Τελικά ΔΕΝ κινδυνεύουμε μόνο από τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, αλλά και από τους ίδιους τους ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μας!!!

ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ...

Τελικά ΔΕΝ κινδυνεύουμε μόνο από τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, αλλά και από τους ίδιους τους ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μας που έχουν γίνει ΔΕΙΛΟΙ, ΑΘΕΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ τι γίνεται σε ΣΧΟΛΕΙΟ της ΛΕΥΚΑΔΑΣ να ΦΡΙΞΕΤΕ!

δεν κινδυνέυουμε μόνο από τους μουσουλμάνους αλλά και από τους ίδιους τους συμπαυτριώτες μας οι οποίοι,δυστυχώς,έχουν γίνει δειλοί,άθεοι και ανθέλληνες!!!
Οι γονείς – κηδεμόνες των μαθητών του Α΄Δημοτικού σχολείου Λευκάδος καταγγέλουμε τη πρωτοφανή,απαράδεκτη,αντισυνταγματική,ανθελληνική και αντιχριστιανική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Α΄Δημοτικού σχολείου Λευκάδας να μη πραγματοποιηθεί εφέτος η καθιερωμένη σχολική γιορτή των Χριστουγέννων .
Η εν λόγω απόφαση αντίκειται και αντιτίθεται στη παρ.2 του άρθρου 16 του Συντάγματος της πατρίδος μας σύμφωνα με τo οποίo :
«H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική,πνευματική,επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων,την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες».Τέτοιου είδους αποφάσεις όχι μόνο δεν υπερασπίζονται το Σύνταγμα,αλλά εξυπηρετούν νεοταξικές πρακτικές.Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη, αγανάκτηση και δυσαρέσκεια τόσο προς το Σύλλογο Διδασκόντων όσο και προς το Δ.Σ. τουΣυλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄Δημοτικού Σχολείου Λευκάδος,το οποίο ,ενώ γνώριζε για την εν λόγω απόφαση,καθόσον δύο από τα μέλη του Συλλόγου είναι και μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων,πράγμα ασυμβίβαστο,δεν έκανε καμμιά ενέργεια τόσο για να αποφευχθεί το γεγονός όσο και να ενημερωθούν οι γονείς εγκαίρως ,δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι συμφωνεί με την εν λόγω απόφαση και ταυτόχρονα αποτελεί δεκανίκι στις αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων .
Κατόπιν τούτου ζητάμε :
A)Tην άμεση παραίτηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,καθώς εκ των πεπραγμένων προκύπτει ότι μόνο τα συμφέροντα των μαθητών και των γονέων του εν λόγω σχολείου δεν εξυπηρετεί και
Β)Τη πραγματοποίηση της σχολικής γιορτής των Χριστουγέννων,καθόσον δεν υπάρχει μέχρι νεωτέρας,καμμιά αναθεώρηση του Συντάγματος από τη οποία να προκύπτει ότι τα παιδιά μας θα διαπαιδαγωγούνται στα ελληνικά σχολεία χωρίς τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό.


ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΜΑΤΣΟΥΚΙΑ ΞΥΝΑΡΙΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΓΡΟΘΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΛΛΑ ΞΥΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΑΠΑΛΑ ΑΠΑΛΑ? ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΑΚΑΤΕΨΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΗΤΗ ΑΤΙΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΡΒΩΜΙΑΡΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΣΕ ΛΕΙΩΣΩ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΟΝΝΥΝΑΣ ΥΙΕ!!! ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμείς πιστοί στην Χριστιανική Παράδοση ευχόμαστε σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ Καλά Χριστούγεννα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι χριστιανικές αξίες ανέκαθεν καταδιώκονταν, αλλά πάντοτε έβγαιναν νικήτριες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]