ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

– ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Παγκρατιο ειναι το αρχαιοτερο άθλημα πολεμικών-μαχητικων τεχνών σε ολο τον κοσμο. Το παγκράτιο χωρίζεται σε δυο κύρια μερη, στο ανω ή ορθοσταδην και στο κατω η αλινδησιν παγκράτιο. Το παγκρατιο αρχικα ηταν καθαρά πολεμικό αθλημα για αυτο και διατηρηθηκε μόνον στην Σπάρτη και δεν έγινε αμέσως αποδεκτο στους ολυμπιακους αγωνες.

Διότι το πνευμα αυτων των αγωνων ηταν ειρηνικο-πολιτιστικο και οχι πολεμικο. 


Μετα απο πολυχρονες προσπαθειες αφαιρεθηκαν τα στοιχεια που του έδιναν χαρακτηρα αγριας πολεμικης μαχης γισ αυτο συμπεριλήφθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες, από την 33η Ολυμπιάδα το 648 π.χ. 

Το παγκρατιο έγινε οπως αναφερει ο Φιλοστρατος των εν Ολυμπια το καλλιστον. 


Πρώτος νικητής ηταν ο Λυγδαμις απο τις Συρακουσες.Επισης ο Φιλοστρατος μας αναφερει το παγκράτιο σαν το πιο αξιο αθλημα των Ολυμπιαδων και ως την σπουδαιοτερη προετοιμασια των πολεμιστων. 


Με την εκστρατεια του Μεγαλου Αλεξάνδρου στην Μικρα Ασια-Ασια οι στρατιώτες του δίδαξαν το παγκράτιον στους λαους των Ασιατικών χωρων. 


Από εκει δημιουργηθηκαν ολες οι κινεζοιαπωνικες μαχητικες τεχνες στις οποιες όμως προστεθηκαν όλα τα απαραίτητα νεοταξικα στοιχεια.


Ότι από το Ελληνικο παγκρατιο προερχονται ολες οι υπολοιπες μαχητικες τεχνες, το δεχονται μεχρι και οι ιδιοι οι Κινεζοι με τους Ιαπωνες. Δημιουργος του παγκρατιου ηταν ο Ελληνας Θησεας.

Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 



Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 




Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Eπι Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας δεν ειχες το δικαιωμα να εισαι βασιλιας, αρχιστράτηγος, στρατηγος, εάν δεν πολεμουσες στην πρωτη Γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου.


Πρώτα από όλα θα πρεπει να κανω σαφες ότι στηρίζω το παγκρατιο γιατι είναι καθαρα Ελληνικο, γυμναζει το σωμα, εξασκει το πνευμα. 


Πρώτα από όλα θα πρεπει να κανω σαφες ότι στηρίζω το παγκρατιο γιατι είναι καθαρα Ελληνικο, γυμναζει το σωμα, εξασκει το πνευμα, ενώ δεν εχει καμια σχεση με την νεα ταξη πραγματων, και της κινεζοιαπωνικες πολεμικες “Τεχνες”. 



 
ΜΟΝΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ-
ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΛΥΤΩΣ 
ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ.
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ 
ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ :
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ 51 ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ 
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΝΚ.
 
 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
ΤΕΧΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ 
ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ; 


Χωρις να θελω να κανω ζημια στους ανθρώπους που κερδιζουν το ψωμι τους από της κινεζοιαπωνικες πολεμικες “τεχνες” τους καλω εάν είναι γνήσιοι Ελληνες και χριστιανοι,να αλλαξουν της σχολες τους σε Ελληνικες και να κανουν παγκρατιο. 


Όλα αυτά χωρις να σημαινει ότι ολοι οσοι ασχολούνται με της Κινεζοιαπωνικες πολεμικες τεχνες ανηκουν ολοι στην νεα ταξη, και στον εωσφορισμο. 

Για οσους δεν γνωριζουν, στις ανατολικες πολεμικες ”τεχνες” ο ασκούμενος υφισταται μια αντιχριστιανικη πλυση εγκεφαλου ,χωρις όμως να το γνωριζει αρχικα. 



Μεσα σε αυτές τις κινεζοιαπωνικες “τεχνες”,εχουμε μια σειρα από απόκρυφα δογματα.Τα δογματα αυτά είναι “φιλοσοφικα”,και Εωσφορικα. 




Καποιοι δάσκαλοι και ασχολούμενοι με αυτές της “τεχνες” εφτασαν πλεον ,δημοσια να δηλωνουν σατανιστες,ειτε αθρησκοι.

Επισης εχουν σχεσεις με τις οργανώσεις αρμονικη ζωη,ενωτικη “εκκλησια” του Κορεατη Σαν Μυουνκ.Ταυτοχρονα ο Robert Najemy με το βιβλιο hatha-raja yoga,και ο σαιεντολογος Ron Habbard με το βιβλια τους προβαλουν της Ανατολικες πολεμικες “τεχνες”.

Το σπουδαιοτερο ολων ότι οι “τεχνες” αυτές εχουν μεσα δογματα
του Βουδισμου,και είναι γνωστο ότι όπως και οι Αγαρηνοι σε ποιον “θεο”πιστευουν.

Με τον θανατο του Βουδα δημιουργούνται δυο τασεις, η μια πιστευει σε αστρολογια, γεωμαντια, μαγειες, πασης φυσεως αλχημειες και τον Τατοισμο. Συνολικη εκφραση ολων αυτων αποτελουν οι ανατολικες πολεμικες “τεχνες. 



Ο Τατοισμος ένα από αυτά που πρεσβευει είναι ότι το κακο αποτελει μερος του θεου. Aυτο είναι μια αποψη τελειως λαθεμενη και προσβλητικη για τον Χριστο. 




Ολες αυτές οι ιδεες του Βουδισμου εξαπλωθηκαν μεσω των ανατολικων πολεμικων “τεχνων”ανα τον κοσμο,η διαδοση τους, είναι διαδοση εωσφορικών ιδεων. 

Ακομη οι κραυγες που βγαζουν όταν μάχονται και τα ονόματα που επικαλουνται είναι ονόματα δαιμονων,οπως και οι κινησεις αυτοσυγκεντρωσεως με τα χερια δεν είναι τιποτε άλλο από προσευχες στον εωσφορο. 


Φυσικα όπως ολες αυτές οι οργανώσεις παρουσιαζουν τον Σωτηρα Χριστο όχι ως θεο αλλα ως έναν απλο σοφο δασκαλο, ενω το Αγιο πνευμα το παρουσιαζουν κατωτερο από το Τσι. 


Ολα αυτά οδηγουν τους εμπλεκομενους σταδιακα στην αθεια, και στον σατανισμο. Αυτό το πραγμα δεν συμβαινει με ολους, καθως σιγουρα υπαρχουν εξαιρέσεις. 



Επισης πολύ σημαντικο είναι , ότι με βαση το μετρον αριστον, και το μηδεν, αγαν, επειδη δεν εχουν ολοι της ιδιες πνευματικες, και ψυχικες δυνατοτητες , δεν είναι εφικτο να εξελιχθουν ολοι στον εωσφορισμο. 




Τωρα σχετικα με την προβολη του παγκρατιου αθλήματος, οπως θα καταλαβατε δεν υπαρχει ουτε μια ταινια για το Ελληνικο παγκρατιο, ενω υπαρχουν χιλιαδες για της Ανατολικες πολεμικες τεχνες.



Ακριβως το ιδιο γινεται  με την Ελληνικη (Ρωμαικη-“Βυζαντινη”) αυτοκρατορια με πρωτευουσα την Κωνσταντινουπολη, καθως δεν υπαρχει ουτε μια ταινια την ιδια στιγμη που γυρισαν δεκάδες για το ιδιο κρατος όταν ειχε πρωτεουσα την αρχαια Ρωμη, οπως επισης υπαρχουν ταινιες για Αιγυπτο, Περσια, Σαρακηνους κλπ ,καθως ολοι αυτοι οι λαοι ειχαν κατι κοινο εσφαζαν, εκλεβαν, βιαζαν,
σκλαβωναν Ελληνιδες, εκαναν πασης φυσεως σεξουαλικη ανωμαλια, ειχαν δουλους 


.Οι αρχηγοι τους εδιναν παντοτε εντολη από το πισω μερος της κάθε μαχης και δεν πολεμουσαν ποτε. Θεος ολων αυτων είναι ο εωσφορος. 


Το μονο αθλημα που δεν εχει τετοιου είδους επικινδυνα πραγματα είναι το αρχαιο Ελληνικο Παγκρατιο, το οποιο είναι μονον για αμυνα. 


Σε αυτό συμφωνουν και οι ορθοδοξοι ιερεις όπως ο Αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος που εγραψε και βιβλιο σχετικα, ενω στα δυο του ντοκυμαντερ το αρμα του αντιχριστου (υπαρχουν στο
 you tube), κανει και παλι αναφορα για της ανατολικες πολεμικες “τεχνες. 

Εξισου σημαντικο είναι ότι τον αρχιμανδριτη και τα λεγομενα του τα επιβαβαιωνουν πρωην σατανιστες.


Ενσωματωμένη εικόνα 1









ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ 
 ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

Αυτην την εποχη πρεπει να δημιουργήσουμε εκ νεου της σωστες Ελληνιδες οι οποιες θα εχουν αξιες και ηθικες αρχες.
Η εκκλησια, τα χρηστα ηθη,  τα μουσικα σχολεια, το παγκρατιο, η εκμαθηση της πραγματικης Ελληνικης ιστοριας είναι ότι καλυτερο για την δημιουργια ανθρωπων με ανωτερη ποιοτητα. 


Μονον που αυτην την φορα μαζι με τα χρηστα ηθη, την εκκλησια τα μουσικα σχολεια,την Ελληνικη παιδεια , θα πρεπει απαραιτητος να προσθεσουμε στον γυναικειο χαρακτήρα τον δυναμισμο που μας ζητησε ο Αριστοκλής (Πλατων).


O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.


Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.

Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.

(1) 

Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.



Ο υπατος των φιλοσοφων μας διδασκει την κοινη στρατιωτικη εκπαιδευση και παιδεια για τους ανδρες και τις γυναικες. Ενα απο τα πιο βασικα μεσα σχετικα με την εκπαιδευση ειναι το παγκρατιο.



ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΠΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Με μοναδικο τροπο και με τον πιο αξιοθαυμαστο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής τι είναι δικαιο, ηθικο, γεναιο, και αξιο τιμης.


Ο Αριστοκλής μας διδαξε την αρετη,την αγνοτητα, την συνυπραξη με τους αλλους ανθρώπους, και την ελευθερια με τροπο ανεπαναληπτο.
Οι μεγιστες πανανθρώπινες αρχες τις οποιες δημιουργησαν οι αρχαιοι Ελληνες διδαχτηκαν από τον Αριστοκλή με τροπους που ομοιοι τους δεν θα βρεθουν ποτε, από κανεναν άλλο φιλοσοφο και από άλλο λαο.


Διδαξε τα παντα ακομη και στους τομεις εργασιας. Για αυτό εγραψε στα ιερα του εργο την πολιτεια οτι ο κάθε Ελληνας θα πρεπει να εργαζεται στον τομεα οπου είναι ικανότερος ώστε να εχει οφελος η πατριδα και ο ιδιος.

Ο Αριστοκλης σε μια προσπαθεια να επιβιωσει η Ελλαδα από τους αλλοδαπούς εωσφοριστες του Δωδεκαθεου εφτασε να διδαξει εναντια στις ηθικες και στις φιλοσοφικες του αρχες.

Ο υπατος των φιλοσοφων o ιερος Αριστοκλης που επι πολλα ετη διδαξε στην ιεροτατη σχολη του την γεναιοτητα, την καλοσυνη, την ηθικη, την αρετη, την
δικαιοσυνη, την αγαπη για την πατριδα και για το πως μπορει να είναι ενας ανθρωπος χρησιμος στην κοινωνια, ο ανθρωπος που διδαξε την αρετη με τοση τεχνη και την ομορφια αλλαζει πλεον την διδασκαλια του για καλο του εθνους.


Τωρα ο ιδιος συνηδειτα εχει γινει ο πρωτος αρχαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο οποιος αλλα διδαξε και αλλα ζητουσε να κανουν οι Ελληνες για να επιβιωσουν ως εθνος.

Ο κορυφαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο Αριστοκλής ο οποιος μας διδαξε με τον πιο θαμαυστο τροπο την αρετη, την ηθικη και την αγαπη για την πατριδα, από μεγαλη αναγκη για να μην εξαφανιστεί δια παντος το Ελληνικο εθνος εκανε λοιπον κατι το μοναδικο.
Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ 
ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο Αριστοκλης θα μας διδαξει ότι ολοι οι γνήσιοι Ελληνες πρεπει να ζουνε μαζι σε κοινοβιο, να μοιράζονται τις γυναικες,και να μην παντρεύονται ποτε, για  να μην γνωριζει κανεις ποιο είναι το δικο του παιδι.

 
Ο Αριστοκλής με όλα αυτά που αναφερει, ζητα και διδασκει την κοινοκτημοσυνη ολων των παιδιων και των γυναικων.

Αυτό το πραγμα το οποιο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων δεν συμβαινει ουτε στο ζωικο βασιλειο. Ακομη και τα ζωα γνωριζουν ποια είναι τα παιδια τους.

Με αυτη την προταση του ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης επι της
 ουσιας μας ζητα και μας διδασκει να γινουν οι Ελληνες κατώτεροι ακομη και από τα ζωα.

Τοσο θανάσιμος ηταν ο κίνδυνος για το Ελληνικο εθνος εξαιτιας των αλλοδαπων εισβολεων, για αυτο ο Αριστοκλης μας διδαξε να ζησoυμε με τροπο πολυ κατωτερο και από αυτόν με τον οποιο διαβιωνουν τα κτηνη.


Επισης μας διδασκει την κοινη στρατιωτικη εκπαιδευση – παιδεια για τους ανδρες και τις γυναικες. Αναφερει ότι είναι απαραιτητο οι γυναικες να εχουν την ιδια εκπαιδευση στον στρτατιωτικο τομεα με ολους τους ανδρες και το ιδιο μορφωτικο επιπεδο.

Όλα αυτά τα εκανε για έναν πολύ ιερο σκοπο ο Αριστοκλής, διοτι ηθελε να μας κανει πραγματικα αδερφια, να μας κανει ένα σωμα και μια ψυχη ώστε να επιβιώσουμε από τον αφανισμο που ειχε επιφερει η σκλαβια από το εωσφορικο και εβραικο δωδεκαθεο.

Δεν υπηρξε ποτε κανενας άλλος φιλόσοφος σε ολο τον κοσμο ο οποιος  απο αγαπη για την πατριδα του να παει εναντια στις πεποιθήσεις του την ηθικη και την φιλοσοφια με ένα και μοναδικο σκοπο την συνεχεια, την
επιβίωση του Ελληνικου εθνους.

Δεν ηταν ποτε δυνατον από την μια στιγμη στην άλλη να εχει γινει τοσο πολύ
 “ανήθικος” ειτε να εχει “χασει” τα λογικα του, ώστε να τα διδασκει όλα αυτά ξαφνικα και χωρις σοβαρο λογο εναντια στις ηθικες του και στις φιλοσοφικες του αρχες, ώστε να καταστρεψει τον εαυτο του και την υστεροφημια του και φυσικα να κλεισει η σχολη του.




Όμως κανενας μαθητης δεν εφυγε ποτε από την σχολη του Πλατωνα.

Αυτό διοτι ολοι οι μαθητες του γνωριζαν σχετικα με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Σε διαφορετικη περιπτωση θα εφευγαν ολοι οι μαθητες και θα εκλεινε η σχολη του Πλατωνα.


Το ιδιο συμπεριφερθηκαν και ολοι οι γνήσιοι Ελληνες, οι οποιοι ηταν διπλα στον αγιο Αριστοκλή και στις διδασκαλιες και τις προτασεις του για την εθνικη μας επιβίωση.

Σε καμια των περιπτώσεων οι αλλοι φιλοσοφοι και ειδικα οι σοφιστες με τους οποιους βρισκοταν σε πολυ εντονη διαμαχη ο Αριστοκλής με τον Σωκρατη, δεν θα δεχοταν αυτην την διδσκαλια του Αριστοκλή εάν δεν ηταν ζητημα ζωης και θανατου για το Ελληνικο εθνος.  


Κυριολεκτικα δεν θα εβρισκε τοπο να σταθει ο Αριστοκλής, καθως ολοι οι Σοφιστες θα μιλουσαν δημοσιος και παρα πολύ σκληρα εναντιον του.
Πολύ ενδεικτικα σας αναφερω τα εργα του Αριστοκλή με τιτλους, 
Πρωταγόρας και Ιππιας οπου η διαμαχη μεταξυ φιλοσοφων – σοφιστών βρισκεται στο απογειο της.

Ειδικα στο εργο του Ιππιας είναι παρα πολυ μεγαλη η διαμαχη του Αριστοκλή, ο οποιος στους διαλογους με τον Σωκρατη και τον Ιππια. αναφερονται απίστευτα πραγματα για το επιπεδο του αγιου και υπατου των φιλοσοφωνν.


Μετα από όλα αυτά τα απίστευτα ο Ιππιας με μεγαλη απορια θα ρωτησει, τον Σωκρατη σχετικα με αυτα τα πολύ ανοητα πραγματα, τα οποια προκαλεσαν την απορια του Ιππια.

Όλα αυτά με μοναδικο σκοπο να αποδειξει ότι μονον οι φιλοσοφοι είναι ικανοι να διδαξουν τι είναι ηθικο, καλο, δικαιο. τιμιο, γεναιο, και χρηαιμο για το Ελληνικο Εθνος.

Ο υπατος των φιλοσοφων μισουσε τους σοφιστες για αυτό δημοσιος και μεσα απο τους διαλογους με πρωταγωνιστη τον Σωκρατη, αφεφερε ότι οι σοφιστες διαφθειρουν και καταστρεφουν ηθικα τους νεους.
Η αντιπαλοτητα μεταξυ φιλοσοφων και σοφιστών ηταν παρα πολύ μεγαλη.

Ο Αριστοκλής πρωτοστατουσε απο την πλευρα των Ελλήνων φιλοσοφων,
σε αυτην την φιλοσοφικη και ρητορικη διαμαχη. 

Ακομη και μικρότερης σημασιας ηθικο παραπτωμα να εκανε ο Πλατων δεν υπηρχε περιπτωση να γλυτωσει απο την οργη των σοφιστών τους οποιους κατηγορουσε ως τους χειροτερους και τους πιο ακαταλληλους για την διαπαιδαγωγηση των Ελλήνων




Αυτην την ιερη διδαχη την διαβασαν στην Συρια, το Κουρδισταν, το Ισραηλ,
την Νορβηγια και την εφαρμοζουν με παρα πολύ μεγαλο σεβασμο.


Δυστυχως για εμας τα διδαξε ο Αριστοκλής για να επιβιώσουμε όμως οι αλλοι λαοι το εφαρμοζουν.


Η κατασταση είναι παρα πολύ ασχημη. Για το Ελληνικο εθνος είναι πλεον ζητημα ζωης και θανατου, να ξαναδημιουργηθουν νεες γενιες ηθικων Ελλήνων. Διαφορετικα δεν υπαρχει καμια ελπιδα σωτηριας και επιβιώσεως. .


ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ
ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.


Βρισκόμαστε στην χειροτερη ιστορικη στιγμη, από καταβολης του Ελληνικου εθνους. 




Για την επιβίωση του εθνους , είναι απαραιτητη η δημιουργια ηθικων αρχων. 



Ειδικα για της επομενες γενιες. Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. Εξαιτιας των χρηστων ηθων και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

ΕΠΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ.


Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 


Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή ,την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες.


Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 



Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια.


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.



Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.


 Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.


Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα-οικονομικα εκανε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο


 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων.
 Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρείται,ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.




(1) Εδω και 11 συναπτα ετη που γραφω την στηλη ισχυς δια της γνωσεως μεσα απο τα σχολια σας, αλλα και της κατ ιδιαν επαφες και συνομιλιες μου εχετε εκφρασει την ευγνωμοσυνη σας για την τεραστια και ανεκτιμητη προσφορα μου ωστε να επιβιωσει η πατριδα. 

Επισης καποιοι απο εσας σε σχολια σας πριν απο δυο και πεντε χρονια αντιστοιχα, αλλα και πιο προσφατα οπως και σε τηλεφωνικες μας συνομιλιες μου αναφερατε οτι επι χρονια διαβαζετε ολους τους ξενους και Ελληνες ιστορικους, οπως ειναι οι Μπιουρι, Οστρογκορσκυ, Ρασνιμαν, Βασιλιεφ, Παπαρηγοπουλο, Καραγιαννοπουλο, Χριστοφιλοπουλου κλπ, αλλα μονον στις δικες μου ιστορικες εργασιες διαβασατε τοσες πολλες και παρα πολυ προτωτυπες ιστορικες παρατηρησεις, οι οποιες ταυτοχρονα ηταν παρα πολυ τεκμηριωμενες. 

Μεταξυ αλλων με αρκετοι απο εσας με ευχαριστουν διοτι ημουν η αιτια να πανε τα παιδια τους στο καταχητικο, στην Εκκλησια στα μουσικα σχολεια και στο παγκρατιο. 

Ομως εγω θα ηθελα αρχικα να σας ευχαριστησω παρα πολυ και να σας αναφερω δυο πραγματα τα οποια δεν εχετε αναφερει ποτε. 

Το πρωτο ειναι οτι μεσα απο τις λυσεις εθνικης επιβιωσεως τις οποιες σας προτεινω εδω και πολλα χρονια, εισαστε σε θεση να ξεχωριζετε τους πραγματικους Ελληνοχριστιανους εθνικιστες.


Αυτο διοτι ειμαι ο μοναδικος ο οποιος σας προτεινει αυτον τον συνδυασμο 
πραγματων.

Ουδεποτε βρεθηκε καποιος αλλος να προτεινει αυτον τον συνδυασμο, καθως κατι τετοιο σημαινει τον οριστικο αφανισμο της νεας ταξης πραγματων.

Ολοι οι νεοταξιτες το γνωριζουν παρα πολυ καλα αυτο.


Το δευτερο και παρα πολυ σημαντικο το οποιο δεν εχετε αναφερει ποτε ειναι οτι μεσα απο τις αμεσα εφαρμοσιμες και μοναδικες στο ειδος τους λυσεις εθνικης επιβιωσεως δεν εισαστε υποχρεωμενοι να ενταχτειτε σε σωματεια, ενωσεις και φορεις ενω οσοι απο εσας για οποιοδηποτε λογο φοβουνται ακομη να εκδηλωθουν οτι ειναι Ελληνες δεν διατρεχουν κανεναν απολυτως κινδυνο να αποκαλυφθουν πηγαινοντας τα παιδια τους στις Εκκλησιες, τα μουσικα σχολεια και το παγκρατιο αθλημα.


Με πολυ απλα λογια δεν κινδυνευετε να διωχτειτε απο τους θανασιμους εχθρους των Ελληνων.  

Ουτε εσεις ουτε τα παιδια σας κινδυνευουν να γινουν στοχος στα σχολεια, στα φροντιστηρια, στις τοπικες κοινωνιες κλπ. 

Μονοι σας χωρις χρηματα και εξουσιαστες απο σωματεια ,ενωσεις και αλλους φορεις,  μπορειτε να γινετε Ελληνες και καλυτεροι ανθρωποι ωστε να επιβιωσουμε ως εθνος.


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ 
ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ;  


Oι εχθροι των Ελληνων τρεμουν κυριολεκτικα την Ελληνοχριστιανικη στηλη 
Ισχυς δια της γνωσεως  διοτι μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες 
παρατηρησεις-εργασιες και υποδειξεις κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων ενω παραλληλα δημιουργω Ελληνες ανωτατης ποιοτητας. 


Απολυτη δικαιωση λοιπον  για ολους οσους αναφερουν εδω και χρονια οτι η στηλη ισχυς δια της γνωσεως ειναι ο μοναδικος φοβος και τρομος ολων των ανθελληνων νεοταξιτων. 

Εαν αυτην την στιγμη γραψετε στην γκουκλ την ονομασια της στηλης και το ονομα μου θα βρειτε ελαχιστα αρθρα. 

Ειναι γνωστο σε ολους τους Ελληνοχριστιανους πατριωτες οτι την στηλη ισχυς δια της γνωσεως την γραφω εδω και πολλα χρονια και εχω γραψει παρα πολλες ιστορικες εργασιες οι οποιες ειναι περισσοτερες απο 2000.

Εντουτοις το ετος 2017 αυτες οι οποιες βρισκονται πλεον στην γκουκλ ειναι  μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.  

Ολα αυτα διοτι οι νεοταξιτες πανικοβαλονται και μονον στην σκεψη πως ολο και περσσοτεροι ανθρωποι θα διαβασουν τα αρθρα της στηλης. 


ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ
ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ;

ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 
Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ
ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ 
ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, παγκρατιο αθλημα,  αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

Για αυτο δεν θελουν οι νεοταξιτες την στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρείται,ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.
loading...

106 thoughts on “ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

  1. ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΑ? ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΡΙΠΛΟΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕ..
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΟΥΚΛΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ (ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ) ΣΥΝ 4 ΧΡΟΝΑΛΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ…ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΓΥΦΤΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΕΔΙΔΕΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΝ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΕΚΛΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 8 ΧΡΟΝΟΥΚΛΕΣ ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝ0Σ ΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ….ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΥΦΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΧΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ

  2. Ακόμα καταζητείτε το ζεύγος Σώρρα καθώς είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα…

    Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψε σήμερα το πρωί την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.

    ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ? ΑΝΤΕΕ ΝΤΕΕΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ??? ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΣΑΠΛΕΟΦΑΓΕ ΤΡΕΞΕ ΚΡΥΨΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑ
    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ….Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΑΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΕΝΙΚΗΣΑΣΕ ΣΩΡΡΑ ΑΝΕΚΡΑΞΕ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ……ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΡΑΞΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΕ!!!! ΣΩΡΡΑΣ? ΤΣΑΠΕΛΑ? ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

    Ανώνυμος21 Ιουλίου 2017 – 4:46 μ.μ.
    ΤΙ ΨΩΛΙΑ ΕΦΑΓΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΙΥΡΓΗΜΑΤΩΝ!ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????

  3. Ωχχχχ με αυτη την αποφαση αντε τωρα οι τσατσι και οι τσατσες που γραφουν τα κατεβατα τα σεντονια που φερνει εδω ο τσαπελοφαγος και τα διπλο-τριπλο ανεβαζει μερα νυχτα! να τωρα να δουμε τι θα γραψουν για την αμετακλητη αποφαση για 8 χρονια φυλακη στο ζευγοσ σωρρα!!! και εχει και ζεστες τωρα να θα δειτε απο δευτερα μπορει και το σαββατοκυρικαο να τους πιασουν και θα εχει και ο Ελληνας να γελαει αυτοι δηλαδη που δεν εχουν δυνατοτητα μα πανε διακοπες ε θα βλεπουν τις μεταγωγες του κλεφτοαπατεωνοζευγαρου με τισ χειροπεδεσ να πηγαινουν στον ανακριτη και να του ζουπαει ο αστυνομικος το κεφαλι του γθυφτου προσ τα κατω!!! αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!
    αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΕ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ;
    ΛΥΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ;

  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ;
    ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟ ΓΙΔΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ APOSTILLE ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ; Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΟΙ ΓΙΔΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΟΥΘΕ ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙOI ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕΣ; ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΠΑΤΙΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ;
    ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΑΓΕ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΣΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ?????????? ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

  5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ;
    ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟ ΓΙΔΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ APOSTILLE ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ; Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΟΙ ΓΙΔΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΟΥΘΕ ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙOI ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕΣ; ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΠΑΤΙΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ;
    ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΑΓΕ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΣΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ?????????? ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

  6. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  7. Salom Aβρααμ….Salom Σεβαστε Ραββινε Υoshef ποσο μεγαλη ειναι η χαραμα μας που σας βλεπουμε παλι…εμενα ειναι μεγαλυτερη αδελφε Αβρααμ μεγαλυτερη….αυτο το ξερουμε ποιος καλος ανεμος σας εφερε παλι κοντα μας? μην ειναι η γιορτη του γιομ κιπουρ AVENSALOM MELEHEM μην ειναι που επιασε τα 109 ο Αδελφος Ισαακ και πρεπει να υπογραψουμε για εκεινα τα ακινητα προτου παει ταξειδι μακρυνο τι να ειναι?….λιγο απο ολα μα πιο πολυ εφερα οδηγιες απο τα κεντρικα για τον ξερεις τον καταζητουμενο μαζι με τον μπουχεσα που κουβαλαει μαζι του εχουμε καποια σχεδια να εκτελεσουμε θα τα πουμε αναλυτικα στην Συναγωγη βλεπεις απο το κρυψιμο στους υπονοιμους εχει παθει ασθενεια χλουτσου χλουτσου εφερα και ενα εμβολιο μπας και κανει τιποτα για να μην ψωφησει ακομα μεχρι να τελειωσουμε την δουλεια μας πιστευων να καταλαβες….ναι καταλαβα Σεβαστε αδελφε καταλαβα ξερω παρε μια τσαπελα παρε και το εμβολιακι σου και μια τσιμπισια σου μονο φτανει αεροπλανο να σε κανει και φουυυππ!!!! Αααα χα χα χα χαααααα σε καλο σου με εκανσ και ευθυμησα να ανημερα του γιομ κιπουρ ε αφου τα ξερεις εσυ αφησε τις τσαπελες πισω απο τους καδους περναει ο τσαπελογυφτος και τις μαζευει και μετα προχωραμε κανονικα στην φαση Β'οπερ μεθερμηνευομενον θα του φυγει το καφασι!!!!….ααα χα χα χαααααα ξανα γελωτας ναι ναι ετσι θα γονει θα ελθουν και τα γυφτικα κλαρινα να του τραγουδησουν απανω απ'την κασσα του την στολισμενη με τσαπελες και μπρουσαλιο ενω θα ριχνουν πετσινα δολλαρια απο το καταπλασμα του χαα χα χα χααααααααα αντε πολυ χαρηκα που τα ειπαμε Hava nagila Hava καλο κατευωδιο να εχει το Βοδιο χααααααααααα salom….salom..

  8. Της Άννας Κανδύλη

    Για σωρεία κακουργηματικών πράξεων διώκεται ο Αρτέμης Σώρρας και επτά στενοί του συνεργάτες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου.

    Σε βάρος του Σώρρα μάλιστα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή μετά από αίτημα της Εισαγγελέως αφού εκτός της βαρύτητας των αδικημάτων που του αποδίδονται, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» θεωρείται ύποπτος φυγής ενώ εξακολουθεί να είναι φυγόποινος μετά την καταδίκη του από δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή.

    Ανάμεσα στους επτά συνεργάτες του που κατηγορούνται βρίσκονται και δύο ελληνικής καταγωγής που ζουν στον Καναδά και δεν εμφανίστηκαν να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ούτε μέσω συνηγόρου.

    Συγκεκριμένα, τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που τους αποδίδονται είναι:

    Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης και τετελεσμένη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Τα πλημμελήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται είναι: Διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα

    ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

    Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα η απάτη συνίσταται στο ότι έπειθε τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές στο Δημόσιο και στις Τράπεζες με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη. Ενδεικτικά αναφέρεται πως από την μη καταβολή οφειλών 115 οφειλετών προς το ΙΚΑ το ποσό ανέρχεται στα 4 εκ. 700 χιλ. Ευρώ.

    Σε πανελλαδικό επίπεδο τα χρέη είναι ανυπολόγιστα καθώς μόνο τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι 12 χιλιάδες ενώ είναι αόριστος ο αριθμός των υποστηρικτών.

    Όσον αφορά στα περίφημα ομόλογα της Ανατολής τα οποία ο Σωρρας πρόσφερε για να διαγραφεί το χρέος της χώρας , η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες πως η Τράπεζα της Ανατολής είχε εξαγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα αρχές του 20ου αιώνα. Οι μετοχές αυτές, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα έχουν μόνο συλλεκτική αξία και μηδενική πραγματική. Πωλούνται δε στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία. Όταν έγινε η μεταβίβαση της Τράπεζας Ανατολής ακυρώθηκαν όλες οι μετοχές και οι παλαιοί νόμιμοι δικαιούχοι αυτών απαίτησαν ως αποζημίωση για κάθε μία 200 κατοχικές δραχμές. Αργότερα, με το νόμο 18/1944 η νέα δραχμή ορίστηκε ότι ισοδυναμεί με 50 δισεκατομμύρια της κατοχικής.

    Για τις μετοχές-ομόλογα σημειώνει πως δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα όπλα αλλά προϊόν απάτης ενώ χρησιμοποιούνται παράνομα ονόματα αξιωματούχων του Υπ.Οικονομικών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ο Αρτέμης Σώρρας είχε απευθυνθεί σε μία ΔΟΥ και είχε ζητήσει να του πουν τι φόρος του αναλογούσε εάν προχωρούσε σε δωρεά 2 μετοχών της Τράπεζας ανατολής για τις οποίες ο ίδιος υποστήριζε ότι άξιζαν 2 δις ευρώ. Η απάντηση ήταν 13,5 εκ. ευρώ, μια εκτίμηση που ο "σωτήρας" της χώρας χρησιμοποίησε ως επιβεβαίωση των ισχυρισμών του πως διαχειρίζεται τις εν λόγω μετοχές συνολικής αξίας 600 δις δολαρίων.

    Το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς και αυτό της άπατης συνίστατο στις εισφορές των μελών που κατέβαλαν 5 ευρώ κάθε μήνα και 10 ευρώ για την εγγραφή τους στην "Ελλήνων Συνέλευσις".

    Τέλος από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης φαίνεται να έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

  9. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΕ ΕΛΑ…..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10.00 ΣΗΜΕΡΑ?…ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?…ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ….ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΡΤΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ….Ε ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΧΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ……ΑΑΑΑΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!! ΑΚΟΥ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΧΑ ΧΑΑΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΟΤΚΑ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΕΚΕΙ?…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΕΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ….ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΜΕ….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ Ε ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ? ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΙΟΥΦΤΟΣ ΧΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ…..salom…salom..

  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΗΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
    ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΡΙΚΙΩΝ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  11. είναι τόσο απατεώνες που παρουσιάζουν ένα άφραγκο για πλούσιο ως αρχηγό τους, γιό του Δία, ο οποίος χρωστάει 12.000 ευρώ στην εφορία ο πλούσιος, τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση ο πλούσιος, χρωστάει 45.000 ευρώ στον κουμπάρο του καταδικάστηκε πρόσφατα από δικαστήριο στην Πάτρα, χρωστάει 95.000 ευρώ στον πρώην συνεργάτη του, το δικαστήριο γίνεται τον Φεβρουάριο, χρωστάει σε τόσους πολίτες στην Πάτρα χρήματα που κάνανε και σύλλογο εξαπατημένων, χρωστάει παντού λεφτά και αυτός ο απένταρος θα σώσει εσάς που πήγατε εκεί στην οργάνωση, καλά κρασιά, σας δουλεύουν κάργα, σας πέρνουν τα χρήματα κάθε μήνα και κοιτάζουν αυτοί να φτιάξουν κόμμα να μπούν στη βουλή για να πέρνουν βουλευτική αποζημίωση 6.000 ευρώ τον μήνα και να λένε εις υγεία τα κορόιδα, ξυπνήστε και φύγετε μακριά

  12. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  13. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  14. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  15. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

  17. Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ

    " Η εξέλιξη και η βίβλος είναι η ίδια ιστορία

    Α – Ω Τime Lords
    Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρεις

    Μασονικό "saturni πεφωτισμένοι" κλειδιά – κατάληψη του χρόνου & spase

    Οι άρχοντες του χρόνου του Σατανά, η λατρεία του Κρόνου είναι λατρεία του Σατανά. Φυλαχτό του Κρόνου του ηλιακού συστήματος – σατανάς – συλλέκτης harverter από την εξαγωνικό σκουληκότρυπα του Κρόνου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater
    …………………………………………………..
    Θυμοσαστε την Α Ω και τον Κομπζαρ που ειναι υπερανω κ αποτη παγκοσμια τραπεζα?Που μας ελεγε η σατανονεκροκεφαλη ο Σταγακης?Κοιταξτε πως τους ξεβρακωνει ο καραφλας κ απο που παιρνουν εντολες οι νεοπαγανιστες!!!!Η Α Ω παρακλαδι της ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ των πεφωτισμενων!λατρεια στο Σατανα!!!Γι αυτο το εβραικο ζομπι κ ολοι της νεοπαγανιστικης γυφτοσυμμοριας βριζουν την ορθοδοξια!!!Νεοπαγανιστες σατανολατρες της Νεας Ταξης Πραγματων!

  18. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  19. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΚΛΒΕ Ο ΓΥΦΤΟΨΩΡΡΑΣ

  20. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΓΥΦΤΟΨΩΡΡΑΣ

  21. Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

  22. 23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  23. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:58 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:59 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  24. Eβραικό αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

  25. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:01 μ.μ.
    Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:02 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ

    " Η εξέλιξη και η βίβλος είναι η ίδια ιστορία

    Α – Ω Τime Lords
    Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρεις

    Μασονικό "saturni πεφωτισμένοι" κλειδιά – κατάληψη του χρόνου & spase

    Οι άρχοντες του χρόνου του Σατανά, η λατρεία του Κρόνου είναι λατρεία του Σατανά. Φυλαχτό του Κρόνου του ηλιακού συστήματος – σατανάς – συλλέκτης harverter από την εξαγωνικό σκουληκότρυπα του Κρόνου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater
    …………………………………………………..
    Θυμοσαστε την Α Ω και τον Κομπζαρ που ειναι υπερανω κ αποτη παγκοσμια τραπεζα?Που μας ελεγε η σατανονεκροκεφαλη ο Σταγακης?Κοιταξτε πως τους ξεβρακωνει ο καραφλας κ απο που παιρνουν εντολες οι νεοπαγανιστες!!!!Η Α Ω παρακλαδι της ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ των πεφωτισμενων!λατρεια στο Σατανα!!!Γι αυτο το εβραικο ζομπι κ ολοι της νεοπαγανιστικης γυφτοσυμμοριας βριζουν την ορθοδοξια!!!Νεοπαγανιστες σατανολατρες της Νεας Ταξης Πραγματων!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:03 μ.μ.
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:07 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

  26. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΦΑΕ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΨΩΦΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ…ΟΥΥΣΤ ΓΥΦΤΟ ΜΑΥΡΕ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΜΑΦΙΟΖΕ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ…ΟΥΥΣΤ

  27. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΒΡΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ 20Ο ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ….

    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…..!!!

    ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΧΑΛΙ,ΔΕΙΤΕ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ…!!!

    ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ??

    ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ…!!!!…😀😀😀😀

    ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ,ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ…!!!

    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ…!!!!

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΠΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ,ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ…!!!

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ..!!!!

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ….!!!!

  28. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΑ ΟΜΩΣ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….

    ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΟΜΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ…!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

  29. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ. ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΞΑΡΤΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΜΙΣΟΤΡΕΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΟ ΑΙΩΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.
    ΣΚΕΨΟΥ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΤΟΓΥΦΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΣΥΝΕΛΘΕ ΡΕ ΖΩΟ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΩ ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΩ ΟΧΤΑΚΟΣΙΕΣ ΟΚΑΔΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ.

  30. TI KALA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΑΣΑΤΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΤΟΝ ΨΩΡΡΟΓΥΦΤΟ.

    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ

    Α ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ
    Β ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΣΕΣ
    ΓΥΦΤΟΥΣ.

  31. ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΩΝ 115 ΤΡΙΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟ 2007…

    ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΦΩΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΟΦΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ…

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524378514597911&set=pcb.524403571262072&type=3&theater&ifg=1

  32. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ «3.50» ΟΤΙ "ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13….

    ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕΣ ??…ΟΥΣΤ..!!!!

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΥ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΜΕ ΤΑ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΙ'ΕΣΥ ΕΛΕΕΙΝΕ…

    ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ/ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…!!!!
    https://www.facebook.com/esydpkm/videos/1525096937539285/

  33. Georgiadis Ilias‎

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ 1 ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ …………… 2 ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ

    Α)ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ

    Β)ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ

    Γ)ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ Η ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ .

    Δ) ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
    ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΡΑΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ)

    ΑΜΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

    ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 20000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΗΡΘΕ 285 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

    ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..!!!

    —ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΕΗ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24862331_10209013694013565_3686860374320427775_n.jpg?oh=17091dfefa31937a95c3493c4eef346a&oe=5A92DAAE

    —Α=ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ***19.945 ΕΥΡΩ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24910013_10209013712494027_5831627112830856664_n.jpg?oh=c407d724519d5a41464acec4eea4af9e&oe=5AC75DC5

    —Β=ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ***285 ΕΥΡΩ ΕΔΩ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.!!
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24991576_10209013712974039_1963641276561812271_n.jpg?oh=8ae21f923b91e5450223fe9b53f515c7&oe=5AD124D0

  34. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    """ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…."""

    ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ..

  35. Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ….

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…

    *****ΕΡΓΑΣΙΑ….
    https://www.youtube.com/watch?v=JLaBjW2LaLM

    *****ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=Nuxb5fSKXiw

    *****ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=4oYHA7NScxY

    *****ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ – ΠΑΡΑΓΩΓΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=8tapPSq8tLU

    *****ΥΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑ-ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ…!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=54M5NDx0lFg

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ…!!!!

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΚΡΥΑ,ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ,ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ,ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ…

  36. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ «ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

    ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ,ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ…

    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

  37. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…!!!

    ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ «ΧΩΡΙΣ» ΟΜΩΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ..!!!

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ??
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ??

    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ,ΡΙΞΤΕ ΛΑΣΠΗ ΡΙΞΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΓΩ…!!!

  38. TI KALA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΑΣΑΤΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΤΟΝ ΨΩΡΡΟΓΥΦΤΟ.

    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ

    Α ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ
    Β ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΣΕΣ
    ΓΥΦΤΟΥΣ.

  39. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….

    ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ…

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  40. ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ,ΠΕΡΑΣΕ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ,ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΚΟΟΥΣ «ΥΠΗΚΟΟΥΣ» ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΚ 1 & 2 ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΒΑΥΑΡΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΟΘΩΝΑ (Το γνωριζες αυτό ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ?….μπαααα,ποιος στο ειπε ποτε;) ΔΕΣΤΑ ΕΔΩ ΟΛΑ..!! http://alfeiospotamos.gr/?p=21479

    ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΣΗΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ 3,5 ΔΙΣ$ ΟΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1930 ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ «ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ»,ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ…

    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 2-5 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΑΛΛΑ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, ΕΝΟΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΟΠΩΣ Ο ΟΗΕ ΟΡΙΖΕΙ…ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ??…
    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ…!!!

    https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23844872_1763241600352949_8348406354622787907_n.jpg?oh=61d6655fbee42d599c60dfd08d73f296&oe=5A9FD3D7

  41. TI KALA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΑΣΑΤΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΤΟΝ ΨΩΡΡΟΓΥΦΤΟ.

    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ

    Α ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ
    Β ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩNΕΣ
    ΓΥΦΤΟΥΣ.

  42. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ,Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ,ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ,ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ,ΤΥΧΑΙΑ ΗΡΘΕ Η ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΙ’ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ’ΟΜΩΣ ΟΙ 300,ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ….

    ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΠΟΧΗΣ,ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΑΤΕΛΙΩΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΤΡΕΜΑΝ ΠΑΝΤΑ…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ…

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ??

    —-ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ «ΜΟΝΟ» ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ??

    —-ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ,ΜΟΝΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    —-ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (αν είναι δυνατον) ΣΤΟ 51% ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ??…ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ Η ΕΒΡΑΙΟΥΣ??

    ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ…

    —-ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??
    ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ??

    —-ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ??
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ??

  43. Ελλη Ταγκαλιδου
    ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΥΠΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΚΟΙΜ ….ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΖΩΑ ..

    ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ..ΧΑΧΑΧΑ…..

    ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ..

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΠΑΙΔΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ..

    Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    …ΕΝΩ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ

    …..ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ …ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ …ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ;;;

  44. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 670 ΔΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 45.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ Η ΧΩΡΑ,,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΛΠ,ΤΑ ΡΑΣΟΦΟΡΙΑ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΟΥ,,,ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ…
    ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ TV Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ (αχ Ελληνακο αχ..!!) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ…ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ…ΑΜΗΗΗΗΗΝ..!!!! .

  45. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΕΣΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝ,ΔΩΣΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ, ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΩΣΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…!!!!

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25592079_532370433804187_5409194982456989820_n.jpg?oh=1239f31090e71090d1bdfdcb7c647cc5&oe=5AC224B3

  46. Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    – Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών αι ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

    – Διασπορά ψευδών ειδήσεων

    – Απόπειρες απάτης

    – Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

    – Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    – Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

  47. ΕΛΑ ΓΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ…ΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΣ ΜΟΥ?….Ε ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ liga htan ΠΡΟΣΠΑuΗΣΑΝ ΝΑ ΜpΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΕΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Ε ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΧΥuΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡvΤΟΥΣΑΝ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΓΙΩΡΓΟ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΛΕΩΩ….ΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?…..ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ? ΝΑ ΚΑΚΟΝΙΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!….ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?….ΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΔΟΙΟΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΥΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΟΧΙΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΖΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 10ρικια ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΑΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ 10ρικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 150ρικα ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΡΕΝΙΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ?.. ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΛΘΑΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!!….ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?…ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΧΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡ0ΤΙΚΟ ΚΑΜΙΑ 20ρια ΚΑΣΣΕΣ ΣΟΔΑ ΚΡΥΑ ΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ''ΧΩΝΕΨΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ!!!…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΛΙΖΑΝΕ?ΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΣΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΠΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΗΓΗΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΑΑΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΘΕΟΣ ΣΥΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ…salom….salom..

    Απάντηση

  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  49. Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    – Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών αι ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

    – Διασπορά ψευδών ειδήσεων

    – Απόπειρες απάτης

    – Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

    – Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    – Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

  50. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ…ΓΙΑΤΙ…!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..
    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ε.ΣΥ…..ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

    ΥΓ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…

  51. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….

    ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ…

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  52. Ανώνυμος28 Ιουνίου 2017 – 11:08 μ.μ.
    Ανώνυμος4 Ιουνίου 2017 – 11:52 μ.μ.
    ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ ΠΑΑΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΣΚΕΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΡΟΜΑ 8 ΧΡΟΝΟΥΚΛΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!
    ΚΑΙ ΤΙΙ? ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΙ. ΚΑΛΑ ΠΕΣ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΒΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΕΤΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΑΧΧΧ ΛΕΠΙΔΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΕΥΓΕ !!!
    Ανώνυμος31 Μαΐου 2017 – 11:50 π.μ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ!ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

    Ανώνυμος5 Ιουνίου 2017 – 11:07 μ.μ.

    Ανώνυμος5 Ιουνίου 2017 – 11:25 π.μ.
    ΑΛΛΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ!ΑΛΛΑ Κ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ!Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΩΡΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΗΡΟΩΝΑΣΗΔΕΣ!!!

    Ανώνυμος5 Ιουνίου 2017 – 11:27 π.μ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΕΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
    ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ 100.000 ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ!!!!!!!! ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΨΩΡΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ.ΕΔΩΣΕ 65.000 ΕΥΡΩ!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ????

  53. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…!!!

    ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ «ΧΩΡΙΣ» ΟΜΩΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ..!!!

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ??
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ??

    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ,ΡΙΞΤΕ ΛΑΣΠΗ ΡΙΞΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΓΩ…!!!

  54. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

  55. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

  56. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…!!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…!!!

    ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ «ΧΩΡΙΣ» ΟΜΩΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ..!!!

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ??
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ??

    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ,ΡΙΞΤΕ ΛΑΣΠΗ ΡΙΞΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΓΩ…!!!

  57. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  58. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΤΣΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ….

  59. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ!!!!!!ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!ΧΑ ΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!

  60. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:58 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:59 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  61. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

  62. ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ…

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ…

    ΟΥΣΤ ΛΕΠΡΑ,ΟΥΣΤ…!!!

    ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΗΜΟ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ…

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΦΕΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΠΟΥΔΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…

  63. Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ

    Ο ΡΟΜΑ ΨΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ.

    ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΥΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΚΙΑ….. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ….. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΚΑ ΦΕΥΓΕΙ…… ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .

    ΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΥΧΙ???….ΤΟ ΝΥΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ… ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ….. ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ….ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΕΣΕ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ…. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ …..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΛΑΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΙΩΤΙΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ
    ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ

    1 ) ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΣΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΣΤΡΩΣΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΛΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

    2 ) ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΖΑΡΩΣΕΙ ,ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ

    3) ΒΑΖΕΤΕ Σ΄ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΝΑ ΧΟΧΛΑΖΕΙ ….
    4) ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΣΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ
    5) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ
    6) ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΙΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ
    ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
    7) ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΡΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΡΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΑΠΕΛΑ
    8) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
    9) ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
    10) ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
    ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

    ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ
    ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΚΙΑ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

  64. ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ…

    ΤΟ «ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΑΙ» ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ,ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ…

    ΛΑΜΒΑΝΟΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΡΗΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ…

  65. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:01 μ.μ.
    Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:02 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ

    " Η εξέλιξη και η βίβλος είναι η ίδια ιστορία

    Α – Ω Τime Lords
    Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρεις

    Μασονικό "saturni πεφωτισμένοι" κλειδιά – κατάληψη του χρόνου & spase

    Οι άρχοντες του χρόνου του Σατανά, η λατρεία του Κρόνου είναι λατρεία του Σατανά. Φυλαχτό του Κρόνου του ηλιακού συστήματος – σατανάς – συλλέκτης harverter από την εξαγωνικό σκουληκότρυπα του Κρόνου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater
    …………………………………………………..
    Θυμοσαστε την Α Ω και τον Κομπζαρ που ειναι υπερανω κ αποτη παγκοσμια τραπεζα?Που μας ελεγε η σατανονεκροκεφαλη ο Σταγακης?Κοιταξτε πως τους ξεβρακωνει ο καραφλας κ απο που παιρνουν εντολες οι νεοπαγανιστες!!!!Η Α Ω παρακλαδι της ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ των πεφωτισμενων!λατρεια στο Σατανα!!!Γι αυτο το εβραικο ζομπι κ ολοι της νεοπαγανιστικης γυφτοσυμμοριας βριζουν την ορθοδοξια!!!Νεοπαγανιστες σατανολατρες της Νεας Ταξης Πραγματων!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:03 μ.μ.
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:07 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

  66. Μιλάει λοιπόν ο Ταχυδρόμος του Βόλου για 400 περιπτώσεις που περιμένουν οι πολίτες τους πλειστηριασμούς.

    Να δούμε σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να είχε δίκιο η ρεπόρτερ από τον Βόλο.

    1. Κάποιος πολίτης σταματάει να πληρώνει τα χρέη του και του στέλνει η Τράπεζα Καταγγελία της Σύμβασης και έπειτα διαταγή Πληρωμής.

    2. Αγνοεί και την καταγγελία και την διαταγή και συνεχίζει να είναι από αυτούς που ΄΄δεν πληρώνουν΄΄.

    3. Πηγαίνει η υπόθεση δικαστικως και συνεχίζει να ΄΄μην πληρώνει΄΄.

    4. Καταθέτει οτιδήποτε πλαστό ή αναληθές (σ.σ διώκεται από τον νόμο και συγκεκριμένα από τον ν. 3691/2008 ΦΕΚ166Α)
    Αυτές είναι οι περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να χάσει το σπίτι του ή οτιδήποτε άλλο έχει δεσμεύσει για να λάβει το δάνειο.
    Να δούμε τώρα τι καταθέτει ο πολίτης που κάνει την Εντολή πληρωμής:

    https://www.e-synews.gr/wp/wp-content/uploads/2017/12/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-5-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD-1024×424.jpg

    …..Εντολές πληρωμης ποια είναι η αλήθεια γι’ αυτές ;
    • Η εντολή είναι πληρωμής και όχι μη πληρωμής.
    • Η Εντολή έχει την έννοια της επιταγής πληρωμής (σ.σ αυτό γιατί μερικές απαντήσεις σε εξώδικες δηλώσεις πληρωμής γράφουν πως δέχονται μόνο μετρητά αλλά και επιταγές πληρωμής).
    • Κατατίθεται με εξώδικη δια δικαστικου επιμελητου, δηλαδή με την πλέον νόμιμη διαδικασία.
    • Αναφερει συγκεκριμένους λογαριασμούς και εξουσιοδοτεί τον εκάστοτε οργανισμό-υπηρεσία να πάει και να παραλάβει τα χρήματα που αντιστοιχούνστην οφειλή του για την πλήρη εξωφηση της.
    • Γνωστοποιεί πως το αργότερο μέσα σε 5 μέρες θα πρέπει να απαντηθεί η εντολη-εξουσιοδότηση, αλλως θα θεωρηθεί βάσει του νόμου ως σιωπηρή αποδοχη τηςεντολης.
    • Γνωστοποιεί άρθρα του συντάγματος που έχουν καταπατηθεί.
    • Γνωστοποιεί επίσημα την ιδιότητα του ως πολίτης (ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ) Κάτι που έχουμε απωλέσει από το 2ο κιόλας ΦΕΚ του νεοσύστατου κράτους
    • Αναφέρει τον λόγο της εξουσιοδότησης.
    • Αναφέρει αριθμούς αποφάσεων τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων που πιστοποιούν το ένα περιουσιακό στοιχείοπου εξουσιοδοτεί να λάβουν από αυτό.
    • Αναφέρει πως έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις της εσχάτης προδοσίας.
    Και κλείνει με το παρακάτω η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ:
    Με την ρητή επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μας, κοινοποιείται νόμιμα στις αρμόδιες υπηρεσίες και τον υπουργό Οικονομικών, που κατοικοεδρεύει στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, αρ 10 προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

    Και το γράφω αυτό το τελευταίο για να σας εξηγήσω την διαδικασία αντίθετα τώρα, από την μεριά της Τράπεζας.

    Με τον νόμο 3691/2008 οι τράπεζες αλλά και κάθε άλλη υπηρεσία που ασχολείται με το χρηματοοικονομικό σύστημα, για την διασφάλιση του, είναι υποχρεωμένες να ελέγξουν κάθε χρηματοοικονομικο εργαλειο που κομίζει ένας πολίτης, μια επιχείρηση κ.ο.κ. είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ λοιπόν να ελέγξουν την νομιμότητα, την ύπαρξη αλλά και τις πηγές αυτών που κομίζουν.

    Δεν είναι όπως θα καταλάβατε στην προσωπική τους ευχέρεια, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ λέω ξανά να εξετάσουν ώστε να διασφαλίσουν το σύστημα. Εφόσον ελέγξουν και εξετάσουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά είναι και πάλι είναι υποχρεωμένοι να καλέσουν την αστυνομία για να συλλάβουν τον κομιστή για πλαστότητα, απατη κλπ., σε περιπτωση που υπαρχει ελλειψη γνησιότητος αυτού που κομίζεται στην τραπεζα η στην υπηρεσια. Σε αντίθετη περίπτωση θεωρειται αποδεκτή η εντολή και πρέπει να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκταμιεύσουν αλλά και να εξωφλησουν τις οφειλές.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ…
    https://www.e-synews.gr/wp/2017/12/24/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

  67. Η Τράπεζα της Ελλάδος αποκαλύπτει την απάτη του απένταρου Σώρρα
    Τα στοιχεία που κατατέθηκαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διευκολύνουν την έρευνα για απάτη και σύσταση εγκληματικής συμμορίας

    Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου. Το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες – Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς – να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

    Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν.

    Οι άδειοι λογαριασμοί του ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ίσως να μην εκπλήσσουν τους πολλούς, είναι όμως σημαντικό να αποκαλυφθούν για να μην πιστεύουν κάποιοι αφελείς ότι μπορούν έτσι απλά με την εξουσιοδότηση και το εξώδικο του Σώρρα να απαλλαγούν από τις οφειλές τους.

  68. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ….

    ΜΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΡΕ ΓΜΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΛΟΙ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…!!!!

    ΚΙ’ΟΜΩΣ…..ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ,ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ??

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ «ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Η ΤτΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΛΑ…!!!!

    ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ..??

    Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    …….ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΕΞΩΔΙΚΟΥ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ…. «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$….

    1= ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ υπο την ιδιοτητα του ως Υπουργου Οικονομικων

    2=ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ υπο την ιδιοτητα ως Διοικητη της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    3=ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ υπο την ιδιοτητα ως Αν. Γεν. Διευθυντη του Οργανισμου Διαχειρισης Δημοσιου Χρεους (ΟΔΔΗΧ)

    4=ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ υπο την ιδιοτητα της 23ης Διευθυνσης του Γενικου Λογιστηριου του Κρατους

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ….!!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=27219

  69. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:58 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:59 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  70. Η Τράπεζα της Ελλάδος αποκαλύπτει την απάτη του απένταρου Σώρρα
    Τα στοιχεία που κατατέθηκαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διευκολύνουν την έρευνα για απάτη και σύσταση εγκληματικής συμμορίας

    Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου. Το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες – Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς – να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

    Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν.

    Οι άδειοι λογαριασμοί του ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ίσως να μην εκπλήσσουν τους πολλούς, είναι όμως σημαντικό να αποκαλυφθούν για να μην πιστεύουν κάποιοι αφελείς ότι μπορούν έτσι απλά με την εξουσιοδότηση και το εξώδικο του Σώρρα να απαλλαγούν από τις οφειλές τους.

  71. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:58 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:59 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  72. https://www.lawspot.gr/node/249887
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…
    https://www.google.gr/url…
    ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.
    https://www.google.gr/url…
    ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ…..
    https://www.google.gr/url…
    ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ….

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ…..
    ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ (ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, Η ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΡΑΦΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ, Η ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΡΑΦΟ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ,ΗΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ…..

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ…….

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ
    ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ (ΒΛ.ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ) …..

    ΕΠΕΙΔΗ, ΑΝ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΕΤΟΥΣ….

    ΕΠΕΙΔΗ ,Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ……

    ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΙΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ…

    Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!

  73. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:01 μ.μ.
    Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:02 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ

    " Η εξέλιξη και η βίβλος είναι η ίδια ιστορία

    Α – Ω Τime Lords
    Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρεις

    Μασονικό "saturni πεφωτισμένοι" κλειδιά – κατάληψη του χρόνου & spase

    Οι άρχοντες του χρόνου του Σατανά, η λατρεία του Κρόνου είναι λατρεία του Σατανά. Φυλαχτό του Κρόνου του ηλιακού συστήματος – σατανάς – συλλέκτης harverter από την εξαγωνικό σκουληκότρυπα του Κρόνου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater
    …………………………………………………..
    Θυμοσαστε την Α Ω και τον Κομπζαρ που ειναι υπερανω κ αποτη παγκοσμια τραπεζα?Που μας ελεγε η σατανονεκροκεφαλη ο Σταγακης?Κοιταξτε πως τους ξεβρακωνει ο καραφλας κ απο που παιρνουν εντολες οι νεοπαγανιστες!!!!Η Α Ω παρακλαδι της ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ των πεφωτισμενων!λατρεια στο Σατανα!!!Γι αυτο το εβραικο ζομπι κ ολοι της νεοπαγανιστικης γυφτοσυμμοριας βριζουν την ορθοδοξια!!!Νεοπαγανιστες σατανολατρες της Νεας Ταξης Πραγματων!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:03 μ.μ.
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:07 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

  74. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ…

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ…

    ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ,ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΙ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,"Ε Ν Α" ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ,ΣΙΩΠΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

  75. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:01 μ.μ.
    Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:02 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ

    " Η εξέλιξη και η βίβλος είναι η ίδια ιστορία

    Α – Ω Τime Lords
    Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρεις

    Μασονικό "saturni πεφωτισμένοι" κλειδιά – κατάληψη του χρόνου & spase

    Οι άρχοντες του χρόνου του Σατανά, η λατρεία του Κρόνου είναι λατρεία του Σατανά. Φυλαχτό του Κρόνου του ηλιακού συστήματος – σατανάς – συλλέκτης harverter από την εξαγωνικό σκουληκότρυπα του Κρόνου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater
    …………………………………………………..
    Θυμοσαστε την Α Ω και τον Κομπζαρ που ειναι υπερανω κ αποτη παγκοσμια τραπεζα?Που μας ελεγε η σατανονεκροκεφαλη ο Σταγακης?Κοιταξτε πως τους ξεβρακωνει ο καραφλας κ απο που παιρνουν εντολες οι νεοπαγανιστες!!!!Η Α Ω παρακλαδι της ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ των πεφωτισμενων!λατρεια στο Σατανα!!!Γι αυτο το εβραικο ζομπι κ ολοι της νεοπαγανιστικης γυφτοσυμμοριας βριζουν την ορθοδοξια!!!Νεοπαγανιστες σατανολατρες της Νεας Ταξης Πραγματων!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:03 μ.μ.
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:07 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

  76. Ο Σώρρας και οι πλαστές υπογραφές του ανύπαρκτου καταπιστεύματος.

    Όλοι πλέον έχουν ακουστά για το περίφημο παγκόσμιο καταπίστευμα, η αξία του οποίου, ξεπερνά τα 320 τρις για την Ελλάδα. Όλοι έχουν δει και τις υπογραφές αξιωματούχων απ όλο το κόσμο που διακινεί η παρέα του Σώρρα, δήθεν αναγνωρίζοντας αυτά τα εξωφρενικά ποσά. Όπως θα δούμε παρακάτω, τόσο οι υπογραφές, όσο και τα χρήματα, βρίσκονται αποκλειστικά στη φαντασία των αρχηγών και μελών της Ε.ΣΥ.

    Βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα από το alfeiospotamos.gr, συμφερόντων Σώρρα, όπου παρουσιάζονται κάποιες υπογραφές για το υποτιθέμενο παγκόσμιο καταπίστευμα.

    Περάσαμε από γραφείο της Ε.ΣΥ. και τραβήξαμε φωτογραφίες των υποτιθέμενων υπογραφών:

    Ρωτήσαμε και τη Κα Χαραλάμπους, εκ των βασικών στελεχών της Ε.ΣΥ. για το θέμα των υπογραφών και μας επιβεβαίωσε πως είναι γνήσιες.

    https://archive.is/kJMHM

    Τις ίδιες υπογραφές παρουσιάζουν στις ιστοσελίδες της Ελλήνων Συνέλευσις.

    https://archive.is/2bjam

    Αυτές οι υπογραφές υπάρχουν σε όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις του Σώρρα (έγραφα, διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες) και με αυτές τις υπογραφές πείθουν τους πολίτες για την ύπαρξη των τρισεκατομμυρίων και την εξόφληση των χρεών τους από τα καταπιστεύματα.

    Από τα ανωτέρω συμπεραίνουμε πως οι εν λόγω υπογραφές παρουσιάζονται ως γνήσιες από την Ε.ΣΥ. Είναι όμως γνήσιες;

    1η υπογραφή: Κάρολος Παπούλιας (πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας)

    Η πλαστή υπογραφή του Καρόλου Παπούλια σελ. 101 στο ψεύτικο έγγραφο με τα καταπιστεύματα

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Καρόλου Παπούλια από το το Προεδρικό Διάταγμα 173 στις 31 Δεκ 2014 για τη διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών

    http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Grafeio-Typou/Deltia-Typou/?press=17fb5a2d-384b-40b4-b3ae-a412009fade4

    Το Προεδρικό Διάταγμα 173 σε υψηλή ανάλυση από τη σελίδα της Βουλής των Ελλήνων.

    Το θυροκολλήμένο Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Καρόλου Παπούλια στο πρωτόκολλο ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα.

    2η υπογραφή: Γιώργος Αλογοσκούφης (πρώην Υπουργός Οικονομικών)

    Η πλαστή υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη σελ. 101 στο ψεύτικο έγγραφο με τα καταπιστεύματα

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη στην Αιτιολογική Έκθεση για την κύρωση του Πρωτοκόλλου σύμφωνα με το άρθρο 34 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση το οποίο τροποποιεί τη Σύμβαση σχετικά με τη χρήση της Πληροφορικής στον Τελωνειακό Τομέα όσον αφορά τη δημιουργία αρχείου φακέλων Τελωνειακών Ερευνών

    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=11e12586-109a-42d6-a1bd-54bdc74d5f75

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη στην Αιτιολογική Έκθεση της Σύμβασης Δωρεάς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Νοσοκομείο Παίδων – Η Αγία Σοφία»

    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=53eacbb7-4638-4cd2-b8cf-6c339ccabfd1

    Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικές ακόμη υπογραφές των αξιωματούχων που ο Σώρρας ισχυρίζεται πως υπέγραψαν το παγκόσμιο καταπίστευμα (αριστερά) και θα τις συγκρίνουμε με τις γνήσιες (δεξιά).

    3η υπογραφή: Τάσος Παπαδόπουλος (πρώην πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας)

    4η υπογραφή: Κριστίν Λαγκάρντ (Διευθύντρια ΔΝΤ)

    5η υπογραφή: Μπαν Κι Μουν (πρώην ΓΓ Ηνωμένων Εθνών)

    6η υπογραφή: Ζακ Σιράκ (πρώην πρόεδρος Γαλλίας)

    7η υπογραφή: Πάπας Βενέδικτος XVI

    8η υπογραφη: Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

    9η υπογραφή: Μπεν Μπερνάνκι (πρώην επικεφαλής FED)

    10η υπογραφή: Βασιλιάς Αλβέρτος ΙΙ του Βελγίου:

    11η υπογραφή: Τζορτζ Μπούς (πρώην προεδρος ΗΠΑ)

    12η υπογραφή: Βλαδίμηρος Πούτιν

    Σε μια πρόχειρη αναζήτηση, βρήκαμε τουλάχιστον ένα ανύπαρκτο πρόσωπο που έχει υπογράψει τα (ανύπαρκτα) καταπιστεύματα.

    Το 2007 όμως, πρόεδρος των Φιλιππίνων ήταν η Gloria Macapagal Arroyo και όχι ο Ferdinart Ferdinand Emmanuel Marcos που παρέδωσε την έδρα του το 1986.

    Κάπου εδώ σταματήσαμε την αναζήτηση πλαστών vs γνήσιων υπογραφών, διότι το μέγεθος της απάτης είναι ξεκάθαρο.

  77. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:58 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:59 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ …

  78. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ??

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΡΟΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗΣ…

  79. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:01 μ.μ.
    Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:02 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ

    " Η εξέλιξη και η βίβλος είναι η ίδια ιστορία

    Α – Ω Τime Lords
    Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρεις

    Μασονικό "saturni πεφωτισμένοι" κλειδιά – κατάληψη του χρόνου & spase

    Οι άρχοντες του χρόνου του Σατανά, η λατρεία του Κρόνου είναι λατρεία του Σατανά. Φυλαχτό του Κρόνου του ηλιακού συστήματος – σατανάς – συλλέκτης harverter από την εξαγωνικό σκουληκότρυπα του Κρόνου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater
    …………………………………………………..
    Θυμοσαστε την Α Ω και τον Κομπζαρ που ειναι υπερανω κ αποτη παγκοσμια τραπεζα?Που μας ελεγε η σατανονεκροκεφαλη ο Σταγακης?Κοιταξτε πως τους ξεβρακωνει ο καραφλας κ απο που παιρνουν εντολες οι νεοπαγανιστες!!!!Η Α Ω παρακλαδι της ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ των πεφωτισμενων!λατρεια στο Σατανα!!!Γι αυτο το εβραικο ζομπι κ ολοι της νεοπαγανιστικης γυφτοσυμμοριας βριζουν την ορθοδοξια!!!Νεοπαγανιστες σατανολατρες της Νεας Ταξης Πραγματων!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:03 μ.μ.
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:07 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

  80. ΣΟΚ στο ΑΓΡΙΝΙΟ: Για χρέος 1319 ευρώ η Εφορία κατέσχεσε την (μοναδική) κατοικία ανέργου!

    http://www.iokh.gr/2017/12/sok-sto-agrinio.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

    Λένα Κατσιμαντού

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ "ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ"!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΔΕΣ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ!!!…ΟΥΣΤ…!!!!

  81. Ο Σώρρας και οι πλαστές υπογραφές του ανύπαρκτου καταπιστεύματος.

    Όλοι πλέον έχουν ακουστά για το περίφημο παγκόσμιο καταπίστευμα, η αξία του οποίου, ξεπερνά τα 320 τρις για την Ελλάδα. Όλοι έχουν δει και τις υπογραφές αξιωματούχων απ όλο το κόσμο που διακινεί η παρέα του Σώρρα, δήθεν αναγνωρίζοντας αυτά τα εξωφρενικά ποσά. Όπως θα δούμε παρακάτω, τόσο οι υπογραφές, όσο και τα χρήματα, βρίσκονται αποκλειστικά στη φαντασία των αρχηγών και μελών της Ε.ΣΥ.

    Βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα από το alfeiospotamos.gr, συμφερόντων Σώρρα, όπου παρουσιάζονται κάποιες υπογραφές για το υποτιθέμενο παγκόσμιο καταπίστευμα.

    Περάσαμε από γραφείο της Ε.ΣΥ. και τραβήξαμε φωτογραφίες των υποτιθέμενων υπογραφών:

    Ρωτήσαμε και τη Κα Χαραλάμπους, εκ των βασικών στελεχών της Ε.ΣΥ. για το θέμα των υπογραφών και μας επιβεβαίωσε πως είναι γνήσιες.

    https://archive.is/kJMHM

    Τις ίδιες υπογραφές παρουσιάζουν στις ιστοσελίδες της Ελλήνων Συνέλευσις.

    https://archive.is/2bjam

    Αυτές οι υπογραφές υπάρχουν σε όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις του Σώρρα (έγραφα, διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες) και με αυτές τις υπογραφές πείθουν τους πολίτες για την ύπαρξη των τρισεκατομμυρίων και την εξόφληση των χρεών τους από τα καταπιστεύματα.

    Από τα ανωτέρω συμπεραίνουμε πως οι εν λόγω υπογραφές παρουσιάζονται ως γνήσιες από την Ε.ΣΥ. Είναι όμως γνήσιες;

    1η υπογραφή: Κάρολος Παπούλιας (πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας)

    Η πλαστή υπογραφή του Καρόλου Παπούλια σελ. 101 στο ψεύτικο έγγραφο με τα καταπιστεύματα

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Καρόλου Παπούλια από το το Προεδρικό Διάταγμα 173 στις 31 Δεκ 2014 για τη διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών

    http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Grafeio-Typou/Deltia-Typou/?press=17fb5a2d-384b-40b4-b3ae-a412009fade4

    Το Προεδρικό Διάταγμα 173 σε υψηλή ανάλυση από τη σελίδα της Βουλής των Ελλήνων.

    Το θυροκολλήμένο Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Καρόλου Παπούλια στο πρωτόκολλο ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα.

    2η υπογραφή: Γιώργος Αλογοσκούφης (πρώην Υπουργός Οικονομικών)

    Η πλαστή υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη σελ. 101 στο ψεύτικο έγγραφο με τα καταπιστεύματα

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη στην Αιτιολογική Έκθεση για την κύρωση του Πρωτοκόλλου σύμφωνα με το άρθρο 34 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση το οποίο τροποποιεί τη Σύμβαση σχετικά με τη χρήση της Πληροφορικής στον Τελωνειακό Τομέα όσον αφορά τη δημιουργία αρχείου φακέλων Τελωνειακών Ερευνών

    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=11e12586-109a-42d6-a1bd-54bdc74d5f75

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη στην Αιτιολογική Έκθεση της Σύμβασης Δωρεάς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Νοσοκομείο Παίδων – Η Αγία Σοφία»

    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=53eacbb7-4638-4cd2-b8cf-6c339ccabfd1

    Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικές ακόμη υπογραφές των αξιωματούχων που ο Σώρρας ισχυρίζεται πως υπέγραψαν το παγκόσμιο καταπίστευμα (αριστερά) και θα τις συγκρίνουμε με τις γνήσιες (δεξιά).

    3η υπογραφή: Τάσος Παπαδόπουλος (πρώην πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας)

    4η υπογραφή: Κριστίν Λαγκάρντ (Διευθύντρια ΔΝΤ)

    5η υπογραφή: Μπαν Κι Μουν (πρώην ΓΓ Ηνωμένων Εθνών)

    6η υπογραφή: Ζακ Σιράκ (πρώην πρόεδρος Γαλλίας)

    7η υπογραφή: Πάπας Βενέδικτος XVI

    8η υπογραφη: Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

    9η υπογραφή: Μπεν Μπερνάνκι (πρώην επικεφαλής FED)

    10η υπογραφή: Βασιλιάς Αλβέρτος ΙΙ του Βελγίου:

    11η υπογραφή: Τζορτζ Μπούς (πρώην προεδρος ΗΠΑ)

    12η υπογραφή: Βλαδίμηρος Πούτιν

    Σε μια πρόχειρη αναζήτηση, βρήκαμε τουλάχιστον ένα ανύπαρκτο πρόσωπο που έχει υπογράψει τα (ανύπαρκτα) καταπιστεύματα.

    Το 2007 όμως, πρόεδρος των Φιλιππίνων ήταν η Gloria Macapagal Arroyo και όχι ο Ferdinart Ferdinand Emmanuel Marcos που παρέδωσε την έδρα του το 1986.

    Κάπου εδώ σταματήσαμε την αναζήτηση πλαστών vs γνήσιων υπογραφών, διότι το μέγεθος της απάτης είναι ξεκάθαρο.

  82. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:58 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 9:59 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ …

  83. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:01 μ.μ.
    Παγανιστικο αρχιδι στον καναδα στον διαμαντοπουλο τα κλεμενα????σας καρφωσε στην εισαγγελια ο καραφλας και τον βγαλατε προδοτη??????
    Για πες μας για την σατανικη
    Α Ω και τους πεφωτισμενους σαταναδες μουνοπανο παγανιστη σταγακη που μας κουνας το δαχτυλο?

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:02 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    ΠΕΡΙ < Α – Ω > ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΥ ……
    ΕUΛΟCΗΣΟΝ

    " Η εξέλιξη και η βίβλος είναι η ίδια ιστορία

    Α – Ω Τime Lords
    Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρεις

    Μασονικό "saturni πεφωτισμένοι" κλειδιά – κατάληψη του χρόνου & spase

    Οι άρχοντες του χρόνου του Σατανά, η λατρεία του Κρόνου είναι λατρεία του Σατανά. Φυλαχτό του Κρόνου του ηλιακού συστήματος – σατανάς – συλλέκτης harverter από την εξαγωνικό σκουληκότρυπα του Κρόνου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949641944536&set=p.715949641944536&type=3&theater
    …………………………………………………..
    Θυμοσαστε την Α Ω και τον Κομπζαρ που ειναι υπερανω κ αποτη παγκοσμια τραπεζα?Που μας ελεγε η σατανονεκροκεφαλη ο Σταγακης?Κοιταξτε πως τους ξεβρακωνει ο καραφλας κ απο που παιρνουν εντολες οι νεοπαγανιστες!!!!Η Α Ω παρακλαδι της ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ των πεφωτισμενων!λατρεια στο Σατανα!!!Γι αυτο το εβραικο ζομπι κ ολοι της νεοπαγανιστικης γυφτοσυμμοριας βριζουν την ορθοδοξια!!!Νεοπαγανιστες σατανολατρες της Νεας Ταξης Πραγματων!

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:03 μ.μ.
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 10:07 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

  84. ΠΑΝΙΚΟΣ Η ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΙΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΦΥΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΔΕΚΑ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΣΤΩ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΚΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….😀😀😀😀

  85. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΚΑΒΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΕΙ…….

  86. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ……..

    ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…….

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ???

    Η' ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ……???

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η' ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ…….

    https://www.youtube.com/watch?v=mwAvqwfg4jI&feature=youtu.be

  87. Απάτη ο Αρτέμης Σώρρας, είναι άφραγκος

    Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.
    Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν.

    Οι άδειοι λογαριασμοί του ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ίσως να μην εκπλήσσουν τους πολλούς, είναι όμως σημαντικό να αποκαλυφθούν για να μην πιστεύουν κάποιοι αφελείς ότι μπορούν έτσι απλά με την εξουσιοδότηση και το εξώδικο του Σώρρα να απαλλαγούν από τις Οφειλές τους, επισημαίνει η εφημερίδα.

    Πώς ξεκίνησε η δίωξη

    Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής ο Αρτέμης Σώρρας μπήκε με τα πολλά στο στόχαστρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

    Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της απόφασης υπ’ αριθμ. 67650/2013 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία έκρινε ότι «αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων» και του γεγονότος ότι αυτή κατέστη αμετάκλητη επειδή δεν είχε ασκηθεί έφεση.

    Στις 30 Ιανουαρίου όμως n αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης, με το σκεπτικό ότι η επίμαχη απόφαση έχει ελλιπή αιτιολογία και κάνει εσφαλμένη ερμηνεία του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

    Ήδη ο δημοσιογράφος του zougla.gr, Σωτήρης Σκουλούδης έχει αποκαλύψει πολλά για τον Αρτέμη Σώρρα σε ρεπορτάζ που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    http://www.zougla.gr/greece/article/apati-o-artemis-soras-ine-afragos-1428889

  88. Ο Σώρρας και οι πλαστές υπογραφές του ανύπαρκτου καταπιστεύματος.

    Όλοι πλέον έχουν ακουστά για το περίφημο παγκόσμιο καταπίστευμα, η αξία του οποίου, ξεπερνά τα 320 τρις για την Ελλάδα. Όλοι έχουν δει και τις υπογραφές αξιωματούχων απ όλο το κόσμο που διακινεί η παρέα του Σώρρα, δήθεν αναγνωρίζοντας αυτά τα εξωφρενικά ποσά. Όπως θα δούμε παρακάτω, τόσο οι υπογραφές, όσο και τα χρήματα, βρίσκονται αποκλειστικά στη φαντασία των αρχηγών και μελών της Ε.ΣΥ.

    Βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα από το alfeiospotamos.gr, συμφερόντων Σώρρα, όπου παρουσιάζονται κάποιες υπογραφές για το υποτιθέμενο παγκόσμιο καταπίστευμα.

    Περάσαμε από γραφείο της Ε.ΣΥ. και τραβήξαμε φωτογραφίες των υποτιθέμενων υπογραφών:

    Ρωτήσαμε και τη Κα Χαραλάμπους, εκ των βασικών στελεχών της Ε.ΣΥ. για το θέμα των υπογραφών και μας επιβεβαίωσε πως είναι γνήσιες.

    https://archive.is/kJMHM

    Τις ίδιες υπογραφές παρουσιάζουν στις ιστοσελίδες της Ελλήνων Συνέλευσις.

    https://archive.is/2bjam

    Αυτές οι υπογραφές υπάρχουν σε όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις του Σώρρα (έγραφα, διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες) και με αυτές τις υπογραφές πείθουν τους πολίτες για την ύπαρξη των τρισεκατομμυρίων και την εξόφληση των χρεών τους από τα καταπιστεύματα.

    Από τα ανωτέρω συμπεραίνουμε πως οι εν λόγω υπογραφές παρουσιάζονται ως γνήσιες από την Ε.ΣΥ. Είναι όμως γνήσιες;

    1η υπογραφή: Κάρολος Παπούλιας (πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας)

    Η πλαστή υπογραφή του Καρόλου Παπούλια σελ. 101 στο ψεύτικο έγγραφο με τα καταπιστεύματα

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Καρόλου Παπούλια από το το Προεδρικό Διάταγμα 173 στις 31 Δεκ 2014 για τη διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών

    http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Grafeio-Typou/Deltia-Typou/?press=17fb5a2d-384b-40b4-b3ae-a412009fade4

    Το Προεδρικό Διάταγμα 173 σε υψηλή ανάλυση από τη σελίδα της Βουλής των Ελλήνων.

    Το θυροκολλήμένο Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Καρόλου Παπούλια στο πρωτόκολλο ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα.

    2η υπογραφή: Γιώργος Αλογοσκούφης (πρώην Υπουργός Οικονομικών)

    Η πλαστή υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη σελ. 101 στο ψεύτικο έγγραφο με τα καταπιστεύματα

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη στην Αιτιολογική Έκθεση για την κύρωση του Πρωτοκόλλου σύμφωνα με το άρθρο 34 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση το οποίο τροποποιεί τη Σύμβαση σχετικά με τη χρήση της Πληροφορικής στον Τελωνειακό Τομέα όσον αφορά τη δημιουργία αρχείου φακέλων Τελωνειακών Ερευνών

    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=11e12586-109a-42d6-a1bd-54bdc74d5f75

    Παρακάτω η πραγματική υπογραφή του Γιώργου Αλογοσκούφη στην Αιτιολογική Έκθεση της Σύμβασης Δωρεάς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Νοσοκομείο Παίδων – Η Αγία Σοφία»

    http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=53eacbb7-4638-4cd2-b8cf-6c339ccabfd1

    Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικές ακόμη υπογραφές των αξιωματούχων που ο Σώρρας ισχυρίζεται πως υπέγραψαν το παγκόσμιο καταπίστευμα (αριστερά) και θα τις συγκρίνουμε με τις γνήσιες (δεξιά).

    3η υπογραφή: Τάσος Παπαδόπουλος (πρώην πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας)

    4η υπογραφή: Κριστίν Λαγκάρντ (Διευθύντρια ΔΝΤ)

    5η υπογραφή: Μπαν Κι Μουν (πρώην ΓΓ Ηνωμένων Εθνών)

    6η υπογραφή: Ζακ Σιράκ (πρώην πρόεδρος Γαλλίας)

    7η υπογραφή: Πάπας Βενέδικτος XVI

    8η υπογραφη: Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

    9η υπογραφή: Μπεν Μπερνάνκι (πρώην επικεφαλής FED)

    10η υπογραφή: Βασιλιάς Αλβέρτος ΙΙ του Βελγίου:

    11η υπογραφή: Τζορτζ Μπούς (πρώην προεδρος ΗΠΑ)

    12η υπογραφή: Βλαδίμηρος Πούτιν

    Σε μια πρόχειρη αναζήτηση, βρήκαμε τουλάχιστον ένα ανύπαρκτο πρόσωπο που έχει υπογράψει τα (ανύπαρκτα) καταπιστεύματα.

    Το 2007 όμως, πρόεδρος των Φιλιππίνων ήταν η Gloria Macapagal Arroyo και όχι ο Ferdinart Ferdinand Emmanuel Marcos που παρέδωσε την έδρα του το 1986.

    Κάπου εδώ σταματήσαμε την αναζήτηση πλαστών vs γνήσιων υπογραφών, διότι το μέγεθος της απάτης είναι ξεκάθαρο.

  89. Αναζητείται για να οδηγηθεί στη φυλακή

    Ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του και το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

    Η ποινή που επεβλήθη από το δικαστήριο δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου θα κινηθούν οι διαδικασίες για την σύλληψή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, απόσπασμα της δικαστικής απόφασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία, προκειμένου να συλληφθούν και οι δύο.

    Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του αφορούσε, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

    Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν τη δυνατότητα, παράλληλα με την έφεση, η οποία δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, να ασκήσουν αίτηση αναστολής με στόχο να μην οδηγηθούν στη φυλακή. Όπως εκτιμούν νομικοί , το πιθανότερο είναι να προχωρήσουν στην υποβολή αίτησης ακύρωσης της απόφασης επικαλούμενοι δικονομικούς λόγους, όπως για παράδειγμα μη νόμιμη κλήτευσή τους και στη συνέχεια να ζητήσουν την επανάληψη της διαδικασίας η οποία διεξήχθη ερήμην τους.

    Στην περίπτωση που ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του δεν κάνουν καμία κίνηση,εφόσον εντοπιστούν, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή καθώς σε βάρος τους έχει εκδοθεί ήδη ένταλμα . Αν συμβεί αυτό η μόνη δυνατότητα που έχει το ζεύγος Σώρρα είναι, ενώ βρίσκονται στη φυλακή, να προσφύγουν κατά της προσωρινής τους κράτησης με αίτηση αποφυλάκισης.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει, ήδη, κληθεί ως ύποπτος για τέλεση κακουργημάτων της απάτης και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, σε έγγραφες εξηγήσεις , στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή καταγγελίες για τη δράση του.
    Σχετικά Tags

  90. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ…!!!

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…!!!

    ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ "ΜΙΑ ΜΙΑ" ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ…

    ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΡΕΛΟΣ,ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ….

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ…!!!!!

  91. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ…!!!

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…!!!

    ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ "ΜΙΑ ΜΙΑ" ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ…

    ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΡΕΛΟΣ,ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ….

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ…!!!!!

  92. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ…!!!

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…!!!

    ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ "ΜΙΑ ΜΙΑ" ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ…

    ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΡΕΛΟΣ,ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ….

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ…!!!!!

  93. Πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις»: «Εγκληματική οργάνωση» η ηγεσία του Σώρρα

    14
    SHARES
    Share to Facebook
    FacebookShare to WhatsApp
    WhatsAppShare to Facebook Messenger
    Facebook MessengerShare to Twitter
    Twitter
    «Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας…», δήλωσε ο Γ. Παπαγεωργίου
    Βαριές κατηγορίες για τη δράση και την ηγεσία της ομάδας του Αρτέμη Σώρρα εκτόξευσε ο πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Καρδίτσα, Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

    Ο κ. Παπαγεωργίου χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» την ηγεσία του Αρτέμη Σώρρα και δήλωσε ότι χάθηκαν χρήματα.

    «Στην πορεία διαπίστωσα… Όταν δεν βγαίναμε και απευθύνθηκα στα κεντρικά μας είπαν ότι “εμείς δεν έχουμε να καλύψουμε τα δικά μας έξοδα” και τότε σταματήσαμε τη δράση μας. Τα χαρτιά, αυτά τα εξώδικα του Σώρρα, φαίνεται πως ήταν μπακαλόχαρτα… Δεν έχουν καμία ισχύ. Καταλήγω ότι η ηγεσία της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι μια εγκληματική οργάνωση. Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας…».
    Δείτε τις δηλώσεις του Γ. Παπαγεωργίου…

    http://www.protothema.gr/greece/article/666852/proin-proedros-tis-ellinon-suneleusis-eglimatiki-organosi-i-igesia-tou-sorra/

  94. Η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της δεχόμενη την αίτηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευσταθίας Σπυροπούλου, αναίρεσε υπέρ του νόμου την επίμαχη απόφαση του Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Η Ολομέλεια έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013 που είχε διαβιβαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Αναλυτικότερα, η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού.

    Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι ο Α.Σώρρας έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Πηγή: Αρειος Πάγος: Ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει τα 600 δισ. δολάρια | iefimerida.gr

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  95. Η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της δεχόμενη την αίτηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευσταθίας Σπυροπούλου, αναίρεσε υπέρ του νόμου την επίμαχη απόφαση του Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Η Ολομέλεια έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013 που είχε διαβιβαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Αναλυτικότερα, η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού.

    Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι ο Α.Σώρρας έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Πηγή: Αρειος Πάγος: Ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει τα 600 δισ. δολάρια | iefimerida.gr

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  96. ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ,ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ,ΟΣΑ ΝΕΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,Η ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ…

    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ..!!!

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ,ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ…!!!

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  97. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ…!!!

    ****ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ…!!!!*****

  98. Ποιος καθεται στην νεοπαγανιστικη σατανιστικη συμμορια?????? Με 4 κακουργηματα,με πρωην υπαρχηγουθς με περιοριστικους ορους ,με απατες ,πλαστογραφιες,αρχαιοκαπηλιες,νεοπαγανιστικεςε τελετες??????Σβηαατε ρουγιανε σατανολατρη!!Στο φβ μεσα γινεται ο 3ος παγκοσμιος πολεμος!!!Μονο καραμπινες δεν εχετε παρει να σκοτωθειτε μεταξυ σας!!Κατα τα αλλα μας ξεβρακωσες παγανιστικο αρχιδι ε???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  99. Ζητω η μασωνια ,ο νεοπαγανισμος κ ο σατανισμος!!!Απο τη στοα του Καναδα παιρνετε εντολες?Απο τον Διαμαντοπουλο???

  100. Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  101. Τελος γυφτοχολερα, οριστικα και αμετακλητα
    σε τελειωσε ο Κοπιδας μ΄ενα παραβολο 72 ευρω

    Δημητρης Καζαμιας ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΖΑΒΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Ο ΚΟΠΙΔΑΣ ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΓΩΓΗΣ…..ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΖΑΒΟ..ΣΕ ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  102. Τελος γυφτοχολερα, οριστικα και αμετακλητα
    σε τελειωσε ο Κοπιδας μ΄ενα παραβολο 72 ευρω

    Δημητρης Καζαμιας ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΖΑΒΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Ο ΚΟΠΙΔΑΣ ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΓΩΓΗΣ…..ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΖΑΒΟ..ΣΕ ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  103. Τελος γυφτοχολερα, οριστικα και αμετακλητα
    σε τελειωσε ο Κοπιδας μ΄ενα παραβολο 72 ευρω

    Δημητρης Καζαμιας ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΖΑΒΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Ο ΚΟΠΙΔΑΣ ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΓΩΓΗΣ…..ΜΕ 72 ευρω ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΖΑΒΟ..ΣΕ ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  104. Χωλίδης Κωνσταντίνος
    ΗΜΕΡΑ 34η

    ΠΕΝΤΕ *BANCO* ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2013 ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ HUGO CHAVEZ Ο ΚΡΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝΩΤΑΝ ΤΑΧΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΤΗ FEDERAL RESERVE…!!!

    ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΚΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΩΣΤΑ???

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ MERENTES DIAZ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ARIAS CARDENAS ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΛΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

    ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
    ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ…

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26046968_10215021887123474_5414270699261119970_n.jpg?oh=52eca4656d322b34c59f536ddb430b19&oe=5AC5DE4C

  105. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ…

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

  106. Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ

    Ο ΡΟΜΑ ΨΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ.

    ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΥΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΚΙΑ….. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ….. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΚΑ ΦΕΥΓΕΙ…… ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .

    ΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΥΧΙ???….ΤΟ ΝΥΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ… ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ….. ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ….ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΕΣΕ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ…. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ …..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΛΑΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΙΩΤΙΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ
    ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ

    1 ) ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΣΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΣΤΡΩΣΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΛΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

    2 ) ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΖΑΡΩΣΕΙ ,ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ

    3) ΒΑΖΕΤΕ Σ΄ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΝΑ ΧΟΧΛΑΖΕΙ ….
    4) ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΣΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ
    5) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ
    6) ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΙΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ
    ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
    7) ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΡΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΡΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΑΠΕΛΑ
    8) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
    9) ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
    10) ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
    ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

    ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ
    ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΚΙΑ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

Comments are closed.