Τζανακόπουλος κατά δικαστών: Επικίνδυνο να λένε ότι η κριτική θα μπορούσε να οδηγήσει σε βίαιη ενέργεια και τρομοκρατία

«Δεν είναι αποδεκτό να προσπαθούν να ταυτίσουν την κυβέρνηση με τρομοκρατικές ενέργειες» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

“Αποπροσανατολιστική” χαρακτήρισε την τοποθέτηση δικαστών και εισαγγελέων ότι έχει ευθύνες η κυβέρνηση για το γεγονός ότι τρομοκράτες επέλεξαν να χτυπήσουν το Εφετείο Αθηνών, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24, ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως είναι “επικίνδυνη” η αντίληψη ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική, διότι αυτή η κριτική θα μπορούσε να οδηγήσει σε βίαιη ενέργεια και αυτή η βίαιη ενέργεια να οδηγήσει στην τρομοκρατία.
“Είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση από το πρώτο δευτερόλεπτο έχει καταδικάσει απερίφραστα αυτή την τρομοκρατική ενέργεια, η οποία είναι ευθεία επίθεση στο κράτος δικαίου, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία. Μέχρι εκεί όλα καλά. Εκεί που τα πράγματα αρχίζουν να εκτροχιάζονται, είναι όταν δικαστικοί κύκλοι επιλέγουν να επιχειρήσουν να ταυτίσουν την τρομοκρατική αυτή ενέργεια με την κυβέρνηση ή αν όχι να ταυτίσουν, να θεωρήσουν ότι είναι η κυβέρνηση που ευθύνεται για το γεγονός ότι κάποιοι τρομοκράτες επέλεξαν να χτυπήσουν σήμερα το πρωί το Εφετείο Αθηνών. Πρόκειται περί πραγματικά αποπροσανατολιστικής τοποθέτησης” είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Και προσέθεσε: “Βεβαίως, η διάκριση των εξουσιών είναι μία από τις αρχές της δημοκρατίας. Μια άλλη αρχή είναι η αρχή της ελευθερίας να διατυπώνονται απόψεις. Οι δικαστικές αποφάσεις δημοσιεύονται για να μπορούν να κρίνονται. Αυτό που δεν είναι αποδεκτό κατ’ αρχάς είναι οι δικαστικοί κύκλοι να προσπαθούν να ταυτίσουν την κυβέρνηση με τρομοκρατικές ενέργειες. Αυτό είναι το πρώτο μη αποδεκτό. Το ότι από την κριτική περνάμε στην πέτρα και από την πέτρα περνάμε στην τρομοκρατία, αυτή είναι η επικίνδυνη αντίληψη. Το ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική, διότι αυτή η κριτική θα μπορούσε να οδηγήσει σε βίαιη ενέργεια και αυτή η βίαιη ενέργεια να οδηγήσει στην τρομοκρατία”.

loading...

7 thoughts on “Τζανακόπουλος κατά δικαστών: Επικίνδυνο να λένε ότι η κριτική θα μπορούσε να οδηγήσει σε βίαιη ενέργεια και τρομοκρατία

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  2. ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΥΠΟΜΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ Η' ΟΧΙ………

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……….
    ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ………
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3691/2008 ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ……
    ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Η' ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ Η' ΠΛΑΣΤΟΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΡΓΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…..

    ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ??????????
    ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???????
    ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ??????
    ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ????????
    ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?????

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ?????

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ????
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ (ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΘΕΣΜΟ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ……
    ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ Μ.Μ.Ε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΛΑΣΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…..

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ???????

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???

    ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ??????

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ??????

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΡΩΤΩ…….
    Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ???✔️

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η …………..(ΥΠΟΜΝΗΣΗ) ΕΔΩ: http://www.aade.gr/sites/default/files/2017-12/1191051.pdf

  3. ……….
    Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  4. " ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ "

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΞΙΖΕΙ 670 ΔΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΥΤΑΞΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 670 ΔΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ;
    Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΣΗ 2.7 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ.
    ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
    ΝΤΙΠ ΜΥΡΟΥΔΙΑΔΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΘΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ

  5. Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2017 – 9:22 μ.μ.
    ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΝΕΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΠΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ,ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

  6. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    κοιταξτε πως ξεβρακωνεται ο νεοπαγανιστης πουστογερος και παραδεχεται οτι οι ψευτοεντολες ειναι ολες απληρωτες φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πριν 2 χρονια εκανε τις εντολες ο καραφλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    και θα πατε ρε αναπηρε σταγακη μετα απο 2 χρονια στη δου να πειτε οτι του καραφλα δεν ισχυουν??????????μετα απο 2 χρονια απληρωτες??????????????????????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα

  7. δεν πας να κατουρησεις ρε χτικιο?
    θελεις και αλλη ξεφτιλα σημερα?

Comments are closed.