Επτά σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται στο πλευρό σας αυτή τη στιγμή!

Οι Άγγελοι υπάρχουν σε μια διαφορετική δονητική συχνότητα από αυτή των ανθρώπων και συνεπώς οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τους δούμε, αλλά μπορούμε συχνά να νιώσουμε την παρουσία τους γύρω μας.

Οι Άγγελοι έχουν έναν τρόπο να κάνουν γνωστή την παρουσία τους και δεν χρειάζεται κάποιος να είναι βαθιά θρησκευόμενος ή να έχει μια δυνατή θρησκευτική πίστη ώστε να νιώσει την παρουσία ενός Αγγέλου.

7 σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται δίπλα σας:

1. Η θερμοκρασία στο δωμάτιο μπορεί να αλλάξει

Μπορεί να νιώθετε μια ξαφνική ορμή ζεστού αέρα ή ζεστής λάμψης να σας περικυκλώνει. Ίσως έχετε ανατριχίλες ή νιώθετε ένα μυρμήγκιασμα στο πίσω μέρος του λαιμού σας ή του κεφαλιού σας.

2. Μια ενδιαφέρουσα ευωδία μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά

Μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο άρωμα που δεν έχετε μυρίσει ποτέ ξανά και πιθανώς να μη μπορέσετε να το αναγνωρίσετε.

3. Διαφορετικά χρωματιστά φώτα μπορούν να εμφανιστούν από το πουθενά

Μπορεί να δείτε ακτίνες φωτός να αναβλύζουν ή να πέφτουν κατά μήκος του δωματίου ή μπορεί να δείτε λάμψεις και σπινθήρες καθώς και σκιές. Μη φοβηθείτε. Δε θα δείτε να εμφανίζεται ένας Άγγελος, μέχρι να νιώσετε έτοιμοι να τον δείτε, και οπωσδήποτε οι Άγγελοι δεν έχουν καμία επιθυμία να σας βλάψουν.

4. Μπορεί να ακούσετε αγγελικές φωνές να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας

Αν ο ήχος είναι μονάχα ένας ψίθυρος ή πνιχτός, στείλτε ένα διανοητικό μήνυμα στον Άγγελο να μιλήσει πιο δυνατά. Μην υποθέτετε ότι η αγγελική φωνή που ακούτε είναι προϊόν της φαντασίας σας.

5. Λευκά πούπουλα ή φτερά μπορούν να εμφανιστούν ξαφνικά στα πιο απίθανα και αναπάντεχα μέρη

Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι οι Άγγελοι είναι μαζί σας και είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις προσευχές σας..

6. Οι Άγγελοι μπορεί να εμφανιστούν σε εσάς στα όνειρά σας με μια λύση σε κάποιο συγκεκριμένο σας πρόβλημα

Το πρωί θα νιώθετε πιο θετικοί και πιο ξεκάθαροι σχετικά με το ποια κατεύθυνση να πάρετε

7. Μπορεί να νιώθετε σαν να είναι κάποιος μέσα στο δωμάτιο μαζί σας

(Σαν κάποιος να έχει περάσει από δίπλα σας και να σας έχει αγγίξει) ή μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι μια παρουσία στέκεται πίσω σας με τα χέρια της στους ώμους σας.

Συχνά οι Άγγελοι θα κάνουν την παρουσία τους πολύ αισθητή. Μια συνηθισμένη εμπειρία είναι όταν είστε σε ένα βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη και ίσως ασυνείδητα ψάχνετε για καθοδήγηση και ξαφνικά ένα βιβλίο θα πέσει από ένα ράφι και θα πέσει στα πόδια σας.

Αυτός θα είναι ένας Άγγελος επί τω έργω. Εμπιστευτείτε τον και θα λάβετε περισσότερα σημάδια.

Βρίσκονται εδώ για να μας βοηθήσουν στο μονοπάτι της ζωής μας.

loading...

12 thoughts on “Επτά σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται στο πλευρό σας αυτή τη στιγμή!

  1. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ…

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΩΕ Η ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ…😀😀😀

  2. Δηλαδη του γυφτου τα παρααυθια για 600 δις και 3 τρις απο τον ομπαμα τι ειναι?????
    Αμ το αλλο?????? Φερρνει ελλανιο νερο απο τον σειριο που θεραπευει τον καρκινο!!!!!!!
    Ναι ναι οπως το ακουσατε…….ο ελλανιιο αρχιμαλακας ο γυφτος δινει νερο αθανατο που θεραπευει τον καρκινο!!!!!

  3. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ,
    ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!

    ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΒΛΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  4. Γρηγορης Βαρυτιμιαδης
    …………………
    ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ

  5. Άλλος ένας αγράμματος ανορθόγραφος σωρροχτυπημενος. Ξαφνικά οι οπαδοί του κοντού απατεώνα με τα φουσκωτά παιχνίδια έμαθαν οικονομικά, νομικά, θρησκευτικά, πολιτικά… Τους έμαθε ένα τυφλοσουρτη ο κοντός κ νομίζουν ότι συντονίζονται στην συμπαντική ηλιθιότητα! Του γιάτρεψε τον καρκίνο το ελληνικό ύδωρ λέει το πρόβατο κ δεν ντρέπεται! Ρε είστε για δεσιμο!

  6. Γρηγορης Βαρυτιμιαδης
    …………………
    ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ

  7. Άλλος ένας αγράμματος ανορθόγραφος σωρροχτυπημενος. Ξαφνικά οι οπαδοί του κοντού απατεώνα με τα φουσκωτά παιχνίδια έμαθαν οικονομικά, νομικά, θρησκευτικά, πολιτικά… Τους έμαθε ένα τυφλοσουρτη ο κοντός κ νομίζουν ότι συντονίζονται στην συμπαντική ηλιθιότητα! Του γιάτρεψε τον καρκίνο το ελληνικό ύδωρ λέει το πρόβατο κ δεν ντρέπεται! Ρε είστε για δεσιμο!

  8. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  9. Στον Κυριακάτικο Εκκλησιασμό μου προσευχόμουν στον Κύριο μου Ιησού Χριστό να με βοηθήσει με ένα οικογενειακό μου πρόβλημα.Ημουν πολύ αυτοσυγκεντρωμένος και συναισθηματικά φορτισμένος όταν ξαφνικά ένιωσα στον ώμο μου ένα χέρι όπως αγγίζει κάποιος παρήγορα κάποιον που υποφέρει.Γυρίζω και βλέπω ένα πανέμορφο μωρό ΑΓΕΛΟΥΔΙ στην αγκαλιά του πατέρα του που περίμενε να το κοινωνήσει.Ηταν τόση η ανακούφισή μου που μετέτρεψα τη προσευχή βοήθειας στον Κύριό μου σε ευχαριστία.
    Απο κείνη τη στιγμή έχω μια ψυχική ευφορία που δεν δύναμαι να τη καταγράψω.
    Καλό σας βράδυ.

  10. ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥ ΜΠΛΑΚ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ…
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    Δημητρης Καζαμιας
    8 Δεκεμβρίου στις 1:52 μ.μ. ·

    "ΑΡΤΕΜΗ" ΑΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΔΙΑ,
    ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ,ΑΛΛΑ,,
    ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

    Νίκος Μπαλαντίνης Καλησπέρα Δημήτρη.
    Πώς μπορεί κάποιος να προσβάλει τον Δία;

    Δημητρης Καζαμιας ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ" ΕΛΕΓΑ….ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ

  11. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ…
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ Ο ΕΚ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ
    ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΩΘΕΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΥΔΑΤΟΣ; ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ;
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ !!! ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ.

    ΟΡΙΣΤΙΚΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=R5I0Zh0rnBY

Comments are closed.