Αποστολία Ζώη: Το μικρόβιο που κόλλησε και οι αποκαλύψεις για Κατσινόπουλο-Φραντζή

Τι είπε για τον Γιώργο Μαυρίδη
Για την νίκη της στο ΝΟΜΑDS, το μικρόβιο που κόλλησε στο Palawan με αποτέλεσμα να παίρνει ακόμα αντιβίωση, αλλά και την κόντρα της με τον Γιώργο Μαυρίδη, μίλησε η Αποστολία Ζώη, στην πρώτη της συνέντευξη με το παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε τα πρωί της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής Πρω1νό, όπου δεν δίστασε να βγάλει το παπούτσι της και να δείξει στην κάμερα την πληγή που έχει από το μικρόβιο! «Αυτό το αποκόμισα την τελευταία βραδιά, έτσι είναι ένας σταφυλόκοκκος. Χρειάζεται περίπου ενάμιση μήνα για να φύγει αυτή η πληγή, παίρνω ακόμα αντιβίωση», ανέφερε, δείχνοντας το σημάδι της.

«Αυτά έπρεπε να τα αποφύγουμε και η γιατρός μας προστάτευε 100%. Αυτά ο κόσμος μπορεί να μην τα ξέρει, αλλά εγώ ταλαιπωρούμαι με το πόδι μου πάρα πολύ. Με πονάει μέχρι πάνω και δεν ξέρω μέχρι πότε θα παίρνω αντιβίωση», συνέχισε η ίδια, διευκρινίζοντας πως μικρόβια υπήρχαν στα σκυλιά, τα οποία έγιναν αφορμή για αντιπαράθεση με τον Γιώργο Μαυρίδη καθώς δεν ήταν εμβολιασμένα, αλλά και στο ψαροχώρι, όπου, μάλιστα, κόλλησε άλλον σταφυλόκοκκο, στο χέρι!
Κληθείσα να σχολιάσει τους ισχυρισμούς κάποιων παικτών περί διπροσωπίας του tattoo artist, ανέφερε πως «αυτό που ξέρω είναι ότι στην αρχή κάναμε παρέα με τον Γιώργο και ενημερώθηκα πως εκείνος έλεγε το αντίθετο. Εμείς δεν βλέπαμε τον Γιώργο να κλαίει, ούτε να έχει άλλη συμπεριφορά… Δεν υπήρχε κόντρα με το σκυλί. Ήταν ρητή εντολή της γιατρού να μην ερχόμαστε σε επαφή με τα ζώα», ενώ τόνισε ότι της είχε εκμυστηρευτεί από την δεύτερη εβδομάδα την συμφωνία του με τον ΑΝΤ1 για το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και εξομολογήθηκε ότι απομακρύνθηκε από εκείνον μετά την ψηφοφορία που έστειλε τον Μάνο Πίντζη στην ομάδα των Ωκεανών, καθώς ο Γιώργος υποστήριξε ότι θα ήταν αναίμακτο αν έστελναν αυτόν.

Η Αποστολία δεν κρύφτηκε και για τη σχέση Κατσινόπουλου-Φραντζή. Οταν ρωτήθηκε για τον ισχυρισμό της γυμνάστριας ότι την έβαλε να εναντιωθεί στον πρωταθλητή, είπε: «εγώ να πιάσω την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Εγώ την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Αφού ξέρετε όλοι… θα κάτσουμε να το πούμε; Αφού το ξέραμε πριν από εσάς, εμείς…».

«Υπήρχε σχέση ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Κατσινόπουλο, Αποστολία, το είπανε, το είπανε ανοιχτά», επεσήμανε η Φαίη Σκορδά, με την τραγουδίστρια να καταλήγει: «ε, αφού το είπανε ανοιχτά, να πάω εγώ στην Δήμητρα να πω για τον Κατσινόπουλο; Τι λογική υπάρχει;».

loading...