο με τους φορους και τις εισφορες?Θα ηθελα να μας υποδειξουν ενα τετοιο κρατος στον κοσμο.Απλα δεν υπαρχει πουθενα.Σας συνιστω να εφευρετε πιο πειστικα παραμυθια,γιατι σημερα ο κοσμος και πιο ενημερωμενος ειναι και πιο μορφωμενος.Δεν ειμαστε στο 1950.ΑΣΧΕΤΟΙ ,ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

  8. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ,Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΟΥΡΑΣΘΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΟΥΛΗ

  9. ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΡΙΤΗ -ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ . ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΑΛΙΟ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ

Comments are closed.