ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ – Μπράβο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ο Νίκος Κοτζιάς Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος με προχθεσινές του δηλώσεις – πριν της επισκέψεως του Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη – διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό πως, ο Τούρκος Σουλτάνος θα τηρήσει το “πρωτόκολλο” συμφωνίας, το οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ των δυο χωρών και θα ακολουθούσε – υποτίθεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – στην εδώ επίσκεψή του!

Με άλλα λόγια, πως, δεν θα εξακολουθούσε να μιλάει περί της αναθεωρήσεως της Συνθήκης της Λωζάννης, καθώς και για άλλες παπαριές που κατά καιρούς εκστομίζει ο Τούρκος Σουλτάνος!

Όμως, παρά τις διαβεβαιώσεις του ΥΠΕΞ μας, ο Ερντογάν λίγο πριν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα μίλησε για άλλη μια φορά για αλλαγή των συνόρων μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας!

Ο Ερντογάν θα έπρεπε να είναι για την Ελλάδα persona non grata…

Αυτή η πράξη είναι πραγματικός όνειδος της ελληνικής κυβερνήσεως, που θα έπρεπε πάραυτα να ακυρώσει το ταξίδι του Ερντογάν στην Ελλάδα! Του θρασύτατου Ερντογάν! Του οποίου η θρασύτητα συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς του με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, κ. Προκόπη Παυλόπουλο! Όπου, είπε κατάμουτρα στον ΠτΔ πως πρέπει να ακυρωθεί η Συνθήκη της Λωζάννης, επιχειρηματολογώντας και αναλύοντας γραμμή – γραμμή τα σημεία που αμφισβητεί! Λέγοντας ακριβώς: Στη Συνθήκη χαρακτηρίζεται μουσουλμανική η μειονότητα στην Ελλάδα, είναι σωστό αλλά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο υπάρχει αναφορά στη λέξη τουρκική μειονότητα!

Δυστυχώς, η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανέχεται τα καμώματα και τις παράλογες απαιτήσεις του Τούρκου Σουλτάνου και όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά τον φέρνει και εντός των ελληνικών συνόρων! Του επιτρέπει τη μετάβαση στη Θράκη μας για να δυναμιτίσει το ήπιο κλίμα και να “ξεσηκώσει” το μουσουλμανικό στοιχείο της περιοχής, που κατά τον ίδιο υποφέρει από την κάθε ελληνική κυβέρνηση! Για να τους υποσχεθεί πως, εκείνοι έχουν την έγνοια της “Μητέρας Πατρίδας” τους, της Τουρκίας!

Και βέβαια, δεν αρκεί η δυναμική και στεντόρεια απάντηση που δόθηκε στον θρασύτατο Ερντογάν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας: «Η Συνθήκη της Λωζάννης δεν χρειάζεται αναθεώρηση. Δεν αφήνει περιθώρια ούτε γκρίζες ζώνες και ρυθμίζει τα θέματα για μειονότητες ! Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μουσουλμανική μειονότητα! Ονόματα που εκπέμπουν αλυτρωτισμό δεν γίνονται αποδεκτά»!

Να σημειωθεί πως το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ βαρύ και οι δυο άνδρες δεν κοιτάζονταν καν! Κατά την αποχώρηση δε, του Ερντογάν από το Προεδρικό Μέγαρο, οι δυο άνδρες δεν χαιρετήθηκαν!

Όμως, αυτή η ενέργεια της Μπολσεβίκικης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να επιτρέψει δηλαδή, αυτές τις κατάμουτρες προσβολές αμφισβήτησης των Διεθνών Συνθηκών από τον Τούρκο Σουλτάνο μέσα στην Ελλάδα, είναι μια προδοτική ενέργεια κατά των συμφερόντων της Πατρίδος!

Άλλωστε, ο παμμέγιστος οπλαρχηγός της Επαναστάσεως του ΄21 Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, είχε πει: “Όταν στον Τούρκο του δείξεις τα πισινά σου, εκείνος θα σου δείξει τα μπροστινά του”!

Αυτό ακριβώς που κάνει σήμερα η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Όταν ο Ερντογάν φυλακίσθηκε ως υποκινητής θρησκευτικού ή φυλετικού μίσους…

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο πρώτος Τούρκος Πρόεδρος που εκλέχθηκε από το λαό τον Αύγουστο του 2014!

Διετέλεσε επίσης Πρωθυπουργός της χώρας από το 2003 έως το 2014!

Όμως η πολιτική του δράση ξεκίνησε το 1994 όταν στις 27 Μαρτίου εκλέχθηκε Δήμαρχος Κωνσταντινουπόλεως! Στην διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Κωνσταντινουπόλεως, το κόμμα της Ευημερίας κρίθηκε παράνομο από το Τουρκικό Συνταγματικό Δικαστήριο! Ο Ερντογάν, στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν, έγινε εκ των κυρίων ομιλητών! Τον Δεκέμβριο του 1997, σε διαδήλωση στην περιοχή του Σιίρτ, ο Ερντογάν απήγγειλε ένα ποίημα του Τούρκου εθνικιστή ποιητή των αρχών του 20ου αιώνα Ζιγιά Γκιοκάλπ! Η δημόσια ανάγνωση του συγκεκριμένου ποιήματος θεωρήθηκε από το δικαστήριο ως προτροπή για τέλεση αδικήματος και υποκίνηση σε θρησκευτικό ή φυλετικό μίσος (άρθρο 312/2 του Τουρκικού Ποινικού Κώδικα). Ο Ερντογάν ωθήθηκε σε παραίτηση από την θέση του Δημάρχου το 1998 και τελικά καταδικάστηκε το 1999 σε δεκάμηνη φυλάκιση, που συνοδεύτηκε από αφαίρεση των πολιτικών του δικαιωμάτων για το συγκεκριμένο διάστημα. Η ποινή του ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουλίου 1999 (Βικιπαίδεια)!

Αυτόν τον πολιτικό άνδρα έφερε εντός των τειχών η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Και αν είχε τον ανδρισμό, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί – τουλάχιστον – ο ΥΠΕΞ μας Νίκος Κοτζιάς, αφού εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με τις δηλώσεις του, προ της ελεύσεως του Τούρκου Σουλτάνου στην Αθήνα!

Ωστόσο, εμείς σήμερα δημοσιεύουμε μια φωτογραφία από τις πολλές που υπήρχαν την περίοδο φυλακίσεως του Ερντογάν και που ο Τούρκος Σουλτάνος φρόντισε στην πορεία να εξαφανίσει από τη δημοσιότητα, εκμεταλλευόμενος την μεγάλη του πολιτική δύναμη!


Είναι ή δεν είναι πράκτορας της ΜΙΤ ο Μανώλης Χατζησάββας;

Αυτή η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα κατ΄ αποκλειστικότητα είναι από το πλούσιο αρχείο του Μανώλη Χατζησάββα, το όνομα του οποίου, όταν το ακούει ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, βγάζει σπυριά!

Ο οποίος Υπουργός, αρνείται πεισματικά να απαντήσει στις τόσες καταγγελίες του πρώην πράκτορα της ΕΥΠ Μανώλη Χατζησάββα που τον αφορούν! Δημιουργώντας έτσι, εύλογες και ποικίλες απορίες στους Έλληνες πολίτες!

Ένας βομβαρδισμός καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από το ελεύθερο – προς το παρόν – διαδίκτυο!

Σε αυτές τις βαρύτατες καταγγελίες – αποκαλύψεις, ο κ. Καμμένος απαντάει με το στερεότυπο: “θα πληρώσουν οι συκοφάντες…”!

Ωστόσο, ξεχνά φαίνεται ο Πάνος Καμμένος ότι, είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οφείλει ξεκάθαρες απαντήσεις!

Και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε σήμερα, αν πιστεύει ακόμη ο Πάνος Καμμένος πως, ο Μανώλης Χατζησάββας είναι προδότης και πράκτορας της ΜΙΤ!

Γιατί, αν ισχύει ακόμη αυτός ο χαρακτηρισμός, τότε γιατί συνηγόρησε στην έλευση του Τούρκου Σουλτάνου στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θράκη μας;

Ωστόσο, από πλευράς μας, ίσως, στο επόμενο χρονικό διάστημα να φέρουμε κάποια επιπρόσθετα στοιχεία στη δημοσιότητα, που θα αποκαλύπτουν πολλές άγνωστες πτυχές της υποθέσεως στο Πανελλήνιο!

Για σήμερα σας γνωρίζουμε ένα ντοκουμέντο που αποδεικνύει την συνεχή – παλαιότερα – επαφή του Πάνου Καμμένου με τον Μανώλη Χατζησάββα!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
[email protected]
www.egerssi.gr
loading...