Μέ Τα Ρόπαλα Θά Πολεμήσουμε Τους Τούρκους; Πυρομαχικά Τέλος Για Των Στρατό Μας;

Ιστορικές μέρες Χούντας και Αττίλας 2 ( Δεύτερη Τουρκική εισβολή στην Κύπρο που ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου 1974) θύμηση η Κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, με την πώληση όπλων-πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία, αλλά και Ιχνη ελληνικών όπλων στη Συρία που εντοπίστηκαν στη Ράκα, την πόλη της Συρίας η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν άτυπη πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους!

Πολύ θα αναρωτηθείτε τι σχέση έχει η Χούντα με τον Σύριζα και τον Μάυρο εμπόριο Όπλων που φέρονται ότι κάνουν; Μά το ίδιο έκανε και η Χούντα τότε, πουλούσε όπλα και πυρομαχικά στις τότε σπαρασσόμενες εμπόλεμες Αραβικές περιοχές, απο τα υποτίθεται αποθέματα και παλιά στρατιωτικά υλικά-πυρομαχικά του Ελληνικού Στρατού, δείχνοντας οτι η οικονομία του καθεστώς  των συνταγματαρχών ήταν άριστη, αλλα στην ουσία με την Δεύτερη Τουρκική εισβολή στην Κύπρο που ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου 1974, ο Ελληνικός Στρατός στις αποθήκες του δεν είχε ούτε σάλιο απο πυρομαχικά ώστε να αντεπιτεθεί οχι μόνο στην Κύπρο, αλλά σε μια γενικευμένη σύρραξη με τη Τουρκία!

Τάδε δεν τα λέω εγώ,αλλα μετά απο μαρτυρίες κάποιων εφέδρων, και στρατιώτων που κλήθηκαν λόγω επιστράτευσης, η υπηρετούσα τοτε την θητεία τους! Τώρα Δημοσιεύματα κάνουν λόγο σε ‘αποκλειστικότητα ένα έγγραφο της Διεύθυνσης Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού του Γενικού Επιτελείου Στρατού με ημερομηνία 8 Ιουλίου 2016 του υπό πώληση πολεμικού υλικού, η αξία του οποίου σε τρέχουσες τιμές των αντίστοιχων μεταχειρισμένων υλικών παγκοσμίως, ξεπερνά τα 700 εκατ. ευρώ και σε αυτό θα πρέπει να προστεθούν και τα αποθέματα αεροπορικών βομβών και άλλων υλικών της Πολεμικής Αεροπορίας, που συνολικά προσεγγίζουν το 1 δισ.ευρώ! Και όλα αυτά  τα χαρακτήρισαν παλιά όπλα, λες και έχουμε καινούργια όπλα,μιας και έχουμε κάτι χρόνια να αναβαθμίσουμε το οπλοστάσιο μας σαν χώρα, και στηριζόμαστε σε ένα σωρό παλιατζούρες!

Με το Λαθρεμπόριο Καυσίμων, Αλκοολούχων Ποτών και Τσιγάρων,να έχει σπάσει τα κοντερ στην χώρα μας, αλλα και με τις  διακινήσης των ναρκωτικών που βρίσκονται στην Ελλάδα να φτάνουν στα ύψη, λες και ειμαστε Κολομβία….ο Σύριζα πανηγυρίζει για περίεργα πλεονάσματα και τροχιά ανάπτυξης……με τις αποκαλύψης που έρχονται με τους εμπλεκόμενους πολιτικούς σε όλα αυτά να είναι καταιγιστικές;

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email:  [email protected]

loading...

2 thoughts on “Μέ Τα Ρόπαλα Θά Πολεμήσουμε Τους Τούρκους; Πυρομαχικά Τέλος Για Των Στρατό Μας;

  1. Θα κάνουμε εισαγωγή σφεντόνες …

  2. Αυτοί οι … κάποιοι Εφεδροι και οι … κάποιοι στρατιώτες που κλήθηκαν λόγω επισράτευσης και σου τα είπαν, Αρθρογράφε, μήπως ήξεραν να σου πουν γιατί η Τουρκία δεν πάτησε πόδι στην Κύπρο από το 1967 μέχρι τον Ιούλιο του 1974, που βέβαια δεν υπήρχε η … ξυπόλητη Χούντα; "ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ ΠΥΡΓΟΣ 3.", Αρθρογράφε.

Comments are closed.