Δημήτρης Καμμένος: Δεν μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα στα εθνικά.(.ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ, Ε; )

Ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αποδεχθούν «οποιαδήποτε ονομασία για το κατασκευασμένο κράτος των Σκοπίων με προσδιορισμό με τον όρο Μακεδονία».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως αν και έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν με αποτέλεσμα να υπάρξει αναγνώριση της ΠΓΔΜ από χώρες που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες «το ποτάμι γυρίζει γιατί η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι ως κράτος μέλος του Ευρώ. Έχουμε το ισχυρό χαρτί. Αυτό το κρατίδιο είναι έτοιμο να πει ναι σε όλα γιατί δεν έχει μέλλον εκτός ΝΑΤΟ. Είναι η ευκαιρία μας, δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία να επιβάλουμε το δίκαιο όχι το δίκαιο του ισχυρού. Δεν θέλουμε να προσαρτήσουμε κανέναν, θέλουμε την ησυχία μας, αλλά δεν θα αφήσουμε κανένα να μας πατάει τον κάλο».

Στην παρατήρηση ότι μπορεί να ζητήσουν οι μεγάλες δυνάμεις να κλείσουν το θέμα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «δεν μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα σε εθνικά ζητήματα».

«Εμένα αν κάποιος με εκβίαζε και μου έλεγε ή το ψηφίζεις ή φεύγεις εγώ θα έφευγα», συμπλήρωσε.

«Έχω διαφωνήσει και με τους 53 και με όσους όσους θέλουν διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και διασαλεύουν την τάξη στη χώρα. Κατανοώ τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα υπήρχαν ούτε 53 ούτε τιποτα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Όλοι έχουν δικαίωμα να πιστεύουν ό,τι θέλουν μέχρι του σημείου να μην κινδυνεύει η πατρίδα η σημαία και τα παιδιά μου», κατέληξε.

loading...

5 thoughts on “Δημήτρης Καμμένος: Δεν μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα στα εθνικά.(.ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ, Ε; )

  1. Εσύ έχεις ανοίξει πόρτα στη ΝΔ ,οτο αφεντικόσου ο Μπούλης που θα πάει ? οπότε τον βλέπω και πάλι ότι πεί ο αλέξης μαζί με μερικά ακροβατικά ,μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά δυστυχώς δεν μας έπεισε γιά τη σταθερότητα και τη διαχρονικότητα των απόψεων του

  2. Ο Σώρρας κάνει τη βρώμικη δουλειά των τραπεζών – άμεσες κατασχέσεις σπιτιών σε οπαδούς του και ο Αρτέμης .. άφαντος!! ΒΙΝΤΕΟ

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_531.html#more

  3. ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΕΙΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!!

  4. ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
    ΣΑΝ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ
    ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΡΙΧΑΝΕ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΝΩ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΥΤΑΞΙΑ

  5. ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΤΑ ,ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΥΡΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

Comments are closed.