Όταν τα συνδικάτα κάνουν τη δουλειά της τρόικας

Ε, αφού απέργησε και η ΠΟΣΠΕΡΤ της ΣΥΡΙΖΕΡΤ για να σταματήσει η πολιτική που σκοτώνει τις εργασιακές κατακτήσεις και για να γίνουν (νέες) προσλήψεις μόνιμων υπάλληλων, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι περιττεύει να απεργούν. Γιατί, αν απεργεί η κυβέρνηση εναντίον του εαυτού της δεν έχουμε να κάνουμε με απεργία. Έχουμε να κάνουμε με ξεφτιλισμό του όρου. Ο οποίος δεν ξεκίνησε χτες. Έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια.

Η απεργία είναι το έσχατο μέσο πίεσης του εργαζόμενου στον εργοδότη. Για να κερδίσει τα δικαιώματά του. Είτε οικονομικά είτε θεσμικά. Πολλές απεργίες, εδώ και τουλάχιστον 150 χρόνια, δεν έχουν γίνει με οικονομικά αιτήματα, αλλά ενάντια σε βία κάθε είδους από εργοδότες και κράτος. Άλλες, έχουν γίνει για συμπαράσταση σε αργαζόμενους ή θύματα βιαιότητας. Σε όλο τον κόσμο. Αλλά, πάντα, ο στόχος ήταν ο ίδιος: Να πετύχει η απεργία αυτό που διεκδικεί. Στη χειρότερη περίπτωση, να φοβίσει.

Η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια αποτελεί εξαίρεση! Με αποκορύφωμα τα τελευταία 7! Οι μεγάλες απεργίες που έχουν γίνει πανελλαδικά από τα πολυπληθή συνδικάτα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, είναι 45 όλες κι όλες (!) και μόνο για τα προσχήματα. Για να λένε τα προεδρεία τους ότι δεν κάθονται! Για να ξαναμοιράζονται τις χρυσοπληρωμένες συνδικαλιστικές καρέκλες οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιες κρατικοδίαιτες παρατάξεις, ο ίδιος στείρος για τους εργαζόμενους εργατοπατερισμός.

Όταν ζητάς σοβαρά από μια κυβέρνηση να σταματήσει μια πολιτική που φτωχαίνει τον κόσμο και καταργεί τα δικαιώματα που έχουν κερδηθεί σε βάθος εκατονταετίας, ξεσηκώνεις τον κόσμο έτσι που να αναγκάσεις την κυβέρνηση να σ ακούσει. Στη χειρότερη περίπτωση να κάτσει στο τραπέζι έτοιμη για υποχωρήσεις. Απεργείς για να κερδίσεις.

Τι έχει κερδίσει το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια; Τίποτε! Αντίθετα, τα έχει χάσει ΟΛΑ. Όλα, εκτός από ένα: Τις καρέκλες, τα επιδόματα, τις αποζημιώσεις των μελών του!

Αυτή είναι και η απάντηση στο ερώτημα «τι κερδίζουν οι εργαζόμενοι με 8 σκόρπιες 24ωρες ή 48ωρες απεργίες μέσα στο χρόνο». Οι εργαζόμενοι κερδίζουν μια μέρα αργίας, οι λίγοι που μπορούν να απεργήσουν κυρίως στο δημόσιο, και χάνουν ΟΛΑ τους τα δικαιώματα. Γιατί τα χάνουν;

Τα χάνουν γιατί όταν οι απεργίες γίνονται για τα μάτια κι όχι με αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα, γελάνε και οι εργοδότες και οι κυβερνήσεις και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο τέλος. Αυτό είναι το έγκλημα του ελληνικού συνδικαλισμού τα τελευταία 20 χρόνια, με αποκορύφωμα τα τελευταία 7.

Γιατί έγινε η χτεσινή 45η απεργία από το 2010 που άρχισαν τα μνημόνια; Για να σταματήσει η κυβέρνηση την πολιτική λιτότητας, να πάρει πίσω τους αντεργατικούς νόμους, να αλλάξει, εν ολίγοις, πολιτική! Πλάκα μας κάνουν τα συνδικάτα; Με 45 μέρες απεργίας σε 7.500 (εφτάμιση χιλιάδες!) εργάσιμες μέρες τα τελευταία 7 χρόνια δεν κάνεις κινητοποιήσεις. Κάνεις τη δουλειά των κυβερνήσεων, των δανειστών και των εργοδοτών. Ξεφτιλίζεις την έννοια της απεργίας και κάνεις κι ένα ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα: Απαξιώνεις την απεργία στη συνείδηση των εργαζόμενων.

Κάποτε, τα συνδικάτα των τραπεζοϋπαλλήλων, των καθηγητών, των μεταλλωρύχων, των εμποροϋπάλληλων, των εργατών στα εργοστάσια, στα ναυπηγεία, στα πλοία νέκρωναν τους χώρους δουλειάς τους. Και ανάγκαζαν κράτος και εργοδότες να συζητάνε και συχνά να δίνουν. Έτσι κερδήθηκαν μισθοί, συντάξεις, ασφαλίσεις, επιδόματα, υπερωρίες, 5θήμερα, άδειες. Δεν τα χάρισε κανένας απ την καλή του την καρδιά. Μέχρι που έσκασε η λαίλαπα του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού και της συναλλαγής κυβερνήσεων- συνδικάτων για καθαρή εξαγορά ψήφων των δημόσιων υπάλληλων. Έτσι ξεκίνησε η κατρακύλα του συνδικαλισμού και ο εξευτελισμός του.

Έτσι, οι απεργίες από πολυήμερες και διεκδικητικές, συχνά με πολύ ακριβό τίμημα για τους απεργούς, έγιναν σιγά σιγά συναλλαγή και απαξιώθηκαν. Έγιναν συναλλαγή των κομματικοδίαιτων συνδικαλιστών με κυβερνήσεις και διαπλεκόμενους εργοδότες. Και στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο.

Έτσι, με απαξιωμένα ήδη τα μεγάλα συνδικάτα και με σχετικά αδύναμα τα υπόλοιπα, κατάφερε η χώρα το ακατόρθωτο: Να φέρνει η κυβέρνηση τους πιο απαξιωτικούς νόμους για την εργασία, την αμοιβή, την ασφάλιση, τα δικαιώματα, αφού έχει κουρέψει στο μισό τα μεροκάματα (!) μέσα σε τρία χρόνια, και να μαζεύονται σε γενική απεργία 10.000 άνθρωποι όλοι κι όλοι στη συγκέντρωση της πρωτεύουσας! Μαζί με τους συγκεντρωμένους του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) που είναι πάντα παρόντες μαζικά!

Ποιοι δεν πήγαν στις δουλειές τους χτες μαζικά; Αρκετοί από όσους απασχολούνται στο δημόσιο! Πόσοι απ αυτούς ΑΠΕΡΓΗΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ; Δηλαδή κατέβηκαν στις συγκεντρώσεις και στις πορείες; Ελάχιστοι. Οι υπόλοιποι είχαν απλώς αργία. Ωραία απεργία για να σταματήσει η κυβέρνηση την πολιτική λιτότητας!

Να μη μιλήσουμε για τη ΓΣΕΕ και τον ιδιωτικό τομέα που δουλεύει ολόκληρος ολοχρονίς σε καθεστώς γαλέρας, χωρίς να μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Απροστάτευτος από κάθε ΓΣΕΕ. Και να μη μιλήσουμε για τις τράπεζες, το οχυρό της πολιτικής λιτότητας των δανειστών, που ήταν σχεδόν όλες ανοιχτές!
Φυσικά, να μη μιλήσουμε για την ΠΟΣΠΕΡΤ, που απέργησε χτες «για να σταματήσει η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης», από την οποία σιτίζεται η ίδια, ένα από τα πιο άρρωστα και διαπλεκόμενα συνδικάτα της χώρας και Πέμπτη φάλαγγα της κυβερνητικής πολιτικής λιτότητας! Οι μόνιμες προσλήψεις της λείπανε της καταβόθρας των εκατομμυρίων του λαού στο χαράτσι της ΔΕΗ!

Για να τελειώνουμε με τα παραμύθια και για να μη δουλεύουμε ο ένας τον άλλον:

Πρώτον, οι απεργίες γίνονται αποφασιστικά, με διάρκεια και συγκεκριμένα αιτήματα. Μέχρι τέλους. Δεν γίνονται με γενικούρες και αερολογίες και ξεκάρφωτες ντουφεκιές.

Δεύτερο, οι απεργίες γίνονται για να κερδίζει αυτός που ζητάει και (κάτι) να χάνει αυτός που την υφίσταται. Όταν γίνεται απεργία και χάνει αυτός που την κάνει ενώ κερδίζει αυτός που (υποτίθεται ότι) την υφίσταται, δεν γίνεται απεργία. Γίνεται η δουλειά του εργοδότη και, στην περίπτωσή μας, της κυβέρνησης που κλέβει τους πολίτες ως εκπρόσωπος ξένων ταμείων ανενόχλητη. Με τη συμμετοχή και τη βοήθεια των κρατικοδίαιτων συνδικάτων.

Γ. Παπαδόπουλος – Τετράδης Liberal

loading...

57 thoughts on “Όταν τα συνδικάτα κάνουν τη δουλειά της τρόικας

  1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ 😀 😀 😀 ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13….

    ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑΣΜΑ??

    ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ??…

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΩ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΥ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΜΕ ΤΑ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΙ'ΕΣΥ ΕΛΕΕΙΝΕ…

    ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ/ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…!!!!

    https://www.facebook.com/esydpkm/videos/1525096937539285/

  2. Το δημοσιο ανηκει σε ολους τους Ελληνες πολιτες.Ειναι το ΚΟΙΝΟΝ των Ελληνων!Δεν ειναι λαφυρο των κομματοδιορισμενων και των κρατικοδιαιτων.Θα πρεπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ αμεσα τα τερατωδη απιστευτα και αντικοινωνικα προνομια των 'μισθωτων' του δημοσιου εις βαρος της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ του λαου που βιοποριζεται απο την ελευθερη ανταγωνιστικη και παραγωγικη οικονομια…….Εινα αιτημα της λογικης και του δικαιου!…….,ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ!Εχετε καταστρεψει την χωρα με τις απαραδεκτες και αδικες διεκδικησεις σας!Εναντι ποιου συνδικαλιζεσθε και απαιτειτε συνεχεια μισθους,μονιμοτητες,προνομια,και υπερογκες συνταξεις??Εναντι κυβερνησεων τυπικα που σας χαιδευουν λογω ψηφοθηριας και ουσιαστικα εναντι του λαου της ιδιωτικης οικονομιας που σας συντηρει με τους φορους του!Μη κανετε οτι δεν καταλαβαινετε!!Πιστευεται οτι εμεις η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του λαου που σας συντηρουμε με τους φορους μας δεν το καταλαβαινουμε???….Αρση της μονιμοτητας ,πλαφον στον αριθμο των ΔΥ(πχ 4% του πληθυσμου),συμβασεις εργασιας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ χρονου (1-2-3-4 χρονια το πολυ), προσληψεις με μοριοποιημενο βιογραφικο ,ανωτερο και κατωτερο πλαφον στους μισθους με βαση το ωρομισθιο, συνεντευξη,και ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΣΘΟΥ(ποσα θελεις κ.υποψηφιε) ειναι μονο μερικα που θα επρεπε να γινουν!!…Σκεφτειτε πατριωτικα και εθνικα γιατι η καταστροφη ειναι ante portas.Αν νομιζετε οτι απο το κακο που ερχεται εσεις θα γλυτωσετε ειστε πολυ γελασμενοι!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΤΑΝ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ!!!Σταματηστε τις αρρωστες διεκδικησεις πριν ειναι αργα!!

  3. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕΠ ΝΑΙ ΕΛΑ…ΖΩΗΡΟ ΖΩΗΡΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?….ΕΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΛΑ ΕΧΘΕΣ ΑΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑ…..ΧΜΜ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ0 ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΕΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΛΘΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΚΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ…ΝΑΙΙ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΙΙ?….Ε ΝΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΑΤΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΑ 10αρκα ΚΑΙ ΤΑ 150αρκα ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ? ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΛΚΑΝΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ pΕΙΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΥΜ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΡΒΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ Η ΑΛΛΗ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΣΠΕΙΡΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΚΟΥ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Gyftcoin ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΝΟΣ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ? ΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!…ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΠΗΓΕ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΜΟΥΝΑΚΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΣΤΟΥΜΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ?….ΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ!!!…ΑΑΑ Α ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΠΕΡΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ….ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΑΘΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ….ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ….salom….salom.

  4. ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ…..

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΑ "ΜΗΝΥΜΑ" ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.!!!

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΤΥΧΑΙΑ" ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…

    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…👿

    https://www.youtube.com/watch?v=vMjhPJEmA00

  5. ΣΤΑΓΑΚΗ ΜΑΣΟΝΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ?

  6. Τι δουλεια εχεις εσυ με ελληνες ρε μασονοσκυλο?????
    Ο ελληνας ειναι χ.ορθοδοξος και πιστευει στο χριστο και την παναγια ρε εβραιοπληρωμενο τομαρι κι'εσεις βριζεται μεχρι σιχαμαρας τα ιερα και τα οσια των ελληνων.ουστ ρε μασονοσκυλο πληρωμενε χαφιε που μιλας εσυ για ελληνες πληρωμενο καθαρμα κοληταρι του εβραιοκαλοπουλου

  7. ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΧΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ…

    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΦΥΛΟΞΕΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ…

    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΚΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…

  8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…

    ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ…..

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΑ "ΜΗΝΥΜΑ" ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.!!!

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΤΥΧΑΙΑ" ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…

    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…👿

    https://www.youtube.com/watch?v=vMjhPJEmA00

  9. τι δουλεια εχει ο λεπιδας ρε πουλημενο μασονοσκυλο με τα 4 κακουργηματα της εγκληματικης συμμοριας????

  10. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΕΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΝΕΠΑΦΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ(32΄)
    ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΟΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ
    ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ..

    ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΤΥΨΙΜΟ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue

  11. ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… !!!!
    ΕΙΧΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ…

    06.07.16 ΒΟΛΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=0bynz-GUAQA

  12. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.!! 40 ΧΡΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΑΝ ΛΕΜΕ ΕΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ 5-6 ΜΝΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ…ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ….

  13. Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ,ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΘΑ ΨΑΞΩ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΦΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΕ Ρ/Σ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ…

    ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ..

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΡΑΙΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ…

    ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…

    ΟΥΣΤ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ…

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ??

    ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ??

  14. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΟΜΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΑΣΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ??

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΙ 400 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…

    ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ…!!!

    ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟ ΣΑΥΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ,ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s1600/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

  15. https://m.facebook.com/profile.php?id=100006286716949&fref=nf&refid=52&_ft_=top_level_post_id.2092030657683138%3Atl_objid.2092030657683138%3Athrowback_story_fbid.2092030657683138%3Athid.100006286716949&__tn__=C-R
    Τι ειπες ρε μασονοσκυλο ανθελληνα εβραιοπουλημενε σταγακη???? στημενη δικη με τον λεπιδα????? για κοιταξε πως σας ξεβρακωνει ο καραφλας αθεα νεοπαγανιστηκα καθαρματα!!!

  16. Ρε μασονομουνοπανο σταγακη μας φερνεις τα κουτσουμπολια του φβ εδω για να δουμε τι???????εδω βλεπει ο κοσμος εβραικο ζομπι……………

    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  17. Πηγαινε στον ραββινο σου εβραιμασονικο ζομπι και παρε και 4 κακουργηματα για δωρο!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

  18. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ 😀😀😀..!!!!

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ…

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ??

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΗ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΤΑ….

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ…ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,,

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΙΝΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΞΙΖΕΙ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=vMjhPJEmA00

  19. Ρε μασονομουνοπανο σταγακη μας φερνεις τα κουτσουμπολια του φβ εδω για να δουμε τι???????εδω βλεπει ο κοσμος εβραικο ζομπι……………

    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  20. https://m.facebook.com/profile.php?id=100006286716949&fref=nf&refid=52&_ft_=top_level_post_id.2092030657683138%3Atl_objid.2092030657683138%3Athrowback_story_fbid.2092030657683138%3Athid.100006286716949&__tn__=C-R
    Τι ειπες ρε μασονοσκυλο ανθελληνα εβραιοπουλημενε σταγακη???? στημενη δικη με τον λεπιδα????? για κοιταξε πως σας ξεβρακωνει ο καραφλας αθεα νεοπαγανιστηκα καθαρματα!!!

  21. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΛΕΩ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Η "ΚΥΡΙΑ" ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ…

    ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ…

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ…

    ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΑΣΗΜΟ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ…

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ Η Ο ΙΣΑΑΚ,ΦΕΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΠΟΥΔΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…

  22. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΗΛΙΘΙΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ.

    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία

    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia-ypexeresi-ke-plastografia/

  23. ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ??

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ??

  24. ΣΤΑΓΑΚΗ………. ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑΑΑΑ!!!!! ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ Ο ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΤΖΗΣ!!!!!!!!!!!!
    ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΘΕΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΑΝΑΠΗΡΕ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ

  25. ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ 1000 ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟ,Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ..

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΟΡΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ??…ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ’ΑΥΤΗ….

    ΤΟΣΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΑ ΟΡΝΙΑ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΨΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ,ΤΟΣΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…

    ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ??

    ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ😀😀😀

  26. ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΩΝ 115 ΤΡΙΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟ 2007,

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 40 ΦΩΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΟΦΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ…

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524378514597911&set=pcb.524403571262072&type=3&theater&ifg=1

  27. Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
    ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ

    λέον, μετά την άσκηση και της νέας ποινικής δίωξης, το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη.
    Και αυτό γιατί οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων…………..
    Παρε το δωρακι σου απο τον αρειο παγο εβραικη νεκροκεφαλη
    Αυτο ειναι ελληνικη λογοτεχνια απο τους χριστιανους ορθοδοξους
    μασονοσκυλο

  28. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ……..

    ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…….
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ???

    Η' ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ……???

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???
    ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η' ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ…….

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=mwAvqwfg4jI&feature=youtu.be

  29. Georgiadis Ilias‎

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ 1 ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ …………… 2 ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ

    Α)ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ

    Β)ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ

    Γ)ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ Η ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ .

    Δ) ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
    ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΝΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΡΑΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ)

    ΑΜΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

    ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 20000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΗΡΘΕ 285 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

    ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..!!!

    —ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΕΗ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24862331_10209013694013565_3686860374320427775_n.jpg?oh=17091dfefa31937a95c3493c4eef346a&oe=5A92DAAE

    —Α=ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24910013_10209013712494027_5831627112830856664_n.jpg?oh=c407d724519d5a41464acec4eea4af9e&oe=5AC75DC5

    —Β=ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ😀😀😀
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24991576_10209013712974039_1963641276561812271_n.jpg?oh=8ae21f923b91e5450223fe9b53f515c7&oe=5AD124D0

  30. Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος‎

    ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:

    ΜΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ……

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ;
    ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ;

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…….
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…….

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ….. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ…..

    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑΑΑΑΑ

    Υ.Γ. το μετεφερα ακριβως οπως το ακουσα πριν μιση ωρα!!!!!!!

  31. ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ

    Στις 25 Απριλίου 2002, ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών (μαζί με έναν ακόμη) για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

    Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 173-174-175-176-177/2002 απόφαση, η έφεση κηρύχθηκε απαράδεκτη και επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα του Βασιλείου και της Ολυμπίας καταδίκη του σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών εξαγοράσιμη προς 1.500 δραχμές ημερησίως για τα παραπάνω αδικήματα, που έγιναν στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 1995 και του επιβλήθηκαν επίσης τα δικαστικά έξοδα της πρωτόδικης απόφασης που ήταν 25.000 δραχμές.

    Στις 25 Απριλίου 2002, ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών (μαζί με έναν ακόμη) για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

    Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 173-174-175-176-177/2002 απόφαση, η έφεση κηρύχθηκε απαράδεκτη και επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα του Βασιλείου και της Ολυμπίας καταδίκη του σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών εξαγοράσιμη προς 1.500 δραχμές ημερησίως για τα παραπάνω αδικήματα, που έγιναν στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 1995 και του επιβλήθηκαν επίσης τα δικαστικά έξοδα της πρωτόδικης απόφασης που ήταν 25.000 δραχμές.

    Στις 25 Απριλίου 2002, ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών (μαζί με έναν ακόμη) για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

    Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 173-174-175-176-177/2002 απόφαση, η έφεση κηρύχθηκε απαράδεκτη και επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα του Βασιλείου και της Ολυμπίας καταδίκη του σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών εξαγοράσιμη προς 1.500 δραχμές ημερησίως για τα παραπάνω αδικήματα, που έγιναν στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 1995 και του επιβλήθηκαν επίσης τα δικαστικά έξοδα της πρωτόδικης απόφασης που ήταν 25.000 δραχμές.

    Την καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 28 μηνών σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.

    Ο Αρτέμης Σώρρας είχε προσφύγει ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση.

    Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση για τυπικούς λόγους.

    Η δευτεροβάθμια ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημμάτων αφορά στα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς καταμήνυσης από κοινού.

    Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επέβαλε το δικαστήριο της Πάτρας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα για κακουργηματική υπεξαίρεση. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του.

  32. ΕΛΑ ΕΡΠΕΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΧΟΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

    ΜΕΤΑ ΜΑΜ ΜΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ….

    ΕΛΑ…!!!

  33. ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  34. ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ….

    ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΕΥΡΩ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ150ρια ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ….

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…!!!

  35. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΚΑΙ Σ'ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ Μ' ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ; ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;
    Ή ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ή ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    Οι Μαορί και τα συμβόλαια με το Μέγα Αλέξανδρο – YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=eWZ6NKvMGuU

  36. ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ…

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΛΟΠΟΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ…

  37. Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
    ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ

    λέον, μετά την άσκηση και της νέας ποινικής δίωξης, το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη.
    Και αυτό γιατί οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων…………..
    Παρε το δωρακι σου απο τον αρειο παγο εβραικη νεκροκεφαλη
    Αυτο ειναι ελληνικη λογοτεχνια απο τους χριστιανους ορθοδοξους
    μασονοπουλημενο τομαρι

  38. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ,ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ..!!!

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ…

  39. ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΔΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΞΑΝΑΦΕΡΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ…

  40. Λευτερης Στακιας

    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

    ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

    ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ….
    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ‘‘ΠΟΛΕΜΑΣ‘‘ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

    ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ

    ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΘΑ ΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙΣ Η ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ
    ΕΓΩ ΑΝΤΕΧΩ ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ

    ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ

    Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΤΕ…………ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ………ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ…ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…..

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΩ

    https://www.facebook.com/100009374379569/videos/1960014844320976/

  41. ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΟ ΣΤΑΓΑΚΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ………..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ 97% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  42. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    """ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…."""

    ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ..

  43. Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ….

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…

    *****ΕΡΓΑΣΙΑ….
    https://www.youtube.com/watch?v=JLaBjW2LaLM

    *****ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=Nuxb5fSKXiw

    *****ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=4oYHA7NScxY

    *****ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ – ΠΑΡΑΓΩΓΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=8tapPSq8tLU

    *****ΥΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑ-ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ…!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=54M5NDx0lFg

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ…!!!!

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΚΡΥΑ,ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ,ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ,ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ…

  44. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΖΩΟ

  45. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΑ ΟΜΩΣ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….

    ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΟΜΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ…!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

  46. 4 κακουργηματα νεοπαγανιστικο ζωο!!!!!!!!! σε τσουζει σταγακη? σε τσουζει αντιχριστο μασονοσκυλο

  47. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ…

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….

  48. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ «ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

    ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ,ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ…

    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

  49. -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  50. Μηπως μπορεις να μας απαντησεις εβραικη νεκροκεφαλη γιατι οι πρωην υπαρχηγοι και νυν προδοτες ειναι εξω με περιοριστικους ορους και απαγορευση εξοδου απο τη χωρα??????? Εβραιομασονικο αρχιδι πουστοσταγακη

  51. ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΟ ΣΤΑΓΑΚΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ………..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ 97% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  52. ΑΝ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΜΕΙΩΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ…

    ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΠΕΤΟ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ…

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!!

  53. ΞΕΧΑΣΑΑ…ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"

    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  54. ΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ
    ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΕ

  55. ΜΣΟΝΟΣΚΥΛΟ ΣΤΑΓΑΚΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ………..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ 97% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Comments are closed.