Σκανδαλίδης: Γιατι να μην πάνε μαζί σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής

«Ή θα πάμε σε μια διαδικασία εθνικής συνεννόησης ή δεν έχουμε τύχη» δήλωσε ο πρώην υπουργός
«Ή θα πάμε σε μια διαδικασία εθνικής συνεννόησης ή δεν έχουμε τύχη» δήλωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης στο ΘΕΜΑ 104,6αναρωτώμενος «γιατί να μην πάνε μαζί ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής».

«Αυτή τη στιγμή όταν εμείς διεκδικούμε αποφασιστικό ρόλο και όταν η δυναμική που αναπτύσσεται δεν ξέρουμε πού θα μας βγάλει, μπορεί και στη δεύτερη, μπορεί και στην τρίτη θέση, εμείς θα καθορίσουμε την επόμενη ημέρα των εκλογων με όσες δυνάμεις έχουμε στην κατεύθυνση της εθνικής συνεννόησης».

«Όταν έρθει η δική μας η σειρά εμείς θα κάνουμε τη δική μας πρόταση. Θα είναι μια πολύ επεξεργασμένη για το πώς θα πρέπει να πορευθεί η χώρα» πρόσθεσε ο κ. Σκανδαλίδης.

Διευκρίνισε, πάντως, ότι προεκλογικά το Κίνημα Αλλαγής θα κινηθεί αυτόνομα. «Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ, είμαστε αυτόνομοι» είπε χαρακτηριστικά.


loading...

4 thoughts on “Σκανδαλίδης: Γιατι να μην πάνε μαζί σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής

  1. Γιατί η γάτα έχει ένα αφτί, που είναι σαν το δικό σου σαρσέμη σκανδαλίδη, που το μόνο σου προσόν ήταν να βρεθείς την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση δίπλα στον παπατζή κάποτε και έκτοτε σε πληρώνουμε για να παριστάνεις τον "κάποιον" ενώ είσαι ένα τεράστιο "τίποτα"…

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΤΣΙ ΚΟΠΑΝΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ?

    ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ

  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ. ''ΒΑΡΥΣ'' ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑΣ ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΦΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΈΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 200 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΗΡΩΝΑΝΕ ΚΑΙ 2-3% ΦΟΡΟ ΑΡΠΟΑΖΑΝΕ ΚΑΙ 8-9 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΦΥΠΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΤΑ 14-15 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΛΕ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΕΕΡΑΑΑ ΒΡΕΧΕΙ!!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Α ΕΛΘΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ? ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΩ ΕΞΩ! ΚΑΙ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΑ!!! ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΑΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΔΥΣΚ0ΛΑ ΟΙ ΨΩΦΑΛΕΟΙ ΑΛΗΤΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΩΣΑΝΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΡΟΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΠΟΡΔΗ ΤΟΥ 3-4% ΠΗΓΑΤΕ ΒΡΩΜΟΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΥΛΊ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΠΕΡΙ ΜΕΡΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΣΟΥΣΤΕΣ….ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ

Comments are closed.