Μ. Λαζαρίδης: “Στο συνέδριο της Ν.Δ. ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμά του για την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουμε”

Στο προσεχές συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στις 16 – 17 Δεκεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμά του για την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουν οι Έλληνες πολίτες». Την επισήμανση αυτή έκανε ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτό περιλαμβάνει τη μείωση φορολογικών συντελεστών και σταθερό φορολογικό σύστημα, την άρση των ρυθμιστικών, των χωροταξικών και των άλλων γραφειοκρατικών εμποδίων για την υλοποίηση επενδύσεων, την τόνωση της ρευστότητας της οικονομίας και την επιστροφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε ομαλές συνθήκες λειτουργίας και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.

Αναφερόμενος στο μήνυμα των θεσμών προς την Κυβέρνηση «ξεχάστε την καθαρή έξοδο», ο σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη είπε: «Δεν χρειαζόταν να μας το πουν οι θεσμοί. Το έχει πει εδώ και πολύ καιρό ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος με μέτρα 5,1 δις ευρώ το 2018 και το 2019, με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. μέχρι το 2023 και διαρκή λιτότητα μέχρι το 2060».

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι «η Ν.Δ. όχι μόνο πιστεύει στην ανάγκη να συμμετέχει τουλάχιστον το 50% των εργαζομένων στην απόφαση για να προκηρυχθεί απεργία, αλλά η εν λόγω τροπολογία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταδειχθεί ποιοι πιστεύουν πραγματικά στις μεταρρυθμίσεις και ποιοι εξυπηρετούν τα πιο αναχρονιστικά συντεχνιακά συμφέροντα».

Τέλος, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ερωτηθείς για τη χθεσινή εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τη δεντροφύτευση των Λευκών Ορέων, που θα πραγματοποιήσουν τρεις περιβαλλοντικές οργανώσεις, κάτι που αποτελούσε επιθυμία του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού, ανέφερε ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προσφέρει στην πατρίδα και μετά το θάνατό του».

loading...

3 thoughts on “Μ. Λαζαρίδης: “Στο συνέδριο της Ν.Δ. ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμά του για την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουμε”

  1. Απο οραματα εχουμε χορτασει, απο ολους τους ΄΄ηκετες΄΄ των κομματων.Χορτασαμε απο το οραμα του Καραμαλη το 2004 για επανιδρυση του κρατους,απο το φερελπι γονο Παπανδρεου στη συνεχεια ,με τον Σαμαρα ο οποιος θα εβαζε φυλακη τον Σημιτη και τον Βενιζελο ,για τα σκανδαλα του χρηματιστηριου και τα εξοπλιστικα.ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ??????
    Σας εξαπατησαν κοροιδα και το ιδιο θα κανει και ο γονος ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ.Ο δρομος για μια θεση στην καρεκλα περναει απο την εξαπατηση σου.Ο Κουλης ψηφισε στην σελιδα 427 του 2ου μνημονιου οτι, για να γινει ανταγωνιστικη η οικονομια μας πρεπει οι μισθοι και οι συνταξεις να γινουν επιπεδου Βουλγαριας.Ωρυεται ομως για τις μειωσεις του ΤΣΙΠΡΑ.

    ΕΛΛΗΝΑ.!!!

    ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.Π Ο Ρ Ν Ε Σ ΤΟΥΣ, ολα τα τσιρακια του ΣΚΑΙ(ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΠΑΧΑΛΒΑΣ,ΤΣΙΜΑΣ Κ.Λ.Π) οπως και των αλλων καναλλιων
    Για το ψωμακι των δισσεγγονων τους πουλησαν την ψυχη τους.

    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ,ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120(ΑΛΟΤΕ 114) ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!

  2. Για τον Χαζό- Κούλη Μιζοτάκη μιλάμε.

    Ο Κούλης είναι η λύση …
    Ο Κούλης είναι η λύση …
    που είναι φιλελεύθερος
    και θα μας ξεσκίσει ……

    Δεν είμαστε καλά …
    δεν έχουμε μυαλό
    είμαστε κολλημένοι ..
    με τον Μιζοτακισμό…

    Δεν είμαστε καλά…
    τον έχουμε αρχηγό …
    είμαστε μαζόχες …
    με τον Κούλη τον χαζό …

    “Αλήθεια” … υπάρχει Έλληνας που αδημονεί να τον “κυβερνήσει” ( να τον ξεσκίσει ) ο Χαζό-Κούλης Μιζοτάκης , η Ντόρα η “καργιόλα”, ο Μπουμπούκος o τηλεπρεζάκιας , ο Βορίδης ο δικολάβος της νταβατζηδοκρατίας, o Σκυλακάκης της Ντοροφαυλοκρατίας , η Ξαφά η καπιτάλα σαβουρό-κωλόγρια , η Όλγα των Βαρδηνογιάννενων , ο Μίλτος ο Μυκονιάτης μορφονιός , ο Αυγενάκης ο κρητικός υποτακτικός και οι λοιποί παρατρεχάμενοι της Νέας Μιζοκρατίας ;

  3. Στο προσεχές συνέδριο της Νέας Μιζοκρατίας, στις 16 – 17 Δεκεμβρίου, ο κ. Μιζοτάκης θα παρουσιάσει το πολυσέλιδο πόθεν έσχες της Μαρέβας…

    Αντί ο Μιζοτάκης να Αδωνομαλακίζεται, καλό θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για τα ακίνητα της Μαρέβας, για τους όμορους «γείτονες» και «φίλους» Μιζοφοράκιδες και του εσμού των φοροφυγάδων, οφσοριάκιδων “εταίρων” της Παπασταύριδων, Κυρκινίδων κτλ , που συνεργαζότανε τόσα χρόνια …

    « Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, πρέπει και να φαίνεται».

    Η γυναίκα του Μιζοτάκη δεν αρκεί να είναι μόνο αμιζάριστη, πρέπει να φαίνεται και στο πόθεν “έσχες”…

Comments are closed.