Τα τελευταία Χριστούγεννα ….

Στην χώρα των τελώνων και φαρισαίων μόνο ο Ηρώδης θα είχε πρόβλημα με την επιλογή, σε ποιόν δηλαδή από το πολυπληθές κακό συναπάντημα των κτηνωδών βαρβάρων, που κυβερνούν την χώρα, θα κληροδοτούσε τα σκήπτρα της διαδοχής του.
Ωχριούν τα Σόδομα και τα Γόμορα μπροστά στην Ελλάδα του αέναου χρέους και των μνημονίων, που κανιβαλίστηκε από τους ξένους καθιστώντας την αποικία του σκότους, της εξαθλίωσης και του μίσους.

Ποιός Γερμαναράς και ποιός ντόπιος αριστερός, δεξιός ή ναζί φασίστας θα επέτρεπε στην χώρα μας την Γέννηση του Χριστού, την έλευση των τριών Μάγων ή ακόμη και την ανατολή του άστρου της Βηθλεέμ αν οι Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, Τόμσεν και Σια ήταν άλλης γνώμης; Κανείς τους!

Εδώ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και ο ανώτατος κλήρος βλέπουν ότι ο Έλληνας πεινάει, υποφέρει, εξευτελίζεται και πεθαίνει σαν το σκυλί στον δρόμο και δεν τους καίγεται καρφί και θα επέτρεπαν την Έλευση του Κυρίου για να τους κάνει χαλάστρα στις δουλίτσες τους;

Έχουν παγώσει οι καρδιές και σκληρύνει τα θυμικά μας. Στο καλοκαίρι που πέρασε, υποσχεθήκαμε στις οικογένειές μας ότι ήταν το τελευταίο που βιώσαμε σαν σκλάβοι. Την ίδια υπόσχεση δίνουμε και για αυτά τα Χριστούγεννα, ότι θα ‘ναι τα τελευταία.

Ας μας φωτίσει λοιπόν το άστρο της Βηθλεέμ τούτες τις Άγιες μέρες για να μονιάσουμε σαν λαός και να γίνουμε «Ένα» απέναντι στους τυράννους και στη βία της φτώχειας.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Νέα Φιλική Εταιρεία

loading...

1 thought on “Τα τελευταία Χριστούγεννα ….

  1. ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…
    «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
    Τη νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
    Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».

    Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.
    https://epamhellas.gr/?page_id=66647

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ? ΑΝ ΟΧΙ ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ…σταση πληρωμων, σταματας να πληρωνεις τους δωσιλογους, αν τους πληρωνεις τους αναγνωριζεις οτι υπαρχουν και οσο τους πληρωνεις τοσο θα σου ζητανε κιαλλα.
    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .!!!
    ΚΕΙΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..

Comments are closed.