Ο ΑΡΓΑΛΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ * ΜΕΡΟΣ Α

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 
ΠΤΥΧΕΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ 
ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ 
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ.

KYΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ 
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ
ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

Το Ελληνικο εθνος θα φτασει στο απογειο του οταν θα ενωθουν και θα γινουν ενα ο Αρχαιος Ελληνικος Πολιτισμος και ο Χριστιανισμος.

Μεχρι τοτε ηταν τελειως αδυνατον ο κορυφαιος μακραν  πολιτισμος  ολων των εποχων που ηταν και ειναι ο Ελληνικος, να φερει απο μονος του στο απογειον της ακμης του το Ελληνικο εθνος.

Η στρατιωτικη-ιδεολογία της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν βασισμενη επάνω στο
αξιωμα του Θησεα, της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων αξιωματων. 


Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες.

Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 
Eπι Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας δεν ειχες το δικαιωμα να εισαι βασιλιας, αρχιστράτηγος, στρατηγος, εάν δεν πολεμουσες στην πρωτη Γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου.

Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana, η αιωνια
παγκοσμια ρωμαική Αυτοκρατορία ένωσε ολη την οικουμένη και επεφερε την υποταγή των Βαρβάρων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατριίδα που γεννήθηκε ο Θεάνθρωπος ιησους Χριστος.

Οι Ελληνες οι οποιοι ηταν οι κληρονομοι και οι συνεχιστες στην διοικηση της ρωμαικης αυτοκρατοριας από σεβασμο στον κληροδοτη και εθνικο ευεργετη τον αγιο Κωνσταντινο, οφειλαν  να χαράξουν την ιδια πολιτικη πορεία παντα  με βάση την ίδια αρχή, το ρωμαικο αυτοκρατορικο δικαίο, την ρωμαικη κρατικη οργανωση, και την Ελληνικη χριστιανική ηθική-πίστη μαζι με την πνευματική παράδοση του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 


Η ρωμαικη αυτοκρατορία συνεχισε τον ελληνιστικο πολιτισμό (παιδεια,γλώσσα, ήθη, έθιμα), μεσα σε ένα κρατος με τα πολιτικά αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της ιταλιας.  


Το ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων μαζι  με ολους αυτους τεραστια ηταν η συμβολη του αγιου Γρηγοριου του Επισκοπου Νυσσης.
Φυσικα πανω από όλα η Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν  η κοιτίδα, ηταν το παγκοσμιο κεντρο  διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας,με στοχο την εξάπλωση και διδαχη  των χριστιανικων ευαγγελίων και της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.
Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες  όλων των άλλων εθνων. 

Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-pax ellas).
 Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 
Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν . Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.
Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιος , Ρωμαιοι αυτοκρατορες , Ρωμαιοι υπηκοοι ,σημαιναν ταυτοχρονος τους τιτλους εξουσιας, ελευθεριας, και πολιτιστικης ανωτεροτητας των Ελλήνων.

Δεν υπαρχει καμια υπερβολή όταν αναφερω ότι οι υπολοιποι λαοι από σεβασμο στα επιτεύγματα των Ελλήνων του μεσαιωνα, που από σκλαβοι εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους χωρις να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Ολα αυτα με μοναδικα στηρίγματα τον Χριστο και τον Πλατωνα, με συνεπεια οι αγιοι προγονοι μας να προκαλουν δεος-σεβασμο σε αρκετα εθνη-κρατη τα οποια αναγνωρίιζαν ως ανωτατη παγκοσμια αρχη την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.

Σχεδόν ολο τον μεσαιωνα,ο Ελληνας μοναρχης ηταν ο απολυτος αρχοντας του μεσαιωνικου κοσμου.

Μεχρι να προσχωρησει το βατικανο στον εωσφορισμο, ο εκαστοτε παπας, χρονολογουσε τα εγγραφα του, με το ετος βασιλειας του Ελληνα μοναρχη.

Για ολους τους λαους των βαλκανιων η Κωνσταντινουπολη ηταν το τσαριγκραντ,που σημαινε η πολη των ρωμαιων αυτοκρατορων.


Οι βορειοτεροι λαοι, οπως οι Ισλανδοι κατά την εποχη του μεσαιωνα ελεγαν τα στενα του Βοσπορου σγιαβινταρσουντ, που σημαινει τα στενα των ευσεβών Χριστιανών.

Η Κωνσταντινουπολη δεν εγινε μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο κεντρο, αλλα εγινε ταυτόχρονα, παγκοσμιο πνευματικο κεντρο της ανθρωπότητας.

Σκοπος ζωης για ολους τους αλλοδαπούς, ηταν να μπορεσουν εστω και για μια φορα να επισκεφτουν την Κωνσταντινουπολη, την πολη με της περισσοτερες, με τις πιο θαυμαστες Εκκλησιες, την πολη με τα περισσοτερα μοναστηρια σε ολο τον κοσμο, που ταυτόχρονα ηταν τα πιο θαυμαστα ολου του κοσμου. 


Ακομη ηταν η πολη με τα περισσοτερα φιλανθρωπικα ιδρυματα, σε ολη την οικουμενη. 


Επισης ονειρο ζωης πολλων αλλοδαπών ηταν να φοιτησουν, στην Ελληνικη φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη Κωνσταντινουπόλεως.
Μετα από ολη αυτην την πενυματικη και πολιτισμικη ανωτερωτητα δεν ηταν και τοσο δυσκολο να ασπασθούν τον Χριστιανισμό, εαν ήθελαν να είχαν θέση στον Ελληνικο παγκοσμιο κοσμο..

Αυτος ηταν ο σκοπος των Ελλήνων διοικητών της ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Η νεα πρωτεύουσα, η Κωνσταντινούπολη, είναι η νεα Ρώμη, η παγκοσμια πρωτευουσα του μεσαιωνα. 


Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, η Θεία Πρόνοια θα έσωζε την Πόλη και την αυτοκρατορία, εξαιτιας της μαχητικότητας και των χρηστων ηθων. 
Το αξιωμα του Imperium Romanum μαζι με την διαδοση του χριστιανισμου
ηταν τα στοιχεια τα οποια καθορισαν  την εξωτερική πολιτική των ΕλληΝων αυτοκρατόρων.

Παραλληλα ολοκληρώθηκε  ο εξελληνισμος του αυτοκρατορικου Ελληνικου
ρωμαικου κρατους, ο οποιος συνοδεύτηκε από την γεννηση  του Ελληνικου εθνικισμού  από τις αρχές του 7ου αιώνα με την ανοδο του μεγα Ελληνα του Ηρακλειου από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας.

Είναι αδιαμφισβητητο γεγονος ότι εκτος από την παγκοσμια πολιτικη ρωμαικη θεωρια, η Ελληνικη πλεον αυτοκρατορια στηριχθηκε και στην εξαπλωση του οικουμενικου Χριστιανισμού, ο οποιος καθορισε ολους τους υπολοιπους αιωνες την εξωτερικη πολιτικη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.


Η χριστιανικη ιδεολογια της παγκόσμιας Ελληνικης αυτοκρατοριας  είναι  οτι ολοι οι Ελληνες-Ρωμαιοι εχουν  το ιερό καθήκον να προσφερερουν στην ανθρωπότητα. 


Το νέο ιmperιum ρomanum ειχε μονιμα το πολιτικο αξιωμα ότι η παγκοσμια
ρωμαικη  αυτοκρατορια αποτελουσε την αγια κληρονομια του Ελληνικου εθνους που ηταν δωσμενη από τον αγιο Κωνσταντινο, ενώ η συνεχεια του κρατους  ηταν
ευλογημενη και καθορισμενη απ τον Χριστιανισμο και τον ιησου Χριστο.



Για αυτό η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια επρεπε να συνεχισει την ακριβως πολιτικη με τους κληροδοτες και να ξαναφέρει την αυτοκρατορίαστα παλαια της σύνορα.


Η απαλλαγη του μεσαιωνικου  κόσμου από τους βαρβάρους ήταν εντελως απαραίτητη προϋπόθεση και ανάγκη για τη διατήρηση της ειρήνης, για την επιβολή του ρωμαικου δικαίου και του χριστιανισμου για να έρθουν όλοι οι βάρβαροι  λαοί στους κόλπους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.


Η ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν πλεον η μητερα παναγια η οποια αγαπα-αγκαλιαζει όλους τους ανθρωπους και τους μαθαίνει τον ιερο αρχαιο Ελληνικό πολιτισμό μαζι με την χριστιανική πίστη.

Για να είναι σε θεση να συμβιωσουν ολοι οι λαοι ειρηνικα και δικαια μεταξυ θα επερεπε ολοι αυτοι οι βάρβαροι να εγκαταλειψουν τον εωσφορισμο.



 Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.
ΕΠΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες.

 

Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 

Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια.

Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα-οικονομικα εκανε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο
Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Ολες οι Ελληνιδες εκεινων των εποχων ειχαν κατι κοινο μεταξυ τους διοτι εκκλησιαζοταν συνεχεια και εν συνεχεια εγινε μοναχη.

Η ορθοδοξη εκκλησια αποτελουσε τροπο ζωης για της γνησιες Ελληνιδες και τους Ελληνες. Ακομη πηγαιναν σε εσπερινούς ,αγρυπνιες κλπ.

Ολους εκεινους τους αιωνες , κάθε εβδομαδα, γιατι οι ανδρες απουσιαζαν μονιμος στα πεδια των μαχων, οι Ελληνιδες εκαναν παντοτε φιλανθρωπιες.


Πηγαιναν συνεχεια σε νοσοκομεια με φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν κανεναν απολυτος συγγενή. Εκει τους εκαναν παρεα, ενώ τους εδιναν παντοτε ελεημοσυνη. 



Για τους ιδιους λογους, πηγαιναν στα φτωχοκομεία, εκαναν παρεα στους φτωχους και τους εδιναν ελεημοσυνη. 


Επισης πηγαιναν σε κρατουμενους.


Από αυτές της εξαιρετικες, μονογαμικες, ηθικες Ελληνιδες, γεννηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων αυτοκρατορων, στρατηγων, ανωτατων αξιωματικων, στρατιωτών του μεσαιωνα.

Για αυτό τοτε είμασταν παγκοσμια αυτοκρατορια. 

Σε αυτο το μοναδικο κρατος και το εξαιρετικο περιβαλλον γεννηθηκε ο αγιος Αυτοκρατορας Νικηφορος ο β Φωκας.
Ο Αγιος ΝΙκηφορος ειναι ο εθνικος μας αγιος και προστατης απο τους αγαρηνους. 
Φυσικα ο Αγιος Νικηφορος Φωκας ειναι αυτην την εποχη ειναι και ο εθνικος  προστατης των νησιων μας απο τους Ισμαηλιτες διοτι απελευθερωσε την Κρητη απο τους Σαρακηνιους.

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.
























* AKOMH KAI O NEΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
ΚΡΕΜΜΩΝΑΣ Ο ΛΙΟΥΠΡΑΝΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ 
ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 
ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ 
ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 
ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΡΑΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΤΙ 
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ 
ΣΟΦΙΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, ΟΙ 
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ, ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 
ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΝ 
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΨΕΛΝΑΝ
ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΩΣ ΑΡΓΑΛΕΟ 
ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ.

loading...

2 thoughts on “Ο ΑΡΓΑΛΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ * ΜΕΡΟΣ Α

  1. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ
    ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ
    ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΑΝΙΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΟΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ.

  2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ ΚΥΡΙΕ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ;

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΙ
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ
    ΓΥΦΤΟΙ ;

Comments are closed.