Νάουσα: Αφηνιασμένος Αλβανός έσπασε το πόδι γιατρού!

Είχε πάει με την οικογένειά του στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στη συνέχεια επέστρεψε και ξυλοκόπησε το γιατρό

Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός γιατρού, από έναν πατέρα δύο ανηλίκων παιδιών, στο Νοσοκομείο της Νάουσας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Νάουσας και η ΠΟΕΔΗΝ ένας άντρας, αλβανικής καταγωγής, ξυλοκόπησε έναν παιδίατρο μέσα στο χώρου του νοσοκομείου, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι και θλαστικά τραύματα στο κορμί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο του παιδιά το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα το Παιδιατρικό Τμήμα στις 19 Δεκεμβρίου 2017. Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια επισκέπτονταν το νοσοκομείο αφού ο γιατρός «παρακολουθεί» τα δύο ανήλικα παιδιά και ποτέ στο παρελθόν δεν είχε υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Ο γιατρός εξετάζει τα παιδιά και δίνει τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες. Όπως υποστηρίζει το Σωματείο Εργαζομένων από την πλευρά του ζευγαριού δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και η οικογένεια στη συνέχεια αναχώρησε από το νοσοκομείο.

Ωστόσο σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλονται ο αλβανικής καταγωγής άντρας επέστρεψε στο Νοσοκομείο της Νάουσας σε έξαλλη κατάσταση, έκλεισε την πόρτα του ιατρίου, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος παιδίατρος και στη συνέχεια ξυλοκόπησε άγρια τον παιδίατρο. Συγκεκριμένα ο άντρας φέρεται να έσπασε το πόδι του γιατρού και να του προκάλεσε θλαστικά τραύματα στο σώμα.

«Ένας γιατρός υπέστη μια ανόητη και άθλια επίθεση. Έφαγε ξύλο, του έσπασαν το πόδι. Ο γιατρός μου είπε: “είναι παιδιά τα οποία εξετάζω από μωρά τα βλέπω τα τελευταία χρόνια. Κάποια στιγμή άκουσα το παιδί να βήχει και το εξέτασα”. Μετά απο καμία ώρα περίπου γύρισε πίσω και έδειρε τον γιατρό. Του είπε: “έλα να σου πω”, τον τράβηξε μέσα στο γραφείο, τον απομόνωσε και την ώρα που έκλεινε ο γιατρός πίσω του την πόρτα τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω», λέει στο protothema.gr ο διοικητής του νοσοκομείου της Νάουσας, Δημήτρης Μαυρογιώργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε μήνυση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου εναντίον του φερόμενου ως δράστη προκειμένου η υπόθεση να ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Είναι απαραίτητο η Πολιτεία να μεριμνήσει για την έγκριση κονδυλίων, ώστε να εξασφαλιστεί η 24ωρη φύλαξη των Νοσοκομείων με Security. Οι εργαζόμενοι είναι εκτεθειμένοι κι απροστάτευτοι σε εκδηλώσεις βίας, φραστικής και σωματικής κι αυτό κάποτε πρέπει να σταματήσει.

Παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που προκύπτουν, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου αγωνιζόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και είναι απαράδεκτο να είμαστε αποδέκτες βίαιων συμπεριφορών. Καταδικάζουμε τη βία που ασκήθηκε στον συνάδελφό μας.

Καταδικάζουμε τη βία, απ’ όπου κι αν προέρχεται, με όποιον τρόπο κι αν εκφράζεται.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον ιατρό μας και καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη, στον ίδιο και την οικογένειά του, στους ασθενείς μας, σε όλους όσους εργάζονται αυτές τις Άγιες μέρες όπως και το προσωπικό μας και σε όλους τους συμπολίτες μας», αναφέρει μεταξύ άλλων το σωματείο εργαζομένων της Νάουσας σε σχετική του ανακοίνωση.

Διαβάστε την καταγγελία

loading...

8 thoughts on “Νάουσα: Αφηνιασμένος Αλβανός έσπασε το πόδι γιατρού!

  1. ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ΖΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΟΠΩΣ Κ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙΟΛΕΡΕΣ!ΟΥΣΤ!

  3. Σίγουρα το αλβανικό κοπρόσκυλο θα πήρε κοινωνικό και πάσης φύσεως επίδομα από τα ματωμένα χρήματα του ελληνικού λαού.
    Άμεση απέλαση όλων των Αλβανών τώρα και σφράγισμα των συνόρων.

  4. ΕΚΑΗΚΑΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ
    ΕΚΑΗΚΑΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗΗ
    ΕΚΑΗΚΑΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗΗΗ
    ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΖΕΙ ΤΩΡΑ Η ''ΝΑΝΣΥΥΥ""!!!!

    ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΑΡΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ. ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΟΥ Η ΝΑΝΣΥ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΩΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΕΙΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΜΕΝΗ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΚΑΝΟΙΝΙΣΕ…ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ

  5. ΑΓΑΠΩ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΗΡΩΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  6. Ε.ΣΥ 8:40 ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ 25ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  7. ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΑΡΙΣΟΥΝΕ

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 9.18, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ,
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΊΖΕΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ;;;
    ΠΟΣΟ;;;

  8. ………………….
    κοιταξε αυτος που απολογηθηκε για τα κακουργηματα πως τραγουδαει στους σατανολατρες!!!!
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    …….
    Τι ειπε ρε σατανολατρη νεοπαγανιστη???????
    εισαγγελας?ανακριτης?εγκληματικη οργανωση???????????
    Σε τσουζει σατανιστη σε τσουζει??

Comments are closed.