Μάγδα Τσέκου: «Αν Ο Γιώργος Αυτιάς Μου Έσκαβε Το Λάκκο; Την Ημέρα Που Απολύθηκα…»

Για την απόλυσή της από τον ΣΚΑΙ μίλησε μεταξύ άλλων η Μάγδα Τσέγκου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”.

«Δεν τα έχω πει όλα κι εγώ θα κρίνω πότε θα ξαναμιλήσω γιατί έχω πει πολύ λίγα. Κι έχω να πω πολύ πιο σοβαρά πράγματα. Τρεις φορές υπέβαλλα γραπτώς την παραίτησή μου και δεν έγινε δεκτή. Ήταν τρεις φορές που ήταν αρκετά δύσκολες, είναι οι στιγμές της έντασης στη δουλειά, οι οποίες σε φτάνουν εκεί που λες ότι δεν πάει άλλο.

Είμαι από τους ανθρώπους που φημίζομαι για την υπομονή μου στο χώρο. Άλλοι είναι γαϊδούρια στη δουλειά και άλλοι γαϊδουρινής υπομονής άνθρωποι. Πραγματικά δεν ιδρώνει το αυτί μου πια για κανέναν και για τίποτα. Πολλές φορές πρέπει να φύγεις από έναν χώρο για να αρχίσεις να μαθαίνεις και τι λένε για σένα.

Το “διαζύγιο” με τον Γιώργο Αυτιά με άφησε αδιάφορη. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία και μέχρι εκεί. Σταματάς να συναναστρέφεσαι έναν άνθρωπο, γενικά μιλάω, όταν σου σκάβει το λάκκο εν αγνοία του ότι είναι εις γνώση σου αυτό.

Αν ο Γιώργος Αυτιάς μου έσκαβε το λάκκο, τι να σου πω… Θα το ξέρει μόνο εκείνος, αλλά εγώ δεν μίλησα συγκεκριμένα. Την ημέρα που με απέλυσαν, το απόγευμα με πήρε τηλέφωνο και έδειξε έκπληξη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για τον κ. Αυτιά», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

Δείτε όλα όσα είπε η Μάγδα Τσέγκου…

loading...