ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: Ο ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ

Ο φυτευτός άνθρωπος του Σημίτη και του Λαλιώτη, στο στρατηγικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας της μεταλλαγμένης ΝΔ, έχει αναλάβει τον «άχαρο» ρόλο να ενημερώνει μέσω διαρροών τους ανεπιθύμητους πολιτικούς για το σύστημα Μητσοτάκη, πως δεν θα βρίσκονται εκεί στις επόμενες εκλογές, με αφορμή κάποιο κριτήριο, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω επιθέτου, είτε λόγω του αέρα που αναπνέουν γιατί απλά δεν εξυπηρετούν τον ηγέτη Κυριάκο.

Σε αυτό το τσουβάλι, σύμφωνα με τις διαρροές, μπαίνουν μέσα όλοι, πρώην Πρωθυπουργοί, πρώην Πρόεδροι, πρώην υπουργοί, πλειάδα στελεχών που έγραψαν κυρίως νίκες για τη ΝΔ και για την Ελλάδα και δημιουργούν προηγούμενο κακών συγκρίσεων για τον ελάχιστο Κυριάκο. Αυτόν που έχει χάσει μέχρι τώρα όλες τις εκλογές σε συνδικαλιστικούς φορείς, σε επιμελητήρια, σε επιστημονικούς συλλόγους, παντού!

Ουσιαστικά μιλάμε για όλους αυτούς που έκαναν τη ΝΔ μεγάλη, ένα κόμμα εξουσίας και την μετέτρεψε ο Κ. Μητσοτάκης σε δύο χρόνια, σε κόμμα διαμαρτυρίας.

Εξ αφορμής της εκκαθάρισης της Ντόρας, που είναι κυρίως οικογενειακή υπόθεση και πάντα με τις ευλογίες του Τάκη, ξεκίνησε ο διασυρμός των ανεπιθύμητων στελεχών που δεν χρειάζονται την επόμενη ημέρα του νεοΜητσοτακικού νεοφιλελευθερισμού.

Το συνέδριο (παρωδία) αρχών και θέσεων, σύμφωνα με τους Μητσοτακικούς σχεδιασμούς θα γίνει συνέδριο εκκαθαρίσεων. Εκεί ο πορφυρογέννητος αναμένεται να «εκθέσει» αυτούς που δεν τον βολεύουν. Τον έχει συμβουλέψει ο Τάκης πως έτσι θα τους εγκλωβίσει.

Η έκπληξη που περιμένει τον Κυριάκο και τον Τάκη θα είναι συγκλονιστική. Θα είναι η αρχή του τέλους του τυχοδιωκτισμού στην κεντροδεξιά παράταξη.

Υ.Γ.
Από το τσουβάλι της χυδαιότητας δεν ξεφεύγει ούτε ο Καραμανλικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, που τη στιγμή της μάχης για τα εθνικά συμφέροντα απέναντι στον προκλητικό Ερντογάν, δεχόταν προδοτικά και διχαστικά χτυπήματα.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...