Σφοδρή επίθεση του Φωτήλα στον Κατρούγκαλο: Είναι ανισόρροπος και παράφρων – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Κατρούγκαλο εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα της ζωής του.

«Αν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να διατάξει τον εγκλεισμό του σε κάποιο ψυχιατρείο. Ο άνθρωπος είναι ανισόρροπος, είναι παράφρων. Εγώ δηλαδή στη Βουλή θα κρατάω κάποια απόσταση ασφαλείας, δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί» δήλωσε ο Ιάσων Φωτήλας στον ΣΚΑΪ.

Στο στούντιο βρισκόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάλης Μιχελής ο οποίος επεσήμανε στον κ. Φωτήλα πως ο κ. Κατρούγκαλος δεν μίλησε για καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής του αλλά για τα πιο αξέχαστα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε στο ΑΠΕ : «Θυμάμαι πολλά ευχάριστα από τις γιορτές. Όλες αυτές οι αναμνήσεις έχουν οικογενειακό χαρακτήρα. Και θεωρώ ότι τα εν οίκω δεν πρέπει να είναι εν δήμω. Γι’ αυτό θα πω ποια ήταν τα πιο έντονα Χριστούγεννα. Ήταν εκείνα του 2015. Όπου εγώ και οι συνεργάτες μου, λίγο μετά από τα κάλαντα, πήγαμε στο υπουργείο για να ολοκληρώσουμε το νομοσχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Ο στόχος μας ήταν ένας νόμος γραμμένος στην Ελλάδα από Έλληνες που να προωθεί μια μεταρρύθμιση την οποία έχει ανάγκη ο τόπος. Ήταν αναμφίβολα μια δύσκολη δουλειά. Θυμάμαι να μένουμε στο υπουργείο μέχρι πολύ αργά, τον πρωθυπουργό να τηλεφωνεί και για ευχές αλλά και για ενημερωθεί για το πού βρισκόμασταν σχετικά με τη συγγραφή του νόμου. Ήταν πολύ διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα. Και επομένως αξέχαστα».

loading...

1 thought on “Σφοδρή επίθεση του Φωτήλα στον Κατρούγκαλο: Είναι ανισόρροπος και παράφρων – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Πιθανώς να είναι και λούγκρα.

Comments are closed.