Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας δεν μπορούν να πούν ΟΧΙ στους δανειστές: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ με ανατροπή και αφού υποταχτούν, τους ΛΑΔΩΝΟΥΝ!

ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΥΡΙΓΚΈΙοι και ΑΝΕΛmal, πόσο…ΛΕΦΤΑ σας δώσανε για να κάνετε εσείς τα…ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ σε όλα τα ΚΑΚΑ (περικοπές μισθών, πληστηριασμοί, κτλ) που κάνουν αυτήν την στιγμή στη χώρα οι δανειστές του…ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΕΕΕΕΕΕ;;;!!! ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ…ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20:56, 13 Δεκ. 2017 | JohnKountouris.com

Το ακόλουθο άρθρο είναι των κορυφαίων δημοσιογράφων κ.κ. Greg Palast και Mark Phillips και παρ’ όλο που είναι από….2002, είναι…ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ 100 ΤΟΙΣ 100!!! Και…ΠΡΟΣΕΞΤΕ…γιατί αυτά που πρόκειται να μάθετε σχετικά με την ύπαρκτη φύση και σκοπούς του ΔΝΤ, κτλ., μας τα είχαν αποκαλύψει ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ αυτοί οι δύο κύριοι!!!
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Γιώργου Αλογοσκούφη στο άρθρο «Αλογοσκούφης: από το 2004 μας ζητούσαν να προσφύγουμε στο ΔΝΤ», μαθαίνουμε πως ήδη από το 2004, το ΔΝΤ προσπαθούσε να υπεισέλθει στην Ελλάδα ώστε να την κατακτήσει εκ των έσω με την συναίνεση της κυβερνήσεως Καραμανλή. Αλλά αφού τους είπε ΟΧΙ, ήλθε μετα ο…ΓΑΠ…ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ!!! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
Έβαλα μέσα και μερικές από τις δικές μου επισημάνσεις στα κόκκινα να το επικαιροποιήσω για τα σημερινά δεδομένα της Ελλάδος σε σχέση με τη ΤΡΟΙΚΑ….

___________________________

Η Διεθνής Τράπεζα-ΔΝΤ ανήκει και ελέγχεται από τον Nathan Mayer Rothschild (Νάταν Μάιερ Ρότσιλντ) και από 30 έως 40 από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια έχουν προγραμματίσει να κατακτήσουν τον κόσμο μέσω του χρήματος.

Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας (ΠΤ), Joe Stiglitz, απολύθηκε από εκεί το 2002 γιατί κατάγγελλε τις δυσλειτουργίες εκεί στο ΠΤ.

Είχε επισημάνει στα κορυφαία στελέχη της ΠΤ ότι κάθε χώρα στην οποία εμπλέκεται το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα κατέληξε,

• με μια οικονομία καταρεύσασα (η σημερική ελληνική οικονομία)

• με μια κυβέρνηση καταστραμμένη (ΣΥΡΙΖΑ σήμερα)

• και μερικές φορές σε φλόγες με ταραχές (βλέπε τις πρόσφατες αναταραχές στην Ελλάδα, Ρουβίκωνας, κτλ)

Ο Jim Wolfensen, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ηρνήθη να σχολιάσει την απόλυσή του. Πριν απολυθεί ο Joe Stiglitz, πήρε μαζί του μια μεγάλη στοίβα από μυστικά έγγραφα από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Αυτά τα μυστικά έγγραφα από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποκαλύπτουν τα 4 βήματα που απαιτούσε –και ακόμη απαιτεί- το ΔΝΤ από τα έθνη:

1) να υπογράψουν μυστικές συμφωνίες 111 στοιχείων (Έλληνες, μπορείτε να πείτε…ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ, εεεε;;;)

2) στην οποία συμφώνησαν να πωλήσουν τα βασικά στοιχεία ενεργητικού τους – το νερό, ηλεκτρισμό, φυσικό αέριο κ.λπ. (Helloooooooo??!!! ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ;;;!!!)

3) στην οποία συμφώνησαν να λάβουν οικονομικά μέτρα που είναι πραγματικά καταστροφικά για τα εμπλεκόμενα κράτη (Χμ…εμ…σας ακούγεται λίγο…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;)

4) σύμφωνα με την οποία, ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ τους πολιτικούς των εμπλεκόμενων χωρών δισεκατομμύρια δολάρια με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να πραγματοποιήσουν αυτή τη μεταφορά των παγίων στοιχείων των χωρών αυτών στις δικές τους μεγαλο-εταιρείες. (Όσον αφορά στους δικούς μας “γενναίους” “αντιμνημονιακούς» Έλληνες πολιτικούς, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι ρε παιδιά;;!!!)
Τώρα, προτού να συνεχίσουμε, θέλω να διαβάσουμε τα δύο παρακάτω άρθρα και να αναρωτηθούμε για το εάν αυτά που διαβάζουμε συμπίπτουν με τις παραπάνω αποκαλύψεις….χεχεχεχε. Πατήστε τα παρακάτω λινκ και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ!:
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΤΥ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! Κοντονής κατά δικαστών: Πρέπει να δηλώνουν μετρητά (σε θυρίδες) στο πόθεν έσχες
ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ» (?), ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ» (?), ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! (βίντεο)
Συνεχίζουμε με το ίδιο άρθρο…

Εάν δεν συμφωνούν με αυτά τα βήματα, εξαιρούνται από όλους τους διεθνείς δανεισμούς.

Σήμερα, εάν δεν μπορείς να δανειστείς χρήματα στη διεθνή αγορά, κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει, είτε είσαι άνθρωπος είτε εταιρία είτε χώρα. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, ανατρέπουν την κυβέρνηση και φυτεύουν ψέματα στο μυαλό του λαού για την πρώην κυβέρνηση ή / και ακόμα και ξαναγράφουν ιστορία.

Το σχέδιο της Αργεντινής

Εσωτερικά έγγραφα από την Αργεντινή παρουσιάζουν το μυστικό σχέδιο της Αργεντινής.

Αυτό υπεγράφη από τον κ Jim Wolfensen, πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Αργεντινή είχε έξι προέδρους μέσα σε πέντε εβδομάδες επειδή η οικονομία τους καταστράφηκε ολοσχερώς. Αυτό συνέβη επειδή ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με εντολές του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας να πωλούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία, όπως το σύστημα ύδρευσης τους. Φορολόγησαν στη συνέχεια τον λαόν.

Δημιούργησαν μια μεγάλη κυβέρνηση και η μεγάλη κυβέρνηση παραδόθηκε στο ιδιωτικό ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα.

Λαδώνουν στα δισεκατομμύρια πολιτικούς με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. (Λίγη…ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ κανείς;;;…Panama Papers, κτλ.;;;)

Η σύνδεση Enron – Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα

Το σύστημα ύδρευσης του Μπουένος Άιρες πωλήθηκε τσάμπα σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron.

Ένας αγωγός που πωλήθηκε, που τρέχει μεταξύ Αργεντινής και Χιλής, πωλήθηκε σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron. Οι παγκοσμιοποιητές προκαλούν στη συνέχεια την κατάρρευση της Enron μετά τη μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων σε άλλη εικονική εταιρεία.

Έρχονται, λαδώνουν τους πολιτικούς για τη μεταφορά των συστημάτων ύδρευσης, των σιδηροδρόμων, των τηλεφωνικών εταιρειών, των εθνικοποιημένων πετρελαϊκών εταιρειών, των πρατηρίων βενζίνης. Οι πολιτικοί τα παραδίδουν ΌΛΑ στο ΔΝΤ επι πινακίου φακής!

Οι Παγκόσμιοποιητές τους λαδώνουν ατομικά, δισεκατομμύρια για τον έκαστο με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Το σχέδιο είναι η απόλυτη δουλεία ολόκληρου του πληθυσμού.

Η Enron ήταν εταιρεία εικονική για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χρήμα για ναρκωτικά κ.λπ.


Προγραμματισμένες ταραχές από το ΔΝΤ

Το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα συρρικνώνουν συστηματικά τα έθνη, ανεξάρτητα από το αν είναι ο Ισημερινός, η Αργεντινή (η Ελλάδα!!!) κ.ο.κ.

Αυτό δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση. Τα περουσιακά στοιχεία αυτών των χωρών τα κλέβουν από τους λαούς τους και τα παραδίδουν μετά στο ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα. (Εμ….λίγο…ΤΑΙΠΕΔ κανείς;;;)

Τα παραδίδουν, γενικά στους ημετέρους τους, όπως, (και αυτό δεν γίνεται και ΣΗΜΕΡΑ μέσ’στην Ελλάδα μας;;;!!!)

• Η Citibank, που είχε υφαρπάξει τις μισές τράπεζες της Αργεντινής

• Η British Petroleum, που είχε υφαρπάξει αγωγούς στον Ισημερινό

• Η Enron, που είχε υφαρπάξει τα συστήματα ύδρευσης σε όλη τη χώρα (βλέπε ΕΥΔΑΠ Έλληνες….ΕΥΔΑΠ!!!)

Το πρόβλημα είναι ότι καταστρέφουν κιόλας αυτά τα συστήματα μέσω της κατάχρησης αυτών.

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε καν πόσιμο νερό στο Μπουένος Άιρες. Δεν πρόκειται μόνο για κλοπή. Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη βρύση. Αυτό έχει να κάνει με κάτι περισσότερο από το να τα κονομήσει χοντρά κάποιος πλούσιος εις βάρους του Δημόσιου. Δεν ήταν το ΔΝΤ που μόλις απέκτησε τις Μεγάλες Λίμνες της πολιτείας Μίτσιγκαν;;; Ασκήνουν πλέον πλήρη έλεγχο επί της παροχής νερού.

Το αμερικανικό Υπουργείου Οικονομικών, που αποτελεί ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα το…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, είναι ο ιδιοκτήτης του 51 τοις εκατό του ΔΝΤ και της Παγκόσμια Τράπεζα.

Τώρα, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!» και ΕΚΕΙ ΈΛΛΗΝΕΣ θα μάθετε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΔΝΤ που σας ταλανίζει εδώ και χρόνια και πως είναι, στην πραγματικότηα, το ίδιο το…ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ που είναι…ΨΕΥΤΟ-«κρατική υπηρεσία» των ΗΠΑ!!!

______________________________

Με πληροφορίες από το έγκρικο ιστολόγιο ειδήσεων: https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalbanking208.htm

loading...

14 thoughts on “Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας δεν μπορούν να πούν ΟΧΙ στους δανειστές: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ με ανατροπή και αφού υποταχτούν, τους ΛΑΔΩΝΟΥΝ!

  1. ΟΣΟ ΤΟΤΣ ΠΛΗΤΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ…
    ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ????????????
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  2. Ποιος θα σταματήσει τη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης;

  3. Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ…!!!! (μιλαμε για εκατομμυρια)

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1287285514750205/

  4. -Τον καυμενο τον κοντο αρτεμη
    με τον π@υτσο στον κ@λο του
    τωρα τρεμει…
    -Την τσαμουρω την βαιτσα που ο κυρ
    φωτηs τηs εβαλε στην κ@λοτρυπιδα
    τηs μια ψ@λη τρανη σαν γκλιτσα…
    -Σταγκο-σταγκο φραγκο φραγκο σου
    εκανε ο π@υτσοs στον κ@λο σου εμπαργκο;
    Το καυμενο πρωην Γιωργο Π-Μπατερακη
    παντα με π@υτσεs @ρχιδια και ψ@λεs
    το γιομιζε το δολιο του το κ@λαρακι
    Τον κ@λο του του τον ξεσκισανε οταν
    ηταν στον λα.γ.ο.σ γιατι υποστηριζε
    οτι δεν ηταν π@υστηs το λαμογιο η κουραδα
    ο καταδικασμενοs βαψωμαλλιαs Μιζαs-Νονοs…

    ωρε πατεροπουλε σκυλπομπατηρη λεχριτη βρωμιαρη τονε παιρνεις καθολου ωρε??????

  5. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ

    τι ν΄ακουσουμε ρε ηλιθιο κοπροσκυλο;
    το σουργελο, τον πρωην φυλακοβιο απατεωνα, που παροτρύνει τους Ελληνες να εγκαταλειψουν τις δουλειές τους και τα χωραφια τους και να μην νοιαζονται για τις καλλιεργειες τους και τις σοδειες τους και ν΄ανοιξουν γραφεια για να λιβανιζουν τον γυφτοαπατεωνα και τα τρισεκατομμυρια του και οτι θα τους τα πληρωσει ολα ο γυφτος;
    απο τον οκτωβρη εχει υποσχεθει ο παπατζης στους ηλιθιους κλακαδορους του, που τους παραμυθιαζει με αρλουμπες, οτι θα τους φερει τις αποδειξεις για τα τρισεκατομμυρια του γυφτου απο τις αμερικανικες αρχες κι ακομη τις φερνει ο λωποδυτης

    αντεστε στο διαολο, ηλιθιοι, κοπροσκυλα, ανεγκεφαλα ζωα, χαμενα κορμια κι εσεις και ο γυφτος και ο Βαγγελας

    Evangelos Konstantakakos
    20 Οκτωβρίου ·

    Φίλοι που θέλετε να γνωρίζετε το πως πάει η προσπάθεια να βρούμε όλοι την αλήθεια από τις επίσημες αρχές της Αμερικής, για τα χρήματα Σωρρα, σας λέω ότι είμαστε κοντά στο να πάρουμε την απάντηση. Είναι μεταξύ μερικών ωρών η το ποιο πολύ μέχρι την ερχόμενη Τρίτη. Κάνετε υπομονή και θα δείτε ότι θα ξέρουμε την αλήθεια. Εάν η Αμερική έχει καταθέσει αυτά τα χρήματα.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9

  6. κοιταξτε οι δικηγορινες της εγκληματικης συμμοριας μεσα απο τα γραπτα ενος μελους της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ———————————————————————————–
    https://www.facebook.com/panagiotis.panagiotidis.9028?fref=ufi
    Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακάλυψα όταν έκανα εξώδικο στο ΙΚΑ ότι αυτοί έχουν 50 ημέρες συν 10 ακόμα αν εμπλέκονται δύο υπουργεία να μου απαντήσουν
    Είτε απαντήσουν είτε όχι όπως εμένα
    Έχω εγώ δικαίωμα μέσα σε 30 ημέρες βάση προθεσμία διοικητικού
    Πρώτον
    Να πάρω αποζημίωση επειδή δεν απάντησαν σε αίτημα πολίτη οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό
    Δευτέρων
    Να τους πάω διοικητικό δικαστήριο και έπειτα ποινικό
    Αν μέσα στο προθεσμία των τριάντα ημερών δεν το κάνω
    Χάνω οριστικά και αμετάκλητα καλέ δικαίωμα μου εναντίων του δημόσιου και επιπλέον αποδέχομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρέος μου οριστικά και αμετάκλητα χωρίς κανένα ενδικό μέσο πλέον εναντίων τους
    Όταν το ψάχνω το βλέπω αυτό και μάλιστα σε ερώτηση της αθανασίας δημόσιο ποστ μου απάντηση δικηγόρου πως αυτό ισχύει και χωρίς να το ξέρει η αθανασία το κάνω θέμα στην πρόεδρο Anna του Αιγίου
    Τρομοκρατιμένι παίρνει την βaγενά παίρνει την αθανασία παίρνει τους πάντες και η απάντηση ήταν
    Πες του μην πει τίποτα πουθενά μέχρι να το δούμε
    Στέλνω μήνυμα στο Βίκυ Λέανδρος θα άλλους και λέω παιδιά αν αυτό ισχύει θα μας γυρίσει μπούμερανγκ την γαμίσαμε
    Τίποτα κανείς 6 μήνες
    Παιδιά αν δεν απαντήσετε εγώ δεν παίρνω Έλληνες στο λαιμό μου είπα
    Δεν απάντησε πότε κανείς
    Παιδιά θα αρχίσω να ρωτάω δημόσια
    Τίποτα
    Παιδιά τα έχω πάρει τη γίνεται
    Τίποτα
    Γνωρίζω τον Ευάγγελο στον Καναδά ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε καν ιδέα
    Τον βάζω στο λούκι
    Πετάγεται η Βίκυ 5 τα χαράματα λες και με παρακολουθεί
    Λέω μετά
    Ευάγγελε τώρα μιλάς με την αρμόδια που γνωρίζει τα πάντα όλα σας φέρω σε επαφή να τους τελειώνουμε
    Φυσικά η Βίκυ παρόλο που προσπαθούσαμέ όταν εσείς δεν είχατε καν ιδέα έλεγε μισόλόγa και γενικός πότε δεν επικοινώνησε
    Μετά από πολύ μα πολύ υπομονή
    Λέω θα τα λέω δημόσια δεν μπορώ εγώ άλλο αυτό το κρυφό αφού μιλάμε για φως κτλ
    Όταν ξεκίνησα λοιπόν πόλεμο με την Βίκυ καη τον Βασίλη και τους τα έχωνα
    Έπεσαν όλοι μα όλοι επάνω μου
    Προδότη τα πήρες πηγές απέναντι κρυφόπράκτορα σκουλήκι κτλ κτλ από όλους τους

  7. -ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Να συμπληρώσω ότι τα ομόλογα αυτά ανήκουν σε μια ειδική υπηρεσία που λέγεται FMS και το έχω ξαναπεί. Όσοι ξέρουν βαθιά οικονομικά είναι μια υπηρεσία κρυφών κονδυλίων και πληρωμών του αμερικάνικου ταμείου. Είμαι σε ειδική διαδικασία. Δεν είναι στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά στο FMS που είναι τμήμα του Υπουργείου πολύ εξειδικευμένο. Δεν είναι: «πήγαινε στην ρεσεψιόν να ρωτήσεις, αν ξέρουν τον Σώρρα…». Είναι εκεί που πρέπει για αυτό δεν μιλάει κανένας! Υπάρχουν βαριά οπλικά συστήματα να μιλήσουν, αλλά τι να πουν; Δεν σου μίλησε κανένας! Σου μίλησε η πρεσβεία, σου μίλησαν οι Αμερικάνοι; Γιατί να σου μιλήσουν; Προσβάλλω καμιά χώρα; Τα λεφτά δεν θέλω; Δικά μου δεν είναι; Για να μου τα δώσουν, δεν θα πάω στο περίπτερο, πρέπει να μου τα δώσει μια κυρίαρχη τράπεζα.
    Οι Αμερικάνοι αυτό έχουν παράπονο, γιατί έδωσα τα ομόλογα τους στην Ελλάδα και δεν έκατσε εκεί, γιατί μου έδωσαν πληρωμή. Έχω δύο συμβόλαια κι ένα που είναι για πιο πέρα. Μόλις τελείωσε κι αυτό, κατευθείαν έφυγα, είχα φτιάξει και τα χαρτιά για να καταθέσω στον ελληνικό λογαριασμό. Οι αμερικάνοι μου κακίζουν που φέρθηκα έτσι. Έδωσα 50 δις στην Κύπρο και 600δις στην Ελλάδα την ίδια μέρα. ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ήξερα από πληροφορίες ότι οι Αμερικάνοι δεν θα μου έδιναν αυτά που ήθελα εγώ. Να πληρώσουν ήθελαν! Μου λένε: «κάτσε εδώ, πάρε και την bank of America, παίξε, φάε, κάνε κέρδη, ηρέμησε! Πάρε ό,τι γουστάρεις! Στην Ελλάδα δεν ακουμπάς!». «Αντε γεια, κύριοι» τους λέω «θα το κανονίσω.».
    Όταν είπα θα καταθέσω ομόλογα για τις χώρες, η κουβέντα των οικογενειών ήταν: «Ξεκινάς τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο». Όλα αυτά είναι μαγνητοφωνημένα με μάρτυρες! Κι αυτοί μαγνητοφωνούσαν, όπως κι εγώ! Εγώ δεν έχω πρόβλημα, ας τα βγάλουν! Αυτοί δεν τα βγάζουν! Εγώ δεν έχω υπογράψει ποτέ, αυτοί μου ζητούν να υπογράψω εμπιστευτικότητα. Τι εμπιστευτικότητα; Λέγε ό,τι θέλεις! Αυτοί θέλουν να υπογράφω πάντα εμπιστευτικότητες. Εγώ δεν έχω ζητήσει από κανέναν να υπογράψει εμπιστευτικότητα. Όταν είπαν για τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο, τους απάντησα: «ΌΧΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! ΤΟΝ 3ο ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ 4ο, ΟΧΙ ΤΟΝ 3ο»!…………
    ……Ξέρετε τι σημαίνει «Κεφαλαιοαγορά»; Οι δικοί μου άνθρωποι, ακόμα κι ο τραπεζίτης ο οποίος είναι Διευθυντής του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Τορόντο, πέρασε από την Κεφαλαιαγορά, 8 ώρες ανάκριση και τον ρωτούσαν και για κείνα που δεν έχει καταθέσει στον λογαριασμό, δηλαδή, για άλλα μου εργαλεία που δεν τα έχω καταθέσει. Ανάκριση πέρασαν όλοι! Βλέπετε να κουνήθηκε τίποτα; Υπάρχουν άνθρωποι που πάλεψαν……….

  8. Ρε τι πατριωτης αυτος ο μογγολογυφτας…..του εδιναν την bank of amerika δωρο και δεν την.πηρε ρε!!!!!!!!!!!!!

  9. Βασίλειος Σωτήρας

    Και μιας και ακόμα οι χαζοί μιλάνε για προτάσεις εξαγοράς τραπεζών, ομάδων, ΙΚΑ κλπ και έχουν στοίβες από <> στοιχεία, να μας δείξουν και τις Εγγυητικές Επιστολές που έχει καταθέσει η συμμορία δημόσιας εξαπάτησης Σώρρα και σία (και αν μπορέσουν να το αποδείξουν ότι δεν έχουν αποπειραθεί να εξαπατήσουν, ας δείξουν μια πραγματική εγγυητική επιστολή με όνομα διευθυντού και αριθμό λογαριασμού και ημερομηνία και τόπο)

    Καταθέτω και υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής που ποτέ τους δεν συνέγραψαν και δεν είχαν ποτέ στα χέρια τους για τον απλό λόγο ότι εκδίδονται από τραπεζικά ιδρύματα με ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ από τραπεζικό λογαριασμό με πραγματικά ποσά μέσα.

    Τα εξώδικα παλιόχαρτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Εγγυητικές Επιστολές, είτε το νιώθουν καλώς είτε τους πιάνει αναγούλα όταν τους το λες.

  10. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ…

    ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΜΠΑΤΙΡΗΣ" ΚΑΙ "ΓΥΦΤΟΣ" Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ…

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΤΣΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ…

  11. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΤΑΛΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….

    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΣΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ??

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΛΕΝΕ??

  12. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΣΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ…

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ…

  13. καλεσματα με ηχητικα κρυμμενος στο λαγουμι του, μονο ενας γελοιος ηλιθιος καταζητουμενος φυγοποινος απατεωνας θα μπορουσε να κανει
    ειστε τοσο ηλιθια ζωα, που σας βαζει ενας παπατζης γελοιος απατεωνας ρουφιανιες και σπιουνιες και τρωγεστε μεταξυ σας σαν τα λυσσασμενα σκυλια
    φαγωθειτε ηλιθια γυφτοσκυλα να ξεβρωμισει ο τοπος
    ουστ !!!

  14. Δεν τους βαζει ο γυφτος…..
    πληρωνονται απο τους εβραιους να τα γραφουν αυτα

Comments are closed.