Το σωματίδιο του Θεού – Δείτε τι θα συμβεί όταν αγγίζεις τον Θεό

Το σωματίδιο του Θεού – Δείτε τι θα συμβεί όταν αγγίζεις τον Θεό

loading...

47 thoughts on “Το σωματίδιο του Θεού – Δείτε τι θα συμβεί όταν αγγίζεις τον Θεό

  1. Η λεγόμενη εξέλιξη (η δήθεν καταγωγή του ανθρώπου από πιθηκοειδή όντα), οι εξωγήινοι, τα UFO και τα περί του ''σωματιδίου του θεού'' από το οποίο προήλθε δήθεν το σύμπαν, έχουν ως σκοπό να κλονίσουν την Πίστη των Χριστιανών στον μόνο αληθινό Θεό, τον Χριστό.

  2. ΝΑΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ Μ.ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΗΡΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑ Κ.Τ.Λ,Κ.Τ.Λ,ΠΡΙΝ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΑΡΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ,ΓΙΟΚ,ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ,ΓΙΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΙΝ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.ΤΟΝ ΘΕΟ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ;

  3. Η λεγόμενη εξέλιξη (η δήθεν καταγωγή του ανθρώπου από πιθηκοειδή όντα), οι εξωγήινοι, τα UFO και τα περί του ''σωματιδίου του θεού'' από το οποίο προήλθε δήθεν το σύμπαν, έχουν ως σκοπό να κλονίσουν την Πίστη των Χριστιανών στον μόνο αληθινό Θεό, τον Χριστό.

    Η λεγόμενη εξέλιξη (η δήθεν καταγωγή του ανθρώπου από πιθηκοειδή όντα), οι εξωγήινοι, τα UFO και τα περί του ''σωματιδίου του θεού'' από το οποίο προήλθε δήθεν το σύμπαν, έχουν ως σκοπό να κλονίσουν την Πίστη των Ιουδαίων στον μόνο αληθινό Θεό, τον Γιαχβέ.

    Η λεγόμενη εξέλιξη (η δήθεν καταγωγή του ανθρώπου από πιθηκοειδή όντα), οι εξωγήινοι, τα UFO και τα περί του ''σωματιδίου του θεού'' από το οποίο προήλθε δήθεν το σύμπαν, έχουν ως σκοπό να κλονίσουν την Πίστη των Ινδουιστών στον μόνο αληθινό Θεό, τον Κρίσνα.

    Η λεγόμενη εξέλιξη (η δήθεν καταγωγή του ανθρώπου από πιθηκοειδή όντα), οι εξωγήινοι, τα UFO και τα περί του ''σωματιδίου του θεού'' από το οποίο προήλθε δήθεν το σύμπαν, έχουν ως σκοπό να κλονίσουν την Πίστη των Βουδιστών στον μόνο αληθινό Θεό, τον Βούδα.

    Η λεγόμενη εξέλιξη (η δήθεν καταγωγή του ανθρώπου από πιθηκοειδή όντα), οι εξωγήινοι, τα UFO και τα περί του ''σωματιδίου του θεού'' από το οποίο προήλθε δήθεν το σύμπαν, έχουν ως σκοπό να κλονίσουν την Πίστη των Μουσουλμάνων στον μόνο αληθινό Θεό, τον Μωάμεθ.

    Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΣΟΣ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΤ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΟΛΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ;

  4. Ασε εβραιομασονε τα σαπια σου.
    Ο βουδας ο κρισνα και ο μωαμεθ ηταν ανθρωποι!!!!!!!
    Καμια σχεση με τον θεο χριστο που πεθανε και αναστηθηκε!!!!ειδες εσυ καπου γραμμενο να αναστηθουν ο βουδας ο μωαμεθ κλπ?
    Μαλακα εβραιομασονε

  5. Ζωο ειναι ο 8,42 αθεος μουσουλμανος αδερφε μου 9,06 τον πηδανε

  6. Εσύ δέχεσαι ό,τι σου λένε όσοι αντιστρατεύονται την Ορθοδοξία.
    Είναι δικαίωμά σου.

    1) Η Αγία Γραφή δεν λέει πουθενά ότι δημιουργήθηκε πριν από 5.000 χρόνια. Άρα είσαι θύμα προπαγανδιστικών διαδόσεων.

    2) Τίποτε δεν γίνεται τυχαία. Η καρέκλα, το αυτοκίνητό σου, το σπίτι σου έγιναν τυχαία; Πες μου ένα πράγματα από τα δισεκατομμύρια που βλέπεις γύρω σου χωρίς να τα έκανε ένας δημιουργός. Όπως το αυτοκίνητο σου χρειάστηκε ένα δημιουργό, για να γίνει, έτσι χρειάστηκε ένα δημιουργό π.χ.το δέντρο, για να γίνει.

    3) Η λογική που μας έδωσε ο Θεός έχει ορισμένα όρια τα οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει. Γι' αυτό δεν θα μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε τα της υπάρξεως του Θεού.
    Σκέψου και αυτό:
    Ο άνθρωπος γνωρίζει όλα τα υλικά από τα οποία αποτελείται ένα κουκούτσι αμυγδάλου, αλλά είναι αδύνατον να το κατασκευάσει, να το σπείρει και να φυτρώσει η αμυγδαλιά. Δηλαδή ο Θεός έδωσε περιορισμένες δυνατότητες στο δημιούργημά του, τον άνθρωπο.

  7. 9.06
    Έδωσες αποστομωτική απάντηση στον Ανώνυμο 25 Δεκεμβρίου 2017 – 8:42 μ.μ.
    Οι αντιπαθούντες την Ορθοδοξία αμολάνε κοτρώνες, γι' αυτό πρέπει να φυλαγόμαστε.

  8. Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης μισούν την Ορθοδοξία. Θέλουν να την εξαφανίσουν.

  9. Η Ιλιάδα του Ομήρου έγινε τυχαία.
    Ανακάτωνε τα γράμματα ο Όμηρος σε μια γαβάθα, αυτά πετάγονταν έξω από τη γαβάθα, πήγαιναν στα φύλλα του παπύρου, σχημάτιζαν λέξεις, οι λέξεις σχημάτιζαν στίχους κι έτσι δημιουργήθηκε το περίφημο έπος του Ομήρου, η Ιλιάδα.
    Έτσι λοιπόν γράφτηκε η Ιλιάδα, εντελώς τυχαία.

  10. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΠΛΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.ΔΕΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΡΕΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ.

  11. Νικόλαος Γεωργιάδης

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ…ΟΠΟΤΕ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΚΕΦ Β', ΣΕΛ.50) ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…"ΓΙΑΧΒΕ"…..

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΘΕΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ?

    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ …ΣΚΕΨΗ?

    ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ …ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΥΤΗ ΗΛΙΚΙΑ….

    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ…ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ…ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ…ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ…ΣΚΕΨΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ……ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ!!!!

    ΔΕΙΤΕ…!!!!

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15665706_10154995773759642_5536479762627271706_n.jpg?oh=90dbeebbaab29e4812b17afc2b672be6&oe=5ACBB10D

  12. Τρίζουν τα καμένα κόκαλα της Υπατείας! Από τότε φώναζε για τις ελλείψεις που τόσο πρόσβαλλε τις τέλειες θεϊκές τροχιές του Γιαχβέ!
    Το ίδιο και τα κόκαλα του Γαλιλαίου και του ηλιοκεντρικού του συστήματος, που λίγο έλειψε να τον κάψουν κι αυτόν.
    Και του Νεύτωνα, που σαν θρησκόληπτος που ήταν, χωρίς να ντρέπεται δήλωνε ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε το… 4004 (Ο Αρχιεπίσκοπος Τζέιμς Άσερ το υπολόγισε το 1650 με βάση τις ηλικίες των πατριαρχών της Βίβλου!).

  13. Η ύλη είναι αυθύπαρκτη και ανεξάρτητη από την συνείδησή μας. Είναι αντικειμενική, είτε υπάρχουμε εμείς, είτε όχι. Συνεπώς η πραγματικότητα, όπως και να την εκφράζει μια κυματοσυνάρτηση, είναι ανεξάρτητη από την συνείδηση και τον παρατηρητή. Οι νόμοι δεν δημιουργούνται από μας. Αφήστε την λογική αυτή για τους σολιψιστές και τους παράλογους που πάσχουν από νοητική ανεπάρκεια ή από έπαρση μεταμοντερνισμού προσπαθώντας να ξεχωρίσουν από τους άλλους.
    Ούτε νόηση χωρίς ύλη υπάρχει, ούτε ύλη χωρίς κίνηση. Η ενέργεια δεν είναι διαφορετικό πράγμα από την ύλη. Η ύλη και η ενέργεια δεν είναι δυο διαφορετικές ουσίες, αλλά μια και μοναδική! Είναι απλά μια διαφορετική μορφή της ίδιας οντότητας, της ύλης! Ούτε το πεδίο είναι… άϋλη οντότητα, αλλά φορέας ενέργειας.

  14. Δηλαδή οι δικές σου απόψεις κατά τύχην συμπίπτουν με αυτές του διεθνούς οικονομικού κεφαλαίου (Παγκοσμιοποίησης, Νέας Τάξης),
    που θέλει αλλοίωση της Εθνικής συνείδησης,
    της Χ ρ ι σ τ ι α ν ι κ ή ς Π ί σ τ η ς και των ηθικών αξιών ; ; ;
    Εγώ πιστεύω στις συμπτώσεις, δεν σε κατακρίνω.

  15. 10:53 μ.μ.
    Αυτά που γράφεις δεν αφορούν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και απορώ γιατί τα γράφεις.

    Όσο για την Ιερά Εξέταση αυτή υπήρχε ανέκαθεν.

    1) Στην αρχαία Ελλάδα, όποιος δεν συμφωνούσε με τις καθιερωμένες αντιλήψεις περί θρησκείας ή θανατώνονταν (π.χ. Σωκράτης) ή εξορίζονταν (π.χ. Αναξαγόρας).

    2) Οι αρχαίοι Έλληνες προσέφεραν ανθρωποθυσίες στους θεούς της ειδωλολατρίας (σκέτη φρίκη).
    http://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/

  16. ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΗ.

  17. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΔΙ ΜΙΛΑΜΕ…
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ
    ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΥΕΥΝΑ ΤΟ ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ…

    Νικόλαος Γεωργιάδης · 36:52 ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΑΜΕΣΑ, ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ…..Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ….ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΣΥ…………ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΠΗ……..ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ….ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ….ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…..ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2008 ΠΕΡΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ…ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ

  18. Ύλη είναι οτιδήποτε υπάρχει στο Σύμπαν!
    Η ύλη είναι φιλοσοφικός όρος, για την ακρίβεια φιλοσοφική κατηγορία, που ορίζει την αντικειμενική πραγματικότητα!
    Η αντικειμενική πραγματικότητα είναι ό,τι αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και με τα επιστημονικά όργανα και υπάρχει ανεξάρτητα από το νου και την συνείδησή μας! Είτε υπάρχουμε εμείς, είτε όχι!
    Όσο για τους θιασώτες του ενεργητισμού που έκαναν το φωτόνιο και το νετρίνο σύμβολο πνευματικότητας, ας έχουν υπ’ όψιν τους ότι το φωτόνιο, άσχετα με τη μάζα ηρεμίας, έχει όχι μόνο ορμή, αλλά και μάζα και γι αυτό ασκεί πίεση απ’ όπου διέρχεται καμπυλώνοντας εν μέσω βαρυτικού πεδίου! Τούτο, που στα πλαίσια της θεωρίας της σχετικότητας αποδείχτηκε και πειραματικά, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την υλικότητα του φωτόνιου και του ηλεκτρομαγνητικού κύματος γενικά.

  19. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟ…

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ,ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ…

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ…

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ…

  20. Verropoulos Kostas Η ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!! ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.
    …………………………………………………………………….
    Σε ποιο πολιτικο κομα η πολιτικο φορεα της Ελλαδος υπαρχει στο καταστατικο του κ στον κανονισμο του υπαρχει στον στανταρ εξοπλισμο οι ηχογραφησεις κ οι παρακολουθησεις στελεχων της??? Που αλλου, στην εβραιοσυμμορια του νεοπαγανιστη γυφτου!!!!Αγαπητε εβραιορουφιανε Σταγακη,αυτες ειναι οι ελλανιες αξιες που θελετε να κυβερνησετε τη χωραμε την εγκληματικη συμμορια???Αυτα ειναι καταλοιπα του Χοτζα, του Σταλιν,του Τσαουσεσκου,του Χιτλερ,του Μαο Τσε Τουνγκ κτλ.Εσεις μαλλον ακολουθειτε του Χιτλερ το συστημα γιατι πιο πανω εγραφες οτι θα μας καψετε ζωντανους οταν ερθετε στην εξουσια!(ποια εξουσια τωρα,οπως βλεπει ο κοσμος στο φβ Βροντατσηδες κ Φουρτουνατσηδες εχετε γινει μετα τα κακουργηματα της εισαγγελειας).
    Υ.Γ. Απορω πως ο ραβινος δεν σε εχει αποσυρει ακομα λογω ανικανοτητας κ γεροντικης μαλακιας που κουβαλας απανω σου!Οπως βλεπεις τα νιατα δεν μπορεις να τα πολεμησεις εβραιοχαφιε!!!!Η θα πας στη Μοσαντ για μετεκπαιδευση η θα σου ετοιμασουμε την κασα σου!!Ξερεις εσυ,εκεινη που ετοιμαζες για μας

  21. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΜΕ 3 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΥΦΤΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ??????
    ………………………
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕ ΣΤΑΓΑΚΗ????

  22. Το ΧΡΕΟΣ είναι ΨΕΥΤΙΚΟ και όργανο των σκοτεινών τραπεζοπιστωτικών
    κέντρων στο σχέδιο υποδούλωσης των Ελλήνων.
    και ο Σώρρας ήθελε/ θέλει να το σβήσει; ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ;;;;;; Είμαστε
    καλά;
    Aυτό αποτελεί αυτόματη αποδοχή της απάτης των Τραπεζών/ Λεσχών και των
    "πολιτικών" υπαλλήλων τους, σε βάρος των Ελλήνων. Αυτό αποτελεί
    συνδιαλλαγή με τον εχθρό, μέσα στο γήπεδό του, με τους όρους του εχθρού.
    Και να ήταν γνησια τα τρις του πατρινού καρνάβαλου (που δεν έχει φράγκο)
    , δεν θα έπρεπε να αποπληρώσουμε, το χρέος που αποτελεί προιόν
    συνομωσίας και εγκλήματος κατά της Ανθρωποτητας και κατά της Ελλάδας.
    Απο κει και μόνο καταρρέει όλο το στημένο τσίρκο του Σώρρα.
    Το τσίρκο της ελεεινής εξαπάτησης, αποπροσανατολισμού και ακύρωσης της
    υγιούς πατριωτικής αντίδρασης των Ελλήνων

  23. Το ΧΡΕΟΣ είναι ΨΕΥΤΙΚΟ και όργανο των σκοτεινών τραπεζοπιστωτικών
    κέντρων στο σχέδιο υποδούλωσης των Ελλήνων.
    και ο Σώρρας ήθελε/ θέλει να το σβήσει; ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ;;;;;; Είμαστε
    καλά;
    Aυτό αποτελεί αυτόματη αποδοχή της απάτης των Τραπεζών/ Λεσχών και των
    "πολιτικών" υπαλλήλων τους, σε βάρος των Ελλήνων. Αυτό αποτελεί
    συνδιαλλαγή με τον εχθρό, μέσα στο γήπεδό του, με τους όρους του εχθρού.
    Και να ήταν γνησια τα τρις του πατρινού καρνάβαλου (που δεν έχει φράγκο)
    , δεν θα έπρεπε να αποπληρώσουμε, το χρέος που αποτελεί προιόν
    συνομωσίας και εγκλήματος κατά της Ανθρωποτητας και κατά της Ελλάδας.
    Απο κει και μόνο καταρρέει όλο το στημένο τσίρκο του Σώρρα.
    Το τσίρκο της ελεεινής εξαπάτησης, αποπροσανατολισμού και ακύρωσης της
    υγιούς πατριωτικής αντίδρασης των Ελλήνων

  24. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΜΕΓΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΑΓΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΠΑΤΖΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ..
    ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;

  25. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ?

  26. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ?

  27. ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΟΠΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

    ΔΕΙΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΙΜΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΚΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ "ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ" Η ΕΛΛΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΦΩΦΩ ΚΑΙ Η ΚΙΚΗ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ…

  28. Χωλίδης Κωνσταντίνος

    ΚΟΙΤΑΧΤΕΕΕ ΒΡΕΕΕ…!!!
    ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 552 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…!!!

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΟΧΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ…!!!

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ,

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ…!!!
    600 ΔΙΣ$….!!!!

    Μιλτιάδης Αναστασιάδης

    ΛΕΙΠΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ $600ΔΙΣ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ (REPOS ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΜΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ).

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟ ΓΑΤΟΣΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ.

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25398658_382430398883733_8457083734493800863_n.jpg?oh=04c13db03de170689801fc4963de7754&oe=5AFB4522

  29. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ?

  30. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  31. Verropoulos Kostas Η ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!! ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.
    …………………………………………………………………….
    Σε ποιο πολιτικο κομα η πολιτικο φορεα της Ελλαδος υπαρχει στο καταστατικο του κ στον κανονισμο του υπαρχει στον στανταρ εξοπλισμο οι ηχογραφησεις κ οι παρακολουθησεις στελεχων της??? Που αλλου, στην εβραιοσυμμορια του νεοπαγανιστη εβραιορουφιανου

  32. ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝΥ ΜΟΝΤΑΝΑ ΤΗΣ…

    Δημητρης Καζαμιας ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ….ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΣΚΕΤΟΣ..ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ…ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ….ΝΑΙ …ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…ΜΑΛΙΣΥΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΥ……ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ…ΛΕΩ…ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΥ..ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ……ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ……ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ…..ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΣΑΙ…ΓΑΜΩΚΑΡΦΙ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ..Ε..ΓΑΜΩΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

  33. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ…

    ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΦΕΡΕ "ΤΩΡΑ" ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…!!!

  34. ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΟΠΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

    ΔΕΙΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΙΜΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΚΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ "ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ" Η ΕΛΛΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΦΩΦΩ ΚΑΙ Η ΚΙΚΗ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ…

  35. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….

    ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ…

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  36. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ?

  37. Verropoulos Kostas Η ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!! ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.
    …………………………………………………………………….
    Σε ποιο πολιτικο κομα η πολιτικο φορεα της Ελλαδος υπαρχει στο καταστατικο του κ στον κανονισμο του υπαρχει στον στανταρ εξοπλισμο οι ηχογραφησεις κ οι παρακολουθησεις στελεχων της??? Που αλλου, στην εβραιοσυμμορια του νεοπαγανιστη εβραιορουφιανου

  38. Verropoulos Kostas Η ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!! ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.
    …………………………………………………………………….
    Σε ποιο πολιτικο κομα η πολιτικο φορεα της Ελλαδος υπαρχει στο καταστατικο του κ στον κανονισμο του υπαρχει στον στανταρ εξοπλισμο οι ηχογραφησεις κ οι παρακολουθησεις στελεχων της??? Που αλλου, στην εβραιοσυμμορια του νεοπαγανιστη εβραιορουφιανου

  39. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  40. ΠΑΛΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ..

    ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ??

    Ο ΡΑΒΙΝΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Η Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ..??

  41. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ….

    ΜΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΡΕ ΓΜΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΛΟΙ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…!!!!

    ΚΙ’ΟΜΩΣ…..ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ,ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ??

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ «ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Η ΤτΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΛΑ…!!!!

    ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ..??

    Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    …….ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΕΞΩΔΙΚΟΥ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ…. «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$….

    1= ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ υπο την ιδιοτητα του ως Υπουργου Οικονομικων

    2=ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ υπο την ιδιοτητα ως Διοικητη της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    3=ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ υπο την ιδιοτητα ως Αν. Γεν. Διευθυντη του Οργανισμου Διαχειρισης Δημοσιου Χρεους (ΟΔΔΗΧ)

    4=ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ υπο την ιδιοτητα της 23ης Διευθυνσης του Γενικου Λογιστηριου του Κρατους

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ….!!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=27219

  42. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ…

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ…

    ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ,ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΙ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,"Ε Ν Α" ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ,ΣΙΩΠΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

  43. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΑ ΟΜΩΣ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….

    ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΟΜΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ…!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

  44. ΣΟΚ στο ΑΓΡΙΝΙΟ: Για χρέος 1319 ευρώ η Εφορία κατέσχεσε την (μοναδική) κατοικία ανέργου!

    http://www.iokh.gr/2017/12/sok-sto-agrinio.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

    Λένα Κατσιμαντού

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ "ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ"!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΔΕΣ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ!!!…ΟΥΣΤ…!!!!

  45. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ……..

    ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…….

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ???

    Η' ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ……???

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η' ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ…….

    https://www.youtube.com/watch?v=mwAvqwfg4jI&feature=youtu.be

Comments are closed.