ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ

Η ΒΑΡΕΙΑ ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ





Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος
Δίκαιοι και σωστοί οι πλειστηριασμοί, με τον τρόπο που διενεργούνται, όπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος; Ευθύνονται μόνο οι οφειλέτες για τα κόκκινα δάνεια; Σωστά οδηγούνται στο ικρίωμα χιλιάδες Έλληνες, για να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στο αφελληνισμένο τραπεζικό σύστημα και να ανακάμψει η οικονομία;
Ανάλυση
Η Ελλάδα, μία πλούσια και πολλαπλά προικισμένη χώρα, υπέφερε ανέκαθεν από την ανίκανη ή/και διαφθαρμένη πολιτική της ηγεσία– γεγονός που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, μελετώντας την ιστορία της των τελευταίων 180 ετών. Η ανικανότητα της πολιτικής έφτασε στο απόγειο, μετά το ξέσπασμα της κρίσης υπερχρέωσης – όπου τα λάθη, σκόπιμα ή μη, κορυφώθηκαν ως εξής:
(α) Με το διεθνή διασυρμό των Ελλήνων από την κυβέρνηση του 2010, σε συνδυασμό με τις «παρατυπίες» της ΕΛΣΤΑΤ (β) χωρίς να δοθεί καμία σημασία στις δυνατότητες της να χρηματοδοτήσει μόνη της το δημόσιο χρέος – έχοντας συγκριτικά ελάχιστο ιδιωτικό χρέος και κρατικά περιουσιακά στοιχεία της τάξης των 300 δις € μη συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών της αποθεμάτων, (γ) χωρίς να γίνει προσπάθεια αποπληρωμής του, (δ) χωρίς να προβεί σε αναβολή πληρωμών προς τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες – με διαπραγματευτικό χαρτί τη δυνατότητα της να μετατρέψει τα χρέη στο εθνικό της νόμισμα, προτού τη χάσει από το PSIυποθηκεύοντας επί πλέον ότι έχει και δεν έχει κοκ.
Μπορεί δε να ενοχοποιούνται οι Πολίτες για τις επιλογές τους, όσον αφορά την πολιτική τους ηγεσία, επειδή αυτοί την εκλέγουν, αλλά στην πραγματικότητα ούτε είχαν, ούτε έχουν επιλογές – γεγονός που τεκμηριώνεται από τις διαδοχικές αλλαγές κυβερνήσεων μετά το 2010, ακόμη και τεχνοκρατικών, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Σήμερα πάντως, αφού έχουν δοκιμάσει όλες τις κομματικές «αποχρώσεις» εισπράττοντας δεκάδες ψεύτικες υποσχέσεις και δεσμεύσεις απογοητεύθηκαν εντελώς, βυθιζόμενοι σε μία συλλογική κατάθλιψη και σε μία αδράνεια άνευ προηγουμένου – ενώ έχουν παράλληλα τρομοκρατηθεί από τη δολοφονία της τελευταίας τους ελπίδας.
Εν τούτοις έχουμε την άποψη πως η κατάσταση αυτή δεν θα διαρκέσει πολύ, με την έννοια πως αργά ή γρήγορα οι Έλληνες θα εξεγερθούν – οπότε η χώρα θα κινδυνεύσει να οδηγηθεί σε έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο. Αυτό θα συμβεί όταν πάψουν οι Πολίτες να πιστεύουν πως τελικά θα βγει η Ελλάδα από την κρίση, ότι δεν θα χάσουν όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία ή πως δεν θα μετατραπούν σε σκλάβους χρέους μίας γερμανικής αποικίας – ενδεχομένως με αφετηρία τους μαζικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της μοναδικής κατοικίας τους, με διαδικασίες που δεν ισχύουν σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Πόσο μάλλον από εκείνες τις τράπεζες που οι ίδιοι διέσωσαν αυξάνοντας τα κεφάλαια τους κατά 45 δις €! Χρήματα που στη συνέχεια χάθηκαν με το γνωστό σκάνδαλο των σκανδάλωνεπιβαρύνοντας το δημόσιο χρέος (στην Ισπανία δεν συνέβη αφού η ΕΚΤ τις δάνεισε απ’ ευθείας), ενώ οι τράπεζες αφελληνίσθηκαν και σήμερα κατάσχουν τα σπίτια τους – χωρίς να τους δώσουν καν την ευκαιρία να αποπληρώσουν τα δάνεια τους, με τις ίδιες συνθήκες/τιμές που έχουν προσφερθεί στα κερδοσκοπικά κεφάλαια.
Εύλογα δε απορεί κανείς γιατί αυτά τα 45 δις € δεν χρησιμοποιήθηκαν για την εξυπηρέτηση εκείνων των κόκκινων ενυπόθηκων δανείων των νοικοκυριών που οφείλονται στην πολιτική των μνημονίων, τα οποία δεν υπερβαίνουν τα 35 δις € – αν και όλοι κατανοούν πως στη λεηλασία συμμετέχουν οι ίδιες οι τράπεζες, πόσο μάλλον εάν ισχύουν οι αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες δανείζουν αυτούς που θα αγοράσουν τα σπίτια στους πλειστηριασμούς!
Η είδηση τώρα των πιέσεων εάν όχι εκβιασμών που ασκούνται στους συμβολαιογράφους από τις τράπεζες, εάν είναι σωστή, δεν πρέπει να αφήνει καμία αμφιβολία σχετικά με την πλήρη κατάργηση της Δημοκρατίας στις χώρες που έχουν καταδικαστεί σε μία κυλιόμενη χρεοκοπία – στη χειρότερη μορφή πτώχευσης που υπάρχει.
Ο δημοσιογραφικός δογματισμός
loading...

27 thoughts on “ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ

  1. OI EΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΥΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.!

    ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ, ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .!!
    ΘΑΤΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ??
    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ .!!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    πότε θα σταματησουμε να τους κοιταμε και να κανουμε κατι επιτελους??

    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ???
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.!

    ANTIΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΑΛΉΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ??

    πότε θα το καταλαβουμε ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ??
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΖΗΤΑΝΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
    ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΝΗΑ ΜΑΤΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ????

    ανωνυνος ελλην

  2. γιατι οι εβραιοι εχουν κανει τοσες μηνυσεις στον πλευρη που τους βριζει ενω στον αναπηρο γυφτο και στον ψευτοπατερακη καμμια??????????????????????????????????
    γ ι α τ ι ??????????????
    για αναρωτηθειτε

  3. γιατι η δηε αφηνει ακομα και μετα τα 4 κακουργηματα να ποσταρει το νεκροφιλο χτικιο ο ψευτοπατερακης τις αρχιδιες του αρχαιοκαπηλου ρομα??????????

  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ=ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Markos Stagakis
    πραγματικο ονομα σταγουκογλου(το εκανε σταγακης για να φαινεται κρητικος)!οι παπουδες του τουρκομογγολοι που ηρθαν στην κρητη το 1600 .χαφιες της ασφαλειας αθεος οπαδος της ανεξαρτησιας της κρητης!χαφιες και υπαλληλακος εβραιομασονων και αλλων ανθελληνικων κεντρων!!!!!!!
    γι'αυτο ποσταρει συνεχεια δηθεν αντιεβραικα ποστ διοτι ξερει οτι δεν του κανουν τιποτα

  6. αυτος ο τουρκικος μουλος ο ανθελληνας αθεος υβριστης του χριστου και των ελληνων χριστιανων μας απειλει με φυλακισεις φωτιες θανα τους κλπ γιατι δεν πιστευουμε τον αλλο τουρκομογγολο ψωρρα!!
    ακου νεκροφιλο χτικιο σταγακι:
    το λιγοτερο που θα παθεις τουρκικε μουλε ειναι να ξυπνησουν οι χανιωτες ενα πρωι και να σε δουν με το κονταρι της σημαιας του φρουριου καρφωμενο στο κωλο σου εβραικο μουλοσπερμα που νομιζεις οτι μπορεις να βριζεις ελληνες εσυ ενας απογονος τουρκομογγολων που ηρθαν στην κρητη το 1600!
    μη σου πω τι θα γινει στο κορυδαλλο απο αυτους που καρφωνες στην αφαλεια σαν χρυσαυγητες ετσι νεκροφιλο πτωμα????????????

  7. Stagakis ψευτοπατερακη:
    εσενα και τους εμμισθους ανθελληνες μυημενους σας ξερουμε!
    για να δουμε στο κορυδαλλο ανθελληνικα σκουπιδια θα εχετε "πλατες απο πολυ ψηλα" η θα σας βγαλουν οι 4 σε κασα????????
    μουνοπανο τουρκοσπορο αρχιδι σκατογερε που τολμας να βριζεις τους ελληνες εσυ ενας νεκροφιλος μουλος μαζι με το αλλο γυφτικο αρχιδι τον μογγολογυφτα!!!!!
    θυμησου τι σου ειπα για το κονταρι του φρουριου τουρκοπουτανας θρεμα

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΗ.
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ

  9. ΣΩΣΤΟΣ !!!
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ
    ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
    ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΙΔΗ

    Markos Stagakis
    29 Νοεμβρίου στις 1:53 μ.μ. ·

    ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ'ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ??

  10. ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ LIKES ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ

    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 10 Νοεμβρίου στις 8:36 μ.μ. · Τροποποιήθηκε
    Διαχείριση
    Evangelos Konstantakakos
    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση ·
    3
    · 10 Νοεμβρίου στις 8:33 μ.μ.
    Διαχείριση
    Evangelos Konstantakakos
    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 10 Νοεμβρίου στις 8:44 μ.μ.
    Διαχείριση
    Panagiotis Apostolopoulos
    Panagiotis Apostolopoulos Το ήξερα ότι έπεσα μέσα για τον Εβραίο που είναι από πίσω
    ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ ΆΡΧΟΝΤΑ ΕΊΣΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΛΈΜΕ

  11. ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΟΥΛΟΙ

  12. ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΟ! ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΑ

  13. το μουνι της μανας του της τουρκοπουτανας ειναι το αρχιδι.
    παλιοχαφιε των εβραιων τουρκοσπορε μουλε σταγακη ψευτοπατερακη

  14. Stagaki ψευτοπατερακη παλιο νεκροφιλο χτικιο σε μαθαμε!πας να κρυψεις το οναματακι σου απογονε τουρκοπουτανας τσατσας??????????

    πουστογερε ανθελληνα γαμω το σπιτι σου αρχιδι και την εγκληματικη συμμορια των εβραιων αντιχριστων και του τουρκομογγολου αρχαιοκαπηλου κοντοπουτανου μοναρχιδου ψωρρα

  15. ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΗ Η ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ
    ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ..

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    13 ώρες ·

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΥ :
    ΕΙΔΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ, ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ, ΞΟΡΚΙΣΜΟ, ΞΕΣΥΝΤΟΝΙΣΜΑ, κλπ

  16. ΣΩΣΤΟΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΙΔΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ 3 ΤΡΙΣ???
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

  17. κοιταξτε τα προφιλ τους στο φβ.
    αθεοι αντιχριστοι χλευαζουν μεχρι σιχαμαρας οτιδηποτε εχει σχεση με τον χριστο και την παναγοα και οποιος δεν ειναι μαζι τους ειναι εχθρος τους με πρωτο και καλυτερο τον σταγακη που το παιζει ψευτοπατερακης!
    ο απγονος της ττουρκοπιυτανα που τωρα το παιζει κρητικος απο τα χανια ο γερομουλοςοο νεκροφιλος

  18. ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΡΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

  19. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ
    ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΩ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

    Γιάννης Καλογερόπουλος εντολη του αρχηγου της Ελληνων συνελευσις: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ …. Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !!!

  20. Ψευτοπατερακη -Σταγακη για πες μας ποσες μυνησεις σας εχουν κανει οι Εβραιοι στην εγκληματικη συμμορια?Να σου πω εγω?Κ Α Μ Ι Α !!!!!Γιατι????Γιατι εισαστε ενα τσουρμο ανθελληνες εβραιοπουλημενα τομαρια!

  21. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΗ Η ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ
    ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ..

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    13 ώρες ·

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΥ :
    ΕΙΔΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ, ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ, ΞΟΡΚΙΣΜΟ, ΞΕΣΥΝΤΟΝΙΣΜΑ, κλπ

  22. Χαθηκε το ψωλοχυμα ο τουρκοσπορος

  23. ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΣΤΑΓΑΚΗ ΚΟΙΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ ΦΡΙΚΙΟ!

  24. ο καλογεροπυλος τους παει κωλοφεραντζα τα εβραιοπουλημενα τομαρια του ψωρρα

  25. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΨΟΦΗΜΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ!
    ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ (ΣΤΑΓΟΥΚΟΓΛΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ) ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1600

  26. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΞΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ???????
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ ΖΟΜΠΙ?????

  27. 3 ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!
    ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ ΚΑΡΜΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ!ΕΤΣΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ????????ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ??????
    ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΠΤΩΜΑ

Comments are closed.