Ο ‘Απεσταλμένος’ και οι λοιποί απεσταλμένοι!

Ένας  ηγέτης οποιασδήποτε  χώρας:
Αν σταματούσε ένα εμπορικό πλοίο ιδιοκτησίας άλλης χώρας για να το ληστέψει, δεν  θα τον αποκαλούσαν πειρατή;  Αυτός λήστεψε ένα εμπορικό κομβόι της φυλής Κουρές (Εβραϊκή φυλή) και το ονόμασε απλά κατάκτηση!

Αν κατάσχε το ένα πέμπτο των εισοδημάτων της χώρας του για τον εαυτό του, τότε θα τον έλεγαν κλέφτη της κρατικής περιουσίας; Αυτός απλά είπε ‘το ένα πέμπτο για τον απεσταλμένο του του θεού’.
Αν διάλεγε το ωραιότερο κορίτσι μιας χώρας που κατέκτησε, για να κάνει σεξ, τότε δεν θα τον ονόμαζαν φιλήδονο; Αυτός  πήρε τα ωραιότερα κορίτσια από τις εβραϊκές φυλές που κατέκτησε όπως την Σοφία κόρη του Χουγιέι και την Ροχάνα κόρη της Σαμαούν. Τις θεώρησε απλά λάφυρα πολέμου και απλά αποκτήματα για σεξ.
Αν εξαπέλυε 27 πολέμους και 56 αποστολές μάχης και όλα αυτά μάλιστα σε 8 μόνο χρόνια, τότε δεν θα τον αποκαλούσαν φιλοπόλεμο και αιμοσταγή; 
Αν παντρευόταν ένα κορίτσι 9 ετών ενώ είναι ήδη περασμένης ηλικίας, τότε δεν θα έλεγαν ότι είναι παιδεραστής; Αυτός όμως παντρεύτηκε την Αισά όταν ήταν 9 ετών και ολοκλήρωσε μαζί της την επαφή, ενώ η κοπέλα ήταν μόλις 9 ετών, και αυτός είχε την ηλικία του παππού της!.
Αν είχε θεσμοθετήσει νόμους για τον λαό του και μετά έθετε τον εαυτό του υπεράνω των νόμων αυτών, τότε αυτόν τον ηγεμόνα δεν θα τον αποκαλούσαν δικτάτορα; Αυτός όμως ενώ έθεσε όριο μέχρι 4 συζύγους για τους ακόλουθούς του, ο ίδιος για τον εαυτό του παραβίασε το νόμο. Παντρεύτηκε πάνω από 11 γυναίκες.
Αν σκοτώσει τους αντιπάλους του μόνο και μόνο επειδή του κάνουν κριτική ή επειδή δεν ζητωκραυγάζουν γι’ αυτόν, τότε δεν θα τον αποκαλούσαν τύραννο; Και όμως αυτός σκότωσε τον Κάαμπ Μπιν Άσραφ και άλλους οι οποίοι αντιτασσόταν στις πράξεις του, με το πρόσχημα ότι αντιτάσσονταν στο θεό και στον ‘απεσταλμένο του θεού’.
Αν εξοντώσει τις μειονότητες στη χώρα του ή τις εξαναγκάσει να φύγουν  μόνο και μόνο επειδή έχουν άλλη θρησκεία, τότε δεν θα τον αποκαλούν εγκληματία πολέμου; Και όμως αυτός εξολόθρευσε τους Εβραίους του Μπανί Κουράιντα, και εκτόπισε τους Εβραίους  του Μπανί Ναζίρ και διέταξε την απέλαση των χριστιανών και Εβραίων από όλη την Αραβική χερσόνησο, ώστε να απομείνουν σε αυτήν μόνο οι οπαδοί του ‘απεσταλμένου του θεού’!.
Αν σκοτώσει όλους όσους θελήσουν απλά να εγκαταλείψουν την ομάδα του, με το πρόσχημα της προδοσίας, τότε αυτόν δεν θα τον αποκαλούσαν αρχηγό της μαφίας; Όμως αυτός προστάζει να σκοτώνεται κάθε ‘αποστάτης’!. Και το προστάζει αυτό με το ότι λέει «Οποιοσδήποτε αλλάξει την θρησκεία(την δική του), σκοτώστε τον».
Αν ισχυρίζεται ότι ‘διατάχθηκε’ να πολεμά τους ανθρώπους μέχρι να υποκύψουν στην εξουσία του, αλλιώς το αίμα τους θα ποτίζει την γη, τότε αυτόν δεν θα τον αποκαλούσαν παρανοϊκό; Αυτός όπως είπε: ‘διατάχθηκα να πολεμώ τους ανθρώπους μέχρι να ορκίζονται στο: Δεν υπάρχει Θεός άλλος παρά ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο απεσταλμένος του ’. Και αν το πουν αυτό, τότε γλυτώνουν το αίμα τους. Δεν είναι αυτή η ρήση κήρυξη πολέμου προς όλον τον υπόλοιπο κόσμο, μέχρι ο κόσμος να υποδουλωθεί οριστικά στη δική του θρησκεία;.
Είναι αυτονόητο ποιος είναι αυτός ο ‘απεσταλμένος από τον Αλλάχ!’ και συνάμα ΄προφήτης’ αυτού. Όμως, όλα τα παραπάνω αυτός τα έπραξε. Και όλα αυτά αποδεικνύονται με Ιστορικά στοιχεία. Τώρα τι προφήτεψε αυτός ο προφήτης, είναι άλλη ιστορία. Όμως, είναι απορίας άξιο, γιατί οι άνθρωποι σήμερα δεν έχουν απαξιώσει και επίσημα αυτό το πρόσωπο όπως έχουν ήδη κάνει με άλλους ηγέτες, οι οποίοι έπραξαν ανάλογα; Μήπως τηρουμένων κάποιων αναλογιών κάτι παρόμοιο δεν έκαναν ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Καντάφι, Ο Πολ Ποτ, ο Μουσουλίνι, ο Σαντάμ Χουσείν και άλλοι. Ή μήπως πρέπει να θεωρήσουμε όλους αυτούς ως ‘απεσταλμένους’ του Αλλάχ;
Αναρωτιέται κανείς γιατί τον κρίνουν με διαφορετικό τρόπο;
Μήπως επειδή το δημιούργημά του το προώθησε ως θρησκεία και για αυτό θα πρέπει να παραβλέψουμε τα εγκλήματά του;
Μήπως επειδή φοβούνται ότι οι Ισλαμικές χώρες θα κόψουν την ροή πετρελαίου;
Μήπως φοβούνται ότι θα ξεσηκωθούν οι ακόλουθοί του;
Μήπως έτσι βολεύει κάποιους στην Παγκοσμιοποίηση; Ο ‘απεσταλμένος’ μας αποστέλλει σύγχρονους ‘απεσταλμένους’. Δηλαδή χρησιμοποιείται η κατάσταση για άλλους σκοπούς;
Πάντως,  τέτοιους ‘απεσταλμένους’ να έχει η ανθρωπότητα και είναι σίγουρο ότι θα προκόψει!

loading...