Λάκης Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε την αλλαγή που υποσχέθηκε.

“Μετά τη δικτατορία, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης είναι οι δύο προσωπικότητες που συνδέθηκαν με την καταστροφή της χώρας… Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε την αλλαγή που υποσχέθηκε…”

Η συνέντευξη που δίνει ο Λάκης Λαζόπουλος στην εφημερίδα Documento και τη Στέλλα Χαραμή, θα συζητηθεί…

«Τη στιγμή που αποφασίζω να πω εκείνο που σκέφτομαι ξέρω ότι θα έρθω αντιμέτωπος με ζόρικες καταστάσεις. Κι όμως δεν κάνω πίσω.

Οι επιθέσεις που δέχομαι προέρχονται από μαφίες ενώ η δική μου αντίδραση έχει να κάνει με τη δύναμη ενός σατιρικού συγγραφέα να διατυπώνει αυτό που βλέπει. Η δύναμη της διατύπωσης σε μια εποχή όπου όλα διαστρεβλώνονται είναι τρομακτική. Σαν να έχουμε συμφωνήσει ότι όλοι οι καθρέφτες είναι παραμορφωτικοί και έρχεται κάποιος να τοποθετήσει έναν κανονικό καθρέφτη.

Θα ήταν αφύσικο να ισχυριστώ ότι δεν έχω κάνει λάθη. Είμαι ανοιχτός στο λάθος όπως ο καθένας. Όμως αν μια γυναίκα που μαγειρεύει χρόνια στην κουζίνα σου σπάσει ένα πιάτο θα τη διώξεις; Δεν έγινε και κάτι λοιπόν αν έχω σπάσει ένα πιάτο μέσα σε 35 χρόνια.

Αποχώρησα από ένα κανάλι με την πιο δημοφιλή εκπομπή, αυτό και μόνο θα ήταν ένας λόγος για να στεγαστώ κάπου. Ωστόσο δεν είμαι πουθενά… Θα έρθει η ώρα που θα μπορώ να μιλήσω -αλλά και να μην έρθει δεν έγινε και κάτι. Μη σώσω να είμαι οπουδήποτε αν δεν μπορώ να λέω ελεύθερα την άποψή μου.

Το αίτημα των Ελλήνων προς τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν να αλλάξει η κατάσταση. Μόνο που ο Έλληνας έχει επιβαρυνθεί επιπλέον φορολογικά, η κατάστασή του έχει γίνει πολύ πιο δυσάρεστη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε την αλλαγή που υποσχέθηκε. Τώρα αν αυτή μετατίθεται χρονικά είναι κάτι που θα το κρίνει ο κόσμος.

Η κρίση και οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις διέλυσαν την ψυχολογία του Έλληνα. Προσωπικά εξοργίζομαι όταν θυμάμαι τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να πετάξει τη χώρα του για να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Νωρίτερα δρούσε ο Κώστας Σημίτης της απόλυτης διαφθοράς που ξεπούλησε τα πάντα βάζοντας τα θεμέλια της χρεοκοπίας. Μετά τη δικτατορία αυτές είναι οι δύο προσωπικότητες που συνδέθηκαν με την καταστροφή της χώρας. Επίσης δεν θα συγχωρήσω ποτέ στο ΠΑΣΟΚ ότι αγκάλιασε τη χούντα (σ.σ. Καρατζαφέρης) για να παραμείνει στην εξουσία».

loading...

9 thoughts on “Λάκης Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε την αλλαγή που υποσχέθηκε.

  1. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.Ανεχόμαστε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ανενόχλητοι,οι δύο αυτοί άνθρωποι,Σημίτης και ΓΑΠ,που έβαλαν την σφραγίδα τους,στο ξεπούλημα της χώρας,και την είσοδό μας στα μνημόνια.
    Από την άλλη πιστέψαμε ότι ένας νέος άνθρωπος,(Τσίπρας),με αριστερές ιδέες,θα έκανε αυτό που του ανέθεσε ο λαός με την ψήφο του,καί στις εκλογές,καί στο δημοψήφισμα. Να αλλάξει την πορεία της χώρας,και όχι να συνεχίσει το έργο των προηγουμένων,και μάλιστα με μεγαλύτερο….ενθουσιασμό. Δυστυχώς τα ψέματα αυτού του ανθρώπου ήταν τόσα πολλά προς τους δύσμοιρους Ελληνες,που τον κάνουν πιο μισητό ακόμη κι από τους δύο προαναφερθέντες.
    Οτι κατηγορούσε από πριν ώς αδικο,ως έγκλημα,ως αντισυνταγματικό, τώρα έγιναν αναγκαία,απαραίτητα,εκσυγχρονιστικά και δίκαια.
    Εχει κατορθώσει να εξαφανίσει την μεσαία τάξη,υπερφορολογώντας την,και άφησε ανέγγιχτους αυτούς που τόσα χρόνια λυμαίνονται τον τόπο. Από την άλλη,μοιράζει μερίσματα και δωράκια,στην κατηγορία εκείνη των συνανθρώπων μας,που ζούν με 600€ και κάτω,αφήνοντας στην μοίρα τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους,που έχουν εισοδήματα έως 20000€,και οι οποίοι έχουν τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα,καθώς έχουν χάσει έως 40% του εισοδήματός τους,έχουν στεγαστικά δάνεια,έχουν αυτοκίνητο με ότι άσχημο αυτό συνεπάγεται,και κυρίως έχουν μεγάλα παιδια άνεργα,που αναγκάζονται να τα συντηρούν. Αυτούς λοιπον τους ανθρώπους,τους θεωρεί "έχοντες",τους έχει εγκαταλλείψει,και μοιράζει επιδόματα σε κάθε λογής λαθραίους,μετανάστες,και ότι άλλο συνοθήλευμα έχει μαζευτεί στην έρμη τη χώρα. Μετά απορούν γιατί οι λαοί της Ευρώπης,ενισχύουν τις εθνικιστικές τους δυνάμεις.
    Το ίδιο θα γίνει κι εδώ στην χώρα μας στις επόμενες εκλογές,όπου θα δείτε τα ακροδεξιά κόμματα να καταλαμβάνουν πολύ μεγάλη προτίμηση στην ψήφο των Ελλήνων,άσχετα με τις δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία,που τους έχουν χαμηλά στην προτίμησή μας. Και ξέρετε κάτι; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ………………….

  4. Λακη ασε τα σαπια σου οταν τα χοντροκονομαγες εκανες τον μακακα,τωρα που βρωμανε τα χνωτα σου απο την πεινα θυμηθηκες οτι κατι δεν παει καλα?>

  5. πιο εκφυλο και διεφθαρμενο υποκειμενο δεν υπαρχει στον πλανητη

  6. Ο Λάκης μας βρήκε ποιοι κατέστρεψαν την Ελλάδα , μπράβο ρε Λάκη εσένα περιμέναμε .
    ΥΣ . Μόνο ως καλός και ταγμένος ΣΥΡΙΖΕΟΣ δεν μας λέει τίποτα για την καταστροφή των 3χρόνων από τα συντρόφια του , όμως ελπίζει ότι η αλλαγή θα έλθει μετά από 5,6,10 χρόνια αρκεί να κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ , ο λαός λέει ΄λύκος τρίχα αλλάζει μυαλά ΟΧΙ ,

  7. ta komounia kai ta masonia katastrepsan tin ellada mazi me pollous malakoellines pou tous psifizan kai akoma tous psifizoun. tora fate skata.

Comments are closed.