Η ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΥΠΑΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ 
ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ
ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ 
ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ 
ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, Η ΑΓΙΑ 
ΕΥΔΟΚΙΑ-ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ 
ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ. 



Η Φιλοσοφος Υπατια δεν ηταν υπερ του φοινικικου δωδεκαθεου οπως δεν ηταν ποτε κανενας γνησιος Ελληνας φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ποιητης, ιστορικος κλπ. 

Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ρητορες, ποιητες, ιστορικοι καταδικαζαν το δωδεκαθεο ως ξενοφερτο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.

Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 


Η φιλοσοφος Υπατια ηταν συγχρονη των τριων πολυ μεγαλων σοφιστων, φιλοσοφων, ρητορων, των τριων ιεραρχων. 

Την εποχη που ζουσε η φιλοσοφος Υπατια ηδη οι τρεις ιεραρχες ειχαν ενσωματωσει ολοκληρη την Πλατωνικη διδιασκαλια στον Χριστιανισμο και εν συνεχεια διδασκαν με μοναδικο τροπο τον Χριστο και τον Πλατωνα. 

Η Φιλοσοφος Υπατια η οποια γνωριζε αριστα τον Αριστοκλη και το εργο του αγαπησε αμεσως τον Χριστο και τους Χριστιανους μαθητες στην σχολη της. ενω οι δυο μακραν πιο αγαπημενοι της μαθητες ηταν δυο χριστιανοι. η Υπατια ειχε το παραδειγμα των τριων ιεραρχων οι οποιοι ως φιλοσοφοι ενσωματωσαν ολοκληρη την Πλατωνικη διδασκαλια στον χριστιανισμο.

Γνωριζε η μεγαλη φιλοσφος Υπατια οτι ο χριστιανισμος ηταν κατα πολυ καλο για τον Ελληνισμο και για ολοκληρη την ανθρωποτητα.




Ο  ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ
ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΕΝΑν ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ
ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
















Η φιλοσοφικη διδασκαλια της Υπατιας προερχεται απο δυο μερη την Πλατωνικη και την Χριστιανικη διδασκαλια.

Η φιλοσοφια και η ρητορικη ειναι η εικονα του θειου και ειναι η  αντανακλαση του  θεου δημιουργου, αν και ο ανθρωπινος φιλοσοφικος λογος ειναι κατωτερος απο αυτον του Χριστου,

Η Φιλοσοφος Υπατια διδαξε μεταξυ αλλων οτι οι θρησκευτικες αξιες ειναι το μοναδικο στηριγμα όλων των υπολειπων αξιών και αρχων καθως σε αυτές υποτασσεται καθε αλλη αρχη και αξια.

Η Υπατια ειναι μια φιλοσοφος, με πολυ μεγαλες ηθικές αρχες, ενω αναμεσα στις αρετες της ειναι το θαρρος, η  δυναμη, η  δικαιοσυνη, η  ειλικρινεια, ο σεβασμος και η πιστη στις φιλοσοφικες αξιες.

Η υπατια ειναι μια απο τις σπανιες γυναικειες μορφες, οπου η ενασχολησή της με τις κατ εξοχην για την εποχη , ανδροκρατουμενες επιστημες, αλλαξε τα δεδομενα τα οποια υπηρχαν μεχρι τοτε.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.


Η-ιδια η υπατια ειχε εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους. 

Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια. 


Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.

Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον. 

Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.


Ο μεγαλυτερος θαυμαστης σε επιστημονικο επιπεδο της φιλοσοφου Υπατιας ηταν ο Χριστιανος επισκοπος και μαθητης ο Συνεσιος.

Δεν ειναι καθολου υπερβολη να σας αναφερω οτι οι σχεσεις της Υπατιας με τον Χριστιανο επισκοπο Συνεσιο σε επιστημονικο επιπεδο ηταν οπως ηταν οι σχεσεις του Σωκρατη με τον Πλατωνα.


Αυτο ειναι πολυ εμφανες απο την αλληλογραφια την οποια διατηρουσαν ο Συνεσιος με την Υπατια.

Ειναι ενδεικτικο οτι ο Συνεσιος σε μια επιστολη προς τον προς τον αδελφο του, αναφερει τους γλυκους καρπους τους οποιους εδρεψε απο την φιλοσοφικη διδασκαλια της Ελληδιδας Υπατιας 

Η διδασκαλια της Υπατιας αναφερει ο Συνεσιος αναβαθμισε την σχολη της Αλεξανδρειας. την ιδια στιγμη κατα την οποια οι διδασκαλιες της Αθηναικης φιλοσοφικηςς σχολης ηταν υποβαθμισμενες. 
Πολλες φορες σας εχω αναφερει οτι οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης
αυτοκρατοριας λατρεψαν οσο τιποτε αλλο στον κοσμο τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Ειναι πολυ ενδεικτικο οτι οι Ελληνες χριστιανοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας αγσπησαν τοσο πολυ τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο με αποτελεσμα να ειναι φανατικα προσκολημενοι σε αυτον.

Αυτο συνεβαλε στο να μην εξελιχθουν πολιτιστικα οσο θα επρεπε με βαση τις ικανοτητες τους και την παιδεια τους.


Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 


Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 




Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   

Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.


Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 


Η φιλοσοφια και η ρητορικη ειναι η εικονα του θειου και ειναι η  αντανακλαση του  θεου δημιουργου, αν και ο ανθρωπινος φιλοσοφικος λογος ειναι κατωτερος απο αυτον του Χριστου, διδαξε η Υπατια.



Η Ελληνιδα φιλοσοφος Υπατια δεν δεχεται την απολυτη παντοδυναμια της ανθρωπινης λογικης και της γνωσεως καθως θεωρεί οτι ολα ειναι κατω απο την μεριμνα της προνοιας του Ιησου Χριστου.


Η Υπατια διδαξε οτι ειναι ύβρη και πολυ μεγαλη αμαρτια να ισχυριζονται οι ανθρωποι  οτι οι γνωσεις τους ειναι τεραστιες-ανεξαντλητες σε σχεση με τον Χριστο-δημιουργο.


Η Υπατια διδαξε οτι σε καθε ανθρωπο εχει προτεραιοτητα η ψυχή, το πνευμα, η λογικη και η συνειδηση. 

Ο φιλοσοφικος λόγος εχει πολυ μεγαλη δυναμη.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.

 
Ηταν τοση η καλοσυνη και η φιλανθρωπια τους, για αυτο ποτε δεν υπολογισαν τα πλούτη και τα χρήματά τους. 


Τίποτα δεν κρατησαν για τον εαυτό τους. Ολη τους την περιουσια την διέθεσαν για να δώσουν χαρά-ζωη στους συνανθρωπούς τους.

Πολλές φορές οι Ιεραρχες με τα ιδια τους τα χέρια, έδεναν τις πληγές των αρρώστων και μεταξυ αυτων και των λεπρων.


Τιποτε δεν φοβιζε τους αγιος διοτι ειχαν την ευλογια του Χριστου.


Οι αγιοι ιεραρχες ηταν άριστοι διδάσκαλοι του χριστιανισμου και του Πλατωνα. 


Κανενας δεν εξήγησε όπως εκεινοι , με τόσο πλούτο και τόση σαφήνεια τα νοήματα των θείων και ιερεων Γραφων και την πλατωνικη διδασκαλια κατά την εποχη της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατορίας.

Επισης ποτε δεν υπήρξε ομοιος με εκεινους στην στην ρητορικη, στην φιλοσοφια, στην ετοιμολογία, την απλότητα, αλλά και στη φλόγα και την δύναμη της ρητορείας. 


Οι αγιοι ιεραρχες υπηρξαν δεινοι ρήτορες και εξαιρετικοι διδασκαλοι
Φιλοσοφοι, Ρητορες, Θεολογοι και Κοινωνιολόγοι με αίσθημα χριστιανικής και Ελληνικης πιστεως και αγαπης.




Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ 
ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.
Συμφωνα με τους αγιους, οι γονεις που δεν φροντιζουν για τη μορφωση των παιδιων τους, με βαση τον πλατωνα θεωρουνται δολοφονοι και ανθελληνες.


Γιατί η μόρφωση είναι εκείνη που θα καλλιεργήσει την ψυχή και κατ επεκτασιν την ηθικη ενος παιδιου.

Βέβαια, μας διδαξαν ότι όπως κάθε τι χρησιμο και δημιουργικο στην ζωη χρειαζεται κοπο για να αποκτηθει. Όμως οσο δύσκολα και αν είναι, αξίζει να κατακτησουμε το πιο υψηλο επιπεδο της αρχαιας Ελληνικης παιδειας. 

Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε ολοκληρωμένοι Ελληνες.

Οι αγιοι θεολογοι-φιλοσοφοι μας προτρεπουν να στολίσουμε τις ψυχές των παιδιών με τον τις διδαχες του Κυριου Ιησου Χριστου και του Πλατωνα, ωστε να επιβιώσουμε στο περασμα των αιωνων ως Ελληνικο εθνος. 

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ

Οι αγιοι Ιεραρχες μας διδαξαν ότι μεσα από την αρχαια Ελληνικη παιδεια  και τον χριστιανισμο θα αποκτησουμε τον σωστο Ελληνικο χαρακτήρα. 



Όλα αυτά τα οποια διδασκαν πρωτα τα ειχαν κανει πραξη όπως ολοι οι μεγαλοι αρχαιοι προγονοι.

Οι φωστηρες της τρισηλιου θεοτητος ειχαν τεραστιο ηθος,  ειλικρινεια, και ψυχικό πλουτο, ενω παραλληλα ειχαν πολυ μεγαλη αγαπη για ολους τους ανθρωπους. 


Η κάθε τους διδασκαλια αποτελει είναι και μια λύση σε κάποιο πρόβλημα της ζωής, της Ορθοδοξιας και  του Ελληνικου εθνους.

Ο άνθρωπος αποτελείται από δύο στοιχεία, το πνεύμα και το σώμα.


 Αυτά τα δυο πολύτιμα δώρα του θεού πρέπει να τύχουν ειδικής μεταχείρισης από τον καθένα μας. 

Όπως οι μελισσες διαλεγουν το νεκταρ από τα λουλούδια, το ιδιο και οι σωστοι Ελληνες θα πρεπει να διαβαζουν μονο Πλατωνα και αγια γραφη, ώστε να εχουν το μεγιστο οφελος. 



Παντα από ότι διαβαζεται να κρατατε μονον τα χρήσιμα, αυτά τα οποια σε κανουν καλυτερο ανθρωπο.

Οι αγιοι αυτοι μεσα από τον σωστο τροπο ζωης και της Ελληνοχριστιανικης παιδειας, μας εδειξαν την μεγαλη ανθρωπιά, την ειλικρίνεια και την ευθύτητα του χαρακτήρα τους και την 
τεραστια αγαπη -αφοσιωση τους στον Χριστο, τον Πλατωνα και τους αδυναμους συνανθρώπους.

Για τους Αγιους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια-πολιτισμος είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετες. 

Για αυτο θεωρουν την παιδεία ως το μεγαλυτερο δωρο προς τον ανθρώπο, ενω επιτίθονται λεκτικα εναντία σε ολους τους εχθρους της αρχαιας Ελληνικης παιδειας.

Οι αγιοι ιεραρχες ειχαν πολύ μεγαλη προσήλωση στο δίκαιο, την παιδεια και την αλήθεια. 

Θεωρουσαν  την φιλαργυρία και την πλεονεξία φοβερές αμαρτίες που φθείρουν την ψυχή και το πνευμα.
 


Σύμφωνα με τις απόψεις των Aγιων τα μεγιστα ηθικα αξιωματα, δεν είναι τα πλούτη, οι σεξουαλικες ανωμαλίες,οι ασκοπεςδιασκεδάσεις, τα ιπποδρόμια και τα θέατρα, αλλά μονον ο συνεχής αγώνας για την πνευματική ανάπτυξη και την ψυχική τελείωση των Ελλήνων μεσα από τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Οι αγιοι ιεραρχες διδαξαν, με βαση το ιερο αξιώμα του υπατου των Ελλήνων φιλοσοφων ότι αξιος τιμης σε μια πολη είναι οποιος δεν αδικει. Όμως όλα τα αξιωματα και τις τιμες μιας πολεως της αξιζουν οσοι σταματουν της αδικιες. 


Για αυτό με την σειρα τους οι αγιοι Ιεραρχες ανεφεραν ότι ολοι οι γνήσιοι Ελληνες πρέπει να πολεμάμε για την αλήθεια και το δίκαιο, να ειμαστε προσηλωμενοι στους στόχους μας, να έχουμε το αίσθημα του καθήκοντος, της ευθύνης και της φιλοπατρίας. 

Όλα τα  προαναφερομενα μας τα  διδαξαν ωστε μεσα αρχαια Ελληνικη παιδεία, και να προσπαθούμε για την πνευματική-ψυχική μας εξελιξη.

Ακομη ζητησαν-διδαξαν να αγαπάμε ολους τους συνανθρώπους μας, να είμαστε παντατοτε φιλάνθρωποι και να βοηθούμε αυτούς που έχουν ανάγκη, αυτούς που δεν έχουν φαγητό να φάνε και ρούχα να ντυθούν.

Χαρακτηριστικα αναφερουν ότι εκείνοι που αφαιρουν τα ρούχα από κάποιον και τον αφήνουν γυμνό είναι απατεωνες. 


Το ψωμί που κρατάμε ανήκει στον πεινασμένο. Τα ρούχα που φυλάμε ανήκουν στους αδικημενους φτωχούς. 


Τα πολλά παπούτσια που έχουμε ανήκουν στους ξυπόλητους. Τα παραπανισια χρήματα δεν είναι δικά μας, αλλα ανήκουν σε ολους οσους τα έχουν ανάγκη.

Όταν ενας και μόνο άνθρωπος εχει πιστη στην καρδιά και διαθετει
αρχαια Ελληνικη παιδεια μπορεί να διορθώσει μια ολόκληρη πόλη.
Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, ηταν ξενοφερτο με βαση τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους,σοφιστες, ποιητες, ρητορες κλπ και φυσικα δεν  ηταν το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου, διοτι ηταν αστειο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου οπωςς διδαξαν οι αρχαιοι Ελληνες πανεπιστημονες.

Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων.
 Επισης αντιγραφουν την ιστορια, ποιηση, τεχνη, αφαιρώντας μονον την ασέβεια και την ανηθικότητα των δαιμονων του δωδεκαθεου. 

Οι ιεραρχες διδαξαν μετα τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους-σοφιστες ότι ο αληθινος Ελληνας δεν μπορει να ειναι εωσφοριστης, οπως δεν ηταν και οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι. 
Ο χριστιανισμος δεν εβλαψε τον Ελληνισμο, αλλα τον διεσωσε απο την παρακμη και του εδωσε νεα πνευματική δύναμη, για να συνεχισει την πορεια του.

Ο εκχριστιανισμός της Πλατωνικης διδασκαλιας από τους αγιους ιεραρχες είναι η μεγαλυτερη αποδειξη ότι οι Ελληνες φιλσοφοι ηταν μονοθειτες και ότι δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο.

Από την ημερα που ηρθε ο Χριστος, μεχτρι σημερα, σε κανενα άλλο εθνος δεν είχε τοσο μεγαλη αποδοχη ο Χριστιανισμός,παρα μονον στον Ελληνικό λαό. Αυτό φυσικα εξαγριωνε ακομη περισσοτερο τους φανατικούς Εβραίους εωσφοριστες του δωδεκαθεου.


Το Ελληνικο εθνος στο περασμα των αιωνων ανεδειξε τους μεγαλύτερους αγιους, Πατέρες και Διδασκάλους.
 Αναμεσα στους κορυφαιους είναι και οι αγιοι ιεραρχες.


Οι αγιοι ιεραρχες μεταξυ αλλων εζησαν την βασιλεια του χριστομαχου και απαραδεκτου Ιουλιανου.


Ο Ιουλιανός προσπάθησε να εξαναγκασει τους Ελληνες χριστιανους να αποδεχτουν, πως εαν αποκηρυξουν τον παγανισμο θα έπρεπε παραλληλα να τον αποκηρυξουν και τον ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.


Ο εωσφοριστης Ιουλιανος απαγορευε την διδασκαλια στα σχολεια των εργων αρχαιων φιλοσοφων, σοφιστων,που ειχαν γραψει 
εναντιον της αρχαίας θρησκείας, καιγοντας με μισος τα έργα τους. Δείτε τι είχε γράψει σε επιστολή του ο δαιμονισμενος Ιουλιανος : 
Ας μη φτανει στην ακοη επικουρειος ή πυρρωνειος λογος. 
Τωρα αληθεια, οι θεοι καλα εκαναν και κατεστρεψαν τα εργα τους, ευτυχως που τα βιβλια τους χαθηκαν (Ιουλιανος, Επιστ.89β, Προς αρχιερέα Θεόδωρο, 301c).



Οι Πατέρες της ορθοδοξίας που τοσο αδικα τους συκοφαντουν ως δήθεν “ανθέλληνες”, έχουν απόλυτη συνείδηση σχετικα με την Ελληνικη Φιλοσοφια, για αυτό διαμαρτύρονται εντονα προς τον εωσφοριστη Ιουλιανο, σχετικα με τις υπουλες-δαιμονικες τακτικες του και ότι δεν είναι δυνατον το ονομα Ελλην, να ταυτίζεται με το εωσφορικο δωδεκαθεο.



Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.


loading...

117 thoughts on “Η ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΥΠΑΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

  1. ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ;
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ
    ΔΕΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΤΡΩΟ
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ

    7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ
    8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
    12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
    28 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ
    96 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
    1049 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ – ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΤΛ

    ————————————————
    ΣΥΝΟΛΟ 1200 ΜΗΝΕΣ Ή 100 ΧΡΟΝΙΑ

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΣΑΣΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑΖΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙΣ

  2. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ :

    1.ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

    2.ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 2.8 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

    4. ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ (ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ)

    ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ;

    κ. gifτaraki

    Αφου βλεπετε οτι δεν εχετε πλεον ελπιδες να πουλησετε τα πετσινα τρισεκατομμυρια του κ. Μπατιρογυφτου στην Ελλαδα, γιατι επιμενετε και χανετε τον καιρο σας;
    Γιατι δεν κανετε μια προσπαθεια να τα πουλησετε στους Μαορι της Νεας Ζηλανδιας, στους Παπουα της ζουγκλας του Βορνεο ή στους Ταμ Ταμ της Αφρικης εναντι μπανανων;
    Για δοκιμαστε και ισως κατι να καταφερετε.

  3. Της Άννας Κανδύλη

    Για σωρεία κακουργηματικών πράξεων διώκεται ο Αρτέμης Σώρρας και επτά στενοί του συνεργάτες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου.

    Σε βάρος του Σώρρα μάλιστα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή μετά από αίτημα της Εισαγγελέως αφού εκτός της βαρύτητας των αδικημάτων που του αποδίδονται, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» θεωρείται ύποπτος φυγής ενώ εξακολουθεί να είναι φυγόποινος μετά την καταδίκη του από δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή.

    Ανάμεσα στους επτά συνεργάτες του που κατηγορούνται βρίσκονται και δύο ελληνικής καταγωγής που ζουν στον Καναδά και δεν εμφανίστηκαν να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ούτε μέσω συνηγόρου.

    Συγκεκριμένα, τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που τους αποδίδονται είναι:

    Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης και τετελεσμένη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Τα πλημμελήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται είναι: Διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα

    ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

    Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα η απάτη συνίσταται στο ότι έπειθε τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές στο Δημόσιο και στις Τράπεζες με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη. Ενδεικτικά αναφέρεται πως από την μη καταβολή οφειλών 115 οφειλετών προς το ΙΚΑ το ποσό ανέρχεται στα 4 εκ. 700 χιλ. Ευρώ.

    Σε πανελλαδικό επίπεδο τα χρέη είναι ανυπολόγιστα καθώς μόνο τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι 12 χιλιάδες ενώ είναι αόριστος ο αριθμός των υποστηρικτών.

    Όσον αφορά στα περίφημα ομόλογα της Ανατολής τα οποία ο Σωρρας πρόσφερε για να διαγραφεί το χρέος της χώρας , η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες πως η Τράπεζα της Ανατολής είχε εξαγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα αρχές του 20ου αιώνα. Οι μετοχές αυτές, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα έχουν μόνο συλλεκτική αξία και μηδενική πραγματική. Πωλούνται δε στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία. Όταν έγινε η μεταβίβαση της Τράπεζας Ανατολής ακυρώθηκαν όλες οι μετοχές και οι παλαιοί νόμιμοι δικαιούχοι αυτών απαίτησαν ως αποζημίωση για κάθε μία 200 κατοχικές δραχμές. Αργότερα, με το νόμο 18/1944 η νέα δραχμή ορίστηκε ότι ισοδυναμεί με 50 δισεκατομμύρια της κατοχικής.

    Για τις μετοχές-ομόλογα σημειώνει πως δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα όπλα αλλά προϊόν απάτης ενώ χρησιμοποιούνται παράνομα ονόματα αξιωματούχων του Υπ.Οικονομικών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ο Αρτέμης Σώρρας είχε απευθυνθεί σε μία ΔΟΥ και είχε ζητήσει να του πουν τι φόρος του αναλογούσε εάν προχωρούσε σε δωρεά 2 μετοχών της Τράπεζας ανατολής για τις οποίες ο ίδιος υποστήριζε ότι άξιζαν 2 δις ευρώ. Η απάντηση ήταν 13,5 εκ. ευρώ, μια εκτίμηση που ο "σωτήρας" της χώρας χρησιμοποίησε ως επιβεβαίωση των ισχυρισμών του πως διαχειρίζεται τις εν λόγω μετοχές συνολικής αξίας 600 δις δολαρίων.

    Το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς και αυτό της άπατης συνίστατο στις εισφορές των μελών που κατέβαλαν 5 ευρώ κάθε μήνα και 10 ευρώ για την εγγραφή τους στην "Ελλήνων Συνέλευσις".

    Τέλος από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης φαίνεται να έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

  4. ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;
    ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΞΕΧΑΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    «…ξεπερνάει τα όρια της τερατολογίας»: Ο Σταύρος Κοντονής κατά του Αρτέμη Σώρρα (3/2/17)

    «Πέρασε από τη γραφικότητα στην επικινδυνότητα»: Τους τόνους απέναντι στο φαινόμενο Αρτέμης Σώρρας ανέβασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, αντιλαμβανόμενος προφανώς ότι το ζήτημα έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις και η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί απαθής αλλά οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση.

    Ο Σταύρος Κοντονής δεν δίστασε να δηλώσει δημοσίως, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του κου Σώρρα ότι έχει στην κατοχή του 600 δις δολάρια για να αποπληρώσει το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος της χώρας πως «είναι φανερό ότι πρόκειται για απάτη», τονίζοντας μάλιστα πως «ο ισχυρισμός αυτός ξεπερνάει τα όρια της τερατολογίας» και απευθύνοντας μήνυμα προς τους «οπαδούς» του τους κάλεσε τουλάχιστον να προβληματιστούν.

    Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη, ο κ. Κοντονής χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απόφαση του 8ου Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, που έκρινε ότι το πληρεξούσιο Σώρρα για τα 600 δις δεν είναι πλαστό και δηλώνοντας ικανοποιημένος για την άσκηση αναίρεσης από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, εξέφρασε την προσδοκία του για την απόρριψη της επίμαχης απόφασης.

    Ο Υπουργός Δικαιοσύνης «ευλόγησε τα γένια του» υποστηρίζοντας πως ο ίδιος κινήθηκε άμεσα μόλις έλαβε γνώση της απόφασης του Πλημμελειοδικείου, «καρφώνοντας» τη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε για αδιαφορία απέναντι στο φαινόμενο «Σώρρας».

    Εξέφρασε μεν την ικανοποίησή του από τους χειρισμούς της Δικαιοσύνης για το θέμα, εξαπέλυσε δε πυρά εναντίον της για «ρυθμούς χελώνας» πριν από τη δική του πρωτοβουλία, καταλογίζοντας στους εκπροσώπους της ότι έμπλεξαν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν ενήργησαν άμεσα για να αποτελέσουν «ασπίδα της κοινωνίας». Κατά την άποψή του – όπως είπε – σε υποθέσεις που άπτονται του ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος, η Δικαιοσύνη πρέπει να κινείται αυτεπαγγέλτως και μάλιστα να τις ελέγχει κατά προτεραιότητα.

    «Ποιος λογικός άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται ότι ο ισχυρισμός και μόνο είναι από μόνος του μία απάτη; Ποιος μπορεί αν τα έχει αυτά τα χρήματα; Και γιατί δεν τα δίνει και παριστάνει τον σωτήρα του έθνους; Να προβληματιστεί η κοινωνία, αφού τα έχει, γιατί βάζει αυτούς τους δυστυχείς ανθρώπους και πληρώνουν συνδρομές ή για την κοινοποίηση εξωδίκου στην εφορία; Πώς είναι δυνατόν να τον ακολουθούν αυτό τον τύπο – δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω διαφορετικά – όταν υπάρχουν αυτά τα ερωτηματικά;;», σχολίασε ο Σταύρος Κοντονής, επιχειρώντας να αφυπνίσει τους πολίτες που έχουν πιστέψει τον Αρτέμη Σώρρα.
    Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καριαγιαννίδης, που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Αρτέμη Σώρρα «απατεώνα» και «αλμπάνη», καλώντας τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις να συντονιστούν για να τον αντιμετωπίσουν.
    «Έχει ξεφύγει πλέον η ιστορία. Πέρασε από τη γραφικότητα στην επικινδυνότητα και πρέπει να έχουμε συντονισμένη απάντηση στον απατεώνα Σώρρα. Δεν μπορεί κάθε απατεώνας αλμπάνης να εμφανίζεται και να λέει το παραμύθι του. Έχει αποκτήσει ο Σώρρας πολιτικό υπόβαθρο κι αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν μπορεί να μιλάει για τα άτομα με ειδικές ανάγκες έτσι και να μην σηκώνονται όλοι να τον πάρουν με τις πέτρες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιαννίδης.
    https://www.youtube.com/watch?v=0uPOV5Ax7Oc

    ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ..
    ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ…
    ΠΑΤΕΡΑΑΑΚΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΑΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. Νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Σώρρα για βαρύτατα κακουργήματα

    Της Άννας Κανδύλη

    Για σωρεία κακουργηματικών πράξεων διώκεται ο Αρτέμης Σώρρας και επτά στενοί του συνεργάτες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου.

    Σε βάρος του Σώρρα μάλιστα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή μετά από αίτημα της Εισαγγελέως αφού εκτός της βαρύτητας των αδικημάτων που του αποδίδονται, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» θεωρείται ύποπτος φυγής ενώ εξακολουθεί να είναι φυγόποινος μετά την καταδίκη του από δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή.

    Ανάμεσα στους επτά συνεργάτες του που κατηγορούνται βρίσκονται και δύο ελληνικής καταγωγής που ζουν στον Καναδά και δεν εμφανίστηκαν να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ούτε μέσω συνηγόρου.

    Συγκεκριμένα, τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που τους αποδίδονται είναι:

    Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης και τετελεσμένη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Τα πλημμελήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται είναι: Διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα

    ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

    Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα η απάτη συνίσταται στο ότι έπειθε τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές στο Δημόσιο και στις Τράπεζες με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη. Ενδεικτικά αναφέρεται πως από την μη καταβολή οφειλών 115 οφειλετών προς το ΙΚΑ το ποσό ανέρχεται στα 4 εκ. 700 χιλ. Ευρώ.

    Σε πανελλαδικό επίπεδο τα χρέη είναι ανυπολόγιστα καθώς μόνο τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι 12 χιλιάδες ενώ είναι αόριστος ο αριθμός των υποστηρικτών.

    Όσον αφορά στα περίφημα ομόλογα της Ανατολής τα οποία ο Σωρρας πρόσφερε για να διαγραφεί το χρέος της χώρας , η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες πως η Τράπεζα της Ανατολής είχε εξαγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα αρχές του 20ου αιώνα. Οι μετοχές αυτές, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα έχουν μόνο συλλεκτική αξία και μηδενική πραγματική. Πωλούνται δε στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία. Όταν έγινε η μεταβίβαση της Τράπεζας Ανατολής ακυρώθηκαν όλες οι μετοχές και οι παλαιοί νόμιμοι δικαιούχοι αυτών απαίτησαν ως αποζημίωση για κάθε μία 200 κατοχικές δραχμές. Αργότερα, με το νόμο 18/1944 η νέα δραχμή ορίστηκε ότι ισοδυναμεί με 50 δισεκατομμύρια της κατοχικής.

    Για τις μετοχές-ομόλογα σημειώνει πως δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα όπλα αλλά προϊόν απάτης ενώ χρησιμοποιούνται παράνομα ονόματα αξιωματούχων του Υπ.Οικονομικών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ο Αρτέμης Σώρρας είχε απευθυνθεί σε μία ΔΟΥ και είχε ζητήσει να του πουν τι φόρος του αναλογούσε εάν προχωρούσε σε δωρεά 2 μετοχών της Τράπεζας ανατολής για τις οποίες ο ίδιος υποστήριζε ότι άξιζαν 2 δις ευρώ. Η απάντηση ήταν 13,5 εκ. ευρώ, μια εκτίμηση που ο "σωτήρας" της χώρας χρησιμοποίησε ως επιβεβαίωση των ισχυρισμών του πως διαχειρίζεται τις εν λόγω μετοχές συνολικής αξίας 600 δις δολαρίων.

    Το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς και αυτό της άπατης συνίστατο στις εισφορές των μελών που κατέβαλαν 5 ευρώ κάθε μήνα και 10 ευρώ για την εγγραφή τους στην "Ελλήνων Συνέλευσις".

    Τέλος από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης φαίνεται να έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

  6. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ….ΑΧΧ ΝΑΙ? ΤI ΕΓΙΝΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΛΑ ΠΕΣ?….ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΈΙΩΣΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΔΗΛΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΞΜΟΝΕΣ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΛΟΠΟΝ ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΠΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΧΤΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΤΙ?…..ΑΑΧΧΧΧ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΥΤΗΣΕ ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ?…..ΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΞΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟΥ (ΕΙΠΕ) ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΓΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 21,000 ΣΕΛΊΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΗΡΙΟΥ ΛΟΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ''ΧΛΙΟΥΥΤΣΣ'' ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ!!!!!….ΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΚΑΛΕ ΘΕΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΧΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ…..ΝΑ ΟΛΟΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΟΛΑ ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΕΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΥΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…..Ε ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΣΑΘΕΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙ? ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΡΑ ΚΡΑΑΑΑ……ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ … salom…salom..

  7. Χλουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

  8. ΤΣΑΠΕΕΕΕΛΕΕΣΣΣΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠ'ΤΟΥ ΓΥΦΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ
    ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΤΕ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΝΤΙΖΕΖ
    ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΧΑΝΤΟΥΜΗΣ ΘΑ ΣΑΣ
    ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΣΑΠΕΛΟΠΙΤΑΡΙΔΙΑ ΚΙ'ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ
    ΤΟ 20ΧΙΛΙΑΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΧΡΙΔΙΑ !!!!

  9. ΠΑΡΩΝ ΒΛΕΠΩ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ 35.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ…!!!

    ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΤΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΟΥ….

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…!!!!

  10. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕ ΕΛΑ….ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΡΩΤΑΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΝ ?,,,,ΑΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΝΦΙΡΜΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?…(μετα 5 λεπτα) ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΡΟΛΤΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΩΝΙΑ…ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!….ΟΧΙΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 7 ΙΑΝΟΥΡΑΙΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Β,ΚΟΡΕΑΣ…..ΑΧΧΧ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟΟΟ!! ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΑΓΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΘΩΟΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΜΕΝΗΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΠΙΡΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΗΣ ΑΦΡΑΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΝ'ΑΡΑΣ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥς ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΧΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΟΥ'' ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ!!!….ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΓΩ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ!!!!…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΩΠΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΚΙ'ΈΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΥΜΙΑ….ΑΝΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ….salom….salom..

  11. ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΑ? ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΡΙΠΛΟΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕ..
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΟΥΚΛΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ (ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ) ΣΥΝ 4 ΧΡΟΝΑΛΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ…ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΓΥΦΤΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΕΔΙΔΕΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΝ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΕΚΛΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 8 ΧΡΟΝΟΥΚΛΕΣ ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝ0Σ ΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ….ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΥΦΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΧΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ

  12. Ακόμα καταζητείτε το ζεύγος Σώρρα καθώς είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα…

    Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψε σήμερα το πρωί την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.

    ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ? ΑΝΤΕΕ ΝΤΕΕΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ??? ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΣΑΠΛΕΟΦΑΓΕ ΤΡΕΞΕ ΚΡΥΨΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑ
    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ….Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΑΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΕΝΙΚΗΣΑΣΕ ΣΩΡΡΑ ΑΝΕΚΡΑΞΕ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ……ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΡΑΞΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΕ!!!! ΣΩΡΡΑΣ? ΤΣΑΠΕΛΑ? ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

    Ανώνυμος21 Ιουλίου 2017 – 4:46 μ.μ.
    ΤΙ ΨΩΛΙΑ ΕΦΑΓΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΙΥΡΓΗΜΑΤΩΝ!ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????

  13. Ωχχχχ με αυτη την αποφαση αντε τωρα οι τσατσι και οι τσατσες που γραφουν τα κατεβατα τα σεντονια που φερνει εδω ο τσαπελοφαγος και τα διπλο-τριπλο ανεβαζει μερα νυχτα! να τωρα να δουμε τι θα γραψουν για την αμετακλητη αποφαση για 8 χρονια φυλακη στο ζευγοσ σωρρα!!! και εχει και ζεστες τωρα να θα δειτε απο δευτερα μπορει και το σαββατοκυρικαο να τους πιασουν και θα εχει και ο Ελληνας να γελαει αυτοι δηλαδη που δεν εχουν δυνατοτητα μα πανε διακοπες ε θα βλεπουν τις μεταγωγες του κλεφτοαπατεωνοζευγαρου με τισ χειροπεδεσ να πηγαινουν στον ανακριτη και να του ζουπαει ο αστυνομικος το κεφαλι του γθυφτου προσ τα κατω!!! αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!
    αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!αααα χα χααααααα γελιο που εχει να πεσει γελιο!!

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΕ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ;
    ΛΥΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ;

  14. ΑΠΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑΣΤΗ ΒΟΛΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ…!!!!

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΞΑΣΘΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ….

    ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ…

  15. Ανώνυμος15 Ιουλίου 2017 – 10:36 μ.μ.
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ;
    ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟ ΓΙΔΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ APOSTILLE ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ; Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΟΙ ΓΙΔΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΟΥΘΕ ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙOI ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕΣ; ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΠΑΤΙΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ;
    ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΑΓΕ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΣΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ?????????? ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

  16. ΑΠΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ…!!!!

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΞΑΣΘΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ….

    ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ…

  17. ΑΠΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑΣΤΗ ΒΟΛΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ…!!!!

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΞΑΣΘΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ….

    ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ…

  18. ΑΠΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ…!!!!

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΞΑΣΘΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ….

    ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ…

  19. Ανώνυμος10 Ιουλίου 2017 – 12:44 μ.μ.
    ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;
    ΑΚΟΥ !!! ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΩΣΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ..
    ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ…!!!

    Ανώνυμος10 Ιουλίου 2017 – 12:50 μ.μ.
    …..ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ".!!!

  20. ΑΠΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ…!!!!

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΞΑΣΘΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ….

    ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ…

  21. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΒΟΥΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ….

    ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΕΣΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝ,ΔΩΣΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ, ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΩΣΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…!!!!

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25592079_532370433804187_5409194982456989820_n.jpg?oh=1239f31090e71090d1bdfdcb7c647cc5&oe=5AC224B3

  22. Ανώνυμος10 Ιουλίου 2017 – 12:05 μ.μ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΣΜΕΝΗ ΛΕΡΑ ΧΟΛΕΡΑ?????? ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥ ΚΑΘΥΠΟΨΙΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΒΩΖΝΥ?????????? ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ…

    Ανώνυμος10 Ιουλίου 2017 – 12:07 μ.μ.
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ

    Ανώνυμος10 Ιουλίου 2017 – 12:10 μ.μ.
    ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ

  23. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….

    ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ…

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  24. ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ

    Σε βάρος του ιδίου και των συνεργατών του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 «Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου».

    Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση.

    Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

    Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

    Το πόρισμα

    Στο εισαγγελικό πόρισμα που συντάχθηκε αποτυπώνεται η εγκληματική δράση Σώρρα, ενώ προκύπτει η πρωτοφανής έκτασης της απάτης του.

    Ούτε ένα ευρώ δεν διαθέτει ο ίδιος ως περιουσιακό στοιχείο, τα τελευταία χρόνια υπέβαλε μηδενικές φορολογικές δηλώσεις, ενώ η δράση Σώρρα που ήταν ανεξέλεγκτη επί χρόνια έχει προκαλέσει αδιανόητη ζημιά στο Δημόσιο και σε ασφαλιστικά ταμεία, καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσκομίζουν τις «εξουσιοδοτήσεις» της απάτης Σώρρα και αρνούνται να πληρώσουν χρέη και εισφορές.

    Συγκεκριμένα από το πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12 χιλιάδες ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του Δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.

    Προκαλεί όμως κατάπληξη το γεγονός ότι εκείνοι που επικαλούνται τις εξουσιοδοτήσεις Σώρρα αυξάνονται και μετά την καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη από δικαστήριο της Πάτρας και παρά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών, ενώ ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες κ.λπ.

    Τα ίχνη του Αρτέμη Σώρρα, σύμφωνα με τις έρευνες, δεκαπέντε ημέρες πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, χάθηκαν από την Αθήνα. Το ζευγάρι εκτιμάται πως είχε βρει καταφύγιο στην Πάτρα, με τη σύζυγο του Σώρρα να πηγαίνει στη δίκη και όταν κατάλαβε τι θα γινόταν, έσπευσε να εξαφανιστεί.

    Οι αστυνομικοί αναζητούν το λάθος στην επικοινωνία και προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να προδώσει την τοποθεσία του ζευγαριού. Από την άλλη, η έρευνα για τον εντοπισμό ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων από το βίντεο που είχε αναρτήσει, έχει κολλήσει διότι, προς το παρόν, η ποινή του δεν δικαιολογεί την άρση απορρήτου.

  25. ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ…!!!
    http://www.tv69.gr/wp-content/uploads/2017/04/ellas01.jpg

    2300 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΟΥΝ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΖΥΓΩΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ….

    Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ…

    ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΤΙΣΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΑΛΛΙΑΣ,ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ….

    ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ….

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ «Π Α Ν Τ Α»..!!!!!

  26. Λευτερης Στακιας
    Γλυφάδα, Attica ·

    ΜΑΣ ΚΟΨΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΣΙΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΛΙΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΔΥΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ…….

    ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ……ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΛΙΩΣΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…..

    ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΑΠΛΩΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ…………….

    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ…….ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ…..ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ…..

    ΜΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ……..ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ….ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΡΕΜΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ….ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΡΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ TOY ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ……ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ….;;;

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ‘‘‘ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ‘‘‘

    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ…..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!

    ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ !!!!!!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  27. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΧΡΗΖΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΙΛΚΟΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ?

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΚΟΥ !!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΝΟΙΚΕ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ

  28. Salom Aβρααμ….Salom Σεβαστε Ραββινε Υoshef ποσο μεγαλη ειναι η χαραμα μας που σας βλεπουμε παλι…εμενα ειναι μεγαλυτερη αδελφε Αβρααμ μεγαλυτερη….αυτο το ξερουμε ποιος καλος ανεμος σας εφερε παλι κοντα μας? μην ειναι η γιορτη του γιομ κιπουρ AVENSALOM MELEHEM μην ειναι που επιασε τα 109 ο Αδελφος Ισαακ και πρεπει να υπογραψουμε για εκεινα τα ακινητα προτου παει ταξειδι μακρυνο τι να ειναι?….λιγο απο ολα μα πιο πολυ εφερα οδηγιες απο τα κεντρικα για τον ξερεις τον καταζητουμενο μαζι με τον μπουχεσα που κουβαλαει μαζι του εχουμε καποια σχεδια να εκτελεσουμε θα τα πουμε αναλυτικα στην Συναγωγη βλεπεις απο το κρυψιμο στους υπονοιμους εχει παθει ασθενεια χλουτσου χλουτσου εφερα και ενα εμβολιο μπας και κανει τιποτα για να μην ψωφησει ακομα μεχρι να τελειωσουμε την δουλεια μας πιστευων να καταλαβες….ναι καταλαβα Σεβαστε αδελφε καταλαβα ξερω παρε μια τσαπελα παρε και το εμβολιακι σου και μια τσιμπισια σου μονο φτανει αεροπλανο να σε κανει και φουυυππ!!!! Αααα χα χα χα χαααααα σε καλο σου με εκανσ και ευθυμησα να ανημερα του γιομ κιπουρ ε αφου τα ξερεις εσυ αφησε τις τσαπελες πισω απο τους καδους περναει ο τσαπελογυφτος και τις μαζευει και μετα προχωραμε κανονικα στην φαση Β'οπερ μεθερμηνευομενον θα του φυγει το καφασι!!!!….ααα χα χα χαααααα ξανα γελωτας ναι ναι ετσι θα γονει θα ελθουν και τα γυφτικα κλαρινα να του τραγουδησουν απανω απ'την κασσα του την στολισμενη με τσαπελες και μπρουσαλιο ενω θα ριχνουν πετσινα δολλαρια απο το καταπλασμα του χαα χα χα χααααααααα αντε πολυ χαρηκα που τα ειπαμε Hava nagila Hava καλο κατευωδιο να εχει το Βοδιο χααααααααααα salom….salom..

  29. ΥΠΟΧΙΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΟΝΑΧΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ…

    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟΙ,ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΛΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ…

  30. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ…

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  31. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  32. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ,ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ" ΑΥΤΟΙ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ,ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ…

    https://www.youtube.com/watch?v=dQ5hoLjnX9Y&feature=share&app=desktop

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ…!!!
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΟΒΙΖΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ…

  33. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ-ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ,ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΗΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΑΤΑ.ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΚΑΤΑ

  34. Ας περασει πρωτα απο το ταμειο της εισαγγελειας να πει τα καλαντα των 4 κακουργηματων κ μετα τα ισοβια να ρθει να μας κλασει τα αρχιδια!!!

  35. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  36. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  37. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  38. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  39. ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 12.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ..

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΚΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΚΑΛΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΡΟΜΕΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ..

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΑΙΟΓΤΑΦΟΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ…

  40. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  41. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

  42. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  43. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  44. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

  45. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

  46. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  47. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

  48. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

  49. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

  50. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  51. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  52. Salom Aβρααμ….Salom Σεβαστε Ραββινε Υoshef ποσο μεγαλη ειναι η χαραμα μας που σας βλεπουμε παλι…εμενα ειναι μεγαλυτερη αδελφε Αβρααμ μεγαλυτερη….αυτο το ξερουμε ποιος καλος ανεμος σας εφερε παλι κοντα μας? μην ειναι η γιορτη του γιομ κιπουρ AVENSALOM MELEHEM μην ειναι που επιασε τα 109 ο Αδελφος Ισαακ και πρεπει να υπογραψουμε για εκεινα τα ακινητα προτου παει ταξειδι μακρυνο τι να ειναι?….λιγο απο ολα μα πιο πολυ εφερα οδηγιες απο τα κεντρικα για τον ξερεις τον καταζητουμενο μαζι με τον μπουχεσα που κουβαλαει μαζι του εχουμε καποια σχεδια να εκτελεσουμε θα τα πουμε αναλυτικα στην Συναγωγη βλεπεις απο το κρυψιμο στους υπονοιμους εχει παθει ασθενεια χλουτσου χλουτσου εφερα και ενα εμβολιο μπας και κανει τιποτα για να μην ψωφησει ακομα μεχρι να τελειωσουμε την δουλεια μας πιστευων να καταλαβες….ναι καταλαβα Σεβαστε αδελφε καταλαβα ξερω παρε μια τσαπελα παρε και το εμβολιακι σου και μια τσιμπισια σου μονο φτανει αεροπλανο να σε κανει και φουυυππ!!!! Αααα χα χα χα χαααααα σε καλο σου με εκανσ και ευθυμησα να ανημερα του γιομ κιπουρ ε αφου τα ξερεις εσυ αφησε τις τσαπελες πισω απο τους καδους περναει ο τσαπελογυφτος και τις μαζευει και μετα προχωραμε κανονικα στην φαση Β'οπερ μεθερμηνευομενον θα του φυγει το καφασι!!!!….ααα χα χα χαααααα ξανα γελωτας ναι ναι ετσι θα γονει θα ελθουν και τα γυφτικα κλαρινα να του τραγουδησουν απανω απ'την κασσα του την στολισμενη με τσαπελες και μπρουσαλιο ενω θα ριχνουν πετσινα δολλαρια απο το καταπλασμα του χαα χα χα χααααααααα αντε πολυ χαρηκα που τα ειπαμε Hava nagila Hava καλο κατευωδιο να εχει το Βοδιο χααααααααααα salom….salom..

  53. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ…

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.??/

  54. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ…

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.??/

  55. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ?

  56. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  57. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  58. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ…

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  59. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  60. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ?

  61. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ…

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  62. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  63. ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΠΑΙΖΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ,ΦΕΡΕ ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ…

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ,ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ,ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  64. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  65. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  66. ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΠΑΙΖΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ,ΦΕΡΕ ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ…

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ,ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ,ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  67. Ας περασει πρωτα απο το ταμειο της εισαγγελειας να πει τα καλαντα των 4 κακουργηματων κ μετα τα ισοβια να ρθει να μας κλασει τα αρχιδια!!!

  68. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  69. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ?

  70. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΧΡΗΖΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΙΛΚΟΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ?

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΚΟΥ !!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΝΟΙΚΕ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ

    Ανώνυμος10 Ιουλίου 2017 – 12:05 μ.μ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΣΜΕΝΗ ΛΕΡΑ ΧΟΛΕΡΑ?????? ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥ ΚΑΘΥΠΟΨΙΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΒΩΖΝΥ?????????? ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ…

    Ανώνυμος10 Ιουλίου 2017 – 12:07 μ.μ.
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ

    Ανώνυμος10 Ιουλίου 2017 – 12:10 μ.μ.
    ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  71. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  72. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  73. Το φαινόμενο Σώρρας και οι παθογένειες πολιτείας και κοινωνίας
    Ο φόνος της Λαμίας που έφερε στο προσκήνιο τη σέχτα της απάτης μετά την ολιγωρία της Δικαιοσύνης – Ο τσαρλατάνος με τα 600 δισ. και οι πρόθυμοι που έσπευσαν να τον εμπιστευτούν

    Το εθνοσωτήριο άστρο του Αρτέμη Σώρρα γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο President, από όπου δώρισε 600 δισ. ευρώ στο χρεοκοπημένο ελληνικό κράτος. Ο επίγειος Σώρρας γεννήθηκε το 1966 στην Πάτρα, η οποία αποτελεί και σήμερα τον τόπο κατοικίας του, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών τέκνων. Πρόκειται για ένα μυστηριώδες πρόσωπο, με άγνωστο επάγγελμα, μολονότι δηλώνει μεγιστάνας με περιουσία 3 τρισ. δολαρίων, είναι δηλαδή κατά πολύ πλουσιότερος από τον Μπιλ Γκέιτς (75 δισ. δολάρια) και τον Γουόρεν Μπάφετ (60,8 δισ. δολάρια) μαζί. Αυτοσυστήνεται ως «έλλην ιθαγενής, επιχειρηματίας με μεγάλη πείρα σε πολλούς τομείς, όπως εμπόριο, κατασκευές, τεχνολογία, ενέργεια, ευρεσιτεχνίες κ.ά.»· κάτοχος «ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου συσσωρευμένου πλούτου»· φορέας κρατικής εξουσίας και θεματοφύλακας της κυρίαρχης βούλησης του ελληνικού λαού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αμετάκλητο πληρεξούσιο του 2013 υπογραμμένο από τον δήμαρχο Τροιζηνίας, ο οποίος δηλώνει ότι τον διόρισε καταπιστευματοδέκτη-θεματοφύλακα και ειδικό οικονομικό σύμβουλο «διατηρώντας σώας τας φρένας» προκειμένου να στηρίξει τον δήμο του αλλά και τον «απανταχού Ελληνισμό στο παγκόσμιο στερέωμα».

    Η απόφαση του Πρωτοδικείου

    Αυτή την επιβλητική προσωπικότητα δίκασε το 2013 το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και με την υπ' αριθμ. 67650/2013 απόφαση έκρινε πως «αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων, με την επωνυμία "RedPantherLimited", που εδρεύει στο Λονδίνο. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας εκάστου εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως τον μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας». Η απόφαση έχει καταστεί αμετάκλητη, όπως αποκάλυψε το Athens Review of Books, διότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν φρόντισε να ασκήσει αναίρεση εναντίον της.

  74. Η πλημμελειοδίκης και ο αντεισαγγελέας, που ήταν στην έδρα, στηρίχθηκαν στις μαρτυρίες: Ενός δικαστικού πραγματογνώμονα που δήλωσε ότι έπειτα από την έρευνα που έκανε για τα χρήματα «δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτόν. Από τη στιγμή που έχουν χρήματα, μπορούν να κάνουν κάτι, ακόμη και να ρίξουν το πολίτευμα». Ενός «οικονομικού οικονομολόγου» από το Τορόντο. Ενός μηχανικού από την Κρήτη, ο οποίος το 2014 υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου επικαλούμενος προσβολή της μνήμης και της τιμής των νεκρών Κρητικών που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, εξαιτίας της δήλωσης του πρώην υπουργού ότι οι Κρητικοί δεν ξεσηκώθηκαν το 1821 όπως όλη η Ελλάδα.

    Επιπλέον το δικαστήριο έλαβε υπ' όψιν του, μεταξύ άλλων, δημοσιεύματα της ιστοσελίδας alfeiospotamos, η οποία αναπαράγει τις απόψεις Σώρρα, το αντίγραφο βραβείου «Ευεργετών» (Αθλα), τη Διακήρυξη της Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών για τη στήριξη της δοκιμαζόμενης Ελλάδας, το αντίγραφο της από 17.6.2013 ένορκης αμετάκλητης επαλήθευσης και επιβεβαίωσης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας μεταφοράς μετοχών – Θεματοφύλακα και τη μετάφραση αυτής. Το Μονομελές Πρωτοδικείο, αφού «σκέφθηκε σύμφωνα με τον νόμο», αθώωσε τον Σώρρα και τον συγκατηγορούμενό του Εμμανουήλ Λαμπράκη, ομογενή γιατρό, προφυλακισμένο σήμερα στις ΗΠΑ για παράνομη συνταγογράφηση φαρμάκων. Επειδή «από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα» δημιουργήθηκαν υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων, ιδίως αυτών της ψευδούς καταμηνύσεως και της ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης (εννοούν τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο Αδωνις Γεωργιάδης), διαβίβασε τη δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών.

    Η ηγεσία της Δικαιοσύνης έκλεισε τα μάτια σε αυτή την απόφαση. Εκανε ότι δεν είδε και δεν άκουσε όταν τα προσαρτημένα στον Σώρρα sites αναπαρήγαν με διθυραμβικά σχόλια αποσπάσματα από το βιβλίο του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλείου Νικόπουλου, «Αγαπημένο μου… Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για τη σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας», ότι «οι έλληνες πολιτικοί είναι προδότες και πράκτορες ξένων συμφερόντων», «η κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόικας», «το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο», «η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς». Και αν δεν ελάμβανε διαστάσεις η απόφαση του εισαγγελέα στη Βόρεια Ελλάδα να διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά διευθυντή μεγάλου δημόσιου οργανισμού ασφάλισης για παράβαση καθήκοντος επειδή δεν προχώρησε στον συμψηφισμό οφειλών με τα εξώδικα Σώρρα, ούτε σε αυτή την περίπτωση θα συγκινούνταν η ηγεσία της Δικαιοσύνης.

  75. Κανονισε εβραικο καθαρμα να μπεις στις 3 το πρωι να γραφεις μονος σου οπως εχθες το βραδυ!

  76. Νομικοί και πολιτικοί θύμιζαν άλλωστε ότι δικαστές έχουν εκδώσει πληθώρα «αντιμνημονιακών» αποφάσεων και η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάνθηκε με ομόφωνη απόφασή της τον Φεβρουάριο του 2016 ότι «οι Ελληνες θα πρέπει να πάψουν να αποτελούν "τα οικονομικά πειραματόζωα της Ευρώπης"». Ο Σώρρας λέει ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή και υφίσταται εθνική γενοκτονία. Πόσο διαφορετική, επισήμαιναν οι ίδιοι κύκλοι, είναι η άποψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, όταν έγραφε στην επιστολή που έστειλε στους ομολόγους της μετά το δημοψήφισμα ότι για τη δημιουργία του χρέους οι Ελληνες «ουδεμία ευθύνη φέρουν» αλλά φταίνε οι κυβερνήσεις και «η εσφαλμένη οικονομική πολιτική η οποία εφαρμόστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, με βάση τα μνημόνια που επιβλήθηκαν από την τρόικα και τα οποία αποδείχθηκαν ανεπιτυχή». Του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος έγραφε ότι «η θεσμική στάση του εθνικού νομοθέτη είναι νοσηρή, καθώς παραδίδεται αμαχητί σε ένα καθεστώς νομοθέτησης υπό τα "καυδιανά δίκρανα της μέσω Μνημονίων" δημοσιονομικής πειθαρχίας», χαρακτήριζε αντισυνταγματικό το Μνημόνιο, αυθαίρετη την εξουσία της τρόικας και επετίθετο στον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού.

    Μετοχές από την «Τράπεζα της Ανατολής»

    Το 2012 ελάχιστοι έδωσαν σημασία στις διαβεβαιώσεις του Σώρρα για την αμύθητη περιουσία που συγκέντρωσαν ομογενείς χάριν της μητέρας πατρίδας. Τα χρήματα πλέον προέρχονταν από 40 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής». Η Bank d' Orient ιδρύθηκε το 1904 ως θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, σε περιοχές του Ελληνισμού όπως η Θεσσαλονίκη, η οποία τότε βρισκόταν υπό τουρκική κατοχή, η Σμύρνη και η Αλεξάνδρεια, και έπαψε να υπάρχει το 1932, οπότε συγχωνεύθηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έχοντας χάσει το 1/3 του ενεργητικού της. Την αποτίμηση των μετοχών έκανε ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης, πρώην εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα και στο ΔΝΤ, ο οποίος διατείνεται ότι είναι ο πατέρας της ελληνικής ΑΟΖ: 1 τρισ. δολάρια η συνολική τους αξία. Ο Καρυώτης ήταν και αντιπρόεδρος της ΜΚΟ END (End National Debt), προσθέτοντας κύρος στο εγχείρημα, αλλά κατόπιν παραιτήθηκε επειδή, όπως είπε, κατάλαβε ότι τα μέλη της είναι χρυσαυγίτες και δωδεκαθεϊστές.

    Στη συνέχεια η END μετατράπηκε σε επενδυτική εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων και πολιτικό κίνημα, υποσχόμενη τη σωτηρία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο (με 50 δισ. δολάρια) και σε άλλες 24 χώρες. Στην Ελλάδα τα χρήματα θα δίνονταν με δύο όρους: τη διεξαγωγή εξονυχιστικού έλεγχου από και σε όλους τους φορείς που πήραν μέρος σε συμβάσεις δανεισμού, τις τράπεζες, το υπουργείο Οικονομικών κ.λ.π. και τη σύσταση διεθνούς επιτροπής για τον έλεγχο του χρέους – αρχικώς υπήρχε η απαίτηση για αλλαγή του Συντάγματος και προκήρυξη εκλογών. Τα τρισεκατομμύρια άλλαξαν για ακόμα μία φορά προέλευση. Ηταν η αμοιβή για την πώληση τεχνολογίας του Απόλλωνα, ώστε να ταξιδεύουν τα διαστημόπλοια με φτηνά καύσιμα, στον πρόεδρο Ομπάμα και στη NASA!

    Σταυροφορία μέσω εξωδίκων

    Ο Σώρρας δεν περιορίζεται σε αυτά τα εξωφρενικά σενάρια. Καταγγέλλει επίμονα την ελληνική κυβέρνηση ότι κωφεύει στην προσφορά του «γιατί δεν έχει ολοκληρώσει το ξεπούλημα, το οποίο θέλουμε να σταματήσουμε». Η σταυροφορία του εξελίσσεται μέσω εξωδίκων. Με το πρώτο, το 2015, «προς Τσίπρα, Βαρουφάκη, με κοινοποίηση σε Ομπάμα, Πούτιν, CIA, τρόικα, Αρειο Πάγο, Πρόεδρο Βουλής», διέταζε τους κρατικούς λειτουργούς να εισπράξουν τα χρήματα που δωρίζει. Με το τελευταίο προκάλεσε, σύμφωνα με το προσαρτημένο σε αυτόν site «Αλφειός Ποταμός», «Παγκόσμιο Σοκ!!!», καθώς απευθυνόταν «προς όλους τους θεσμούς ως πληρεξούσιος και θεματοφύλακας του έθνους των Ελλήνων».

  77. Κανονισε εβραικο καθαρμα να μπεις στις 3 το πρωι να γραφεις μονος σου οπως εχθες το βραδυ!

  78. Τον Οκτώβριο του 2014 ο γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, με έγγραφό του προς την Τράπεζα της Ελλάδος, προειδοποιεί ότι οι Σώρρας – Λαμπράκης είναι απατεώνες και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι εξέτασε «τα έγγραφα και δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα», αλλά «προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών». Οι αμερικανικές Αρχές συνιστούν στις ελληνικές να απευθυνθούν «στις διωκτικές αρχές». Ουδείς κινείται. Ο Σώρρας φτιάχνει νέα οργάνωση, την ΕΣΥ («Ελλήνων Συνέλευσις»), οι οπαδοί του ιδρύουν περισσότερα από 200 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, όλα έχουν στην πρόσοψή τους αναρτημένη την απόφαση του Πρωτοδικείου, δίνουν δημόσια τον τελετουργικό όρκο του «πολίτη-οπλίτη», εξορμούν σε πόλεις και χωριά.

    Πέρυσι τον Μάιο προειδοποιούσε τα «δουλικά υπαλληλάκια του ΔΝΤ» ότι «σας ψάχνουμε παντού. Εμφανιστείτε πριν σας επικηρύξουμε» και ζητούσε από τους οπαδούς του αν γνωρίζουν «πού κατοικοεδρεύουν τα ζώαααα» να το αναφέρουν στην ΕΣΥ της περιοχής τους. Ολη αυτή η λεκτική βία, η οργή, οι απειλές κατά της ζωής, η στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας είχαν δυστυχώς και ένα θύμα, την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα, η οποία φέρεται να χρηματοδοτούσε την οργάνωση. Η άτυχη επιστήμονας είχε σχέσεις με τον πολιτικό μηχανικό Χρήστο Μπαλαντίνα, έναν φανατικό που έγινε πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα και μετά δολοφόνος ευρισκόμενος σε ψυχολογική διέγερση από τις υποψίες ότι επιχειρείται η καθαίρεσή του από την τοπική ΕΣΥ.

    Καχυποψία και μίσος

    Ο Σώρρας σπέρνει την καχυποψία και το μίσος. Ο «αυτόχθονας έλληνας ιθαγενής» είναι μόνος του στον κόσμο, περιτριγυρισμένος από εχθρούς «που στοχεύουν στον αφανισμό όλων των Ελλήνων και της ελληνικότητας απανταχού της γαίας» για «να κλέψουν και να εξαφανίσουν όλον τον πλούτο του, κινητό και ακίνητο». «Προσπαθούν με όλους τους τρόπους να εξαφανίσουν το ελληνικό έθνος ακόμα και ως έννοια και ως λέξη αλλά και ως ανθρώπινο μοναδικό προσδιορισμό». Νούμερο 1 εχθρός οι Εβραίοι και «όλοι οι χριστιανοί» γιατί είναι Εβραίοι. Οι «συνέλληνες» οφείλουν να γράφουν μόνο κεφαλαία γιατί «τα σχήματα των γραμμάτων μας είναι σύμβολα», τα μικρά γράμματα αποτελούν «αλλοίωση της γραφής από τους χαζαρομογγόλους στα χρόνια της αυτοκρατορίας της Ρωμανίας (Βυζαντίου)» για να τυπώνονται «στα χαζαρομηχανήματα και να μπορούν ακόμα και τα ζώα οι υβριδικές κατασκευές τους να ομιλούν και να τη χρησιμοποιούν». Η «σιχαμένη Βουλή» είναι ένοχη για «μεγάλη ξεφτίλα και προδοσία». Ολοι οι πολίτες οφείλουν να οργανωθούν στην ΕΣΥ που «δεν είναι κόμμα (που κομματιάζει σε φέτες τους Ελληνες) αλλά ο οίκος του Γένους».

    Δυστυχώς αυτό που επέσυρε την προσοχή στην επικίνδυνη οργάνωση Σώρρα δεν ήταν η πρόνοια της πολιτείας ή της Δικαιοσύνης αλλά ένα έγκλημα. Υστερα από αυτό έσπευσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να διατάξει να ανασυρθούν από το αρχείο και να διερευνηθούν οι δικογραφίες που αφορούν τη δράση του Αρτέμη Σώρρα.

    Ανιστόρητο αρχαιοελληνικό κλέος και αντισημιτισμός

    Το «φαινόμενο Σώρρας» αναμοχλεύει κατώτερα συναισθήματα, παλαβές θεωρίες ανιστόρητου αρχαιοελληνικού κλέους και άφθονη συνωμοσιολογία πασπαλισμένη με σφοδρό αντισημιτισμό – η λέξη «Εβρώπη», όπως τη γράφει, έχει τη ρίζα της στους Εβραίους και στο «εβρό». Στηρίζεται όμως στην πολύ διαδεδομένη αντίληψη ότι οι Ελληνες είναι θύματα του φθόνου των ξένων που εποφθαλμιούν την ιδιωτική και τη δημόσια περιουσία της χώρας. Το επικίνδυνο είναι ότι αυτή την άποψη την ασπάζονται και δικαστές.

  79. Παρότι όλοι οι δικαστικοί λειτουργοί κρίνονται δύο φορές τον χρόνο και η ηγεσία του Αρείου Πάγου έχει πλήρη εικόνα για το ποιόν του καθενός, ούτε ποινές επιβάλλονται ούτε μετακινούνται οι ακατάλληλοι ή οι ιδεοληπτικοί σε δουλειά γραφείου. Η επιρροή τους δεν περιορίζεται στις δικαστικές αίθουσες. «Πείτε μου πώς μπορώ να πείσω τον απλό κόσμο ότι τα εξώδικα του Σώρρα δεν απαλλάσσουν από τα χρέη προς το Δημόσιο όταν εμφανίζονται με αυτά και με τη δικαστική απόφαση στα χέρια συνταξιούχοι δικαστές και γνωστοί στην τοπική κοινωνία επιστήμονες;» ρωτά ο επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες εφορίες.

    Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, στην αρχή προσέρχονταν στις εφορίες πολίτες σε ομάδες που ζητούσαν συμψηφισμό με βάση την προσφορά του Σώρρα. Μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών πηγαίνει ο καθένας μόνος του εφοδιασμένος με όλη τη χαρτούρα που μπορεί εύκολα να τυπώσει από την ιστοσελίδα του Σώρρα. Τι επιπέδου είναι αυτοί οι πολίτες; «Κυρίως πρόκειται για εριστικά άτομα που κατηγορούν το κράτος για ολιγωρία επειδή δεν εισπράττει τα χρήματα από τα ομόλογα του Σώρρα» έρχεται η απάντηση.

    Σε πολλές εφορίες έχουν σημειωθεί επεισόδια, καθώς οι υπάλληλοι αντιμετωπίζονται ως τα μακριά χέρια του ανάλγητου κράτους. Το χρέος που ενδιαφέρονται να εξαλείψουν είναι κυρίως ο ΕΝΦΙΑ, μάλιστα έχουν κατατεθεί και προσφυγές για να γίνουν αποδεκτά τα εξώδικα. Το υπουργείο Οικονομικών δεν δίνει στοιχεία για τον αριθμό των εξωδίκων που έχουν κατατεθεί, επιτρέποντας να διακινούνται νούμερα από 1.500 ως 15.000. Στα ασφαλιστικά ταμεία έχουν κατατεθεί 500 εξώδικα για συμψηφισμό. Τα χρέη βεβαίως δεν παραγράφονται και οι αφελείς θα βρεθούν να χρωστάνε και τις προσαυξήσεις, αλλά το κράτος δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση αν υπάρχουν ή όχι τα 600 δισ. δολάρια.

  80. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  81. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  82. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ……

  83. Ανώνυμος26 Μαΐου 2017 – 12:42 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ? ΕΛΑ….ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 0730 ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΊΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΡΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΝΩ ΤΙ ΒΛΕpΩ?…..ΤΙ? ΤΙ?….ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΩΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΕΔΩ ΠΕΡΑ? ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΕΞΑΓΩ ΤΟ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΙΣΤΟΛΙ ΜΟΥ ΤΩΝ 9 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ?….ΑΧΧ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΕΣ ΜΟΥ…..ΤΟ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΠΛΑ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΤΙΣ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ Α4 ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΔΙΑΒΑΖΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΝΕΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ! ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ. Η ΕΛΛΑΣ. Η ΠΑΤΡΙΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!! ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ,ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΦΕ ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 05.30 ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΕΚΑΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΦΕΡΕ ΚΙ'ΕΜΕΝΑ!!

    ΡΙΓΟΣ ΜΕ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΛΤΖΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΕΣΥΡΘΗΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΙ'ΈΓΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 13.00 ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ….ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΙ ΖΗΤΑΝ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ 2 ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….salom…salom..

  84. Ανώνυμος21 Μαΐου 2017 – 9:44 π.μ.
    ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 2.8 ΤΡΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ 20ΧΙΛΙΑΡΑ ΤΣΕΠΩΝΟΝΤΑΣ 150ΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ …
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΚΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 45 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΚΑΙ Σ' ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
    ΚΑΙ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2.2 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 2.8 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΦΡΑΓΚΟ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΗ..
    ΟΥ !!! ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΟΙΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

    5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΓΥΦΤΙΚΕΣ ΜΑΣΣΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ε ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΚΕΙ ΛΕΝΕ 35 ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΥΝ ΚΑΜΙΑ 10-12 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΝΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ε ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΒΑΛΕ 40 ΧΡΟ0ΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΙ…ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ….ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΕΝΑΝ ΑΦΡΑΓΚΟ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΗΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ….ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΒΛΑ? ΘΑ ΚΑΜΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΦΑΝΗΚΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΙΟΥΝ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΥΖΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Μ'ΝΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΓΑΤΕ ΤΑ 150ρια …ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΖΩΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ…ΖΕΥΖΕΚΗΔΕΣ ΟΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΩΑ….

  85. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  86. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  87. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ

  88. Πέστα ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.οι προδότες ίσως και πράκτορες δήθεν ελληνίδες μόνο κακό στην πατρίδα κάνουν..μόνο Τώρα θα τα ακούνε οι εφιάλτες της Ελλάδας μας

  89. εβραιοκαθαρμα σταγακη βλεπω σε τσουζει που σας ξεβρακωνει ο καραφλας με τα κλεψιμεικα?οσο και να τα κρυβεις τα σχολια με αλλα θα στα ποσταρω μεχρι το πρωι εβραικη γυφτοχολερα!!!!!!!
    ακου 1.500.000 στο κ.διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    γυφτικα μουνοπανα της εγκληματικης συμμοριας

  90. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  91. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  92. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ

  93. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  94. Καταλαβατε ελλανια γελαδια που σας ταιζουν βελανιδια οι εβραιοχαφιεδες??????
    Τσουβαλια τα λεφτα στον καναδα απο τις εισφορες "ελλανιας"γυφτομαλακιας σας ζωα!!!
    Τρεξτε τωρα να σωσετε τις περιουσιες σας!!!!!!!!!!!
    Γι'αυτο η εβραικη νεκροκεφαλη ξημεροβραδιαζεται να γραφει τις παπαριες τους!!!!!!!!!!!!

  95. Η ΥΠΑΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;;;

    ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!!!

  96. Η Φιλοσοφος Υπατια δεν ηταν υπερ του φοινικικου δωδεκαθεου οπως δεν ηταν ποτε κανενας γνησιος Ελληνας φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ποιητης, ιστορικος κλπ.

    Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ρητορες, ποιητες, ιστορικοι καταδικαζαν το δωδεκαθεο ως ξενοφερτο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.

    Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες.

    Η φιλοσοφος Υπατια ηταν συγχρονη των τριων πολυ μεγαλων σοφιστων, φιλοσοφων, ρητορων, των τριων ιεραρχων.

    Την εποχη που ζουσε η φιλοσοφος Υπατια ηδη οι τρεις ιεραρχες ειχαν ενσωματωσει ολοκληρη την Πλατωνικη διδιασκαλια στον Χριστιανισμο και εν συνεχεια διδασκαν με μοναδικο τροπο τον Χριστο και τον Πλατωνα.

    Η Φιλοσοφος Υπατια η οποια γνωριζε αριστα τον Αριστοκλη και το εργο του αγαπησε αμεσως τον Χριστο και τους Χριστιανους μαθητες στην σχολη της. ενω οι δυο μακραν πιο αγαπημενοι της μαθητες ηταν δυο χριστιανοι. η Υπατια ειχε το παραδειγμα των τριων ιεραρχων οι οποιοι ως φιλοσοφοι ενσωματωσαν ολοκληρη την Πλατωνικη διδασκαλια στον χριστιανισμο.

    Γνωριζε η μεγαλη φιλοσφος Υπατια οτι ο χριστιανισμος ηταν κατα πολυ καλο για τον Ελληνισμο και για ολοκληρη την ανθρωποτητα.

  97. Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
    ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ
    ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
    ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΕΝΑν ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ
    ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

    Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΕΡΟΣ Α
    Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΕΡΟΣ Α

    Η φιλοσοφικη διδασκαλια της Υπατιας προερχεται απο δυο μερη την Πλατωνικη και την Χριστιανικη διδασκαλια.

    Η φιλοσοφια και η ρητορικη ειναι η εικονα του θειου και ειναι η αντανακλαση του θεου δημιουργου, αν και ο ανθρωπινος φιλοσοφικος λογος ειναι κατωτερος απο αυτον του Χριστου,

    Η Φιλοσοφος Υπατια διδαξε μεταξυ αλλων οτι οι θρησκευτικες αξιες ειναι το μοναδικο στηριγμα όλων των υπολειπων αξιών και αρχων καθως σε αυτές υποτασσεται καθε αλλη αρχη και αξια.

    Η Υπατια ειναι μια φιλοσοφος, με πολυ μεγαλες ηθικές αρχες, ενω αναμεσα στις αρετες της ειναι το θαρρος, η δυναμη, η δικαιοσυνη, η ειλικρινεια, ο σεβασμος και η πιστη στις φιλοσοφικες αξιες.

    Η υπατια ειναι μια απο τις σπανιες γυναικειες μορφες, οπου η ενασχολησή της με τις κατ εξοχην για την εποχη , ανδροκρατουμενες επιστημες, αλλαξε τα δεδομενα τα οποια υπηρχαν μεχρι τοτε.

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

    Η-ιδια η υπατια ειχε εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους.

    Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια.

    Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.

    Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον.

    Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.

    Ο μεγαλυτερος θαυμαστης σε επιστημονικο επιπεδο της φιλοσοφου Υπατιας ηταν ο Χριστιανος επισκοπος και μαθητης ο Συνεσιος.

    Δεν ειναι καθολου υπερβολη να σας αναφερω οτι οι σχεσεις της Υπατιας με τον Χριστιανο επισκοπο Συνεσιο σε επιστημονικο επιπεδο ηταν οπως ηταν οι σχεσεις του Σωκρατη με τον Πλατωνα.

    Αυτο ειναι πολυ εμφανες απο την αλληλογραφια την οποια διατηρουσαν ο Συνεσιος με την Υπατια.

    Ειναι ενδεικτικο οτι ο Συνεσιος σε μια επιστολη προς τον προς τον αδελφο του, αναφερει τους γλυκους καρπους τους οποιους εδρεψε απο την φιλοσοφικη διδασκαλια της Ελληδιδας Υπατιας

    Η διδασκαλια της Υπατιας αναφερει ο Συνεσιος αναβαθμισε την σχολη της Αλεξανδρειας. την ιδια στιγμη κατα την οποια οι διδασκαλιες της Αθηναικης φιλοσοφικηςς σχολης ηταν υποβαθμισμενες.

  98. ολλες φορες σας εχω αναφερει οτι οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης
    αυτοκρατοριας λατρεψαν οσο τιποτε αλλο στον κοσμο τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

    Ειναι πολυ ενδεικτικο οτι οι Ελληνες χριστιανοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας αγσπησαν τοσο πολυ τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο με αποτελεσμα να ειναι φανατικα προσκολημενοι σε αυτον.

    Αυτο συνεβαλε στο να μην εξελιχθουν πολιτιστικα οσο θα επρεπε με βαση τις ικανοτητες τους και την παιδεια τους.

    Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου.

    Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη.

    Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.

    Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.

    Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει.

    Η φιλοσοφια και η ρητορικη ειναι η εικονα του θειου και ειναι η αντανακλαση του θεου δημιουργου, αν και ο ανθρωπινος φιλοσοφικος λογος ειναι κατωτερος απο αυτον του Χριστου, διδαξε η Υπατια.

    Η Ελληνιδα φιλοσοφος Υπατια δεν δεχεται την απολυτη παντοδυναμια της ανθρωπινης λογικης και της γνωσεως καθως θεωρεί οτι ολα ειναι κατω απο την μεριμνα της προνοιας του Ιησου Χριστου.

    Η Υπατια διδαξε οτι ειναι ύβρη και πολυ μεγαλη αμαρτια να ισχυριζονται οι ανθρωποι οτι οι γνωσεις τους ειναι τεραστιες-ανεξαντλητες σε σχεση με τον Χριστο-δημιουργο.

    Η Υπατια διδαξε οτι σε καθε ανθρωπο εχει προτεραιοτητα η ψυχή, το πνευμα, η λογικη και η συνειδηση.

    Ο φιλοσοφικος λόγος εχει πολυ μεγαλη δυναμη.

    ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.

    Ηταν τοση η καλοσυνη και η φιλανθρωπια τους, για αυτο ποτε δεν υπολογισαν τα πλούτη και τα χρήματά τους.

  99. ΑΠΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ…!!!!

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ…

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΞΑΣΘΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ….

    ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ…

  100. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  101. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  102. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ

  103. Καταλαβατε ελλανια γελαδια που σας ταιζουν βελανιδια οι εβραιοχαφιεδες??????
    Τσουβαλια τα λεφτα στον καναδα απο τις εισφορες "ελλανιας"γυφτομαλακιας σας ζωα!!!
    Τρεξτε τωρα να σωσετε τις περιουσιες σας!!!!!!!!!!!
    Γι'αυτο η εβραικη νεκροκεφαλη ξημεροβραδιαζεται να γραφει τις παπαριες τους!!!!!!!!!!!!

  104. …..Ο βλάξ, ως πλησιέστερος προς το ζωϊκόν βασίλειον, έχει την ένστικτον καχυποψίαν ούτω ανεπτυγμένην, ώστε ν΄ αδυνατή να διαγνώση ή να εννοήση συλλογισμούς και λογικούς υπολογισμούς του ευφυούς, βασιζομένους όχι εις το ένστικτον αλλά εις την διάνοιαν. Αοπλος και ανυπεράσπιστος έναντι των ψυχρών υπολογισμών της ξένης διανοίας, ής ο μηχανισμός τυγχάνει εις αυτόν νοητικώς απροσπέλαστος, μίαν μόνην άμυναν διαθέτει, ακριβώς όπως το ζώον και ο πρωτόγονος άνθρωπος: την ένστικτον καχυποψίαν. Ούτω εξηγείται και η φυσική και πνευματική κατωτερότης των λαών, οίτινες εμπνέονται βασικώς υπό της καχυποψίας, ήν αυταρέσκως εκλαμβάνουν ως ευφυίαν. Έναντι τών Ευρωπαίων οίτινες ουδεμίαν ανάγκην έχουν αυτής, ως αντιλαμβανόμενοι νοητικώς τον κόσμον. Εκ τούτων επίσης φαίνεται σαφώς, ότι η καχυποψία και η απότοκος αυτής πονηρία είναι ακριβώς το αντίθετον της ευφυίας ως προς τον όλον αυτής εκτοπιζομένης πάντοτε υπό της δευτέρας. Λέγομεν αντίθετος μόνον ως προς τον ρόλον, διότι η διάνοια δεν είναι τι το ανεξάρτητον ή αντίθετον του ενστίκτου, αλλά τουναντίον η ανάπτυξις και ο δια λογικών μέσων πλουτισμός αυτού εις την αρχικήν αυτού πάντοτε κατεύθυνσιν.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

  105. *«Δεν μας ικανοποιεί η παθητική υπακοή, ούτε καν η απόλυτη υποταγή. Όταν τελικά θα παραδοθείς σε εμάς, αυτό θα πρέπει να γίνει με τη δική σου ελεύθερη βούληση. Δεν καταστρέφουμε τους αντιρρησίες επειδή μας αντιστέκονται –όσο κάποιος μας αντιστέκεται δεν τον καταστρέφουμε. Τον μεταπείθουμε, ελέγχουμε τη σκέψη του, τον μετασχηματίζουμε. Καίμε κάθε κακό και κάθε ψευδαίσθηση που υπάρχει μέσα του, τον φέρνουμε στη δική μας πλευρά, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά γενικότερα –σωματικά και ψυχικά. Τον κάνουμε έναν από μας πριν τον σκοτώσουμε. Είναι ανυπόφορη για μας η ύπαρξη έστω και μιας λανθασμένης σκέψης, οπουδήποτε στον κόσμο, όσο μυστική και αδύναμη αν είναι αυτή. Ακόμα και τη στιγμή του θανάτου δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την παραμικρή απόκλιση… κάνουμε το μυαλό να δουλεύει σωστά πριν το ανατινάξουμε».G.Orwell-1984

  106. ΚΡΥΨΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΣΤΟΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΖΩΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??? ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!

  107. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  108. 1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  109. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 ώρες ·
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ???

    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ??? …

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ 2.875 Η' ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ………

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΖΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ????
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ

  110. Καταλαβατε ελλανια γελαδια που σας ταιζουν βελανιδια οι εβραιοχαφιεδες??????
    Τσουβαλια τα λεφτα στον καναδα απο τις εισφορες "ελλανιας"γυφτομαλακιας σας ζωα!!!
    Τρεξτε τωρα να σωσετε τις περιουσιες σας!!!!!!!!!!!
    Γι'αυτο η εβραικη νεκροκεφαλη ξημεροβραδιαζεται να γραφει τις παπαριες τους!!!!!!!!!!!!

  111. πρεπει να εισαι ΤΡΑΓΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝ ΠΙΣΑΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΥΠΑΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ.
    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΣΤΟΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΕ ΟΥΦΟ???

  112. Η Υπατία ήταν εκπληκτική μαθηματικός, καλύτερη και από τον επίσης εκπληκτικό μαθηματικό Θέωνα, τον πατέρα της – και λίγο πριν πέσει οριστικά το σκοτάδι του μεσαίωνα. Δεν είναι και τόσο ευφυές – από την κοντόθωρη άποψη της δικής σου επιβίωσης τουλάχιστον – να διακονείς την επιστήμη σε ημέρες που έχει πάρει το πάνω χέρι η πίστη.

    «Eκ του δίφρου εκβαλόντες, επί την εκκλησίαν Kαισάριον συνέλκουσιν· αποδύσαντές τε την εσθήτα, οστράκοις ανείλον. Kαι μεληδόν διασπάσαντες, επί τον καλούμενον Kιναρώνα τα μέλη συνάραντες, πυρί κατηνάλωσαν»
    (Σωκράτης ο Σχολαστικός, «Eκκλησιαστική Iστορία», 5ος αι. μ.X.).
    που στα νεοελληνικά λέει:
    «αφού την άρπαξαν από το άρμα της την έσυραν στην εκκλησία που λεγόταν Καισάριο, και αφού την γύμνωσαν την κομμάτιασαν με θραύσματα αγγείων. Και αφού την κομμάτιασαν, σώριασαν τα κομμάτια της στον λεγόμενο Κιναρώνα και τα αφάνισαν με φωτιά».

  113. ://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2108751429344394&id=100006286716949
    η Α Ω που μας ελεγε το παγανιστικο αρχιδι οτι ειναι πανω απο την παγκοσμια τραπεζα ειναι μια λεσχη σατανισμου των ιλλουμινατι!

  114. RESPECT ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ
    ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΥΝΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

  115. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

    ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ
    ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ.

  116. Γιαννόπουλε παιδί μου δεν παίρνεις τα χάπια σου και κόβεις καπίστρι.

  117. ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ.

    ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΖΤΙΑΡ ΕΝΑ
    ΑΡΧΑΙΟ ΣΟΦΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ;

Comments are closed.