Ηλίας Κασιδιάρης: «Παραδουλεύτρα του Ερντογάν ο Παυλόπουλος» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας – μπροστά στον εμβρόντητο Κοτζιά – τι πραγματικά είπε ο Ερντογάν στην Θράκη (και κρατούσαν κρυφό όλα τα κόμματα και τα συστημικά ΜΜΕ).

Ανέφερε αυτολεξεί τα λόγια του “σουλτάνου”, ο οποίος μίλησε για 4 δικούς του βουλευτές μέσα στην Ελληνική Βουλή. Οι εν λόγω πράκτορες της τουρκίας πρέπει πάραυτα να συλληφθούν και να φυλακιστούν με βάση την ελληνική νομοθεσία.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής μας στηλίτευσε την άθλια εικόνα του Παυλόπουλου δίπλα στον Ερντογάν. Αυτές οι αλήθειες πόνεσαν τους τουρκοπροσκυνημένους, που έσπευσαν να διακόψουν την Επιτροπή και να ρίξουν μαύρο, για να μην ακουστούν οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα):

loading...

13 thoughts on “Ηλίας Κασιδιάρης: «Παραδουλεύτρα του Ερντογάν ο Παυλόπουλος» – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Πρέπει να έχουμε ως πρότυπο τους προγόνους μας που αγωνίσθηκαν και θυσιάστηκαν για το καλό αυτού του τόπου.

  2. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, αναρωτιόμαστε γιατί άραγε οι αγωνιστές του 1821 έχυσαν το αίμα τους;;

  3. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία στην πολιτική.
    Η εθνική συνείδηση αλλοιώνεται.
    Οι ηθικές αρχές χάνονται.
    Η Χριστιανική Πίστη χτυπιέται.
    Τίποτε δεν γίνεται τυχαία στην πολιτική.

  4. Η Ελλάδα γνώρισε ανυπέρβλητους ήρωες του μεγέθους του Λεωνίδα, αλλά και επαίσχυντους Εφιάλτες.

  5. Τιμή και δόξα σε όσους φυλάνε Θερμοπύλες.

  6. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ :

    ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΙ, ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΟΜΑΧΟΙ, ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 1940.

    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ?

    Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Κ Α Τ Α Δ Ι Κ Α Σ Μ Ε Ν Ο Σ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ – ΠΡΩΤΑ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ι Κ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ : " Α Ι Σ Υ Μ Ν Η Τ Ε Ι Α "

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΕΞΕΛΕΓΑΝ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΥΠΟ ΕΝΑΝ ΟΡΟΝ :

    ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΝΕΚΑΜΠΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΑΙΣΥΜΝΗΤΗΣ.

    ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΙΣΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Ο ΣΟΛΩΝ.

    ΟΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΟΦΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ …ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΚΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ !

    ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ & ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΓΓΟΥΡΕΣ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΛΙΔΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΗΓΕΜΟΝΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ?

    ΒΙΤΡΙΟΛΙ- ΚΩΝΕΙΟ – ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΡΡΙΖΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  7. ρε αντε πηδησου ρε μασονοπουλημενο τομαρι σταγακη εσυ και ο γυφτος και οι μασονοι που σε πληρωνουν

  8. Τι δουλεια εχεις εσυ με αυτη την ιερη χωρα του Χριστου κ της Παναγιας ρε αθεο εβραικο αποβρασμα???Εσεις οι 1.000 αθεοι εβραιομασωνοι που βριζετε χυδαια μεχρι εμμετου τα ιερα κ τα οσια των Ελληνων,το Χριστο κ την Παναγια,δεν εχετε καμια θεση σ αυτη την ιερη χωρα!!!εβραιοπουλημενα τομαρια!

  9. Salom Aβρααμ….ωωω Salom σεβαστε Ραββινε καλη hanuka hava nagila hava….Ευχαρiστω Αδελφε Αβρααμ Αvenusalom melehem Καλη Hanuka ξερεις σε πηρα να μεριμνησεις για τον ταλαιπωρο πρωην υπαλληλο μας να στειλεις μερικες τσαπελες και το παραδοσιακο μας γλυκο το kipur tsimet να φαει και αυτος τον θυμαμαι οταν τον ειχαμε κοντα μας πως ειχε μαθει τους χορους μας και εσερνε πρωτος τον χορο της hanuka με το μαυρο του γουνινο καπελο που του ειχαμε δωσει οταν πεθανε ο Αδελφοσ Μωυσης (Αvenusalym uruahi( ωραιος ηταν αλλα βγηκε πολυ απατεωνας τελος παντων στειλτου εκει να φαει και οπως παει θα ειναι τα τελευτεα του οι πορτες ειναι ανοικτες στον κορυδαλλο και τον περιμενουν…χα χαα ημαρτον ημερα hanuka πηγα να ευθυμησω ναι ενταξει θα στειλω να φαει εκει να ξεβρωμισει ο τοπος….Καλα Αβρααν κανε το σωστο και φουνταρετον στον Κορυδαλλο αντε και παλι ευτυχια και καλη hanuka….salom….salom…..ΤΣΑΠΕΛΕΣΣΣ !!! ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΒΟΘΡΑΤΖΗ ΚΩΛΟΓΕΡΕ

  10. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΒΙΝΟ Κ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ!!!!!

  11. ΑΓΓΕΛΩ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙ ΣΟΥ

  12. Ακου ΕΣΥ Αγγέλω, … "οι Αγωνιστές του 1821 και τα ανυπέρβλητα παλληκάρια του 1940" πολεμούσαν βαστώντας την Ελληνική Σημαία με τον Σταυρό και έδιναν τη ζωή τους για "Του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία". Κατάλαβες;

Comments are closed.