Ραχήλ Μακρή: «Τραγικό να αποκαλύπτεται, πως άτομα χωρίς ελληνική συνείδηση που μισούν οτιδήποτε ελληνικό υπηρέτησαν τον ελληνικό λαό ως υπουργοί του επί δεκαετίες….

…θυμίζοντας τόσο έντονα ότι το πρόβλημα της Ελλάδος διαχρονικά και ιστορικά δεν ήταν οι επίδοξοι κατακτητές της, αλλά οι εφιάλτες της»

Δήλωση της επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην βουλευτή κ. Ραχήλ Μακρή για τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου για την καταγωγή των Σουλιωτών

Επιδιώκοντας για ακόμη μια φορά να βρεθεί στην επικαιρότητα, προκαλεί την πλειονότητα του ελληνικού λαού με τις ανιστόρητες τοποθετήσεις του.
Αυτή την φορά διαστρεβλώνει την Ιστορία προσπαθώντας να πείσει ότι οι Σουλιώτες δεν ήταν Έλληνες, αλλά Αλβανοί.
Στην προσπάθεια του ο καημένος να παρουσιάσει τους Σουλιώτες Αλβανούς ξέχασε ότι κατά την Τουρκοκρατία δεν υπήρχε έθνος Αλβανών και ότι η αλβανική εθνική συνείδηση, εμφανίζεται μόλις το 1878 με την Λίγκα της Πριζρένης – Κοσσυφοπεδίου και μάλιστα ως τεχνητό κατασκεύασμα ξένων δυνάμεων και θρησκευτικών προπαγανδών.
Κατασκεύασμα ξένων δυνάμεων όπως η Ιταλία και η Αυστροουγγαρία που προσπαθούσαν να κατασκευάσουν αλβανικό κράτος, ώστε να ελέγχουν την είσοδο της Αδριατικής.
Παρέλειψε να αναφέρει, ότι οι Βυζαντινοί δεν ανέφεραν Αλβανούς στην Βαλκανική. Και ο Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος ονομάζει Αλβανούς μία φυλή του Καυκάσου. Ότι η λέξη Αλβανία, σημαίνει Λευκή Χώρα από το λατινικό ΑΛΜΠΑ: λευκή. Είναι όρος με γεωγραφική και όχι εθνολογική σημασία.
Αγαπητέ διαστρεβλωτή της ιστορίας καταλαβαίνουμε την προσπάθεια σου. Άλλο, όμως, Αλβανοί και άλλο Αρβανίτες.
Ο όρος Αρβανίτης που αφορά τους Σουλιώτες, τους Υδραίους, τους Σπετσιώτες και πολλούς κατοίκους των Μεσογείων, προέρχονται από τελείως διαφορετική ρίζα.
Συγκεκριμένα, από τη λέξη “Άρβανον”, τοπωνύμιο της Βορείου Ηπείρου, που το βρίσκουμε ήδη από τον 11ο αιώνα στα κείμενα της Άννας Κομνηνής.
Από το Άρβανον, δηλαδή από την Ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο, κατέβηκαν σε πόλεις και νησιά της Νοτίου Ελλάδος ελληνικοί πληθυσμοί που μιλούσαν αρβανίτικα. Δηλαδή μία διάλεκτο ανάμικτη με αρχαία ελληνικά, λατινικά, τουρκικά και εντόπια βαλκανικά γλωσσικά στοιχεία.

Οι αρβανιτόφωνοι Έλληνες ουδέποτε είχαν διαφορετική συνείδηση από τους υπόλοιπους Έλληνες, που περιγράφεται στα λόγια του Μάρκου Μπότσαρη: «Ο Έλλην δεν μπορεί να αισθάνεται ελεύθερος εκεί όπου κυματίζει η Βρετανική σημαία”.
Καταλαβαίνουμε την προσπάθεια εσκεμμένης διαστρέβλωσης της ιστορίας όπως και το πόσο τραγικό είναι να αποκαλύπτεται, πως άτομα χωρίς ελληνική συνείδηση που μισούν οτιδήποτε ελληνικό υπηρέτησαν τον ελληνικό λαό ως υπουργοί του επί δεκαετίες, θυμίζοντας τόσο έντονα ότι το πρόβλημα της Ελλάδος διαχρονικά και ιστορικά δεν ήταν οι επίδοξοι κατακτητές της, αλλά οι εφιάλτες της αν και στην περίπτωση του συγκεκριμένου ατόμου, πολύ αμφιβάλουμε για την ελληνικότητα του.
Γιατί τα προδοτικά αυτά κόμματα που τους διόρισαν υπουργούς φρόντισαν, οι νέοι να έχουν παντελή άγνοια της ιστορίας και μέσω αριστερό θολό κουλτουριάρηδων αυτοαποκαλούμενων ιστορικών με σπουδές στην γαλλική φιλολογία να διαστρεβλώσουν την ιστορία προφανώς υποκινούμενοι από συμφέροντα αλλότρια του ελληνικού λαού, φτάνοντας σήμερα μέσω της πλέον πιο προδοτικής εφιαλτικής κυβέρνησης όλων των εποχών  στην ολοκλήρωση των σχεδίων τους, που είναι η τουρκοποίηση της Θράκης, η αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονίας και της εξόντωσης των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου.
Φαίνεται, ότι για αυτό η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησε ο τ. υπουργός, δεν φρόντισε να ανακατασκευάσει και να αξιοποιήσει την ιστορική κατοικία του Σεφέρη στην Κορυτσά, που αγοράστηκε από το Ελληνική Πολιτεία το 1998 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού Λαού, που βρίσκονται ακόμη και σήμερα δεσμευμένα, σε τραπεζικό λογαριασμό της Αλβανίας.
Ίσως θεωρούν και τον Σεφέρη Αλβανό όπως τους Σουλιώτες.
Εγώ πάντως τους αφιερώνω τα λόγια του σπουδαίου Έλληνα νομπελίστα ποιητή μας: «Πότε θα ανθίσουνε τούτοι οι τόποι; Πότε θα έρθουν καινούργιοι άνθρωποι, να συνοδεύσουνε τη βλακεία στην τελευταία της κατοικία;»

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

loading...

2 thoughts on “Ραχήλ Μακρή: «Τραγικό να αποκαλύπτεται, πως άτομα χωρίς ελληνική συνείδηση που μισούν οτιδήποτε ελληνικό υπηρέτησαν τον ελληνικό λαό ως υπουργοί του επί δεκαετίες….

  1. Μπράβο στην κα Ρ. Μακρή!… Ομολογώ, τώρα συνειδητοποίησα ότι, η γυναίκα αυτή, εκτός από όμορφη στην όψη, είναι καί μια μεγάλη, πανέμορφη καί φλογερή Ελληνική Ψυχή!…….. Έτσι…, χτύπα τον στη μύτη, ξεφτίλισέ τον, τον ελέφαντα, τον σαπιοκοιλιά!…………. …Ε.

  2. Αυτό τό καθήκι θά πρεπε νά είναι φυλακή γιά προδοσία ή καλλίτερα κρεμασμένος στό Σύνταγμα γιά νά βλέπουν οί όμοιοι του τί τούς περιμένει

Comments are closed.