Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Δ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



ΜΕΡΟΣ Δ

Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΤΟΝ 
ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.



Αραγε υπαρχουν λογια που να μπορουν να περιγραψουν τετοιου είδους Ηρωες.


Στην συνεχεια ο Βασιλειος επιτεθηκε την ιδια στιγμη με τον Στρατηγο Ξιξια, με αποτέλεσμα οι περισσοτεροι Βουλγαροι να πεσουν στα χερια των Ελλήνων.



Η μαχη στο κλειδι ηταν πολυ καθοριστικη, για την εκβαση του Ελληνοβουλγαρικου πολεμου.



Η νικη του Βασιλειου στο κλειδι, ηταν στην πραγματικοτητα η αρχη του τελους για τους Βουλγαρους. 



Πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για τους ενδοξους προγονους.

Με την μαχη του Κλειδιού αρχιζει οριστικα η αντιστροφη μετρηση, για την απαλλαγη των Ελλήνων, από τα τρομερα μαρτυρια των Βουλγαρων.


Οι Βουλγαροι  επι αρκετους αιωνες εκαναν ανελέητες σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα Ελληνιδων γυναικων.


Με παρα πολυ βαρια καρδια ο ιερος Βασιλειος ο β αναγκαστηκε να εφαρμοσει τον απανθρωπο νομο της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας ο οποιος ελεγε οτι η ποινη ολων οσων επαναστατουν εναντια στον 
εκαστοτε Ελληνα αυτοκρατορα ειναι τυφλωση.

Ο βασιλειος γνωριζε παρα πολυ καλα οτι οι αγριοι Βουλγαροι δεν ειχαν καμια απολυτως προθεση να σταματησουν τον πολεμο με τους Ελληνες.

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


Ο αγιος Ελληνας πεθανε στις 15 Δεκεμβριου του 1025 μ.Χ. 

Εταφη κατοπιν δικης του επιθυμιας, χωρις καθολου τιμες, στον αγιο Ιωαννη στον λεγομενο εβδομον εξω απ τα τειχη , για να βλεπει τους Ελληνες στρατιώτες, που θα φευγουν για της εκστρατείες τους.




Οταν εισηλθαν οι εωσφοριστες γερμανοι στην Βασιλευουσα το 1204 μ.Χ., πηγαν με τοσο μισος, ανοιξαν τον ταφο του βασιλειου του β, εβγαλαν τον σκελετο του Αγιου Βασιλειου του β, τον τοποθετησαν σε ένα δεντρο, ενω του εβαλαν μια φλογερα στο στομα.



Mια πραξη που δεν εκαναν σε κανεναν άλλο νεκρο αυτοκρατορα.


Αυτό το εκαναν οι γερμανοι διοτι ο Βασιλειος ο β ειχε τελειωσει, οριστικα με τους Βουλγαρους, αραβες, Χαζαρους και ετοιμαζοταν πλεον να εκστρατευσει εναντιον των Γερμανων στην υπο γερμανικη κατοχη Ιταλια.



Ηδη ειχε στειλει στρατιωτικη προπομπη με τον Ορεστη. 


Ο ιερος Βασιλειος ο β γνωριζε παρα πολύ καλα της προθεσεις και τα σχεδια των Γερμανων για της εωσφορικες σταυροφοριες.


Για αυτό ηταν ετοιμος να τα ματαιωσει οριστικα.


 Δυστυχως δεν το εκανε, γιατι το προλαβε ο θανατος.


Για να σηκωθεί ο κορυφαιος των Ελλήνων να παει να πολεμησει σε ηλικια 69 ετων ενώ ειχε περασει ολη του την ζωη στις μαχες και στους πολεμους αυτό σημαινει ότι εκεινη την εποχη η Ελλαδα βρισκοταν σε θανασιμο κινδυνο από τους Γερμανους. 

Ο Ελληνας βασιλιας ηταν κορεσμένος πλεον από ενδοξες νικες, πολεμους και ολες αυτές της πολύ μεγαλες κακουχιες που περασε επι πολλες δεκαετιες πολεμώντας.

Εντούτοις η αποφαση του δεν αφηνει κανενα απολυτως περιθωριο σχετικα με το ποσο πολύ επικίνδυνοι ηταν οι γερμανοι.

Ουδέποτε πηγε να πολεμησει καποιος άλλος βασιλιας στα 69 του χρονια.

 



Ηταν τέτοιος ο φοβος των Γερμανων και των Σελτζούκων για τον ιερο Βασιλειο τον β που δεν τολμουσαν ουτε να αναπνευσουν οσο ζουσε.


Περιμεναν να πεθανει για να επιτεθουν στην Ελλαδα.


Ηξεραν παρα πολύ καλα οι γερμανοι ότι έαν πηγαινε στην Ιταλια ο Βασιλειος,οτι θα ειχαν το ιδιο τελος με τους Βουλγαρους, οι οποιοι μας επιτεθηκαν ξανα στους Βαλκανικούς πολεμους.



Οι τεσσερις εωσφορικες σταυροφοριες θα ειχαν ματαιωθεί δια παντος για αυτό και δεν θα κατακτουσαν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια, οι Γερμανοι με τον παπα.
ει 

Για αυτους τους λογους όταν εισηλθαν οι σατανιστες γερμανοι στην Κωνσταντινουπολη, στις 13 Απριλιου του 1204 μ.Χ., εκαναν όλα αυτά τα αισχη με τον ταφο και τον σκελετο του αγιου Βασιλειου του β.


Ολες οι αυτοκρατοριες εχουν ακμη και παρακμη και ειναι απολυτως βεβαιον οτι το ιδιο θα γινονταν και με την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια η οποια και αυτη με την σειρα της θα επεφτε αλλα η Ελλαδα δεν θα γνωριζε τα δεινα τα οποια βιωνει μεχρι και σημερα.

Η τυχη του Ελληνικου εθνους θα ηταν παρα πολυ διαφορετικη εαν ειχε προλαβει να εκστρατευσει εναντια στους γερμανους ο Βασιλειος ο β, και δεν θα γνωριζαμε ουτε την κατακτηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας τοσο συντομα ουτε θα ειχαμε τουρκοκρατια για περισσοτερο απο 400 ετη. 

 
Στο σημειο αυτό πρωτου να κλεισω ένα ακομη αρθρο, θα αναφερω την καθιερωμενη πλεον ευχη, εκκληση, που είναι ταυτόχρονα και ορισμος, του νεοελληνικου εθνικισμου.


Για αυτό ως Αγγελος Γιαννόπουλος σας υπενθυμιζω για πολλοστη φορα, οτι γνήσιοι Ελληνες εθνικιστες, είναι μονον οσοι ζητουν καθημερινα την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος.


Ακομη γνήσιοι Ελληνες Χριστιανοι εθνικιστες, είναι οσοι στηριζουν , ο ενας τον άλλο σε όλα τα επιπεδα, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο.




Γνήσιοι Ελληνες χριστιανοι εθνικιστες , είναι οσοι πηγαινουν τα παιδια τους σε μουσικα σχολεια, στην εκκλησια, στο αθλημα του παγκρατιου, ενώ παντοτε μαθαινουν στα παιδια τους την πραγματικη Ελληνικη ιστορια, και να ζουνε παντοτε ηθικα.

Ολοι οι γνησιοι Ελληνες εθνικιστες επιθυμουν την στρατευση των Ελληνιδων γυναικων και την στρατιωτικη τους εκπαιδευση μεχρι να γινουν αποδεκτες απο το πραγματικο Ελληνικο κρατος.

Επισης ολοι οι γνησιοι εθνικιστες προστατευουν,
ολους τους ηλικιωμένους που πουλανε καστανα, χορτα, κουλουρια, λιβανι, σκορδα για να επιβιωσουν.  

Φυσικα προστατευουν παντοτε της Ελληνιδες από τους λαθρο , για να μην εχουν την τυχη της Μυρτους.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ.


Ευχομαι να αναστηθεί ο Χριστος πραγματικα μεσα στις καρδιες ολων των Ελληνων, για να εχουμε δικαιωμα στην Εθνικη και ατομικη επιβίωση.


Επαναλαμβανω είναι τραγικη ειρωνια και παρα πολύ μεγαλη προσβολή προς τον Χριστο αυτην την εποχη οι σατανιστες να στηριζουν ο ενας τον άλλο σε όλα τα επίπεδα (οικονομικο, ηθικο, κοινωνικο.





Στον αντιποδα αυτοι που δηλωνουν “χριστιανοι” να αδιαφορει ο ενας για τον άλλο ,ειτε να κανει κακο ο ένας στον άλλο.



Ελληνες ποτε να μην ξεχνατε , ότι εάν δωσει ο Χριστος και ερθουμε εμεις οι γνήσιοι Ελληνες στην εξουσια, θα τιμουμε τον αγιο Νικηφορο Φωκα, που είναι ηδη επισημά Αγιος από την Εκκλησια ο Αγιος Νικηφόρος ,αλλα δεν τον τιμουν όπως πρεπει.


Ακομη θα τιμούμε τον Αγιο Κωννσταντινο Παλαιολογο, τον Αγιο Κωνσταντινο Φωκα, τον Αγιο πατριαρχη Ιεροσολυμων Ειρηναιο τον Αγιο Βασιλειο τον Β όπως τους αρμοζει με παρελασεις-εθνικες επετειους.



Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρείται ένα μικρο μερος με βαση της παγκόσμιες Ελληνικες μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον και μηδεν αγαν. 


loading...

1 thought on “Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Δ

  1. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕ ΕΛΑ….ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΡΩΤΑΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΝ ?,,,,ΑΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΝΦΙΡΜΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?…(μετα 5 λεπτα) ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΡΟΛΤΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΩΝΙΑ…ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!….ΟΧΙΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 7 ΙΑΝΟΥΡΑΙΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Β,ΚΟΡΕΑΣ…..ΑΧΧΧ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟΟΟ!! ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΑΓΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΘΩΟΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΜΕΝΗΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΠΙΡΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΗΣ ΑΦΡΑΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΝ'ΑΡΑΣ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥς ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΧΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΟΥ'' ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ!!!….ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΓΩ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ!!!!…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΩΠΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΚΙ'ΈΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΥΜΙΑ….ΑΝΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ….salom….salom..

Comments are closed.