Μακεδονία και Θράκη στο απόσπασμα

– Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας όλα τα κόμματα πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

– Οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ με σύμφωνη και την Ν.Δ. δημιουργούν “κράτος εν κράτει”  για τους μουσουλμάνους στην Θράκη

– Ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού τα αντεθνικά σχέδιά τους!

Τον Οκτώβριο του 2015, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε καταγγείλει στην Βουλή τις μεθοδεύσεις του υπουργού των εξωτερικών Κοτζιά στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας, αποκαλύπτοντας ότι είχε αποστείλει επιστολή στους προέδρους των κομμάτων με την οποία τους ζητούσε να προτείνουν ένα όνομα για τα Σκόπια, λες και ήταν κάποια εμπορική φίρμα ή κάποιο είδος που πωλείται στα καταστήματα, η ονομασία ενός κράτους!

Πριν λίγες μόλις ημέρες, η Νέα Δημοκρατία, δια της εκπροσώπου της, παλαιο-Πασόκας και νυν νεο-Νεοδημοκράτισας, Μαρίας Σπυράκη, δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ μίας … σύνθετης ονομασίας για όλες της χρήσης!

Φυσικά δεν είπε αυτό που έλεγαν όλοι στην δεκαετία του ‘90(από ό,τι αποδεικνύεται υποκριτικά …)  ότι αποκλείεται κάθε χρήση του ονόματος Μακεδονία είτε ως επιθετικού, είτε ως γεωγραφικού προσδιορισμού. Αυτά εξαφανίστηκαν!

Έτσι είναι ανοικτός ο δρόμος για την ονομασία “Νέα Μακεδονία”, η οποία εμφανίζεται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες σαν η πλέον πιθανή στον αντεθνικό αυτό συμβιβασμό του πολιτικού κατεστημένου απέναντι στις απαιτήσεις της ξενοκρατίας.

Με την Μαρία Σπυράκη συμφώνησε με συνέντευξή του και ο πρόεδρος της Ν.Δ. στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΑΛΛΑ Η… ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ!

Στην συνέντευξή του αυτή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει ότι θα συμφωνήσει σε μία σύνθετη ονομασία με την κυβέρνηση αρκεί να συμφωνήσει και ο Πάνος Καμμένος.

Το πρόβλημά του δηλαδή δεν είναι εάν η ονομασία αυτή θα περιέχει υπό τον οποιονδήποτε τρόπο τον όρο Μακεδονία, αλλά εάν θα ψηφίσει την συμφωνία αυτή και το κόμμα του Καμμένου.

Το οποίο κόμμα του Καμμένου βεβαίως, κατά την γνωστή μέθοδο, θα επιχειρήσει να διαχωρίσει την θέση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα συνεχίσει κατά τα άλλα να στηρίζει και την κυβέρνηση! Μια στάση αυτού του είδους ασφαλώς είναι για γέλια και για κλάματα και εάν θέλουν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ να μη περάσουν τα αντεθνικά σχέδια για το όνομα των Σκοπίων μπορούν να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση και να την ρίξουν.

Σε όλες τις περιπτώσεις, αυτό που μεθοδεύεται από το πολιτικό κατεστημένο είναι ενάντια στην θέληση του Λαού και αυτό προκύπτει και από σύγχρονη δημοσκόπηση η οποία έγινε και σύμφωνα με την οποία το 80% των Ελλήνων είναι αντίθετο σε σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ

Μιλώντας για το θέμα στην ΕΡΤ, ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, δήλωσε ότι για την έγκριση συμφωνίας για το Σκοπιανό δεν χρειάζεται πλειοψηφία κομμάτων, αλλά … βουλευτών!

Πράγματι έχει δυστυχώς δίκαιο, αφού σύμφωνα με το Σύνταγμα όχι μόνον μπορεί η πλειοψηφία των βουλευτών να παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, αλλά και να αλλάξει ακόμα και τα σύνορα! Για όποιον αμφιβάλλει παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα του Συντάγματος: “Αρθρο 27: (Μεταβολή στα όρια της Επικράτειας)

Kαμία μεταβολή στα όρια της Eπικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.”

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο ζήτημα είναι ξεκάθαρη και είναι ίδια με τον τίτλο που υπήρχε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας μας στις 10 Ιανουαρίου του 1993: “ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ”!

ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Δεν είναι όμως το ζήτημα της Μακεδονίας το μόνο εθνικό θέμα, στο οποίο προδίδει τα Εθνικά Δίκαια το πολιτικό κατεστημένο. Είναι και το ζήτημα της Θράκης μας, όπου μετά την επίσκεψη του Ερντογάν έχουμε μία άτακτη υποχώρηση εκ μέρους της Ελλάδος στις τουρκικές απαιτήσεις.

Όπως ανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε εκλογή μουφτή στην Θράκη! Εάν συμβεί αυτό τότε με τις ευλογίες της Ελλάδος οι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες, από τους οποίους δυστυχώς πολλοί έχουν παρασυρθεί από την τουρκική προπαγάνδα, θα έχουν αιρετή ηγεσία, την οποία όπως όλοι ξέρουμε θα διορίσει το τουρκικό προξενείο! Επί πλέον, με έναν περίεργο νόμο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να καταργήσει την σαρία, κατ’ ουσίαν θα επιβάλλει την σαρία στην Ελληνική Θράκη! Αυτό γιατί; Γιατί σύμφωνα με τον νόμο αυτό, εάν δύο μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες συμφωνήσουν για ένα νομικό τους θέμα να καταφύγουν στην κρίση του μουφτή, τότε η απόφαση του μουφτή θα είναι αμετάκλητη και δεν θα μπορούν στην συνέχεια να προσφύγουν σε κανένα Ελληνικό δικαστήριο!

Με τον τρόπο αυτό το τουρκικό προξενείο θα δημιουργήσει μία κατάσταση αυτονομίας με ηγεσία και δικαστική αρχή μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας. Θα δημιουργήσει κυριολεκτικά δηλαδή ένα “κράτος εν κράτει” μουσουλμανικό μέσα στην ίδια την Ελλάδα!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

28 thoughts on “Μακεδονία και Θράκη στο απόσπασμα

  1. Σωστά τα λες, αλλά οι πατριωτικές φωνές είναι φωνές βοώντων εν τη ερήμω.

  2. Προσέφερε κάτι καλό στην Ελλάδα η αριστερά; Τι;

  3. ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΛΥΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΜΕΝΓΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ – ΛΕΧΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο…"ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΣ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Α.Α.Δ.Ε., ΔΗΛΑΔΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ Α.Φ.Μ., ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ Ψ Η Φ Ι Σ Ε Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΑΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ, ΜΠΛΕ, ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…

  5. Σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται πολύ συχνά, αλλά και στη βουλή, μιλάει για τα χρήματα του φορολογούμενου λαού που πηγαίνουν στις τσέπες των τοκογλύφων δανειστών, για τους πλειστηριασμούς, μέσω των οποίων χάνονται τα σπίτια των Ελλήνων κ.λ.π.
    Μήπως περιμένεις να τα ακούσεις αυτά από την τηλεόραση;

  6. Αντί να κατακρίνουν κάποιοι τα κόμματα που οδήγησαν την Ελλάδα σ' αυτή την απερίγραπτη κατάντια, κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή που πηγαίνει κόντρα στην πολιτική της εξαθλίωσης.

  7. ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?
    Ο ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?
    Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?
    Ο "ΚΑΡΑΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ" ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ" ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ" ΩΣ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ "ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ" ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑ… "ΣΥΜΠΤΩΣΗ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΛΕΣ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ?
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ "ΓΙΩΡΓΑΚΗ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ "ΑΝ ΤΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ D.N.A., ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ".
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ "ΛΙΑΝΑ" ?
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ…. "ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Δ Ε Ν Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ"?

  8. http://www.makeleio.gr/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%B6/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-450-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89/

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ -ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ.

    Κασιδιάρης Ηλίας Γέννηση:29/11/1980,βουλευτής της Χρυσής Αυγής,εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής,απόφοιτος γεωπονικής με ειδίκευση στη χημεία τροφίμων,φέρει το ψευδώνυμο <>-TO EXEI ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ

    Αλλά δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον του Χίου(!)

  9. 8:29 μ.μ.
    Επειδή έγραψε το όνομά του ο Χίος, άρα ο βουλευτής είναι … μασόνος !!!
    Εσύ αν ψηφίζεις κιόλας, δεν παραξενεύομαι γιατί η χώρα μας βρίσκεται σ' αυτό το χάλι.
    Εσύ πιστεύεις ότι ό,τι γράφουν οι δημοσιογράφοι είναι αληθές.
    Όταν είδες το όνομα του βουλευτή στη λίστα, είδες και στοιχεία που αποδεικνύουν την αλήθεια του δημοσιεύματος;
    Ούτε αναφέρεις καν ότι ο κ. Κασιδιάρης το διέψευσε αυτό χαρακτηρίζοντας ως αστείο.

  10. Μόνο εσύ πίστεψες ότι ο κ. Κασιδιάρης είναι μασόνος.
    Έβαλες το μυαλό σου να δουλέψει;

  11. Η Χρυσή Αυγή μάχεται εναντίον της Παγκοσμιοποίησης, την οποία θέλουν ουκ ολίγοι. Επόμενο είναι λοιπόν να πολεμούν το κόμμα αυτό.

    Δες τι λέει ένας λαοπρόβλητος πολιτικός (εξελέγη με 44%) για την παγκοσμιοποίηση.

    https://www.youtube.com/watch?v=jotr02tKnVQ
    Δες 1,33' και 1.52'

  12. Αυτός ο αλαλαγμός προέρχεται από ευγενή και πολιτισμένο άνθρωπο;
    Γιατί μειώνεις τον εαυτό σου; Σε τι αποσκοπείς;
    Ζορίζεσαι επειδή ένας σχολιαστής εκδηλώνει τον πατριωτισμό του γράφοντας στην ελληνική γλώσσα ''Πατριωτισμός κάργα'';
    Μπορείς να μου το εξηγήσεις;

    Περιμένω απάντηση.

  13. Επαναλαμβάνω την Πατριωτική ρήση, που σε κάποιους δεν αρέσει.
    Πατριωτισμός κάργα.

  14. Δεν πρέπει να παραξενεύεσαι. Μερικοί όταν ακούνε τις λέξεις Πατρίδα και Ορθοδοξία, βγάζουν σπυράκια.

  15. καλε κοριτσια του πρωην πλανωδιου γαλατα σανοπωλη μασονου απο που κλανει ο λα.γ.ο.σ;
    Φωτο Μασονικεs Αγκαλιεs Μνημονιακου Τηλε-<< Πατριωτη >>…
    elldiktyo.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8937.html
    Νικολαοs Λαοs Παρουσιαση βιβλιου!-27/05/2011 YouTube oι μασονοκ@λοτρυπιδεs του ΛΑ.γ.Ο.Σ!!!
    Ο Καρατζαφερηs Καταγεται απο Τουρκαλβανουs που ηταν Φοροεισπρακτορεs επι Τουρκοκρατιαs!
    Τουρκαλβανοs η Τουρκοαραβαs;
    Διαλεγετε και παιρνετε:
    Το σιγουρο παντωs ειναι πωs δεν ειναι Ελληναs!
    alithiastofos.blogspot.gr/2011/07/blue-sky_html
    "Αμαρτωλεs"Συναντησειs Καρατζαφερη-Τσοχατζοπουλου 500 μετρα απο το καναλι του!Πηγαινε μεταμφιεσμενοs!-Η αγορα του Σκαφουs οι OFF SHORE τα 8 στρεμματα στην Αταλαντη και οι Μιζεs των 6.000.000 ευρω!
    makelio.gr/αποκαλυψη/αμαρτωλεσ-συναντησεισ-καρατζαφερη-τ/
    Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
    Βαλτο καναλι στον κ@λο σου Καρατζαφερη!
    Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!
    ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑ…
    Παν Αλεξανδρατοs…ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ
    Φεστιβαλ δονητων στο καναλι του Καρατζαφερη!
    Πραγματικο μπουρδελοκαναλο το << Τηλεαστυ >>
    Χερι-χερι στο Ζαπειο!
    Νεο προεκλογικο σποτ του λα.ο.σ. Τωρα χεζειs!
    Al tsantiri News-ΛΑΟΣ,Εφη Σαρρη!
    Ο Καρατζαφερηs και η γελοιοτητα του Ποθεν Εσχεs!
    Μειμαρακηs:"Νονοs ο Καρατζαφερηs"
    για τιs μεγαλοκοπελεs του βαψωμαλλια καθετηρα ψευτομποντυμπιλντερ καταδικασμενου….
    Μaster Quiz:ειναι ο ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ μελοs τηs Αθηναικηs Λεσχηs;;;

  16. ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΣΥΧΑΣΤΕ….

  17. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Ε.Φ.Κ.Α. 9.489.531,35€………
    Νεο ξεσπασμα Χατζηνικολαου για χρεη:Ποιους κατηγορει για την επιθεση στο ονομα του
    http://www.fimes.gr
    Χλιδη για Χατζηνικολαου:Με πανακριβο πουρο στα μπουζουκια με συζυγο και…[φωτο]
    Ξεσπασε ο Χατζηνικολαου:"Δεν χρωσταω πουθενα.Εχω μπει…"
    http://www.fimes.gr/2017/12/nikos-xatzinikolaou-pouro
    Μπογιοπουλε…ρε κομμουνι ασημαντε υπαλληλισκε του Αφεντικου,σου δινει κανα πουρο να μυρισεις ο Νικολακης ο Μπαταχτσης ή βγαζεις ξεροσφυρι τα ματια σου στα μπλογκς σαν μακακας για να γραφεις παπαριες;

  18. Σκατα στη κομμενη κεφαλα του Αρη του Πουστη

  19. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

Comments are closed.