Σέλτσας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας): Έχουμε απωλέσει την εθνική μας κυριαρχία

Την παραδοχή ότι «Έχουμε απωλέσει μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας» εξέφρασε, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα, Κώστας Σέλτσας.

Ο κ. Κώστας Σέλτσας, μιλώντας στο West Channel, είπε και κάτι ακόμα όταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αν θέλουμε να χαράξουμε μια πολιτική η οποία να λέει ότι βγαίνουμε από την ΕΕ, και ακολουθούμε ένα Grexit ευχαρίστως να να βάλουμε στο πρόγραμμα της ΕΕ. Αλλά άλλο τώρα. Τώρα, έχουμε επιλέξει και η κυβέρνησή μας έχουμε επιλέξει να είμαστε στην ΕΕ.

loading...

4 thoughts on “Σέλτσας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας): Έχουμε απωλέσει την εθνική μας κυριαρχία

  1. ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ..
    ΤΟ Φ.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "FRAPORT" ??

    ΙΔΟΥ :

    1) Φ.Ε.Κ. A 51 / 07. 04. 2017

    "ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 28

    Περί εγκρίσεως εισαγωγής κεφαλαίων από το εξωτερικό βάσει του ν.δ. 2687/1953 εκ μέρους της εταιρείας με την επωνυμία «FRAPORT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Β ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «FRAPORT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Β Α.Ε »
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ για "Συγχώνευση”, και κλείσιμο των Στρατιωτικων Αεροδρομίων της ΕΛΛΑΔΟΣ,

    ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ :

    ΝΟΜΟΣ 4389/2016

    1) Συγχώνευση του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου με το FOB (Forward Operating Base) που υποστηρίζει τις πτήσεις των ΝΑΤΟϊκών ιπτάμενων ραντάρ (AWACS). Θα μείνει μόνο το FOB ενισχυμένο.

    2) Κατάργηση του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης και ενσωμάτωση ενός σμήνους υποστήριξης της 25ης Μοίρας Patriot που εδρεύει εκεί, δηλαδή το περισσότερο προσωπικό υπό μετάθεση και γίνεται ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ των επιχειρησιακών δυνατοτήτων εκμετάλλευσης του αεροδρομίου.

    Ταυτόχρονα 4 μικρά αεροδρόμια (σχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών), σχεδιάζεται να δοθούν στη γενική αεροπορία (σχολές κ.λπ).

    Το ένα είναι το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα ΜΕ 2 αεροδρόμια και σε λίγο ΚΑΝΕΝΑ, το οποίο προσπαθήσατε να το ενοικιάσετε ανεπιτυχώς 2 φορές μέχρι στιγμής…

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ CL-415 :

    3) Μετάπτωση (υποβάθμιση στην ουσία) της 113ΠΜ στη Θεσσαλονίκη από Πτέρυγα σε Σμηναρχία, με εντολή να κατέβουν στην Ελευσίνα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-415 (για τρίτη φορά!!!), ενώ η νέα Μονάδα θα μπορεί να υποδέχεται ιπτάμενο ραντάρ, από τα 4 που εδρεύουν στην Ελευσίνα.

    «Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.»
    ΤΣΙΠΡΑΣ κ.σια. – ΜΝΗΜΟΝΙΟ ν3
    Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94). Άρθρο 3 …

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ?
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..
    ΒΡΩΜΑΝΕ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.!

  2. ΞΕΠΟΥΛΙΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ.ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

  3. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και ας μας ενοχλεί.
    Όταν και άμα γίνουν εκλογές τρέξτε να ψηφίσετε και πάλι τους προδότες πολιτικαντηδες, αυτούς τους ζάμπλουτους, για να ολοκληρώσουν την εξόντωση του ελληνικού λαού.
    Αν δεν ξυπνήσουμε …

Comments are closed.